Hanna erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Hanna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-13 20:39:32

Kspisti11
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már majd másfél éve ismerjük egymást. Gyakran találkozunk, még gyakrabban kommunikálunk. Így hát ez könnyen ment. Előző este telefonon egyeztettük a péntek kora délutáni kétórás randit. Hanna maga kezeli a telefonját, így néha nem tudja azt felvenni, de olyankor később diszkréten visszacsörög. Az oldalon küldött üzenetekre viszonylag lassan reagál: nem jár ide gyakran.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel a Keletitől megy oda egy expressz busz, amely szinte a ház előtt áll meg. Több másik BKV járattal is el lehet jutni az Árpád Üzletházig, ahonnan már közel van Hanna, de a 3-as metró végállomása sincs elfogadhatatlanul messze. És végül egy érdekesség: Hanna még Budapesten belül is szeret MÁV-val utazni. Részben talán ezért ez a kéjlak sincs túl messze egy vasútállomástól Újpesten. Én kocsival mentem és mint mindig, most is könnyen találtam parkolóhelyet. A ház egy Kádár-kori panelben van, de ehhez képest igen rendezett és jó állapotban van úgy a bejárat és a lépcsőház, mint maga a lakás. Könnyű és egyértelmű odatalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutás mindig diszkrét. Amint belépsz az ajtón, tökéletes rend és tisztaság fogad. A "játszószobában" most egy tatamit és egy masszív masszázspadot talál a vendég. A franciaágy kikerült onnan. Nekem ez így is megfelel, meg régen is jó volt. Minden itteni igényem kielégítésére alkalmas ez a berendezkedés is.

A fürdőszoba is rendben van, meg persze a száraz, nagy, nedvszívó törölköző is. Mostanára elnyertem a jogot, hogy környezetkímélő lehessek, és ugyanazt a törölközőt használjam távozáskor, mint amit érkezésemkor kaptam. De azért továbbra is két törölköző vár rám ott, hátha "visszaesnék".
A higiénia és a praktikusság mindig is csillagos ötös volt Hannánál.

A redőnyök most már kicsit feljebb vannak húzva a látogatásomkor, mint régen. Jól látom őt, miközben tevékenykedünk egymáson. Szoktam is piszkálni őt azzal, hogy most már nem szégyenkezik előttem.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hannáról sok fotó látható. Viszonylag friss szeptemberiek is, de régebbiek is. Azt merném állítani, hogy most jobban néz ki, mint tavaly, amikor megismertem őt. Most nagyon tudatosan és aktívan edz, lefogyott, bomba formában van.

Kedves okos arca van, nagy tiszta szemekkel. A hosszú mindig ápolt haj néha oroszlánsörényként hat rajta, máskor meg engedelmes kislánynak tűnik a frissen mosott és esetenként gumival összefogott hajával. A benyomásaim is gyakran váltakoznak az "anyatigris, aki mindjárt szétszed", a "gondolkodó nő", és végül a "cuki, engedelmes kislány" között. Ez mind Hanna.

A gyakran szinte kislányosnak mondható, máskor napi gondoktól ráncos arc (olyankor is igen szép) egy kecses nyakban és szépen ívelt vállakban folytatódik lefelé. Eszméletlenül jól állnak a mellei. Az átlag méretnél egy picivel kisebbek, de nem a méretük, hanem a tökéletes alakjuk és állaguk az, ami a fő jellemzőjük. Kifejezetten igénylik a puszilgatást és a simizést (vessetek rám követ, de egy év kellett mire erre rájöttem).

A dereka karcsú, a hasa izmos és súlyfelesleg nélküli. Ha mindenáron legszebb részletet kell kiemelni, akkor a popsija az valami fenomenális: kerek, formás, szinte tökéletes. A vádlija kecses, vékony, szép ívű, a combok pedig szabályosak, egyenesek, súlyfelesleg nélküliek. Szép ápolt pillangós puncija van. Hanna egy nagyon jó MILF

Simán letagadhatna 6-8 évet, és akkor abban a korosztályban a legkívánatosabbak közé tartozna. Mivel én vénségemre egyre inkább a tinikre gerjedek, aztán mégis újra és újra itt kötök ki Hannánál, ez nyilván jelent valamit. A kapcsolatunk van olyan baráti, hogy ezt meg is mertem mondani neki. Erre úgy reagált, hogy "ő annyit ér, mint két 18 éves". 36 évesnek hirdeti magát ugyanis, és valóban pontosan annyi. Itt nincs a szokásos kettő év letagadása.

