52
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-16
Alexandra erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-17 22:48:39

Jázminfan
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Évek óta vágytam már egy két lányos kalandra. Ilyen felállásban még soha nem volt részem, ezért kicsit tartottam is tőle. Ismeretlen lányokkal nem szívesen vállaltam volna be. Váratlanul derült ki, hogy az évek óta a kedvenceim között lévő Alexa a pesti oldalra költözött. Őnála még nem jártam, mert a budai oldal nekem kissé kiesik az útvonalaimból.
Vikit évek óta ismerem. Az ősz elején beszélgetve újságolta, hogy új helyre költözött és ráadásul nem egyedül, hanem Alexandrával. Nem kellett részletekbe bocsátkoznia, rögtön tudtam, kiről van szó.
Walter kolléga hármas élménybeszámolóját olvasva Alexáékról leesett az állam és azonnal megszületett bennem a döntés, hogy valami hasonlót szeretnék átélni én is. :-)
Két hete amúgy is voltam Vikinél és kihasználva az alkalmat rákérdeztem, hogy bemutatná-e nekem Alexát. Nem volt akadálya.
Alexa is egy nagyon közvetlen, barátságos lány, kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást. Hármasban beszélgettünk egy kicsit és eldöntöttük, hogy mielőbb összehozzuk a hármas kalandot.
Amire egy hét múlva kerülhetett sor. Leginkább Alexával egyeztettem le ezt az egy órás találkozót. Az üzeneteimre, kérdéseimre mindig gyorsan kaptam tőle választ.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld a városrész neve, ahol a lányok masszlakja van. Valóban illik hozzájuk ez az elnevezés. Viki előző kuckójától nincs messze ez az újabb. A Lehel út környéke, a Rákos patak közelében. Közösségi közlekedéssel jól megközelíthető, de a parkolás sem gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem túl régi, pár emeletes paneltömbhöz kellett mennem. A házszámot egészen könnyen megtaláltam.
A megbeszélt időpontban hívtam Vikit, mondta az ismerős kapukódot és már tárultak is az ajtók.
A lakás teljesen rendben van, látszik rajta a lányok gondoskodása. A masszázs szoba félszobányi méretű, két embernek kényelmes. Így hármasban néha kicsit szűknek éreztem, de akkor jobban összehúzódtunk. :-) Mécsesek és ledes hangulatvilágítás gondoskodott arról, hogy ne csak érezzem, lássam is az eseményeket a tatamin. A fürdő kádas-zuhanyfüggönyös, minden megvan benne, ami a tisztálkodáshoz szükséges.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Alexa az intim területek kivételével nem bíz semmit a fotóival a fantáziánkra, hiszen elég sok képet láthatunk róla és az arcát sem rejti el a szemlélődő kandúrok elől. Élőben teljesen megegyezik ezekkel. Tényleg elég magas, csak egy picivel alacsonyabb nálam. Az alakja persze sokkal jobb. :-) Feszes, izmos (óh, az a kemény, harapnivaló popsi!), van benne erő és nem fél használni masszázskor. Bőre finoman selymes, szolizott. Személyisége közvetlen, barátságos, érdeklődő, néha huncutul csipkelődő.

