25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Jázmin szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 21:29:39

pvadász
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel a közelben volt dolgom hirtelen felindulásból felhivtam és 45 perc múlva fogadni is tudott. Kedves aranyos hangja van a telefonban, mindenről tájékoztatott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, új építésű háztömb sok lépcsőházzal és bejárattal. Parkolás nem egyszerű de nem is megoldhatatlan. Max lesz egy kis séta. BKV szinte minden jár a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Új építésű ház modern kis lakása több szobával. A célnak tökéletesen megfelelő mind a fürdő mind pedig a szoba ahol voltunk.
Jázmin külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nagyon tetszettek Jázmin képei de a valóság még jobb egy fokkal. Valami fekete átlátszó hálóing féle volt rajta alatta pedig fehérnemű ami átlátszott. Szolid smink, piros rúzs a szájon, nagyon szexi és szép arca van. Hatalmas eredeti mellek, illatos selymes bőr illetve borotvált sima punci párosult a szép archoz. Az összhatás tökéletes.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
4
Mélytorkos francia:
4
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Szóval.... Nem voltak túlságosan nagy igényem mára, mondtam is Jazminnak, hogy egy jó francia az amire vágyom illetve a közelsége. Egymás mellett állva kezdtünk csókolózni. Kicsit még felénk, nem rég kezdte a szakmát de most pont ez tetszett. Kicsit visszafogottan csókolt de néha azért elkapta a hév és akkor erősebben szenvesélyesebben csinálta. Levetette a melltartót és hatalmas melleit a számba vettem és csókolgattam kicsit. Közben bele nyúltam a bugyijába és ő is kézbe vette ágaskodó farkamat. Ezután lefeküdttem az ágyra és elkezdett szopni. Használja a kezét is de most ez is jól esett ha pedig a fejére raktam a kezem már vette is a szájaba. Kértem a mélytorkot amelyet teljesített és a francia során ezt többször Is megtette miközben a nyelvével a tövét nyalogatta ez kifejezetten jó volt! Mivel úgy helyezkedett közben a punciját ujjaztam amely jól nedvesedett illetve a ciciket is gyömöszöltem. Látványnak sem volt utolsó ahogy egy ilyen bomba kis fiatal csak szopja a farkamat miközben végig keresi a szemkontaktust és kéjes hangokat ad ki közben. Éreztem, hogy közeleg a vég kértem, hogy csinálja kézzel és verje a szájába. Ezt a kérést teljesítette én pedig élveztem egy nagyot. Ezután kis tisztálkodás és mivel siettem öltözés után mentem is gyorsan a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szájba élvezés extra de az alap óra nagyon jutányos a régi Pesti átlag alatt van kicsivel. Nekem nagyon megérte mert jól éreztem magam. Én a nagy mélytorok és kényszfrancia rajongó most egy barátnős szopásra vágytam és ezt meg is kaptam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem akarom szaporítani a szót. Egy fiatal, szexi, kedves, jótestű csaj teljesítette amiért mentem, jókat nevettünk, meg volt az összhang, nagyon jól éreztem magam. Ajánlom bátran. Itt megjegyezném bár nem a reklám helye, hogy a kolléga nővel össze futottam egy pillanatra és annyira tetszett, hogy a következő ha minden jól megy ő lesz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-17 15:29:44
Jó kis kedvcsináló írás, a lány is nagyon bejön, tetszik a hozzáállása - szóval mennem kell :)

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2021-01-15) : Amikor visszaérkeztem lekerültek a felesleges textil darabok és egyből kezelésbe vett Jázmin. Ínycsiklandozó kézi játék és NF jött. Hátára fektettem és rendesen kinyaltam mint Józsika a lekváros bödönt és megujjaztam. Belucskosodott Jázmin, így kértem a kaucsuk terméket és már húztam is be mint a kiscica -40 fokban.

(2020-12-16) : Ha már előttem voltak azok a hatalmas cicik, muszáj volt velük is foglalkozni. Majd engedélyt kértem orális játékokra, melyet megkaptam. Jól esett elmerülni a gyönyör kútjában, melyet mindketten élveztünk. Félidőben fordultunk, hogy én se maradjak ki a jóból. Fejtől lábtól egymás mellé feküdtünk háton és a hozzám közelebb eső lábát a mellkasomra vettem, í

: 2db
(2021-01-05) : Lovaglásba fordultunk, figyel az ütemezésre,nehogy túl hamar elmenjen,aki nem akar..Végig nagy szemekkel volt meg a szemkontaktus. Látni benne a kéjes vágyat,amikor ráereszkedik a lomposra! Tényleg isteni,szűk puncija van. Éreztem amikor nagyon lassan, teljesen tövig belé hatoltam,hogy beleremeg ő is immár csukott szemmel. Jó volt benne lenni!

(2020-12-19) : Hatalmas mellei közben a golyóimhoz értek, ezen felbuzdulva megkértem, hogy tegye be a farkam a hatalmas, puha mellei közé - nagyszerű élmény volt, ahogy szinte eltűnt közöttük, csak a vége lógott ki, ami meg minden lökésnél a szájába is került. Ez tartott pár percig, aztán gumit kértem. Jázmin felhúzta, én pedig misszionáriusban elkezdtem dugni őt. Hamar kiderült, hogy Jázmin hangos az ágyban,