A fogadóruhája ezúttal nem szokványos volt. Ugyanis egy striptease volt a mai programunk. Ezért csak egyszerűen egy szexi miniszoknyában és egy elég lenge blúzban fogadott. Ezúttal, a körülményekre tekintettel elfogadtam, hogy nagyon erős szájrúzs volt rajta, és erősen volt sminkelve. A többi látogatásomkor smink nélkül fogad, mert tudja, hogy utálom a rúzst vagy bármi más kenceficét.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ilyesmi ezúttal nem volt, és épp itt van a lényeg: már kb. 2 hónapja emlegetem Hannának, hogy egyszer igazán produkálhatna a számomra egy striptease-t, mert én - szegény pária - sosem láttam ilyet. Úgy gondoltam, még mielőtt magatehetetlenné válok, hadd legyen ilyesmiben is részem. Meg is ígérte ezt elviekben Hanna talán még szeptemberben, de azért sehogy sem került rá sor. Én újra és újra emlegettem, Hanna meg egyre csak odázgatta. Hát most már tudom miért: komoly előkészületeket igényelt ez a részéről. Mert nemcsak én nem láttam soha élőben striptease-t, Hanna sem művelt soha ilyet. Későbbi elmondása szerint talán 6-8 óra felkészülést igényelt ez részéről: zene, öltözék, koreográfia.

Mivel a striptease a masszázs helyett volt, hát itt írom le. Megérkezésem és a szokványos tisztálkodás után én egy szál törölközővel a derekam körül betoppantam a nappaliba, ahol a striptease-táncosnő egy határozott mozdulattal leparancsolt a nappaliban lévő ülőgarnitúrára, hogy várjam meg amíg ő felkészül. Érezni lehetett, hogy most fél órára ő diktál. Elindította az alkalomhoz választott zenét. Tőlem talán 3 méterre egy széket helyezett el, majd elment az "öltözőbe" felkészülni. Talán 6-7 percet is várnom kellett, mire megjelent de nem bántam meg, volt mit látni: elegánsan belibbent a fal mögül egy csodaszép (és erősen sminkelt) Femme Fatale. Egy piros cilindert viselt, piros igen lenge blúz volt rajta, alatta melltartó. Egy miniszoknya (öljetek meg, de nem tudom milyen színű), fekete combfix, igen elegáns fekete magas sarkú cipő, és később az is kiderült hogy egy szexi bugyi is. Mindez szép volt és esztétikus, de nem ez volt a lényeg, hanem a mozdulatok kecsessége és az idő múlásával egyre erotikusabb kisugárzás. A zene ritmusára közel jött hozzám, majd mielőtt benyúltam volna a lábai közé ügyesen el is távolodott. Igen szexin riszálta magát, leült a székre felém fordulva és összetett combokkal. Majd erotikusan egyik lábát átvetette a másikon, majd vissza. Ugyanezt a másik lábával is. Széttárta a combjait rövid időre, majd összezárta őket. Megfordult a széken és a fenekét fordította felém és a fenék veszedelmesen körözött, twerkelt, akkor még felöltözve. Megjegyzem, az egész mozdulatsor később bugyi nélkül is lezajlott és nekem eszembe jutott Sharon Stone. Meg az is, hogy keményedik a farkam. És végül hogy milyen egy szerencsés flótás vagyok én.

Aztán lekerült a kalap, úgy hogy hátat fordított nekem és a zene ritmusára felém hajította. Kibomlott a csodálatos hajkorona. Majd végig a zene ritmusára kihívóan vonagló testtel lekerült a blúz és a szoknya. Aztán tőlem karnyújtásnyira lekerült a cicifix amit a fejemre "húzott". Addigra már igencsak izgalmi állapotban voltam, azt hiszem bárgyún vigyorogtam és élveztem a kivételezett helyzetet. Nem kicsit, nagyon.