Vikiről is jó pár fotót láthattok, az utóbbi időben sok újat, köztük egyre merészebbeket tett fel szerencsénkre. Ő is egy izmos hölgy. De szintén nem túltolva, hanem olyan pont jól kinézően. Így persze szuper alakja van neki is. Szerencsére ő is egy természetes szépség, semmi mű dolog nincs rajta, még egy kis tetoválást sem találtam. :-) Személyisége nagyon megnyerő, én jól kijövök vele, mert kedves, barátságos, és igazán jókat szoktam vele beszélgetni.
Van közös lapjuk a lányoknak, érdemes elolvasni a remekül megfogalmazott hirdetésüket és megtekinteni a vágykeltő páros fotóikat! ;-)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Erotikusmasszázs:
5
Mire felgyalogoltam az emeletre, már kattant a zár és nyílt a masszlak ajtaja. Két hölgy várt az előszobában: Alexa és Viki. A december eleji időponthoz illően mindketten piros Mikulás miniruhában fogadtak. Persze ezek nem sokat takartak szépséges testükből, olyannyira, hogy Viki cicijei kikandikáltak a dekoltált ruha alól. Persze rögtön furdalni kezdett a kíváncsiság, vajon viselnek-e bugyit? Így próbáltam felhajtani Alexa ruháját, de gyorsan kapcsolt és mókásan befenyített, hogy ne kíváncsiskodjak. Viki is vette a lapot, ő pedig jó mélyen előrehajolt, hogy ezzel húzza el a mézesmadzagot. :-) Ekkor még volt rajta egy tanga bugyi.
A szobában leraktam a ruháimat, kaptam törölközőt a tusoláshoz. A fürdőből kijőve kezdett izgalmasabbá válni a helyzet, mert ott vártak az ajtóban, de Alexán már nem volt semmi ruha. Rólam meg a szobaajtóban esett le véletlenül a törölköző. Jót nevettünk ezen. A szobában rögtön Alexa mögé léptem és ismerkedés gyanánt megfogtam a tenyérnyi méretű cicijeit, majd elé kerültem megpuszilni azokat. Újra fegyelmezni kellett engem. :) Ránéztem Vikire, csak mosolygott rajtam, de már ő is meztelenül.

A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak.
Alexával ez volt az első élményem, az ő masszőzi képességeivel (is) meg voltam elégedve. Szakszerű, kellő erősségű volt számomra. Szinkronban dolgoztak egy ideig rajtam a derekam környékén, de úgy tíz perc után változást éreztem: valamelyikük érzékien elkezdett a lábaim között huncutkodni. Tükrök hiányában hátra akartam fordulni, de nem engedték, mondván ki kell találnom, kinek a keze masszírozza a lapockám környékét és ki simogat a lábaim között. Nem volt nehéz dolgom. :) Viki még talált a nyakam környékén is rendellenességeket, így ott dolgozott még rajtam, miközben Alexa egyre mélyebben és határozottabban nyúlt a hasam alá.
Nagyon élveztem ezt a négykezes masszázst, de a harcostársam elkezdett éledezni, így egyre kényelmetlenebbé vált a hason fekvés. Hogy fokozódjon szorult helyzetem, Viki a cicijeivel kezdte simogatni a hátam. Kezdett fokozódni a hangulat...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Megkegyelmeztek a lányok és fordulást kértek. Simogatni kezdtek mindenhol, ezt persze négy kézzel tették, új és igen kellemes élményt nyújtva. Azután Alexa a hátára feküdt mellettem, a lábaival felém. Viki a másik oldalamnál térdelt és a cicijeivel folytatta az érzéki simogatást. Felvetettem neki, hogy kezdjük el kényeztetni Alexát. Rám mosolygott és csak annyit mondott: Figyelj! - majd rajtam áthajolva érzékien nyalni kezdte őt. Izgatottan néztem ezt, de én sem maradhattam tétlen, simogattam akit és amit értem. Bal kézzel leginkább Viki bepucsított popsivágatát, jobbal pedig a ciciket vagy Alexa lábait.
Hogy aktívabb legyek, pár perc múlva Viki átvetette rajtam a lábát és szemből az arcom fölé térdelt. Óh, de szeretem, ha az arcomra ül egy lány! Örömmel kezdtem pinusa nyalásába. Szabadon maradt kezemmel Alexát simogattam, mert most ő maradt ki az élvezetekből. Ezt nem hagyhattam így sokáig, ezért váltottunk. Alexa nyakát kezdtem volna csókolgatni, de ott nagyon csikis, így a cicijeit vettem kényeztetésbe. Viki sem tétlenkedett, Alexa punciját nyalta...
Egy kis idő múlva Viki remek érzékkel átadta a helyét, így én folytattam Alexa kényeztetését, aki ekkorra már eléggé fel volt izgatva. Nem csak a szánktól volt nedves a pinusa. Viki közben kérte, hogy forduljak kissé oldalt. Gyorsan megtalálta, amit keresett és hamar kőkeményre állította szorgos kezeivel. Mivel úgy éreztem, hogy nem tudom célba juttatni Alexát, visszaadtam a lehetőséget Vikinek. Képzeljétek el a jelenetet: Alexa fekszik, Viki térdel a széttárt lábai között, majd mélyen előre hajol és érzékien nyalja, miközben a popsija hívogatóan mered felfelé. Mondtam a lányoknak, hogy ez a jelenet bizony megért volna egy fotót! Ezt persze nem lehetett, de a látvány beleégett a retinámba. :) Én pedig ismét Viki mögé kerültem és kézzel, szájjal izgattam őt, szinte belefúrtam az arcom a formás popsijába.
Pár perc után a lányok 69-be rendeződtek, Alexa továbbra is feküdt, Viki volt felette. Mivel soha sem nyaltam mással együtt egy puncit, kipróbáltam ezt is Alexával. Nagyon kellemes élmény volt, főként, amikor összeértek a nyelveink a puncin. Mivel a másik lyukacskát is nagyon kedvelem, adódott az alkalom, elkalandozott oda is a nyelvem.
A lányok egyre mélyülő sóhajaiból érződött a beteljesülésük közeledése, így ekkor csak néztem és simogattam őket. Először Alexa jutott csúcsra, majd hamarosan Viki is követte. Arckifejezésükön egyértelműen látszott, hogy ez nem egy nekem megrendezett színházi előadás volt, hanem valódi orgazmusok.

