25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Pema kisasszony szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Pema kisasszony-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-17 16:28:03

emigrant
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Pema kisasszony beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés: Pema is ott van a minőségi szolgáltatók között kitudja mennyi ideje, mindenképpen szerettem volna találkozni vele. Vadászterületemen kívül rendelt, de most úgy alakult, hogy földrajzilag közelebb vándoroltam hozzá. Zöld volt, felhívtam, felvette. Az általam kért időpont korai volt neki, csúsztattunk rajta fél órát és így már mindenkiknek jó lett. Telefonban elmondta a lehetőségeket, amik nagyjából ismertek voltak számomra a leírásokból.
Megközelítés
17.ker, kertváros, családi házas övezet, parkolás a kerítés előtt. Könnyű oda találni, a házszám nincs feltüntetve, de azért ki lehet matekozni a sarkon lévő utcatábla segítségével pontosan melyik házról van szó. Parkolás ilyen módon nem gond és az oda találás sem probléma. Tömegközlekedésről fogalmam sincs a környéken, motorral mentem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Karbantartott családi ház első emeletén van a tetthely. Nagy, kényelmes francia ágy uralja a szobát. Komód, stb. Minden, tiszta, rendezett, háttérben halk Gregorján zene szólt. A netről jött, nem emlékszem milyen forrásból. A fürdőszobában nem volt 29 féle folyékony szappan és 8 féle szájöblítő. Egy folyékony szappan, egy szappan szappan és egy nagy üveg Listerine. Nekem ezzel nem volt bajom. Sokszor megmosolyogtat egyes szolgáltatóknál felhalmozott folyékony szappan készlet.
Pema kisasszony külseje
Arcos képekkel hirdet, képeknek természetesen mindenben megfelel. Asszonyos megjelenés, törékeny alkat, nagy meglepetésekre nem kell számítani.

Action
Én szeretek ismerkedő masszázzsal kezdeni, Pema meg szerintem szeret masszírozni és nem is csinálja rosszul, sőt szerintem masszázs kategóriában is simán indulhatna. Hasra parancsolt, felpattant a hátsómra és tetőtől talpig végig masszírozott. A derekán lévő lánc végig csiklandozott, de nem zavart különösebben. A masszírozása nekem pont jól esett, se nem volt túl erős se nem volt túl gyenge. Közben sokat dumáltunk mindenféle témákról. A randi során meg is kérdezte, hogy nem baj, ha sokat beszél? Én is dumálós vagyok, nem zavart. A randinak ez a része érdekes módon tényleg erotika mentes volt, pedig a rucit már itt ledobta magáról. Na, de utána! Azt hiszem Pemánál mindennek meg van a maga helye és ideje. Rend van.:) Hosszasan gyurmázott, hát, nyak, test, lábak, stb. úgy emlékszem a karjaimmal fejezte be. Sorrend más lehetett. Ezek után ’Most jön az erotikus rész.’ felkiáltással elindult a kényeztetésem. Jó nem volt semmilyen felkiáltás, egyáltalán nem kiabáltunk. Hátamra fordultam és egy ideig így mókáztunk, aztán én is szerettem volna őt kényeztetni, amit szívesen fogadott, de nem éreztem azt, hogy így célba tudunk érni. Ezért aztán rá is kérdeztem, hogy mindenféle jött-ment, idegen pasival, hogy tud elmenni? Erre az volt a válasz, hogy ’Ha beleülök a kukidba.’ Hát, mondom rajtam ne múljon. Semmi rosszalkodásnak ne én legyek az elrontója, így aztán hátamra is vágtam magam, ahogy kell, Pema pedig szépen rám csüccsent. Emlékszem még azt is megkérdezte, hogy nem zavar-e, ha izgatja magát? Mondom, dehogy, csináljuk úgy, hogy neked is jó legyen. És így már szinte rögtön érződött, hogy tényleg jó neki. Én közben kértem szájra puszit, ami egy idő után Pemás, nyelves puszivá változott, közben ott mozgott rajtam és mozogtam én is. Jól mozogtunk együtt. Sokszor lehajolt hozzám, csőröztünk és kis idő múlva pedig tényleg elment rajtam. Picit nedves lett a bőre az átélt izgalmaktól, amit én meg is jegyeztem és jött az újabb kérdés, hogy elmenjen-e zuhanyozni? Válasz: ’el ne menj a közelemből’ és magamhoz öleltem. Ilyet még nem kaptam egy itteni lánytól sem. Elment a kis főnök közreműködését igénybe véve. Hát kész voltam. Utána kértem még egy kis 69-et, franciás kényeztetést, stb., aztán így lett vége az eseményeknek. Az időre én kérdeztem rá, de Pemát nem nagyon érdekelte az idő, jól túl is csúsztam rajta. Elkezdtünk szedelőzködni, ő elkezdett felöltözni. Én még oda galoppoztam hozzá, elárvult kutya ábrázattal, amiből rögtön levette, hogy még egy ölelésre vágyom. Még egyszer állva is összefonódtunk meztelenül, hozzám bújt. Aztán fürcsi és villámgyors tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel nem ismertük egymást, érkezésem után rendeztük ezt a részt. Több szó nem esett róla. Minden korrekt módon zajlott. Nem vettem igénybe extrát.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Én nagyon jól szórakoztam, remélem Pema is. Már régen ott volt kedvenceim között és örülök, hogy végre őt is láthattam. Pemánál érződik, hogy nagyon fel vannak építve a dolgok, de egyáltalán nincs futószalagérzés, semmi nem kényszeres. Te vagy a középpontban, vigyáz rád, ha kell hideget, meleget csinál, kérdezget, hogy jó neked. Fürdés után nem csak feltörölt utánam, hanem azt is ellenőrizte, hogy száraz-e a talpam, nehogy elcsússzak. Mondjuk, tudtam már orbitálisat perecelni fürcsiszobában, de ez leginkább az én hülyeségemnek volt betudható. A lényeg: örülök, hogy végre eljutottam Pemához, egyáltalán nem csalódtam, abszolút ajánlott kategória. Köszönöm és puszi neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Pema kisasszony szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-23 09:42:30
Remek írás, kiváló 'hangulatjelentés', jól megírt beszámoló.

