4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
Lana szexpartner

szexpartner

Lana-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-12 16:19:47

Frank3
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lana beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző este VTR-en jelentkeztem be, amit Lana vissza is igazolt. Másnap egyeztettünk még itt az oldalon. Jeleztem mit szeretnék és milyen lányt keresek. Miután minden klappolt telefonon hívtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, parkolas nem egyszerű de viszonylag szerencsém volt közel parkolni. Jelenlegi helyzetben ingyenes a parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Budai nagy belmagasságú, kör gangos polgári lakás, egy lélekkel sem találkoztam míg a lakáshoz értem. A tetthely nagyon bejött vannak tükrök is az egyik átlósan a másikkal szóval jól lehet mozizni, amit ki is használtam. Lakás állapotával semmi baj nincs, de nem is a lakás nézőbe jöttem. Fürdőben zuhanyzó, ahol minden kellék megtalálható, több fajta tustfürdő, szájvíz is rendelkezésre áll. A hely nagyon diszkrét nincs átjáró ház, ami nekem nagy pont.
Lana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lana első benyomásra is tetszett ahogy megpillantottam, a valóságnak megfelelően hirdet. Szeretem az olyan lányokat akiken lehet mit fogni, jó alakja van, feszes teste. A szőkéket pedig külön imádom.

Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Lana egy igazi szolgáltató, rendkívül kedves, nagyon odafigyel a másikra. Szóba jött, hogy maradok-e, mivel már itt az oldalon is felcsigázott, de azért érdeklődő is voltam, nem akarta egy rossz randiba futni, de a válaszom NANÁ, hogy maradok. Fontos a diszkréció, de ezzel semmi gond nem volt, örültem neki. Kaptam egy tiszta törcsit és mentem is fürödni, majd egy kupica Listerin száj öblítés. Fürdés közben már éreztem ebből jó dolog is ki sülhet. A tetthelyre érve várt Lana hangulatfénnyel és valamilyen háttér zenével. Át beszéltük mit szeretnék, nagy terveim nem voltak a barátnő feelinget preferálom, egyből el kezdtünk smárolni és közelebb kerülni egymáshoz még állva a fürdőtől visszatérve. Majd a velem egykorú Lana kéz mozdulatainak köszönhetően hadba is állt, közben le került a bugyi és a melltartó is. Aztán Lana a matrachoz invitált és kezdődött egy nagyon finom natúr francia közben feszes testét simogattam és mozizás a tükörben. Utána 69 következett, ahova elém került a lényeg, igazi mézes csupor volt számomra, miután ki nyalakodtam magam fel álltam és kaptam még egy kis nf-t, coffba fogtam a haját és így ütemeztük a ritmust szinte majdnem kényszer franciába mentünk át, de csak finoman. Aztán én fektettem hanyatt Lanát és újra nyelv leckét vettem, de most már az ujjaimat is használtam. Gumit kértem és missziben folytattuk, közben Lana gyönyörű melleit csókoltam. Lassításként újra fel álltam és Lana térdelt le élem. A szobában van egy kanapé, oda invitáltam Lanát, kértem vegyen fel egy tű sarkút és üljön az ölembe, így próbáltam még ritmust adni, de inkább vissza mentünk misszibe kellemesen le izzadva a végére még beleadtam mindent combjait szorítva keményen és így ért véget utazásunk. Kaptam újra tiszta törölközőt és gyors zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt, azt kaptam amit szerettem volna.

Rózsacsokor
fél órás randira 17, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 37 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jól éreztem magam, nem tudom, hogy van e ilyen lehetőség, de úgy érzem egész nap bírnám veled Lana.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lana szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLana legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-10-04) : Hanyatt fordított és oldalról nyelvecskéjével izgatni kezdte a cerkát. Közben simogattam a haját, emelgettem a ciciket, finoman paskoltam a fenekét. Ekkor láttam, hogy popsija és puncija csodásan látszik a tükörben. Észrevette, hogy a tükröt használom, rám mosolygott és nagyobb terpeszt vett fel. Mozizhattam ha már ilyen jól helyezkedett a Drága. Ő eközben lassan, finoman kéz nélkül kényeztetett.

felejthetetlen: 3db
(2021-01-14) : Meg is jegyeztem, van még mit tanulnom :) Újra cseréltünk immár fekve kaptam ismét elképesztő franciát, amit élőben és a tükörből is remekül követhettem. Egyhamar megálljt kellett parancsoljak, mielőtt hamar túl jó lett volna. Lana gumit adott rám és lovagló pózban indítottuk útjára a szeretkezős kalandunkat. Egyszerűen kihagyhatatlan ez a pozitúra vele. Ütemesen lovagolt rajtam és közben hol a popsit, hol a ciciket markolásztam veszettül.

