Fanni erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Fanni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-12 10:18:17

kontroll10
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Előző nap hívtam, nem vette fel, majd negyed óra múlva visszacsörgött. Rögtön tárcsáztam és felvette. Ahhoz képest, hogy a szakmában kezdő lány képe rajzolódott ki a bemutatkozásából, meglehetős precíz és határozottan részletes, szemérmesség nélküli tájékoztatást adott a programról. Felmerült bennem, hogy a telefonos kisasszonnyal beszélek, de másnap - mert arra foglaltam időpontot - kiderült, hogy Ő volt az.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
Ezt a környéket csak a közelben futó főútról láttam korábban, de a GPS könnyen odavezetett. Az új épületek között A-B-C feliratok segítenek eligazodni, kisebb séta után a bejáratnál voltam bebocsáttatásra várva. Sajnos a parkolás itt nem ingyenes, valami helyi parkolócég üzemelteti akire nem vonatkozik a kormány rendelet, szóval 6 ezerre büntettek. De ez utólag derült ki és a jól sikerült "pásztoróra" okozta virágos jókedvemet nem tudta elvenni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szinte vadonatúj kecó, jó meleg is volt, ami az esős hidegidőben tett rövid séta után kifejezetten jól esett. Úgy láttam két szoba van, tatamin dolgoztunk, szobainas az ajtó mellett, az ajtókon hatalmas bíbor színű masni. Jobba szeretem a tatamit, mert többféle pózt tesz lehetővé, mint a tatami, ahol ha egyszer elterülsz maximum megfordulsz. De itt erre nincs is hely. A fürdő kifogástalan , a csapból rögtön ömlik a meleg víz.
Fanni külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kétségtelenül Ő van a képeken, bár a haja most sötétebb. Tűzpiros combo fedte a lényeget, sötét szeme mélyen csillogó, szája finom vonalú, nyaka is áramvonalas. A tisztálkodás után a melltartótól hamar megszabadítottam és gyengéden felfedeztem tökéletes kebleit. A bugyit később Ő vette le, mert jelezte, hogy a kölcsönösség épp nem működik, de azért megbizonyosodtam arról, hogy popsija és combja izmosak, hasa és dereka első osztályú.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Másfél órára mentem, így feltette a kérdést s sorrendről. Ismerkedő masszázzsal kezdtünk, kisebb mennyiségű krém és közepes szóáradat mellett. Megállapítottam, hogy nagyon kellemes beszélgetőpartner. A masszázsa közepes, inkább simogatás. Ez volt elmondása szerint a harmadik napja, a mélyvízbe rögtön egy négykezessel került, ami hasznos lehetett, hiszen sok fogást láthatott élesben. Nos vagy nagyon jó volt az oktatás, vagy Fanni tényleg őstehetség. A combtőnél úgy simított be kezével a zacskómra, hogy ágaskodó falloszom nőies pacsításra kényszerített. Kisvártatva meg is fordultam.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A furdulás után alapos kezelést kaptam a lágyék környékén az összes fontos "alkatrész" sorra került a krémes simogatásnál. A francia a heréim szopogatásával kezdődött, nyelvét végig járatta a rúdon, körbenyalogatta a makkom, majd szép lassan bevette. Ezek a műveletek ismétlődtek egy darabig váltakozó sorrendben. Elcsíptem egy kis szemkontaktust is, simogattam ahol értem, a nyakán felsiklott a kezem a szájacskájáig, ami engedelmesen szopta az ujjamat a makkommal felváltva. Lassított soft pornó érzésem volt. Muszáj volt ezt bevetnem, lassításra volt szükségem, hogy az élmény minél hosszabb legyen.

Jeleztem, hogy közel vagyok a végkifejlethez, kérdezte hogy legyen. Szájba élvezést választottam, kérdezte lenyelje-e. Kissé szégyenlősen bizonytalan voltam, de visszakérdeztem, hogy utána poszt-francia lesz-e. Mondta, hogy természetesen, ha azt akarom. Így a kitárazás után hosszas és lágy utókezelést kaptam, majd mellém bújt és én kezdtem simogatni. Közben dumáltunk mindenféléről. Nem tudtam ellenállni, hogy a punciját is felfedezzem. Gyengéden simogattam és szép lassan kinyíltak a lábai. Amolyan hála simogatásnak szántam eszem ágában nem volt felkorbácsolni a kedélyeket. Azt hiszem sikerült, mert időnk lejártával azt mondta, legszívesebben estig fel sem kelne.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Fanni extrái a csók, amit rögtön az elején tisztáztunk, hogy ellen helyzetben nem lenne bölcs igénybe venni. A kölcsönösség alap, amit jelzett, hogy ma nem lehet. Ehhez képest hosszan simogattam duzzadó szemérmét, lassan jutottam el a lehetőségig, ahogy lenyugvás után összezárt lábai kinyíltak. Úgy hiszem nem is a piros betűs napok, hanem az első két és fél nap csúcsforgalma miatt nem akarta, bár ezt nem tudom. A mélytorokra most egyszerűen nem volt szükségem, a NFVSZ viszont kiváló volt és extra a lenyelés, amit közvetlen a kivégzésem előtt megkérdezett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Frenetikus volt. Nőies, csinos, hibátlan test, közvetlen, bevállalós személyiség. Tudja mire vállalkozik, bár sokáig a miénk maradna!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Fanni nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-18) : Hasra fektetett majd lábaimmal kezdte. Hosszan kényelmesen elvolt majd feljebb ért fenék és hátam masszírozta. Inkabb simogtás volt de jól eső volt érintése. Után kezdett kicsit izgalmasabb helyekre nyúlni befejezés gyanánt. Utána kért meg a fordulásra aztán szemből kis olajozós célirányos minden részletre kitérő masszázsban volt részem. Tövében simogatva, herékre kitérve,

felejthetetlen: 1db
(2020-12-30) : Lábaktól induló masszázst kaptam a két kényeztetés között, kifejezetten kellemes volt és megfelelő erősségű. Igaz nem ez volt a látogatás fő célja de csak hozzáadott az élményhez. Fanni krémmel masszíroz, közben lehetett vele beszélgetni sok mindenről bár ha elhallgattam ő nem kezdeményezte a kommunikációt ami csak segítette a ellazulásomat. Ügyesen érti mi kell a vendég számára.

nagyon jó: 1db
(2020-12-30) : A lábamnál kezdte, kellemes volt, majd jobb lábra áttért, ott elidőzott, cirogatott is, ismert pontokat hol jó. Elején beszéltük, hogy én simogató-relax masszást szeretnék, mert irodaban kaptam masszást, és a hátamnak az erős mozdulatok-nyomások nem jók. Fanni kellemes hátmasszást adott. Közben mondtam, szólj ha fordulhatok. Meglepetésemre megtudtam, ha szólok, fordulhatok. Ennek örülök, mert sok masszás szalonban a masszőröknek fix a sorrend, a program.

: 1db
(2021-01-19) : A zuhanyból visszatérésem után megegyeztünk, hogy amúgy is rövid időnket nem pazaroljuk masszázsra, azt majd egy másik alkalommal bepótoljuk. Egy-két simítás még állva történt, de "leparancsolt" a tatamira, hátamra fekve. Nem teketóriázott sokat, két simítás után a szájában találtam magamat.