25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-12 11:01:03

Semmi Cicó
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
3
Hívtam, nem vette fel. Közben egyeztettem egy másik lánnyal, amikor kaptam egy sms-t, hogy visszahívást kér. Felhívtam, felvette. Imádnivaló csacsogó hangján elmondta mikor jó neki és fixáltuk is az időpontot. Már mondtam is le a másik lányt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Kocsival mentem negyed órával a találka előtt. Tettem vagy négy kört a környező utcákban, mire találtam egy helyett 3 utcával arrébb. Már meg is ijedtem, hogy késni fogok, amikor írt egy sms-t, hogy kér még 10 percet. 15 perc múlva küldte a bejutási infót. Innen meg már simán ment.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Zsír új pecó, direkt ilyen jellegű találkákra kialakítva.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy éve nyár vége felé voltam Laránál. Azóta kicsit felszedett, mert a sok MT hordja neki a csokit:) Haja most egyenes volt, éppen fodrásznál volt előtte. Dögös milf, a hangjától is begerjedek. Imádom!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után egy mini ruhában, magas sarkúban fogadott. Felajánlottam egy masszázst, amit elfogadott. Sajnos olaj nem volt, azzal lett volna a legjobb, de volt krém, így jobb híján azzal gyúrtam át. Hátától a vádliig, majd egyre inkább csak simogattam, amitől ki-ki tolta popiját. Finoman átsiklott a kezem nuniján, amitől felsóhajtott, így elkezdtem simogatni azt a csoda puncit. Élvezkedett közben, majd átfordítottam és nyaltam tovább, míg hangja kis sikkantásokkal meg nem remegett. Közben dícsért, voltam csődőr, édes és nyuszi is :) A végén megjegyezte, hogy tarthatnék tanfolyamot, biztos szétkeresném magam vele. Persze tudom, hogy ez csak bók és azért mondja, hogy feltüzeljen, de arra tökéletesen működik a dolog. Ezután ő vett szájjal kezelésbe, néha torokig bevette éreztem ahogy koppan a vége. Bő nyállal nagy élvezettel csinálta. Két kézzel markoltam haját és keményen dugni kezdtem a száját. Semmi finnyáskodás, pedig a friss frizurát éppen csesztem szét:) Kőkeményen meredtem, amikor kértem a gumit, majd gerincre vágtam és adtam neki ami a csövön kifért. Kérte, hogy b*sszam erősen. Közben persze voltam micsoda csődőr és nyuszikám is, amitől úgy meg döngettem majd szétszakadt az ágy. Hatalmasat robbantam miközben tövig ráhúztam a farkamra. Fenomenális volt. Ezért jöttem na. Utána is nagyon kedvesen dicsért, masszírozta az egómat rendesen. Kis pihi, csevely, majd elém térdelve ismét mélytorkosan felszopott. Ezúttal hátulról adtam neki, miközben ujjam ki be járt a popójában. Kezdtem elveszíteni a ritmust, amikor lekapta a gumit és a száját ajánlotta fel. Az ágyon térdelve, haját markolva keményen megdugtam a száját, de egyszerűen nem bírtam már elmenni. Pedig dolgozott rendesen. Fürdés, majd elszámolás és tipli következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag tettem az asztalra. Felfelé kerekítettem az összeget. Mondta, hogy visszaad, de nekem abszolút megérte így is. Végén kaptam egy csokit is:)

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismét orbitálisat élveztem. Nagyon jó Larával a szex. Tudom, hogy a sok dicséret a szolgáltatás része, de nagyon feldobta a napomat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-11-22) : Most én feküdtem hanyatt és kértem lovacskában csússzon farkamba, amit meg is tett mondva ki nem hagyná mert élvezi farkam nagyságát. Lassú mozgással kezdett az elején meg megállva lehajolt hozzám, hogy érzéki csókban forrjon össze szánk, amikor kicsit mozgatta csípőjét élvezve merevségem, akkor már tocsogó puncijában egészen magában engedte.

(2020-11-10) : A barátom is felébredt kezdett mozgolódni, amit ő is érzékelt és szájába vette az irányítást. Annyira most nem vette mélytorokra barátomat, de így is nagy jól esett a francia lecke tanítani lehetne.Közben egy kis szünetet tartva csókolózással múlattuk az időt.Ismét visszatért a barátom társaságához. Nem győzte dicsérni így nyuszikám úgy nyuszikám, ami bevallom férfiasan ha lehet még jobban feltüzelt.

(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

felejthetetlen: 14db
(2020-12-03) : Ismét csak a barátomig jutott, megint mélytorokkal fűszerezett franciát kaptam természetesen kezezés nélkül, de hogy én se tétlenkedjek kértem az egy híján hetvenes pozitúrát felém jött én pedig ismét csodálatos puncit tudtam nyalókázni, ami olyannyira jól sikerült, hogy eldurrantam a szájába nem tudtam visszatartani, ő várt egy kicsit majd csak ezután kerültek a mosdóba az utódok.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

nagyon jó: 9db
(2020-11-20) : Mindkettőnket alaposan feltüzelte eme vérpezsdítő helyzet, s maradván az ebédlői miliőben egy agilis kebelszexet követően a konyhaasztalán hanyatt fektettem, és mutatós lábacskáival már nyakamban serényen megjárattam illatos puncijában nyalakodó szervem. Módfelett kedvére volt a játék, s a kitartó, alhastáji gyakorlat meg is hozta hőn áhított gyümölcsét, pár perces fincsi ügyködésem eredményeként zihálva érte a beteljesülés.

(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

: 15db
(2020-12-12) : Leheveredtünk az ágyra, kezdődött a buli. Sok csók és beszéd a részéről majd elkezdett szopni. Aztán átültem a fotelba s hagytam hogy ott szopjon le végig. A francia nekem átlagos volt. Pihi az ágyon, majd franci ide-oda után én az ágy mellett állva ő az ágyon pucsítva dugtam meg. Popsit sajnos már sz elején kizárta a méretem miatt.

(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...