4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Leila szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-17 02:07:00

torta24
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kezdem könyvtárosként. Aki érdeklődik Leila iránt ki ne hagyja Brokkoli kolléga cikkét!

Leila régóta a kedvencek közt volt. Történt több rövid üzenet, amelyekre viszonylag hamar válaszolt. Majd a randit VTR egyeztettük, több nappal előre! Előbb megkérdeztem aznap jó-e neki. Elvileg igen, dobjak vtr-t! Megtettem, amit gyorsan elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az új városrész. Először jártam arra, szokatlan. Forgatási külső helyszín- és szellemváros fíling. Késő délután mentem, hidegebb szeles időben. 1-es villamos Infopark megállótól pár perc séta volt. Másik oldalán a 33, 133 buszok vannak még közel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A vöröses színű kapu. Hívtam, fölvette. És meghallottam először a hangját... már ott éreztem, jó helyre jöttem!
Emelet, irány, ajtó és a kód megadva. Bemegyek. Majd kiszállva a liftből megzavart hogy folyosó helyett ajtókat látok minden irányban. Kilépek az egyiken és rögtön megcsap a hideg meg a téR :) Nyílt folyosó, ami a valósnál 2x magasabbnak tűnik.
Tériszonyosoknak szólok nem arra kell. A liftből balra a nyerő!
A lakás nagyon új. Nagy konyha-nappali, 1 kisszoba és a fürdő. A kellemes meleg és főleg Leila személye miatt otthonos!
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vendéglátóm fotói naprakészek. A színesebb hajjal láthattam.
Kiváló genetikájú lány szexi formákkal! Finom bőrrel, ízléses rajzokkal itt-ott. Akik nem szeretik a tetkót is nyugodtan mehetnek.
Izgató nézése, egyben végtelenül kedves arca van!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ajtón belépés után bemutatkozás puszi. Fehér fehérnemű szettben várt, láthatóan eksönre készen állva :) Ismerkedős első pár mondat, oldódó légkör után átadtam a kis ajándékomat. Kibontotta és annyira örült neki.. úgy tűnik eltaláltam ;) nem árulom el mi volt az :p
Diszkréten már benne volt a belépődíj is.
Rögtön utána a drágám beismerő vallomást tett; hogy "bűnözött". Vagyis sajnos elfogyott a teája (már nem tudta pótolni) , amit én nagyon szeretek és ezért aranyosan elnézést kért.
Természetesen elnézem, némi ölelések után csókkal melegítette föl a szám. Valódi nyelves, igazi barátnősen! Az ezzel járó ölelések közepette.
Ezután szolidan cappyvel koccintottunk. Több olvasó talán itt érezhet hiányt, miért nem alkohollal? Nos, nem volt szükség rá :)
Leila olyan aranyos és szeretgetnivaló, elkerülhetetlenül ráhangoldódik a vendég. Dumáltunk többmindenről, gyakran simivel, öleléssel, csókkal megszakítva.
Nem tudom mennyi idő mehetett el így; végül jeleztem illene a fürdőbe elvonulnom. Oké rendben, ha gondolom jön velem ?
Természetesen! Alaposan megmostuk egymást, és némi kóstolások is elkezdődtek. Itt még inkább én Őt. mmmmmmm :p

Szobába be, erővel muszáj volt emlékeztetni magam: öregségem miatt némi masszázst is kérek bizonyos pontokra. Ágyon hasra teszem magam, Ő beken olajjal. És aahhhhh micsoda mozdulatok. Azonnal egyértelmű, nagy tapasztalata van masszázs terén!
Szakszerűség 5
Egyéni igények 5
A jelzett területeket kezelésbe vette rendesen, kellemesen nyögdécselek alatta. Fogalmam sincs ez mennyi idő lehetett. Miután jobban lettem megköszöntem. És éppen kérni akartam, amire Ő is gondolt: bekente magát olajjal és csúszka következik! ahhhh
Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p )
Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása. Kitartok, rá figyelek amennyire tudok. Pár percen belül a jelek szerint sikerül a részére aminek én is örülök!
Mondhatni Ő szekszelt meg engem :)

