Happy Fanny erotikus masszázs

erotikus masszázs

Happy Fanny-

V.I.P hirdető
65/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-17 17:08:36

dji
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Happy Fanny beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismerem a helyszínt, többször voltam. Honlapjukon láttam meg az arcos képeit és azonnal telefonáltam, mert aki kicsit jártas, felismeri :) Barátnője vette fel, aznap nem volt elérhető, de másnapra bejelentkeztem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Dózsa György metrómegállótól nem messze, közel a Dunaparthoz. Nyugati is relatíve közel van. GPS ismeri a címet, bkv is jár ott. Könnyen megtalálható. Parkoló mindig van és most ingyenes ugye. Egyébként fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
"Tipikus" szalon, több (talán 3 + nappali) résszel. Tisztaság van, minden rendben, Hangulatfények, ledek, jó illat. Mint írtam előzőleg: tuti le vannak szerződve a Baba tusfürdővel, mert ezerféle változat van belőle :D A szobában tükör mindkét oldalon; rend és tisztaság, itt is hangulatfény. Szépen berendezett.
Happy Fanny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Számomra ő a tökéletes alak :) Alacsony, 155-160 max, vékony, formás. Mint mondtam, aki felismeri, felismeri, aki nem, nem :) Én felismertem az arcos képei után, nagy kedvencem és még álmodoztam is, hogy basszus, de jó lenne...erre megjelenik egy masszázs oldalon :D Ajtót utcai ruhában nyitotta, ami nem nagy baj. Bár a minimális szexizést szeretem, de így olyan volt, mintha átmentem volna a szomszéd lányhoz. Szürke nadrág, top volt rajta.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
2
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
2
Erotika:
2
Fürdés után fekvés a matracra. Tök jól eldumálgattunk, jó fej, normális. A masszázs igazából elhanyagolható.. nyomkodás és simogatás. De a legtöbbünk nem is ezért megy. Viszont akinek fontos, annak jelezném, hogy semmiképp sem szakszerű. Erotikus rész sincs benne. Ezt kicsit hiányoltam, de nem nagy fekete pont :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
1 órát voltam, kb 20, max 30 perc után már fordulhattam. Itt kaptam egy kis csúszkamasszázst, de a bugyi fenn maradt... Én nem szóltam érte, mert nekem mindig kellemetlen kérni dolgokat. Lehet, hogy csak szólnom kellett volna, bár a honlapom az órás programban az a leírás, hogy meztelen csúszka :( Viszont azok a cicik GYÖNYÖRŰEK. Nem szilikon, de mintha körzővel razjolták volna. Tökéletes forma, feszes. Kisebb kategória, de nem a nagyon kicsi. Igazából aki akarja, utána tud nézni, hogy is néz ki :)
Ebben a szalonban kézi levezetés van csak. Ügyesen, szépen felvezetve csinálja és erotikusabban. Mosolyogva néz közben és figyeli a reakciókat. Kb 5 perc után majdnem elmentem, de abbahagyta (én nem bántam volna :D), és szólt, hogy na, élvezzem ki, van még bőven időnk, nehogymár hamarabb elmenjek (ezt nyilván nem bunkón mondta). Úgyhogy kitoltuk kb az 50-ik percig. Utána letörölgettem magam, kis beszélgetés még, fürdés és ennyi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Budapesti átlag rózsaszál. Van kevesebb, van több, ez még a határeset. Utólag adtam vissza és vissza is tudott adni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagy álmom vált valóra teljesen hirtelen, hiszen eddig csak álmodoztam róla otthon és a jobb kezem :P :D Szóval mindenképp megérte. És még normális is, kedves. Nem viszi túlzásba az erotikát, lehetne ezen még csiszolni, tipikusan a Jó kategóriába sorolható beszámoló.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Happy Fanny erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-22 16:45:09
Első beszámolóként átlagos, igaz a happy szalonról ennél részletesebbet nehezen lehetne összehozni az ismert korlátok miatt. A legfőbb pozítívum az, hogy felhívtad a figyelmet a hölgy múltjára, azonban persze lehet, hogy ezt feledni szeretné, és ne úgy menjen hozzá senki, hogy ezeket a figyelemreméltó történeteket kérje tőle számon. Persze nincs kizárva ha majd egy másik szalonba bukkan fel, akkor beteljesítheti vágyainkat is, addig megmarad a fantázia világában, igaz Phill.

2020-12-22 16:16:57
Első beszámoló Fanny-ról és úgy érzem van ami még kimaradt belőle.

2020-12-22 15:07:29
Normális hangvétel, visszafogott tartalommal.
Az összképben leírtakat jól részletezetten indoklod, simán jól megírt, így "csak" átlagos az értékelésem. Többen is hirdetnek a masszázs oldalon hasonló előélettel, most visszafogottabb étlappal, eltérő "árfekvéssel". Nem értem, mi evvel a probléma, miért is kell hangoztatni a hiányérzetet? Dji írásából lejött a számára lényeges, találkozhatott nagy kedvencével.
A happy hirdetésében, jól olvasható, a csuszka masszàzs meztelen testtel történik.
Sokadik alkalommal olvasom, a bugyi végig fennmaradt, ahogy most is.
Ez a tény, engem sokkal jobban zavar.😪

2020-12-22 12:41:57
Phil ha már demokrácia és Fannyt megilleti a masszírozás joga akkor torta24-et és Waldau-t meg másokat is megillet a hiányérzet joga. Én pl. kb. értem Fanny okait miért csak masszázs de legalább ennyire ha nem jobban értem a többiek hiányérzetét is.
Abban egyetértünk hogy a korábbi tevékenység nem kötelez semmire és nem jelent semmit. Viszont hitelesebben hangzanának gondolataid ha elmennél hozzá és megírnád hogy ottléted alatt eszedbe se jutottak a filmjei és tökéletesen elég volt neked a kézimunka.
Kár hogy ÉjjeliBagoly megírta, jobb lett volna nem tudni. :)

2020-12-22 11:14:12
Normális hangvételben megírt jól beszámoló, ahol az író nem amiatt sopánkodik, hogy mi az, amit nem kaphat meg, hanem arról tájékoztatta az olvasót, hogy a lány vállalásai alapján miben részesült és hogy érezte magát.

Ex-pornós "szűzlánykodás"? Szerintem Missy Luvot is ugyanúgy megilleti a masszírozás joga, mint a Jankákat, Katicákat, Nikolajokat, Jackeket, Cakeeket. Nem hinném, hogy egy lányt a korábbi tevékenysége bármire is kötelezné. A lányok jelentős részétől nem kaphatják meg a férfiak, amit szeretnének, szerintem nem érdemes a hiányérzetnek teret engedni.

FunkciókHappy Fanny legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.