2020-12-20 10:17:08
Szuper beszi lett,gratulálok:)))

2020-12-18 15:49:19
praktikus is, meg a kisasszony személyiségéről is sokat megtudni, nemcsak a testéről. Sőt, ha jobban belegonodlok, arról alig esett szó, de nem hiányzott, mert a rá tett hatásból kiderült, hogy príma nő lehet. Felvettem a célpontjaim közé.

2020-12-18 15:09:25
Annyira jól adtad vissza randitok hangulatát,hogy egy szóban nekem az jött le : olyan igazi Pemás! Igen Ő sokunk *kívánság listáján* ott van, ez a beszi is adhat egy lőketet az eddig késlekedőknek... Jó hangulatú, öszínte, sallang mentes,igazi kedvcsináló, köszönet érte. Természetesen elsősorban Pemának.

FunkciókPema kisasszony legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-18) : Itt derült ki igazán, hogy Pema egy igazán magabiztos nő, nem szégyenlősködött, kereste a szemkontaktust, a kezeivel pedig folyamatosan simogatta a hátam, vagy markolta meg a fenekemet és úgy húzott magába, de még lábait is átkulcsolta a derekam fölött.

(2018-07-24) : Ágaskodó kiskukim beöltöztette, érzéki, 100%- ban kézmentes francia nyelvjátékba részesülhettem. Nem szerettem volna viszonzatlanul hagyni, így 69- ben folytattuk.

(2017-10-19) : Hát varázsló Pema mert sikerült a farkamat elég keménnyé varázsolnia , hogy utána ráülhessen. Régen voltam már ilyen finom punciban, sajnos a csodás belső hamar megadásra késztette a farkam .

felejthetetlen: 3db
(2019-03-23) : Farok kezelés golyszi masszír,egyszer csak azon kapom magam a védőszerkó már rajtam és a szájában vagyok tövig,szemkontakt, roppant kellemes kényesztetés.

(2018-04-16) : Az egy órás alapprogram Pemával a boduàrjában a gyors zuhanyozást követően a hatalmas franciaágyon egész testre kiterjedő klasszikus svédmasszázzsal kezdődött, amihez hipperallergén krémet használt.

(2017-10-24) : Az ezred talpra állítása szembehelyezkedéssel történt a golyóktól az ágyúig , közben mosoly és kérdések, hogy hova célozzon, mit csináljon. Nagyon tetszett. Leállítottam.

nagyon jó: 10db
(2020-02-22) : Tehát a francia ágyat nem masszázspadként használtuk, sokkal inkább összegabalyodtunk azon, miközben heves csókcsatában próbáltuk eldönteni, hogy melyikünk tudja a másik nyelvét mélyebbre venni, illetve tovább benntartani. A csata hevében pihenésként Pema az ajkainkat többször szétválasztotta és az ujjaival elegáns nyálhidat húzott az ajkaink közzé. Egyszerre jött az azonos gondolatunk, mert miközben jeleztem, hogy szívesen kényeztetném

(2019-08-25) : Hátra fordulásom után érzékeny részeim cirógatása, keményítése következett, majd golyó masszírozós, mélytorkos, nagyon jó gumis franciával folytatódott a ráhangolódás. Amikor éreztem hogy lassítani kell, felajánlottam hogy én is szívesen tennék a kedvére, amit örömmel fogadott,

(2018-09-27) : Gyengéd kényeztetés mesteri módon, és mesterfokon. Szinte az élvezetek birodalmába repített, szájával ügyesen beöltöztetett, kezeivel mellkasomat, ágyékomat felváltva símogatta.

: 18db
(2020-10-02) : Nyakától indulok, majd az érzékenyen reagáló cicik óvatos becézése után elérkezek hihetetlenül szélesre tárt combjai között a látványra, ízre egyaránt kábító - csábító kelyhéhez. MILF – mother I like to fuck… ez a nő mindenhol puha, finom, gömbölyű, és most már sóhajtása, érintése is gerjesztő, izgató lesz.

(2020-06-07) : Ahogyan megbeszéltük egy teljes testmasszázs következett,amit alaposan,kellemes erősséggel,hatalmas odafigyeléssel,erotikusan csinált.Közben kezei már érzékenyebb helyeken is jártak.Fordulás után elől is megmasszírozott,de addigra már erős izgalmi állapotba kerültem.

(2019-10-31) : A hátsó masszázs kellemes volt, de mégis vártam már a fordulást, melyet követően kisebb csókokkal üdvözöltük egymást és innen indult Pema déli irányba. Miután rájött, hogy bármennyire szeretné a mellbimbóimat akkor sem tudja leszívni, így a farkamnál kötött ki. Néhány nyalintás után, mielőtt teljesen birtokba vette volna megkérdezte, hogy szeretném-e ha harapdálná a combom belső felét.