Dórika szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dórika-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-14 15:30:58

Döme76
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dórika reagálása

Köszönöm a szép írást!
Varlak ám :)

Dórika beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-15

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Sziasztok!

Dórikát 3 hónapja már kinéztem magamnak,mind a képei,mind a beszámolók nagyon tetszettek róla.
Bemutatkozásában írja kitartás kell ,hogy valaki eljusson hozzá,ez így is van,hozzáteszem abszolút megéri.
Egy hónapja hívtam telefonon délelőtti időpontban,láttam online van az oldalon,második csörgésre fel is vette.
Hangja már telefonban is egyből elbűvölt ,kellemes meleg érzetű,de kicsi huncutság is kihallatszik hangocskájából.
Mindenről tájékoztatott,másnapra szombatra mentem volna,de akkor még sajnos nem tudtunk időpontot egyeztetni,és akkor ez a randi lehetőség abba is maradt,mert én is sajnos elfoglalt ember vagyok.
A hónap el telt és nem hagyott nyugodni a lelkem,nagyon szerettem volna Dórival találkozni.
Hét elején itt az oldalon ráírtam,rákérdeztem szombaton jó lenne-e neki az általam megadott időpontban,amire pár órával később válaszolt és a válasz IGEN volt.
Örültem mint majom a farkának,két napra rá vtr-n,felvettem a kapcsolatot vele,amit ő kb fél órával később el is fogadott.
Vtr-n megkaptam a pontos címet is.
2 órát vettem igénybe.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dóri kuckója Pest egy frekventált helyén van ,új építésű modern lakótömb Istvánmezei út környékén.
Szomszédban a Puskás Ferenc stadion,akinek esetleg a randi után még marad fölös energiája futhat még ott pár kört.
Tömegközlekedés adott szerintem minden járművel elérhető,8-10 percre van gyalog a Keleti pályaudvar is ,vidéki látogatóknak is könnyű Dórit megtalálnia,én is vidéki vagyok ezért jelzem itt az oldalon ezt külön.
Kocsival érdemesebb előbb érkezni,a most kialakult helyzetre való tekintettel.
Gps házig elnavigál.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Dóri kuckója abszolút megfelel a randi helyszínének,kis előszoba ami szinte egybe nyílik a konyhával,ami mögött is egy szoba van de az a privát része Dórinak,függönnyel el is van választva.
Jobb kézre elől a fürdőszoba ,hátul meg a tett helyszíne egy kisebb szoba nagy francia ággyal ,tükrös szekrénnyel két kisebb egyéb bútorral kiegészítve.
Fürdőszoba rendesen fel van szerelve ,kád ami függönnyel is ki van egészítve ,nehogy kipancsolják a vizet.Száraz kilépő rögtön a kád mellett.
Többfajta tusfürdőből lehet választani,mosdónál szájvíz és minden amivel egy fürdőnek fel kell lennie szerelkezve,minőségi törülközőkből nincs hiány.
Tisztaság az egész lakásban adott.
Francia ágy nagy és kényelmes három párnával kiegészítve.
Dórika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri képei megfelelnek a valóságnak,van retusált és eredeti képei is.
Brutálisan szép nő,Busty vonalat képviseli.
Eszméletlen szép mellei vannak közepesen nagyok,formásak,feszesek,szép mellbimbóval,nem győztem markolászni.
Vékony derék formás kerek popsival kiegészítve,ami feszes és kemény,biztos,hogy sportolt valamit.
Arc kitakarástól nem kell tartani,írták itt a makktársak,hogy szomszédlányos szerintem inkább titkárnős arca van,mikor betoppantam hozzá rögtön elképzeltem szemüvegben,kirúzsozott szájjal.és sminkel.
Ahogy írom most itt a sorokat és Dórira visszagondolva ,egyre szűkebb lesz az alsógatyesz.
Semmit nem tudok kiemelni,úgy tetszik ahogy van,a természet nem spórolt vele kapcsolatban.

