25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Alma27 szexpartner

szexpartner

Alma27-

V.I.P hirdető
66/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 15:16:36

mrgaborw2
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alma27 beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon elérhető, a másik oldalon volt eddig a hirdetése, amikor elérhető, az nyomon követhető. Barátságos, nyitott, korrektül tájékoztat, laza, tök normális lány - már a telefonban is.
Volt az első randink után (az fergeteg party volt) egy félreértés, ami miatt sokáig "indexre tett", de később megenyhült és adott randit újra - jól tette.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újépítésű házban van ugyan, de az utcán a parkolás lehet, nehézkes - nekem nem okozott gondot napközbeni időpontban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új, szép, luxus, nagyon meggyőző. Méltó a Lányhoz, tényleg, csúcs. Tusló, tusfürdő, törülköző - mint egy szálloda. Ágy is új, mint minden, korrekt, tágas, bár nem arra koncentráltam.
Alma27 külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hát, az első hanyattesés itt ért. Arcra nem egy baba/szabályos szépség, de fontos, hogy szerintem objektíve szép, és nagyon jó, hogy természetes is. (azért a szépsége átüt az arctakaráson). A teste egyszerű fantasztkkus. Tökéletes. Nem is kifejezhető. Magas, karcsú, gyönyörű mellek sebészi segítséggel, kőkemény, gyönyörűséges popsi, hosszú combok, lábak, az egész jelenség ingerlő már a látványra is. Kacéran néz rád - elveszted a fejed.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Érkezéskor ismerősként puszi, korábbi félreértés kb fél percben értékelése, kötelező udvariasság mentén. Hamar oldódott (megjegyzem, sajnos azért rányomta a bélyegét az egészre a korábbi konflikt, amiben nem éreztem magam hibásnak - egy telefonos üzenet nem érkezett anno meg, hogy nem ér rá, és mivel az előtt 5 perccel még beszéltünk és le szerettem volna foglalni az idejét, nem vette már fel, ami után kb 15x hívogattam - ó, én barom, pedig nem vagyok ilyen (sztem).), kedvesen bemutatta a fürdőt, törülközővel ellátva.
Hamar végezve érkezvén csókkal indítunk. Szenvedélyes (részemről), nyitott, kedves a részéről, jól esett, bár itt még nem éreztem, hogy átadná magát. De később ez változott.
Először én kedveskedtem neki, végig csókolva gyönyörű testét, melleit, punciát előbb óvatosan, aztán már kicsit intenzívebben, ja, a végére nagyon élvezte...
Váltás után egy kellően mélyre vett, környék nyalogatós, néha csókolózással megszakított farncia felvezetést kaptam. Mielőtt agyam eldobtam (vagy kiszívta) volna, kértem a felszerelést. Itt akadt a második gond, mert rámjött a feszkó miatt (ami cvak nekem volt köszönhető) a gumifrász. És itt jön a lényeg: feltűnően azon volt, hogy átlendítsen, de legalábbis elérje azt , hogy sikeresen legyen a behatolás, és láss csodát, nem volt gond (első alkalommal nagyon nem volt gond, hatalmas durranás volt az akkor, egészen elképesztő nagyot dugtunk - nem lehet mindig ugyanaz, de nem is rajta múlott). Amikor fáradás lett ebből is a részemről, abszolút profi, de abból is a legjobbakat idézve azt tette, amit egy ilyen helyen talán elvárható lenne, de mégis kevesek részéről adott. Akarta és tudta is elérni azt, hogy hatalmasat élvezzem ajkai közé (nem néztem, mi történt az anyaggal, de kivitte a fürdőbe azért).
Utána kedves levezetés, beszélgetés (részemről ömlengés), és mivel az idő repül, ilyenkor főleg, kilépő fürdés után könnyes búcsú, de viszontlátásra szó szerint értve.
Látható, semmi extrát nem kértem, de az egész Lány egy nagy extra! Minden részletre odafigyelő, tökéletes formában vár, mindent megad, amit jól érzékel, mire van szükséged, amikor egy lehengerlő, értéki, pornós együttlét, akkor azt (komoly hanghatásokkal, de sztem élvezte is tényleg), amikor kevésbé (fáradtabb vagy), akkor elképesztő türelemmel kezeli.
Ja, és ha megy, a második körben is a tiéd, abszolút "kiszolgál".
Engem meggyőzött, mondhatni, különböző okból, alapon, de mindkétszer azt éreztem, hogy ezen a fronton lehet még keresgélni, hiszen ott az a vadászösztön, de mást, izgalmast, (még) hamisabbat (et nem félreérteni: az egész téma ritka kivételekkel azért az önáltatásról szól, de még a jelenlegi hirdetők egyik legjobja is sajnos nagyon is anyagias megnyilvánulásokat is megenged magának, ami itt nem jellemző) lehet találni, csak max nem kell, hiszen hozzá visszatérni érdemes, és amíg lehet, meg is teszem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Fullos programba neveztem be, az is volt, megérte. A nagy átlag felett van, de nem sokkal. Mindent megcsinált, amit ígért, sőt, az előbb írtak szeint azon bőven túl. Nagyon megérte, ez nem is kérdés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon-nagyon ajánlott. A bisex taggal együtt párhuzamos hirdetése bizarr, de nem rontja le a képet róla, mivel amit nekem nyújtott, elsőrangú, örök élmény. Nyilván lejön, mennyire magával ragadt, de ca 20 éve jártam-járok lányokhoz és biztosan top5 élmény és lány, és, ami a legfontosabb, rendkívül korrekt. Ennek hangot is adtam, megköszönve és személyesen is értékelve. Látszott, hogy ez részéről evidens, egyszerűen azt nyújtja, amit várunk. Vigyázat: Ok, elragadó volt, de azért persze, hogy ez nem valós, hanem egy BL szintű szolgáltatás, de abból a legjobb, amiben részem volt mostanság.Abszolút kedvenc, ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alma27 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Lacafici
Könyvet írhatna
2021-01-05 07:48:07
Én voltam nála ,többször is. A beszámolok között olvashatót a róla írt beszit. Akkor még nem hirdetett ezen az oldalon azért nincs itt nála megjelenítve.

2020-12-19 11:01:32
Szerintem lehetett itt bőven Alma27-ről olvasni, ki mit lát meg. Nagyon jó az ajánlód hozzá. Maga az aktion leírás szűkszavú, de rengeteg sorban dicséred Alma27-et és olyat írsz ami alapján biza menni kéne.

2020-12-19 06:02:56
Nem lenne rossz a beszámoló, de a nagy részét magadról, a gondolataidról, vívódásaidról és a sajat teljesítményedről írtad. Én jobban örültem volna, ha Almáról olvashattam volna! Gratulálok!

FunkciókAlma27 legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.