Arra még jól emlékszem, hogy a magassarkú cipőket is egyenként dobta felém, amint a 3 méter távolságban lévő széken ülve levette azokat, de elvétette az irányzékot. Az egyik combfix is a széken ülve kerülhetett le róla. Itt jobb volt az irányzék: elkaptam röptében. A másik combfixet az orrom előtt vetette le, úgy hogy elém állt, a lábával rálépett a térdemre, és kacéran nézett rám, miközben lassan tolta lefelé. Élvezte hogy csorog a nyálam. Többször is az orrom előtt zajlott a mutatvány de a durvább fogdosást (bugyiba nyúlkálást) baráti, ámde határozott módon elkerülte. Pénzem meg nem volt a kezem ügyében, hogy a bugyijába dugdossam, ahogy azt "jobb helyeken szokás". Hogy a bugyi mikor és hogyan került le róla, arra már nem emlékszem. Aztán valahogy a zene is lejárt, meg az immár meztelen művésznő is az ölembe ült és egy csókot kaptam a végére. Csodálatos volt. Apolló barátunk azt mondaná: ilyenekért érdemes élni.

Az egész talán kb 15 percig tarthatott, és annyira magával ragadott, hogy lehet ebben akár kétszeres szorzó is lefelé, vagy felfelé. Ilyen előadásban sosem volt részem, nincs hát összehasonlítási alapom sem. De később aznap este órákig néztem művészfilmek és pornófilmek striptease jeleneteit, és azt állítom, hogy amiben nekem volt részem, az a nagy többségüknél erotikusabb volt. Hanna lepipálta a nagy részét. Tudom-tudom, szubjektív vagyok, hiszen ez nekem készült, persze hogy többre tartom, de tényleg fantasztikus volt a Hanna-féle produkció.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Miután a meztelen művésznő az ölemben ült és csókolóztunk, nem volt nehéz az "átvezetés". Felemelni és a karomban átvinni őt a masszázsszobába talán 20 évvel ezelőtt merészeltem volna csak. Így hát maradt a kézen fogva átvezetés, és ott a tatamin kölcsönösen kifacsartuk egymást, mint szinte mindig. Kevés nőt láttam, aki úgy tudja élvezni a kényeztetést mint ő, és ezt meg is tudja mutatni és rávezetni a férfit a célirányos mozdulatokra. Egy buja nőről beszélünk, akinek lételeme az erotika. Élvezet őt kényeztetni.

Ő is könnyen kivégzett engem. Ezúttal talán túl könnyen is, ami nem meglepő az előzmények ismeretében. Volt itt szopás, a golyszik lágy masszírozása, stb. Közben többnyire mellettem térdelve pucsított, én pedig megujjaztam és újabb és újabb orgazmusait élveztem, amíg végre nem fáradt el a puncija, és onnantól már csak a popsi-gerezdeket szorongattam, miközben az ajkai le-föl jártak a farkamon.

Csodás volt ez is, de Hannával ez mindig ilyen, ezért most ezt a részt ilyen elnagyoltnak hagyom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hanna felsőfokú szolgáltatásához képest elég alacsony az ár, különösen a kétórás foglalkozás honoráriuma igen versenyképes. Fel van tüntetve a hirdetésében. Miután én most egy nem szokványos dolgot kértem tőle, és látszott hogy sok munkája volt benne, hát megnöveltem a virágszálak számát, ami így nyolccal osztható kerek szám lett. Nekem életre szóló élményt nyújtott, nagyon megérte.

A virágszálakat a végén diszkréten letettem az asztalra. Nála korrektebb szolgáltatót nem kívánhat senki.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Két és fél hónapja írtam már Hannáról egy Istennő beszámolót, és abban leginkább az összbenyomásra gyúrtam rá. Továbbra is fennáll mindaz a sok szép, amit ott mondtam róla. Nem tudom azt überelni, de talán nem is kell. Talán elég is egy személyről egyszer írni olyat. Abból egy részt azért idemásolnék, mert idevág:

"Én rengeteget köszönhetek Hannanak. Erotikus élményeim egy nem kicsiny része hozzá kötődik. Tényleg több lettem ezen élmények és tapasztalatok által. " Hát most erre a részre a striptease rátett egy lapáttal.
Hálásan köszönöm. Egyszerre voltán anyatigris, buja nő és cuki. Nem is tudom, hogyan lehetséges ez. Igencsak fel kell kötnöm a gatyaszárat, hogy én is Neked nyújtsak annyit, mint Te nekem.

