20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-19
Anett erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Anett-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 23:19:52

az_alfonz
Becsben tartott
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Anett beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Aznap reggel hívtam és mázli, hogy délutánra kaptam is audienciát. Már a hangja megfogott, ahogy beszélt. Gyorsan összenevettünk a telefonban, úgy éreztem, ez jó jel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Elég egyértelmű hova kell menni, csak éppen az fejemben keveredett össze a két hasonló nevű utca. Még szerencse, hogy tök közel vannak egymáshoz, így 2 perc alatt ledolgoztam a hibát. Amúgy a parkolás horror, mint mindenhol a városban az idióta ingyenesség miatt. Most is vagy 1/4 óra ment el vele. Villamos szinte a ház előtt tesz le.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Igencsak tágas lépcsőházzal rendelkező bérház, hatalmas, csupa üveg homlokzat. Belépés után liftet használtam, majdnem a legfelsőn rendel a kisasszony. Körfolyosó és a lakások nincsenek messze, nekem most szerencsém volt és nem találkoztam senkivel. A lakásban több szoba is van, mivel többen rendelnek, de még csak hangokat sem hallottam. Vagy csak mi voltunk, vagy a logisztika jeles. A fürdő szépen felújított, káddal, kellő változatosságú tusfürdővel, szájvízzel, nagy törülközővel, puha kilépővel. Kihagytam valamit? A szobában félig baldahinos megoldású tetthely, ami a földön van, szóval egyedi a stílusa az biztos. Nekem bejött. Meg is jegyeztem, mire ő azt mondta, hogy eddig rendben vagyunk. A ruháimat a kanapéra helyeztem.
Anett külseje
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Anett arca keskeny, déli típusnak gondolom. Karakteres, ami nem azt jelenti, hogy nem szép, bár nekem elsőre bevallom nem tetszett annyira. Később ez megváltozott. :) Sötétbarna haja, vállig érő, szemei sötétbarnák. Alakja, mint a képeken. Tenyérbe illő cicik, feszes, formás popsi, szépen borotvált punci. Fekete kétrészes fehérneműben és egy fehér csipke köntösben fogadott. A mosolya már az elején megnyerő volt. Üdvözlés képpen egy óvatos félig szájra puszit kaptam, kicsit olyan volt, mint egy randi végén, amikor egyik fél sem biztos, mit is engedhet meg. Aranyos volt tőle.