Ezután én lettem a célpont. :-) A hátamra feküdtem, test szerte kezeket és szájakat éreztem. Szokatlan, nagyon jó érzés volt, de valahogy túl sok, mert rágörcsöltem a feladatra és a szerszámom megmakacsolta magát. Pár perc után beláttam, hogy ez így nem lesz jó. Időt kértem, felültem. Nem segített, hogy ránéztem az órára és tudatosult bennem, hogy időm lassacskán lejár. Háromszögben ültünk és beszélgettünk, közben én kézi vezérlésre kapcsoltam, ami jó ötletnek bizonyult, hamarosan kezdett magához térni a hímtagom. A lányok ezt látva kézzel besegítettek, onnantól már nem volt gond, hamar kemény lettem. Éreztem, hogy valami plusz inger kellene még, hogy én is elélvezzek, ezért a lányok punciját kezdtem a saját örömömre simogatni. Ilyenben sem volt még részem: egy-egy kezemben egy-egy punci. :-) Az újdonság varázsa egyre jobban lökött a csúcs felé. Mivel előre megbeszéltem Alexával, hogy az ajkai között szeretném bevégezni, megkértem őt, hogy cuppanjon a kőkemény szerszámomra, amit készségesen megtett. Kezeim még mindig a nedves punciszirmok között matattak, a hímtagom a lehető legjobb módon, kézzel-szájjal volt kényeztetve. Azt kívántam, bárcsak örökké tarthatna ez így! De persze nem tarthatott, így igyekeztem minden egyes másodpercet kiélvezni. Nem sok kellett a végjátékhoz, vagyis, hogy hangos hörgések közepette testem görcsbe ránduljon és Alexa mohón kényeztető szájába robbanjak. Remek érzékkel nem engedett még el, megvárta, amíg lecsillapodnak a hullámok. Utána felült és mosolyogva az ujjával mutogatott a szájára, hogy mit rejteget ott, de megszólalni nem tudott. :-D Kiment a fürdőbe rendbe tenni magát, addig én Viki mellé rogytam szusszanni. Megállapítottuk, hogy ez igen élvezetes órácska volt!
Megpróbáltam mihamarabb összeszedni magam a matracról. Gyors tusolás, öltözés, tea, pár perc beszélgetés az előszobában még belefért, de aztán mielőbb érzékeny búcsút vettem a lányoktól, hiszen én voltam az aznapi utolsó vendég.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Erre még az egyeztetéskor rákérdeztem, így a tetthelyen már csak diszkréten el kellett helyeznem a polcon lévő, erre szolgáló dobozkában. Ekkora csokrot még sehová sem vittem, de ugye a két lányos felállás sem mindennapos. Megérte, hiszen egy bakancslistás élményre költhettem az év végi jutalmamat. :-)
Persze Mikulás ünnepének közelsége révén mindkét hölgy kapott az alkalomhoz illő csomagot, amit még az érkezésemkor adtam át nekik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hosszú évek óta vágyott kalandomhoz segített hozzá Alexa és Viki. Rutinosak voltak mindvégig, egyáltalán nem érződött egy pillanatig sem, hogy nem évek óta művelik párban a masszázst és az erotikát.
Nekem is könnyebb volt a helyzetem, hogy Alexával előzetesen már találkozhattam és meggyőződhettem arról, hogy egy barátnős, közvetlen, aranyosan csipkelődő stílusú lány. Masszázsa nagyon jó volt, már csak amiatt is vissza megyek hozzá.
Az erotika terén felejthetetlen élményt nyújtott Vikivel együtt! Forgatókönyvem nem volt, csak egy-két mozzanatot beszéltünk meg, amúgy hagytam, hogy sodródjunk az eseményekkel.
Köszönöm nektek, lányok, hogy kipipálhattam egy bakancslistás vágyamat! ;-)
Végül, de nem utolsó sorban köszönettel és virtuális pacsival tartozom Walter kollégának, aki kitalálta ezt a páratlan párost és az úttörő szerepet felvállalva megvalósította a lányokkal az első hármast! :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-23 08:03:18
Magadnak köszönd, hogy ilyen élményben lehetett részünk! :-D