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Megadott időpontban hívtam a ház elől ,időközben egy lakó kinyitotta nekem a bejárati ajtót,be is mentem,Dórika megadta a további paramétereket,lift egy magasabb emeletre vitt.
Ahogy közeledtem az ajtó elé már nyílt is ki,Dóri mögötte állt,majd befáradtam a lakásba.
Bugyi és melltartó volt csak rajta,de engem egyből a pozitív kisugárzása fogott meg,hatalmas mosollyal a száján és a szemein,mintha a barátnőm lenne aki várja haza a barátját.
Nagyon közvetlen volt,éreztem,hogy Dórival nem fogok mellé.
A nagy fogadtatás közben már nem is nagyon emlékszem milyen színű fehérnemű volt rajta,teljesen elbűvölt.
Cipőt kabátot előszobába hagyva beinvitált a tetthelyre,ahol hivatalosan is bemutatkoztunk,majd leöltöztem,hozta is a törülközőt ,megmutatta a fürdőt ,mondta érezem magam otthon,bizony szívesen otthon érezném magam ott minden nap.
Letusoltam ,szájat öblítettem majd bementem a tett helyszínére,Dóri már mesztelenül várt az ágyon,megláttam egyből ágaskodott a cerkám.
Lefeküdtem mellé kicsit beszélgettünk nem sokat ,Dóri megszólalt,hogy bizony ő készült belőlem,majd mosolyogva kis szekrény tetejéről elővett két masszázs krémet,nagyon jól esett ilyet még nem tapasztaltam lányoktól arcom le is esett.
Olvasott róla,hogy jól masszírozok,lassan bólogatva enyhe mosollyal a számon,sejtelmes tekintettel húzogattam a szemöldököm,majd hozzátette ,de most másnak jött el az ideje.
Szemből rám feküdt folyamatosan mosolyogva ,megszólalt most megkóstollak ,apró csókokkal kezdtünk,majd nyelvemet mélyen a szájába fúrtam,itt kicsit meglepődtem mert a nyelvét hátrahúzta,gondolom a teljes nyelves csókot ki kell még érdemelnem,nem zavart a helyzet így is jó volt vele csőrözni.
Elindult lefelé apró csókokkal a nyakamtól kezdve mellemen át hímvesszőm környékére ,majd kézbe vette farkam rám nézett mint egy kislány aki megkapta a cukorkáját.
Kuncogott kicsit majd szájba vette,nagyon finom franciát kaptam,főleg szájjal dolgozik néha a kezét is használja ,meg -meg áll elidőzik a makkal nyelvecskéjével játékosan szánkázik rajta,majd rábukik megint a péniszre.
Tempót folyamatosan növeli ,mondtam is neki húzzunk gumit mielőtt elélveznék.
Hátamon feküdtem így ő jött felülről szépen beleült a farkamban igen jó puncija van,elkezdett mozogni rajtam lassabb tempóval ,láttam azokat a tökéletes melleket simogattam markolásztam egyből,utána előredőlt a bimbói máris a szájamba voltak,közben ő a nyakamat csókolta,majd apró csók szájra,gyorsított a sebességen észnél kellett lennem,ha nem csókolt akkor mosollyal az arcán szemezett velem.
Fordulás következett én kerültem felülre közepes tempóba az elején még óvatosban járattam farkam finom puncijába,majd tempót növelve dicsértem szóba Dórit,hogy milyen finom puncija van,meg is jött a hangja rendesen,észre vettem szereti a szex közben a beszédet izgatja ezt később is bevetettem,persze nem obszcén szavakra kell gondolni,Dóri egy finom nő.
Éreztem sokat nem hazádírozhatok,mivel a szájába szerettem volna elmenni,megkértem szájával végezzen ki.
Nem kellett győzködnöm hátamra feküdtem lábam közzé kuporodott gumit lekapta ,majd közepes tempóval kézzel és szájjal nekem esett,próbáltam még kicsit húzni az időt,de esély se volt rá,óriásit lőttem a szájába,nem állt le teljesen csak lassított addig még az utolsó csepp spermát ki nem nyerte belőlem,majd hagyott lenyugodni,mosolygó szemekkel hüvelykujjával jelezve ízlik neki az örömkönnyeim,amit szájöblítés után szóba is közölt velem.
Konyhába kiment majd tálcán vizel szaloncukrokkal apró süteményekkel megjelent,a víz az most jól esett.
Mellém feküdt elkezdtünk beszélgetni,közben folyamatosan aktív volt,simogatta testem körbe-körbe de úgy ,hogy mindig elidőzött a keze a péniszemen simizte a makkom,heréim igen jól esett,éreztem így hamar hadrenbe fog állítani,és még ezt nem akartam így mondtam neki mit szólna ha megmasszíroznám,nagyon örült neki egyből hasra vetette magát,majd kapott tőlem egy nyak,hát és popsi masszázst,amit nagyon élvezett,teljes testmasszázsra most nem volt idő,de ami késik nem múlik.
Csere következett én feküdtem hasra közepesen erős keze van ,de jó a technikája ,amit erővel nem tudott elérni azt ésszel megoldotta alkarjait használta hátam gyúrására amibe a súlyát is bevetette,igen jól esett,folytatta a fenekemen,majd a felső combomon.