Következne némi pihenés, de csöngetnek. Az ételfutár az, tehát eltelt hamar a másfél óra. (Elszekszeltük?! Az elején amúgy korrektül jelezte, hogy ekkorra rendelt)
Leszáll, fölvesz egy állatmintás köntöst. (wow, ebben is) Addig én elvonulok leszedni a gumit és frissíteni magam.
Elintézte, és kedvesen megkínál az ételből :) Köszi mégegyszer!
Remélem nem gond, ha tovább maradnánk, szívesen hagyok itt többletet.
Utánam nem jön senki, (meg ugye alapból nincs szoros beosztás) tehát oké! Rugalmas hirdető, nem hagy úgy..
Pár falat után rámszól: gyere, kivégezlek!
Tudjuk ez mit jelent, néhány percig a finom franciáját élvezhetem. Átéléssel, sőt szeretettel műveli! (vagy csak nekem tűnt így, de hiteles volt) Pár perc után én is szeretetből szájön lövöm a Drágámat :) Nem ugrik el, megvárja amíg lecseng aminek kell.
Fürdő, öblítés után kicsit mellém/rám fekszik.
Aztán lassan tényleg készülődés következik. Többlet matek elrendezve, majd további ölelések amit szívesen folytatnék még Ővele :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nyilvánvalóan nagyon megérte. Láthatók a számok a lapján.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon nagyon jól éreztem magam! Asszem találtunk közös hullámhosszt; jó társaságot, kiváló hangulatot sikerült összehozni.
Leila nagyon aranyos és szép lány, magában az összeebújásért is megéri a tali. A tornász alkatoknak pedig megvan a bővebb étlap. Maximális barátnő fíling!

Besorolás..
Sajnos kell egy sorrendet fölállítani a beszik közt. Idén Ő nálam top2! A másik lány csoda volt nekem 2020-ban - ahogy Ő is az.
Ilyen szinten szubjektív szempontok működnek, ebből bármi lehetne. De lila szalagom csak 1 van :/
Objektívan időbeli sorrendet tudok tenni. A másik helyen voltam eddig többször, ezért hagyom meg elsőnek.
Fordított esetben pedig Leila maradna az első! A meglévő history gravitálta így.
Mert Ő is örök emlék. Kiváló évzárás! Ha rajtam múlik mindenképp találkozunk még. Csókollak nagyon Drága :* :* Hívlak rögtön a szabid után!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-17 20:41:36
Kiegészítés: a 154-es busz majdnem a ház előtt áll meg! Ma azzal voltam :)

2021-01-14 02:47:21
Bocsi,tévedésből elnyomtam
Ez valójában jól megírt beszámoló:)

2020-12-17 21:43:24
Nagyon jó beszámolót írtál. Köszi. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-12-17 17:15:37
Köszi az ajánlást, jól esett, Leila nálam is top :)

2020-12-17 16:16:15
Az írásod nagyon jó, ez kétségtelen! Számomra ami picit fura az az, hogy miért kell megmagyarázni a szalag színét?! Igen értem, hogy sokaknak fétise ezt szóvá tenni, de azt gondolom, teljesen mindegy milyen szín virít a beszámoló fölött, aki a tartalomból nem érti vagy nem érzi, az csak üres puffogtatásnak tudom be. Nem osztogathatjuk korlátlan mértékben a színeket, de tartalommal simán tudathatjuk mindenkivel, mennyit is ért ez nekünk! Az írásod tökéletesen tükrözi a mennyit is ért neked kérdésre adandó választ! Gratula és köszi!

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

(2020-12-09) : Megmarkoltam a fenekét, aminek persze az lett a vége, hogy a bugyikát félrehúztam és simogatni kezdtem a puncit, majd kicsivel később a félig oldalról pucsító lányt nyaltam oldalról, hátulról. - egy kényelmesebb pózban nagyon hosszan kényeztettem Leilát. Ő a hátán halkan nyögdécselve én pedig hasalva a lábai közt. Nagyon finoman, halkan reagál a történésekre, de reagál, tegnap egy kicsit lassabban vette fel a fonalat

felejthetetlen: 4db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-11-23) : Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.

(2020-09-16) : Nagyon kellemesen csinálta, úgyhogy egy idő után mondtam, hogy erre majd térjünk vissza késöbb, mert már nagyon szerettem volna belülről is érezni. Gumit húztunk majd belecsücsült és közös lovacskázásba kezdtünk. Közben a csodás melleit simogattam, illetve ringásukat követtem hol az oldalsó, ágy melletti tükörből, hol pedig közvetlen elöttem. :D

nagyon jó: 7db
(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

(2020-12-14) : Egyszer közölte, hogy most ő is szeretne játszani. Hátra fordultam és egy nagyon finom franciát kaptam. Kezét is használja, de egyáltalán nem zavart. Gumiert kialtottam és bele ült. Jó érzés és szép látvány volt. Kutyusra váltottunk, de visszafordultunk misszibey mert nézni akartam közben őt. Aktus közben az ujját harapdálta és kis hangot is adott. Egy hosszabb ment volt ebben a pózban és így mentem el.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.