4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-14
Jázmin szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-16 00:19:26

xtreme
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már terveztem a találkozót, 11 körül tudtam hívni, rögtön felvette és tudtunk egyeztetni délutánra, amikorra nekem volt jó.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás az ingyenesség miatt egy kicsit rosszabb a szokásosnál, de 2 perc sétára kb.: 4 parkoló is van. Villamos a ház előtt közlekedik, a busz egy utcányira. A cím pontos, könnyű odatalálni, GPS odavisz pontosan.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A már ismert Fehérvári úti tömb, "új" építésű ház, így a lakás is az. Külön szoba sem túl kicsi épp megfelelő. A lakás is, a fürdő is tiszta, tusfürdő, szájvíz készenlétben. Az ágy amolyan süppedős, de már kitapasztaltam.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelelő fiatal nő. Olyan szomszéd lány típus. Vékony átlátszó ruci volt rajta. Jól nézett ki benne. Kedves volt, végig kuncogtunk.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Munka utáni lazításra érkeztem. Gyors vetkőzés és zuhanyzás után a szobába "bezárkóztunk". Felajánlotta, hogy kihámozza magát a ruhából, én éltem vele, mert bár élvezetes a vetkőztetés nem mindegyik ruha segít a vetkőztetésben. Beljebb mentem az ágyon, hogy mellém tudjon feküdni. Elkezdtem cirógatni, amitől kirázta a hideg, de kellemesnek mondta. Így további kínzásokat helyeztem kilátásba. Ő megkérdeztem, hogy hasra vagy hátra, nekem az jobb ha a hátára fekszik, így kedvemre tett. Cirógattam, kiderült több érzékeny erogén zónával rendelkezik, melyeket feltétlenül ki kellett próbálnom. Ha már előttem voltak azok a hatalmas cicik, muszáj volt velük is foglalkozni. Majd engedélyt kértem orális játékokra, melyet megkaptam. Jól esett elmerülni a gyönyör kútjában, melyet mindketten élveztünk. Félidőben fordultunk, hogy én se maradjak ki a jóból. Fejtől lábtól egymás mellé feküdtünk háton és a hozzám közelebb eső lábát a mellkasomra vettem, így kezem szabad utat kapott a főbb erogén zónákhoz, ő pedig nyakon ragadhatta a lényeget, így fárasztottuk egymást végig. Ő sok mosollyal díjazta tevékenységemet, én meg a végére kiengedtem az utódokat. Gyors pihi, zuhanyzás, öltözés és indulás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban adott tájékoztatásnak megfelelő átlagos rózsaszálak, melyet az elején átadtam, hogy ne felejtsem el. Én még az alapozó időszakban vagyok így nem extráztam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hihetetlen élményekkel távoztam és megismerhettem egy klassz fiatal csajt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-23 11:51:35
Első beszámolónak picit karcsú, amúgy az épp még jó kategória lett volna.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2021-01-15) : Amikor visszaérkeztem lekerültek a felesleges textil darabok és egyből kezelésbe vett Jázmin. Ínycsiklandozó kézi játék és NF jött. Hátára fektettem és rendesen kinyaltam mint Józsika a lekváros bödönt és megujjaztam. Belucskosodott Jázmin, így kértem a kaucsuk terméket és már húztam is be mint a kiscica -40 fokban.

(2020-12-16) : Ezután lefeküdttem az ágyra és elkezdett szopni. Használja a kezét is de most ez is jól esett ha pedig a fejére raktam a kezem már vette is a szájaba. Kértem a mélytorkot amelyet teljesített és a francia során ezt többször Is megtette miközben a nyelvével a tövét nyalogatta ez kifejezetten jó volt! Mivel úgy helyezkedett közben a punciját ujjaztam amely jól nedvesedett illetve a ciciket is gyömöszöltem.

: 2db
(2021-01-05) : Lovaglásba fordultunk, figyel az ütemezésre,nehogy túl hamar elmenjen,aki nem akar..Végig nagy szemekkel volt meg a szemkontaktus. Látni benne a kéjes vágyat,amikor ráereszkedik a lomposra! Tényleg isteni,szűk puncija van. Éreztem amikor nagyon lassan, teljesen tövig belé hatoltam,hogy beleremeg ő is immár csukott szemmel. Jó volt benne lenni!

(2020-12-19) : Hatalmas mellei közben a golyóimhoz értek, ezen felbuzdulva megkértem, hogy tegye be a farkam a hatalmas, puha mellei közé - nagyszerű élmény volt, ahogy szinte eltűnt közöttük, csak a vége lógott ki, ami meg minden lökésnél a szájába is került. Ez tartott pár percig, aztán gumit kértem. Jázmin felhúzta, én pedig misszionáriusban elkezdtem dugni őt. Hamar kiderült, hogy Jázmin hangos az ágyban,