Masszázs közben jobban megismerkedtünk egymással,egy intelligens pozitív gondolkozású hölgyet ismerhettem meg személyében akinek vannak tervei és nem az elcsépelt ház,autó stb,stb,hanem privát munkával kapcsolatos de erről többet nem mondok a diszkréció miatt.
Kérdeztem mit szólna ha most én kényeztetném,mosolyogva bólogatott majd elterült az ágyon,ahogy ő az elején elkezdte én is így tettem fölé hajoltam eszkimó puszival indítottam ,majd apró csókokat loptam ajkairól ,haladtam lefelé dél felé mindenhol elidőzve,főleg a melleinél ,elérkeztem meseszép kagylócskájához gyengéd csókokkal indítottam szemérem ajkaival,majd rátértem csiklójának izgatására.
Halk nyögésekkel jelezte nyelvem jelenlétét majd folyamatosan kezdtem kitapasztalni,hogy szereti nagy nyelvcsapásokat kedveli ami közepes tempóba kedvel,itt lett érdekes a dolog,más lányok vagy hanggal vagy kézi irányítással próbál rávezetni a dolgokra,Dórinál másképp van ő pozicionálja be magát,először lábait a vállamra tette majd teljesen felhúzta lábait és amikor úgy érezte jó neki átadta magát az élvezeteknek,sokat nem kellet várni,hangja felerősödött és elment.
Ráfeküdt a mellkasomra és mint előbb simogatott de most kifejezetten a farkam volt kezének a célja,meg is lett az eredmény állt mint a cövek sokat sejtető szemekkel nézett rám,mit szólnál egy 69-hez vágtam rá,tetszett neki a válasz.
Keményen egymásnak estünk ahogy szereti úgy nyaltam faltam ő kézzel szájjal dolgozott rajtam,ahogy én fokoztam a tempót,ö is ahhoz igazodott,sebességnövelés meghozta hatását péniszem többször elhagyta száját,hangosan nyögött,közbe keményen verte a farkam,igen belefeledkezdtünk a kölcsönös franciába a hév vitt mindkettőnket ,mikor észre vettem ,hogy közeledik a vulkánkitörés magfúzió megindult nem volt visszaút Dórit már nem tudtam leállítani,észlelte,hogy jövök ajka körbeölelte makkomat ,majd a vitamin koktélom a szájában landoltak.
Bő háromnegyed óránk volt még és szerettem volna még benne lenni,így beszélgetés közben aktívabban simogatta a farkam,csókokkal kiegészítve,tudtam ez még így kevés lesz,tudta ö is így aztán egy kemény felcumizást kaptam tőle,mikor teljen keményen állt makk marci,gumit húztunk.
Úgy álltam neki 50%,hogy elmegyek inkább úgy voltam vele élvezem puncija finomságát,oldalt ágy széléhez álltunk,hogy a tükörben is lássam az akciót hátulról célzás nélkül behatoltam Dórikába,gyors sebességgel indítottam,meg akartam Dórit dolgozni,közben párszor dicsértem,megjött a hangja egyből jó darabig ebben a pozícióba voltunk majd hasra fektettem ez a kivégző pózom magam részére,sebességet tartva,közben a tükörbe is nézve egymást ,csapattam,lepedőt markolta is rendesen, víz kezdett is folyni rólam,megfeledkeztem az időről éreztem a forróság elönti a farkamat,majd jött a kéjes érzés és elmentem a gumiban.
Óvatosan ráfeküdtem Dórikára megvárt még lenyugszom.
Dóri és a kisugárzása szépsége is kellett ,hogy harmadjára is elmenjek,rég volt már ilyen.
Elmentem tusolni ,mire kijöttem Dóri lepedővel becsavarta magát,rögtön jött ölelni csókolni,én meg a kerek popsiját markolásztam.
Kényelmesen felöltöztem megdicsért milyen csinos vagyok idáig rajta kívül csak egy lány volt ilyen figyelmes.
Ajtó előtt még megöleltem megcsókoltam,majd távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás rögtön az elején,mert én így tartom korrektnek ,mondta is ráértem volna a végén ,de én megelőlegeztem a bizalmat feléje már akkor mikor ajtót nyitott.
Extrát nem vettem igénybe.
Pesti átlag az apanázsa,de ki is van írva mennyi az annyi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dórika már a második olyan nő az oldalon aki teljes bizalmam élvezi.
Úgy tudnám jellemezni mosolygós ,pozitív hozzáállású,vendég szerető nő,amit kiemelnék az ,hogy rendkívül AKTÍV,nincs egy üres perc sem,másik erőssége a JÁTÉKOSSÁGA imádtam.
Elsősorban magamnak ajánlanám vinném kéz a kézbe haza vidékre,de ne mondjátok,hogy irigy vagyok csak tisztességes úriembereknek ajánlom,aki megbecsüli ezt a fantasztikus hölgyet.
Folytatás már biztos lesz két ünnep között ,de akkor egész estére megyek Dórikához.
Sziasztok!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dórika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-23 11:27:24
Ilyen az, ha valaki szó szerint veszi, hogy beszámolót ír. Gratula az élményhez, elismerésem az írásért!

