Aletta erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Aletta-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-17 16:17:04

miamano1
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aletta beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-18

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Többedik visszatérésem, illetve látogatásom. Telefonon és SMS-ben is egyeztettünk, most már nem volt gond, de sajnos egyre elfoglaltabb a hölgy. Lehet, hogy nem csak nekem tetszik? :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyik legnagyobb csomóponthoz közel, kb. csak a hajó és a repülő nem áll meg itt. Távolsági bussszal is lehet jönni... :) Én azért a kocsit és a ház alatti parkolót választottam, mivel parkolóhely errefelé az utcán mostanában alig akad. A mélygarázsban viszont bőven van hely. A cím ravasz. Az udvarban a "D" épület! Kapucsengőn hívtam. A telefonban a már ismert csilingelő, kedves hang, utána beütöm a kódot és jön a csilingelő hang.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Modern ház, a lakásban tágas berendezett nappali és a félszobában a francia ágy, a tettek mezeje. Csak mi vagyunk. Gyertya és hangulatvilágítás. Modern berendezés, A lakáshoz dupla erkély is társul. A fürdőszobában kád zuhanyzóval, tusfürdők hada és szájvíz. Mindenütt rend, tisztaság.
Aletta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Karcsú gazella-testű, szőke kebelcsoda (szilikonos, de nagyon guszta). Most egy rózsaszín body-ban fogadott- Arcos képe is van, úgyhogy nem lehet csalódni. Mozgása kecses, a hölgyből sugárzik az erotika. Van egyfajta kisugárzása, ami a nők többségéből hiányzik.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Legutóbbi találkozásunk alkalmával úgy éreztem magam, mint egy katona, aki hosszas külszolgálat után hazaérkezik és az asszonykája már nagyon várta :) Hatalmas ölelések, csókokká fajuló puszik. Mivel a masszázs részt kérésemre gyakorlatilag kihagytuk "csak" kölcsönös simogatás és "gyömöszölés" volt. De micsoda simogatás! Belesimult az ölelésembe, odabújt a testemhez,, kissé kacérkodott is. A hatása is megvolt pillanatok alatt. Az együttlétünk alatt mindvégig készséges volt, minden "játékban" benne volt, természetesen AZT kivéve. Abszolut barátnő feeling, egy percig se éreztem, hogy "munkadarab" lennék. Időnként beszélegttünk is, kedves, értelmes nevetése most is a fülemben cseng. (Ki nem állhatom a vihogó nőket.) Könnyen irányítható, nagyon figyeli az ember mozdulatait és kimondatlan szavait is.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Miután a külcsönös ölelések és simogatások megtették jótékony hatásukat, a keze elkalandozott, majd a puszik is egyre lentebb értek. Nem kapkodott Eleinte csak puszikat kapott az ezredes, majd nyelves csókot, végül nem volt rest teljesen eltűntetni. Nem bírtam volna sokáig, igy inkább váltottunk és én kezdtem el csókolgatni a nyakát, a méretes kebleit, majd lejjebb kalandoztam. Makulátlan, illatos kehely várt mely jó ízűnek is bizonyult. Sóhajainak üteme jelezte, hogy nemsokára felér a lejtő tetejére. Nyelvemmel ekkor rohamoztam. Kis sikoly és a teste megfeszült. Hagytam lenyugodni.
Kértem, hogy helyezkedjen fölém, és így egy csúszkamasszázshoz hasonló valamiben részesültem. Teljesen egyedi volt, nem rövid pályafutásom során hasonlót még nem kaptam. Felemelő, vadító, izgató volt egyszerre.
A "kényeztetésem klasszikus hanyattfekvő módban következett be, annyi módosítással, hogy oldalról "moziztam". Tényleg kényeztetés volt a javából, hol kézzel, hol szájjal, kivégzésként pedig egy ütemes franciában részesültem. Végül a rakéták a magasba emelkedtek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, szó se esett róla, pesti átlag, az apró ajándékot külön megköszönte és úgy érzem meg is hálálta :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A hatékony együttlét után nagyon jókat beszélgettünk. Magasan intelligens magas nő. Remekül éreztem magam minden szempontból.Én barátnő feelingre vágytam és maximálisan megkaptam szerencsére jó nagy adag erotikával spékelve. Köszönöm.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aletta erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-18 09:12:00
Csodálatos Nőről egy nagyon jó írás! Valóban különleges Aletta, hiteles írásod!

FunkciókAletta legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-11-02) : Én a lágyabb simogatós érintéseket kedvelem, szóval nem vagyok nagy szakértő, de a fogások szakszerűségről árulkodnak. Aletta gyorsan feltérképezi hol vannak a megdolgozandó csomók, és neki is lát ... vagy inkább csak látna ha nem nyöszörögnék :-) Így finomabb, de azért határozott mozdulatokkal dolgozik vállaktól / hátamtól indulva, és fokozatosan haladva lefelé.

(2020-10-14) : Aletta rám ülve elkezdte gyúrni hátamat. Valóban tanulta a fogásokat, hiszen ez érezhető mind a keménységről, mind a technikából. Átmozgatta az egész hátamat, derekam, vállaim, lapockám, majd mikor már érezhetően végzett helycserét abszolváltunk. Közben sokat beszélgettünk,

felejthetetlen: 2db
(2020-12-10) : Miután pár szóban tisztáztuk az időtartamot, szótlanul elkezdünk egymással foglalkozni. Simogatások itt és ott. Masszázs lényegében nem volt, csak ölelések, símogatások, puszik. Én nem is igényeltem a dolog masszázs részét, az együttlét így volt szuper. Végig rám koncentrált, törődött az apró visszajelzésekkel. Az egész ottléte, alatt iszonyú kedves és figyelmes volt. 100% barátnő feeling.

(2020-10-28) : A masszázs résszel kezdtünk. Ez kellemes hangulatban zajlott: Aletta az irányításommal átgyúrta a felső testemet. Én egy kicsit erősebben szeretem, ezt nem tudta 100%-osan hozni, de megbocsájtottam neki, mert közben beszélgettünk, ismerkedtünk, de voltak csendes részek is, ahol csak örültem a pillanatnak a közeljövőre koncentrálva :)

nagyon jó: 1db
(2020-11-12) : A massz tehát a fent említett ágyon történt, közelebbről a ráterített törölközőkön, jó illatú krémmel, ami elsőre sem volt túl hideg. Immár melltartó nélkül (bugyi, combfix maradt, ez utóbbi végig) nagyon szakszerű, kellemesen erős gyúrás indult, közben beszélgettünk, kicsit akadozva még, mert olyan lassan oldódom, mint hideg vízben a só, vagy épp egy-egy erős nyomásnál elállt a lélegzetem. De ez is az a jófajta elállás, főleg a beállt vállamnak,