Végül pedig: örök hála azon makktársaknak, aki tavaly nyáron rábeszéltek, hogy látogassam meg Hannát. Nélkületek nem történt volna ez meg, pedig hát ez csodaszép. És talán kölcsönösen hasznos.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-03-24) : Gondolva arra, hogy az a kényeztetés részre alkalmasabb lesz majd. Hasra feküdtem és Ő meleg olajat csorgatott rám. Már ez maga jól esett. A hőmérséklete nagyon jól volt beállítva. Határozottan meleg, de nem égető.

(2019-10-08) : Törcsimet levette én pedig cicifixét kapcsoltam ki. Ekkor fölállt és lefele, előre hajolva vette le ruhácskáját. Gömbölyű csodás popsija és a félgömbök közt meghúzódó zárt puncija láttán mellékveséim adrenalin bombát fecskendeztek keringésembe

(2019-09-27) : Hanna képzett masszőz, és jól masszíroz. Ezt az első látogatásom alapján tudom, mert akkor történt olyan. Erotikus is volt, mert meztelenül végezte: az oldalamnál térdelt (a sarkán ült - ha ez a helyes kifejezés),

felejthetetlen: 4db
(2021-01-06) : Hanna egyszer csak szólt, hogy ugyan forduljak már meg, mert nem ez a jövetelem célja. Igaz nagyon szívesen beszélget velem. Fordulás után kaptam egy hátmasszázst. Mozdulataiban érezhető volt a tanult elemek egysége. Gyakorlott mozdulattal haladt egyik részről a másikra. Keze mellett az alkarját is használta, ami kifejezetten a tanult elemek egyike lehetett.

(2020-09-26) : Hanna képzett masszőz és ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva: a lábaimtól kezdve, és felfelé a vállamig haladva akkurátusan átmasszírozott engem. Inkább gyengéd, mint erős mozdulatok voltak ezek, de én pont így kértem. Jólesett. Előmelegített olajat használt erre a célra.

(2020-05-07) : Miközben a farkam a szájában, a kezeimmel mindenfelé simiztem. Ilyenkor (de csakis ilyenkor) nem kedveli az ujjazást. Én annál inkább, de belátó vagyok, és ezt nem erőltetem.

nagyon jó: 6db
(2020-12-23) : A leg bájosabb mosolyommal próbálkoztam, de az a szigorú újjacska ismét fordulást mutatott. Nincs mit tenni, itt nem tudom elmismásolni a massz részt, itt engem meg massznak! Szépen át lettem gyúrva, volt a hátam cirógatva újjacskákkal, cicivel és binbócskákkal is. Mikor hosszában rám feküdve a tarkóm puszilgatta, többször a fülembe lehelt és mikor a fülcimpámat a szájába vette,

(2020-10-20) : illatos masszázsolajat töltött a tenyerébe, amelyet pár pillanatnyi hűtés után a testemre csorgatott. Hanna profi masszőrként vett kezelésbe, alaposan végiggyúrt, a dögönyözésnél bevonva az alkarját és a könyökét is a műveletbe. A meleg olaj mellett tovább forrósította a hangulatot,

(2020-01-14) : A masszírozáshoz masszázs olajat használt, ami kellemes volt és könnyen le lehetett mosni. Ezek után a combom és a lábszáram kezelése következett.

: 8db
(2019-11-05) : A tobbi testrész, így a lábak, karok, mellkas stb. nem is került sorra. Nem volt csúszka masszázs, csak a vége fele kis popó simítások. Meg is jegyezte, hogy jó seggem van :)

(2019-10-13) : Fürdés után a tatamira feküdtem vártam,hogy lesz még egy kis összebújás de ő finoman rámparancsolt,hogy hasra feküdjek.Elkezdte finoman a hátamat beolajozni e közben a ruha lekerült róla.Finoman és szakszerűen kezdett masszírozni,mondta hogy ezt a tudását a múltkor nem igazán tudta bemutatni, közben sok mindenről beszélgettünk a végén egy láb masszázst kaptam.

(2019-08-27) : A svédgyúrást követően csúszka masszázst prezentált, melyet igen érzéki módon végzett. Először a hátamat szánkázta végig a popsimtól a lapockámig, eközben a két kezével folyamatosan simogatott cirógatott kisebb nagyobb benyúlásokkal a zacsimhoz és a farkamhoz. Miután észrevette hogy ez igen nagyon tetszik nekem hosszasabban vette kezelésbe ebben a pozícióban a farkamat és bizony „pucsítanom” kellett hogy a árbóc rúdnak helyett biztosítsunk.