papi1
Megbízható
2020-12-17 08:11:21
Gratulálok, remek kis kedvcsináló. Abszolút átjött a randi hangulata és a hölgy habitusa. Élmény volt olvasni.

2020-12-15 21:07:08
Közvetlen stílusú besziddel nagyon jól bemutattad tartalmas randitokat és a szépséges Dórika remek hozzáállását is.
Köszi, hogy megosztottad és csak biztatni tudlak Döme: írj még sokat nekünk!:)

2020-12-15 16:06:42
Kíváló írás, tökéletesen visszadtad a Dórika karjai és lábai között ránk váró pompás hangulatot!

2020-12-15 09:54:24
Jó beszámoló. Köszi. Gratulálok és egészségedre :-) Ja, a közelgő egész estés programot meg élvezd ki! Ilyesmiért érdemes élni, hogy megint Apolló kollégát idézzem.

FunkciókDórika legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-01-06) : A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni,

(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

felejthetetlen: 8db
(2021-01-12) : Először csak finoman nyalogatta,simogatta,majd egy váratlan pillanatban hammbekapta, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett. Nagyon lassan,lágyan kényeztetett,kiengedte,majd utána kis simogatás után újra ajkai közé vette. Érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem a hosszan elnyúló öröm átadása volt a célja.

(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 15db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.