137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
88
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Mira40 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mira40-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-12 15:40:10

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Drága Szexxmanó!
Nagyon szépen köszönöm a kedvességed és a csodás élményt amit ismét kaphattam tőled :)
Fantasztikusan éreztem magam veled, mint mindig 💋
Várlak szeretettel vissza hozzám 😘
Csókollak : Mira 💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Tegnap beszéltük le telefonon a ma reggeli randit. Amit, mint mindig most is VTR-en is megerősítettem és rövid időn belül jött a visszajelzés, hogy elfogadta a megbeszélt időpontot. Az külön megemlítem, hogy csak én miattam jött a búvóhelyre ez kimondottan jólesett, hogy szakított rám időt mivel szombaton ő nem dolgozik.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, parkolás simán a ház előtt letudva. BKV busz végállomás és villamos megálló közelében van a búvóhely, ami nagyon könnyen megtalálható. Nem kell bólyongani ahhoz, hogy célba érjünk. GPS tesztelve pontosan odanavigál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásról semmi változást nem tudok mondani, minden ugyanolyan higiénikus és tiszta volt. A fürdőben van pár tusfürdő választék és köztük van mind két kedvencem, most mindkettőt használtam. 😀 Egyiket alulra másikat felülre hónaljhoz, 😀 Törölköző szép nagy, nedvszívó és nem utolsó sorban patyolat tiszta is volt. A szobában pedig egy kényelmes kinyitható kényelmes fekhely szolgált a randi érdemi részére.
Mira40 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Képeknek megfelelő szőke tündér fogadott. Az arc kitakarás a magánélete miatt van attól nem kell félni, hogy nem lenne szép. Otthoni ruhában tud fogadni, mert ki kell lépnie a lakásból a folyosóra, ami nyitott. Nekem tökéletesen megfelelt az elvárásoknak is. Mosolygós barátságos lány.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
A lakásba érve puszikkal üdvözöltük egymást. Cipő levétele után a szobába mentünk. Ahol egy keveset beszélgettünk egy keveset volt miről beszélni szerencsére mindig van valamilyen közös témánk. Levetkőztem közben és megkapva a törölközőt fürdőszoba felé vettem az irányt. Egy frissítő zuhany után ahol mindkét kedvenc tusfürdőmet használva tisztába tettem magamat. Szájviz használat után tértem vissza a szobába. Ezután ő is elment tusolni hamar végzett. A szobában az ágyra telepedtünk, majd egy igazi nyelves csókkal kezdtük ezt a felejthetetlen egy órát közben simogattuk egymást kölcsönösen én az ikreit ő pedig a barátom társaságát kereste és találta meg.
Ledöltünk vízszintes állásba és folytattuk a csók özönt, ami hozzáteszem nagyon jó és érzéki. Átadtam neki a terepet pedig általában én szoktam kezdeni a kényeztetést, de most fordítva történt. Egy igazi játékos franciával lepett meg, a golyszlikat is bevonva a játékba. Nem mélytorkos, de nagyon jó volt, már majdnem kivégzett, de még időben jeleztem a kezemet feje alátettem és megemeltem ezzel jelezve, hogy netovább. Ekkor újabb csókkal folytattuk. Ezekután egy kicsit bevetette az ikreit is közéjük véve barátomat. Ez új dolog volt, mert ilyet még nem csináltunk, de jólesett ez is nekem is és barátomnak is tetszett. Szóltam most már én következek már feküdt a hátára most ismét a kihagyhatalan csókkal folytattuk, dél felé menet következtek az ikrei és a végállomás a punci volt. Ahol elidőztem egy kicsit aminek meg is lett az eredménye sikerült elélveznie talán még többször is. Eljött barátom ideje is bohócruhába öltöztetett és most misszionárius pózt választottuk ahol lehetett tolni neki rendesen, de nem durván azért erre odafigyelek átkulcsolta lábaival a derekamat így még jobban tudtam tolni. De mivel szerettem volna kutyus pózt is így fordultunk és most már formás popsija volt előttem én pedig a punciba toltam barátomat itt is lehetett tolni neki ő is mozgott ahogy tudott. A végén visszatértünk az alap felálláshoz a misszionárius pózhoz itt már nem bírtam magammal és útjára engedtem az utódokat a bohócruhába végezve. Egy kicsit így maradtunk apró puszikat adtunk egymásnak. Konstatáltuk, hogy ismét egy felejthetetlen élményt nyújtottunk egymásnak. Majd előbújva punci melegéből eltávolította a bohócruhát törölgetést viszont rám bízta papírtörlőt biztosította hozzá. Egy keveset meg beszélgettünk majd felöltöztünk. Búcsú puszikat kapva engedett ki a lakásból és a folyosón.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Itt a szokásos koreográfia volt a neki vitt ajándék boldosághormonokat előre tettem le a szobában az asztalra az ő megérdemelt virágszálait távozásom előtt tettem a ajándékai közé téve pesti átlagnak megfelelően.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mint mindig most is remekül éreztem magam, de ez bízom benne, hogy kölcsönös. Külön öröm volt, hogy szombat lévén bejött miattam a búvóhelyre, mert ő hétvégén nem dolgozik. Hálásan köszönöm szépen ezt a felejthetetlen bő egy órát. Csókollak 🌹 💋 😘