2020-12-23 06:13:48
Hát ezt jól "megcsináltad"! Köszi! Most újra át akarom élni én is. :D
Kezd elegem lenni abból hogy, ahogy egyre több jó beszámolót olvasok, egyre inkább azt érzem mennyit kell még fejlődnöm! ;)
Remek lett, pacsi! :D
Grat, és köszi!

2020-12-21 00:31:31
Köszi az elismerést!
Ha itt az adatlapon a "Párban is vár" gombra kattintasz, megtalálod a választ! ;-) Hivatkoztam is a közös oldalukra az írásomban.
De beküldtem Viki oldalán is, így olvasható lesz rövidesen ott is.

2020-12-20 16:27:32
Nagyon élvezetesen és jó stílusban írtad meg ezt az élményedet, nem volt nehéz beleélnie magát az embernek😎 Gratula! Nekem csak az nem egyértelmű, hogy melyik Viki volt Alexandra mellett a partnered. De majd biztosan kiderül👍

2020-12-19 17:23:31
Köszönöm a reagálásokat! Ha nektek is bakancslistás ez az élmény, akkor ne hagyjátok ki! ;-)

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 16db
(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

(2021-01-13) : Hasra fekszemfülem, s ő a talpaimtól a füleim tövéig megmasszíroz, átgyúr a kis bébiétel-melegítő készülékben langyosított olajjal, miközben igen kellemesen elbeszélgetünk a világ dolgairól. Alexandra máshogy, tán más szakszerűséggel is maszíroz, mint kolléganője, de most ez az inkább relaxáló, mint gyógyító masszázs nagyon jól esik és tökéletes összhangban van az egész randevúnkkal. Fájdalmas csomóim csak eltűnnek, testem-lelkem ellazul, remekül érzem magam.

(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

nagyon jó: 33db
(2020-12-25) : Kellően erős a technikája, végre nem simogatásnak éltem meg a dolgot. Lévén álló munkában vagyok, elég sokat fogalaltoskodott a labaimmal, mert szerintem érezte, hogy ott a gond, és szerintem ez elmondja, hogy ért hozzá. Közben végig kedvesen, csevegtünk, sőt néha egymás szavába vágva, attól félve, nem lesz időnk eleget beszélgetni.

(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

: 87db
(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.