(2020-11-27) : Lana egyszer csak szépen lenn termett a velem egykorúnál és kézbe vette a dolgot és az irányítás, pontosabban a szájába vette nemesebbik részem. Hagytam, hogy csak ő kényeztessen. Nekem az ő franciázása tökéletes volt. Nem csinált hatalmas trükköket, csak pont eltalálta, hogy mennyire szorítsa szájával, milyen erővel dörzsölje makkomat, milyen tempóba szopja. Nagyon élveztem akár egész nap is el lettem volna így csak simán élvezve az ő ténykedését.

(2020-11-26) : Leültem, majd elém guggolva kényeztetni kezdett a Szépség. Lassan, finoman, középmélyen, kevés nyállal dolgozott. Kértem feküdjön le a matracra mert szeretném testének minden pontját végig puszilgatni. Mosolyogva lefeküdt és csók után végig haladtam gyönyörűséges testén. Utazásom végén a puncit kezdem el nyalogatni. Szépen lassan kinyílt a kagylócska, a pici csikló kiemelkedett, majd megízlelhettem a kelyhe édes nedvét.

nagyon jó: 3db
(2020-12-16) : Elém térdelve cumizott, vissza jött csókolózni és javasolta a lefekvés lehetőségét, amivel éltem és elheveredtem a matracon. Szaxi közben kellemesen cirógatott és jött a gumis kérdés, én azt kértem csinálja még egy kicsit, mert nagyon jól esik és nagy élvezet ez nekem. Gumihúzás előtt még nyalakodtam egy keveset, ami után megint a szájában kötöttem ki, és végül csak felkerült az a védelmi eszköz

(2020-08-31) : A technikája jó volt, az erőssége nekem kissé kevés, de neki már így is ez volt a legerősebb fokozat. (Most ugye hümmögtök, hogy aki szétszedős masszázst akar, az ne itt keressen, de ezt hat év tapasztalatával cáfolom.) A nyakam be volt állva kissé, azt is tőle telhető mértékben megdolgozta, jobban éreztem magam utána.

(2019-07-26) : Lana nemsokára megérkezett immáron ruha nélkül,hatalmas cicikkel mellém térdelt és beolajozta a hátam,sajnos a tükörben nem tudtam nézni mert magasan volt a túloldalon, valószínűleg még a masszázs padhoz lett beállítva.Lana közepes erősségel kezdett masszírozni kérdezte,hogy jó ez az erősség,majd a hátamat átgyúrta időnként a zscsikhoz is benyúlt

: 4db
(2021-01-08) : Tus után irány a szoba, ledöltam és már nekem is esett. Csokolgatott aztán a száját használta. Nagyon ügyesen csinálja. Egy kicsit bírtam aztán kértem a kabátot, rámáyztam. Csokcsata, cicizés aztán vége is. Még én is meglepödtem. Egymás mellé feküdtünk, beszélgettünk egy jót, közben a gyönyörű melleit simizgettem. Kis idő múlva megkérdezte hogy mégegy.

(2020-11-20) : Ezután leheveredtünk a matracra es kaptam egy finom franciát. Majd felváltva kenyeztettuk egymást. Ezutan gumit kértem es meglovagolt. Hol intenziven hol lassabban. Közben a melleit kenyeztettem vagy csókolóztunk. Igy is lett vege az első körnek. Abszolut barátnő feeling. Oda adó. Jol éreztem magam nála. Kaptam egy kellemes masszázst is.

(2020-09-20) : Mivel a kislegényem már nagyon ébredezett kértem,hogy franciázzon,amit jól abszolvált,bő nyállal,némi kézi rásegítéssel és teljesítette a kéréseimet is - lassaban,gyorsabban,makkknyalás,erőteljesebb kézi munka stb- de pár perc után kértem a gumit,mert nem szerettem volna anélkül elmenni,hogy nem érzem a puncija melegét. Hátulról,majd oldalrról történt az aktus