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-14 10:03:59
Látom,ismét volt egy parádés randid a bájos Múzsáddal,amit örömmel osztottál meg velünk. Nem gondolkoztál még azon ,hogy nevet változtass?? Simán lehetnél akár GRAFOManó is, annyi jó beszit raksz elénk!🙂 Azért nagy kéne c vagy Te,barátom! Egyszerre használod mind a két kedvenc tusfürdődet,tudsz élni!🙂🙂 Gratulálok Nektek a pazar élményhez!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

(2020-12-21) : Megdicsérte a technikámat, majd viszonzó útra indult és lágyan közelítve eljutott a testem legkiemelkedőbb pontjához, melyet nagyon finoman izgatni kezdett, igazán kellemes, érzéki franciát kaptam, látszott rajta, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint én átélni. Illedelmesen megkérdeztem hogy szabad-e a kicsi szájába élvezni, amire igennel felelt

(2020-12-03) : Csodálatosan kezdte el, lágyan, de mindent nyalt: zacskót, herét beszipantotta, nyalta a farkamat, majd idővel kérdezte, mit csináljon még, hogy jobb legyen? Mondtam neki a vákuumot és a bőnyálasságot, és ki nem hagyta. elkezdte úgy, ahogy mondtam. Éreztem ahogy folyik a meleg nyála le a seggem tövéig, majd mondtam neki poénból, hogy nyalja le ott is, és megcsinálta.

nagyon jó: 2db
(2020-12-08) : Lassan lekerült minden ruhadarab róla is, majd bemutatta lágy, érzéki francia tudását, közben fel-fel pillantott kéjesen, én pedig a haját, arcát simogattam, így gyorsan felkeményedtem. Láthatóan élvezte amit csinált. Majd a hátára fordítottam, és széttárt lábai közé furakodtam. Ő lehunyt szemmel fogadta nyelvjátékomat, amit érezhetően élvezett (elélvezett), ezt hangokkal, és pár suttogó szóban is megerősített.

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 8db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2021-01-05) : A továbbiak igen konzervatív mederben folytak: volt francia oda: a punci is szép, jó illatú, öröm volt nyalni, meghálálta a gondoskodást, ahogy előbújtak az ajkak, csikló, itt is adta alám a lovat, kis remegésekkel, sóhajtozásokkal, csak úgy dagadtam a büszkeségtől. Aztán francia vissza: finom lágyan csinálja, egyik kéz simogat, nyalja, játszik rajta a nyelvével, napestig is ellettem volna, csak bírni kell.

(2020-12-15) : Majd Mira viszonozta kedvességemet, finom nem mély torkos franciával, kezét nem nagyon használta, fürge nyelvét annál inkább. Kértem a védelmi felszerelést, lovacskázással kezdtünk amit nagyon jól csinált, kértem forduljunk én kerültem fölűre. Nagyon élveztem hogy lábával átfogott és húzott magához, végem is lett. Kis beszélgetés, tisztálkodás, sajnos lejárt az időm.