25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Leila szexpartner

szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 06:37:48

eloy
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Az első üzeneteimre, csak pár nappal később válaszolt, majd ez pozitív irányban változott. Végül VTR-en több nappal előtte biztosítottam magamnak időpontot, amit egy fél órán belül el is fogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, és a közeli főút egyik irodaháza előtt leparkoltam, mint később kiderült, légvonalban pont a célponttal szemben. (A parkolás ingyenes.) Így persze nem lehet megközelíteni az építkezés miatt, ezért egy kis kerülővel, de járdán közelítettem meg. Kb 8 perc gyalog. Megjegyzem, aki nem szeretne sokat sétálni, az közvetlenül az új épületek felé, a behajtásnál egy mélygarázst tud igénybe venni, de természetesen fizetős. Tömegközlekedéssel az 1-es villamos ajánlott. A VTR cím pontos, a térkép is jól van "belőve". A kapuban a telefonon kapott kóddal jutottam be.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás vadi új annyira, hogy a lift még osb-vel fedett (gondolom még folyhatnak munkálatok az épületben).
Egy nappali konyha részre lépünk be, ott tartózkodik a lakótárs elkerített helyen, aki még csak négy hónapos cuki kölyök kutya. A hálóban nagy franciaágy, egy hosszú keskeny tükör, ami néha jól jön. Kellemes illatok, meditációs zene. Ez néha jó, de egy idő után, talán túl monoton, bizonyos helyzetekben altató hatású.:) A fürdőben pedig, a kádnál nincs függöny, plexi fal, és a zuhanynak tartó, így tényleg könnyen ki lehet locsolni, ami a házirend szerint kerülendő.:) Törülközők, kilépők mosva, egymáson sorakozva. Többféle tusfürdő közül választhatunk, több dezodor, szájvíz kis műanyag poharakkal, tehát minden rendben.
Leila külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Leila a képeknek megfelelő, retus mentesen hirdet, így nincs meglepetés. Még a tetoválásai is látszanak, melyek elég méretesek, de engem nem zavartak. Egy fekete melltartó, bugyi szettben fogadott, hozzá egy világos színű combfix volt rajta, ami kiemelte a karcsú combjait. Szerintem kifejezetten jó arányokkal rendelkezik, mindene formás, a bőre finom, puha tapintású, mellei kicsik formásak, bimbók könnyen izgalomba hozhatóak. Az arca is a megadott kornak megfelelő, mosolygós, és kacéran csábító barna szemekkel.

Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
A ruháknak nem volt külön hely ahol le lehet rakni, így jobb híján a méretes ágy sarkára helyeztem. Majd Leila a fürdőbe irányított. Visszatérve az agyon várt, de gyorsan még kiszaladt Ő is frissíteni.
Az akció az ágyon fekve lágy csókokkal kezdődött, először kicsit visszafogott, ismerkedős, később barátnős, inkább odaadó, nem tolakodó. Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem (izmos, szűk belül) , a csiklóját is izgattam először nyelvvel, majd kézzel is rásegítettem. Enyhén a csípőjét is mozgatta, de úgy éreztem nem tudunk egy ponton túllendülni. Leila szerint, közel jártunk...talán legközelebb sikerül.
Gumit húztunk, és hagyományosan, szemből kezdtünk. Ez nem sikerült túl hosszan, mert tényleg elképesztően szűknek bizonyult, és az állandó szorítás megtette a hatását.:)
A szünetben felajánlotta a masszázst, de nem éltem vele, inkább (kérésére, amit szívesen teljesítettem) én masszíroztam. Egy kis olajat öntöttem a kezemre, és elkezdtem masszírozni a hátát, a fenekét, és ismét megállapíthattam, hogy a bőre, a teste, bársonyosan puha tapintású. A hátán lévő tetoválás, kifejezetten szépnek mondható.

A második kört Ő kezdeményezte, egy kis francia leckével, de ez még nem bizonyult elégnek, de érzéki csókjával szó szerint életet lehelt belém. Azonnal gumit is húztunk, és nyeregbe pattant. Ezt is lassan csinálta, kiélvezve a pillanatot, néha váltottunk egy-két csókot is. Lecsukott szemmel, láthatóan nagyon élvezte a helyzetet, de szerettem volna hátulról is szemügyre venni, ezért most fordítva ült rám. Gyönyörködtem a látványban, ahogy tolja rám magát, közben a csípőjét fogva, a fenekét markolászva próbáltam alulról a tempót adni. Ez a pozíció sajnos csak látványnak volt jó, közelebb nem kerültem a csúcshoz, így doggyba kértem magam. Ez érzésre sokkal jobb volt, és látványnak sem volt utolsó. Egyre síkosabbá vált az utam, Leila is sóhajtozott, gyorsítottam, de csak én szakítottam át a célszalagot. Ezek után, tisztálkodás, beszélgetés, barátnős ágyban fekvés (hozzám bújt, a mellkasomon pihentette a fejét). Még volt egy negyed óránk, ezért még Leila kezdeményezett volna egy harmadik menetet is, de nem éreztem energiát magamban. Tusolás, öltözés, kiskutya simi, búcsú puszi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt, előre elhelyeztem - a házirend szerint:) - belépéskor a nappali-konyha pultjára. Jelenleg nyilvános az összeg, ami másfél órára, igazán barátságos öt gróf.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Leila a nagyon-nagyon erős barátnő kategória, bújós, mindenben a kedvedben akar járni - talán túlságosan is - aki itt belép, annak az összes kívánsága teljesül. Így kifejezetten ajánlott annak, aki ezt keresi. Nekem az akció részen, egy kicsit tartózkodó, visszahúzódó, és közben sem sikerült igazán közel kerülnöm hozzá, de nem vagyunk egyformák így másnak sikerülhet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-16 10:39:27
Köszi a beszámolót! Egészségetekre! A barátnős élményt remélve én is felkeresem majd, bár szerintem csak jövőre egy nyugisabb időszakban...

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

(2020-12-09) : Megmarkoltam a fenekét, aminek persze az lett a vége, hogy a bugyikát félrehúztam és simogatni kezdtem a puncit, majd kicsivel később a félig oldalról pucsító lányt nyaltam oldalról, hátulról. - egy kényelmesebb pózban nagyon hosszan kényeztettem Leilát. Ő a hátán halkan nyögdécselve én pedig hasalva a lábai közt. Nagyon finoman, halkan reagál a történésekre, de reagál, tegnap egy kicsit lassabban vette fel a fonalat

felejthetetlen: 5db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

(2020-11-23) : Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.

nagyon jó: 7db
(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

(2020-12-14) : Egyszer közölte, hogy most ő is szeretne játszani. Hátra fordultam és egy nagyon finom franciát kaptam. Kezét is használja, de egyáltalán nem zavart. Gumiert kialtottam és bele ült. Jó érzés és szép látvány volt. Kutyusra váltottunk, de visszafordultunk misszibey mert nézni akartam közben őt. Aktus közben az ujját harapdálta és kis hangot is adott. Egy hosszabb ment volt ebben a pózban és így mentem el.

: 1db
(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.