Erotikus masszázs
Míg ledobáltam a gönceim, hozott vizet és megjegyezte, hogy gyors voltam. Mármint a vetkőzéssel. Fürdőbe el, majd vissza. Most meg azt kaptam, hogy itt már nem voltam annyira gyors, de persze mosolyogva mondta. Aztán állva megöleltem, ő szintén és kezeink elindultak felfedezni, szájunk pedig óvatos puszikat helyezett el válltól felfelé hol itt, hol ott. Néha szájra is, de igazi csók - még - nem csattant. Olyan szomszéd lányos kedves ismerkedés zajlott. A derekamra tekert törülközö közben már akkor sem esett volna le, ha kioldódik, úgyhogy Anett fogta el lekapta rólam. Valahogy a kis köntöske is lekerült róla, de még mindig ruha előnyben voltam, szóval a melltartótól is megszabadultunk. Most már nem puszik, inkább csókok repkedtek a felsőtest minden pontjára. Mikor a cickókat vettem a számba Anett hangja is megváltozott és rámarkolt a már a combjait ostromló farkamra. Felkaptam, a feneke a tenyeremen ült, karjaival a nyakamat fogta körbe, így a cicik pont szájmagasságba kerültek, így kényeztettem egy darabig. Úgy tűnt ínyére van ez a játék. Aztán elindultam az ágy felé, ő továbbra is rajtam "lógott", majd szépen leereszkedtümk és a hátára fektettem. Most már igazi csókokat váltottunk, hol finoman, hol vadabbul. Kezemmel combjai között jártam, bugyin kerestül is éreztem, hogy nedves a kis husika. Ideje volt, hogy a falat bugyika is lekerüljön. Kézzel fedeztem fel először a valóban sima puncikát, aminek érzése az én vágyamat is tovább fokozta. Leereszkedtem a combok közé és lassan becserkéztem a nedves nunikát. Egy idő után egy ujjamat is óvatosan odahelyeztem, várva a jelet, hogy azt is használhatom. Megkaptam. Az eredménye nemsokára Anett megfeszülő. derékban hatrahajló teste, amint átjárja a gyönyör. Még kicsit simogattam, puszilgattam levezetés gyanánt, majd mellé bújtam és csókolóztunk. Mostanra már határozottam vonzónak találtam az arcát is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Hanyatt fordultam és magamra húztam, de ő kiszabadult és néhány felsőtestre mért csók után gyorsan a meredező tagomnál termett. Egy mondatos útbaigazítás után már úgy kezelte a rudat, mintha ezer éve ismerne. Változatosan golyszlik, farok végig, makk, körbenyal, bekap, mélyen vissza, megint golyók, fel, mélyre, lent tart, érzem a nyelvét, megint ki, kéz nélkül, finoman, kedvesen, barátnősen, szoft pornósan, majd tempót fokozva egyre több mélységgel. Huhh. Nem semmi a hölgyike. Sokáig akartam húzni, úgyhogy magamra húztam és kvázipacigolást mutattunk be. Nagyon izgi volt, ahogy szorított, én ott csúszkáltam, mintha benne, de mégse, ő csókol, markolás mindenütt. Aztán megfodítottam magunkat és misszi pózban folytattunk az ál dugást, ami ha másik oldalon hirdet, betyár nagy kufircolásba torkollott volna. Nagyon elragadott mindkettőnket a hév de uralkodtunk magunkon és a határok megmaradtak. Aztán megint én kerültem alulra, ő pedig folytatta a barátnős kényeztetésemet. Mikor éreztem már nem nagyon bírom sokáig, felálltam és végül a cicikre táraztam ki, szépen beterítve őket. Segített lenyugodni, majd hanyatt dőlt. Szilviáért nyúltam és segítettem eltakarítani az utódokat. Annyit mondott, bocs a hirtelen kezdésért, de nagyon megkívántalak. Azt hiszem, erre nem lehet mit mondani, csak mosolyogni. Összebújtunk és csak szuszogtunk. Egyszercsak mindeketten elszundítottunk, annyira jó volt ott feküdni. A belső óránk egyszerre ébresztett minket, pont lejárt az idő, így egy villám zuhany fért már csak bele. Öltözés, kikísért, az ajtóban még egyszer megcsókolt és jelezte, hívjam bármikor, örülne neki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Öltözés közben raktam a komódra, a kerületi átlag. Nem is került szóba sem előtte, sem közben. Nem tudok extrákról, de mint tudjuk, minden helyzet más és más.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Eleinte nem voltam 100%-ig biztos, hogy jól fogom érezni magam, de ez elég gyorsan megváltozott. Azt gondolom alapvetően óvatos hölgy, de ha "bekattan", akkor az negy élmény lesz. Mondtam is neki, hogy ekkora szexuális energiát nem néztem ki belőle, mire ő. "én viszont igen belőled" Wow! Igazán köszönöm. Frenetikusan éreztem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Anett erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-29 20:34:09
Az erotikus masszázs utolsó mondata talán nagyon nem kellett volna, reméljük nem olvassa. Ezt leszámítva hibátlan beszi.

2020-12-29 20:09:41
"Annyit mondott, bocs a hirtelen kezdésért, de nagyon megkívántalak." - ez jó, nagyon jó! ;-) és annyira életszerű.

2020-12-29 17:40:10
Valóban van az írásban olyan sung ami miatt én is úgy érzem, hogy meg kell, hogy látogassam Anettet. Kösz a abeszámoló.

2020-12-29 10:56:51
Annyira jó ez a beszámoló, hogy nekem most eggyel nőt a kedvenceim száma. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-12-29 08:05:21
Egy ilyen történetet kívánok én is magamnak egy ilyen csodaszép lánnyal. Apropó: Anett mosolygós, érzékiséggel teli aranyos arcára biztosan 6*-ot adnék. A randi átélése kiváló lett, az írásod jól adja vissza azt az egyedi hangulatot, amit Anett teremt. Gratulálok!