4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Dominika szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-12 13:58:02

Aragorn1
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már több hete szemezgettek a hirdetésével. Előző nap hívtam, elértem, megbeszéltünk a randi időpontját.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Autóval mentem, parkolni nem könnyű, főleg mostanában. BKV közlekedés is jó. Könnyű oda találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház ahol rendel jó elrendezésű. Nem egyedül rendel, de a diszkréció maximális. Fürdőszoba jó, tusfürdők választéka is. A szobában franciaágy, szekrény, fogas inas. Szóval tökéletes, nekem megfelelő.
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dominika egy nagyon csinos, dekoratív, fiatal lány. Hosszú lábak, formás, finom kis popsi. Mellei fantasztikusak, szépek. Puncid borotvált, gyönyörű, apró kis szirmokkal, igazából nyalni valóak. Szóval nekem top10ből az első.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Fürcsi után visszaérkezve, átölelt, csókolni akart, majd levette rólam a törölközőt és rögtön kezelésbe vett. Hú, nagyon fantasztikusan szopizik. Kérte vegyem le a bugyikát róla. Mi az hogy, ahogy írtam apró kis szirmokkal rendelkező puncika, rögtön nyalintottam. Meg is kérdezte tetszik e puncid. Igen, igen, igen. Majd újabb kis francia következett, megkérdezem hogyan szeretem. Nekem veled bármi jöhet gondoltam. Gumi fel és kutyáztunk egy kicsit. Gyönyörű volt látni a popsikát. Hamar túl estem.
Kis pihi, dumcsi, cirógatás nekem. Imádja a pattanásokat, meg is szabadította egy pár darabtól.
Visszafordultam hányat, ekkor már valami elkezdődott odalent. Hamar be is kapta, fantörpikus volt, kértem forduljon meg ő is, ha nyalogassam a mézes bödönt. Itt már hevesebben nyálam, dugtam nyelvem szűk nunijában. Szóval nagyon jó volt. Magyar huszár játszottunk, jó meglovagolt. Így lett vége a második ütközetnek.
Elszámolás
Korrekt ár, semmi negatív érzés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximális elégedettséggel távoztam Dominkától. Dominika egy nagyon határozott, értelmes, csinos lány. Odafigyel a partnerére. Biztos visszamegyek hozzá, de akkor 1.5 óra lesz, remélhetőleg hármas csatával. Puszikálak innen. Férfitársak megbecsülni e kincset!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-05 14:28:58
Bugyika, puncika, fürcsi stb. Ez olyasmi mint a pöri és a kovi ubi? Különben okés. 😀

Q-rátor
Rutinos harcos
2020-12-14 20:13:05
Ki lehet belőle hámozni a sztorit - Dominikának dícséret érte - de ezt leszámítva majdnem olyan, mintha valami véletlenszöveg-generátor írta volna. Azért megmosolyogtatott, viccesnek is mondhatnám.

TiborX
Törzsvendég
2020-12-14 20:05:15
Átnézhetted volna, az elírások miatt majdnem olvashatatlan.

2020-12-14 09:56:53
Megelőztél. A lila szalaghoz azért lehetett volna bővebben!
Hamarosan megírom a hétvégi élményem (másvalakit) ami által lesz elég darab jó beszim.
Hogy Dominika Istennő lehessen :-)

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

felejthetetlen: 8db
(2021-01-05) : Majd Dominika elkezdett foglalkozni a hímtagommal, leült az ágyra míg én álltam előtte. Nagyon jó volt, de inkább váltottam, felmentünk az ágyra és végig pusziltam a testét végén meg elkezdtem foglalkozni a nunijával, puszilgattam nyalogattam egy kicsit, majd elkezdtem a kezemmel izgatni, ujjazni. Utána újból nyalogattam egy kicsit, majd 69-et kértem.

(2021-01-04) : Ez nagyon erotikus volt mintha egy filmjelenetben lettem volna. Elég vadító a lány kisugárzása s nem sok fantázia kell hogy az ember elmerüljön a vágyak tengerébe. Így volt ez nálam is. Hosszas orális kenyeztetésbe kezdtem, finoman lassan majd az ujjam is besegített egy kicsit. Láthatóan élvezte és tetszett neki az érzés. Sajnos a csúcsra nem ért el de végig léthatóan és érzhetöen tetszett neki a ténykedésem.

(2020-11-06) : .A makkom és még a tövéből egy kicsit a szájába vett.A kezével lágyan rásegített. Szemkontaktus nem volt amit sajnáltam, de így is felejthetetlen az élmény. Kis idő után az ágyba parancsolt, feküdjek a hátamra. Tovább folytatta szájjal a dolgokat. Könnyen ki végezhetett volna, szerencsére nem tette. Pozíciót cseréltünk, most már én voltam a lábai között. Nagyon szép puncija van, rózsaszín közepes ajkakkal, kemény klitorisszal. Haladni kellett, gumit kértem.

nagyon jó: 9db
(2020-12-24) : Nagyszerűen lovagol, klasszikus póz, térdek fenn lovaglás is, fogózik mindenben, tudja, hogy a látvány kivégzi az embert és bírja is a tempót. Néha elcsattan egy csók közben is, és nagyon jó markolászni a fenekét. Közben helycsere mert az ágy vertikálisan nem mozog, én kerültem felülre és a lábak a nyakamban című Cirque de Soleis mutatványt próbáltuk amit azért AJÁNLOK kifejezetten, mert egész életemben sosem láttam ebben a pózban puncit ennyire kidudorodni.

(2020-12-18) : Ágyra kerültünk,csókolgattam picit meg a formás ciciket is.Nem volt nyelves a csók.Elkapta a dárdám és szemkontaktos szopásba kezdett.Dicsérgettem,hogy milyen moho szája van és alá dolgoztam.Nagyon bejött a mutatvány igazi kigyóbűvölő.69-be kerültem vele és így kényeztettük egymást.Nagyon finom volt,itt felfedeztem egy kis anyajegyet a puncinál.Ánuszát is szétnyaltam és a kéjtől hörögtem.Felgumizott és dogiba kaptam el.

(2020-11-13) : Aztán előbb utóbb rám kerül sor, cserélünk. Szájába adom magam. Ő lelkesen elkezd művelni. Színesítve némi hanghatásokkal. Nagyon érzi a témát! A tükörben távol megy a mozi. Közel pedig a cuppogását nézem és hallgatom! Néhány perc után megtöltöm a finom szájacskáját :-) Dominika mosolyogva megvár. A vége után lassan, erotikusan mozog a törlő felé - szuper!

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,