Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Zoé erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Zoé-

Nem hirdet nálunk
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-12 09:55:13

Sir Mock
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zoé reagálása

Kedves Sir Mock!
Köszönöm,hogy nálam jártál. Várlak bármikor szeretettel.
Csókollak.😘😘

Zoé beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Váltottunk itt az oldalon pár üzenetet, kedvencek közé tettem hírdetését hogy ne tévesszem szem elől , és a nekem megfelelő időpontban VTR-ben bejelentkeztem. Hamarosan jött a válasz hogy rendben, vár. Telefonon nem beszéltünk csak amikor már a kapuban voltam.....volt egy kis para hogy nem tudja a tel.számomat és lehet fel sem veszi, be sem enged, de neeeem, alaptalan volt a félelmem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, bár ne tettem volna, Ott motoszkált a kis ördög a fejemben és több időt hagytam az odaútra úgy hogy a majd negyed órás körözéssel, parkolóhely kereséssel, pont jó lettem. Szóval, belvárosi utca, ingyenes parkolás...horror! Forgolódtam jobbra-balra, tettem két kört mire találtam egy helyet, azaz akkor állt ki egy kocsi és a dudálás meg anyázás ellenére (ami a mögöttem lévő kedves embertársaimtól jött) azt a kb másfél percet megvártam.Viszonylag közel történt a lakáshoz ahová igyekeztem (kb. 100 m) GPS nem kellett, egyszer ránézek a térképre és belövöm magamnak az útvonalat de tuti ismeri:-)) Valamilyen BKV buszt is láttam az utcában de a metró és a vonat sincs nagyon távoli sétára....Tömegközlekedést vagy taxit javasolnék....de lete autó is mázlival és bírka türelemmel.
Amúgy könnyű megtalálni a házat ahol Zoé tevékenykedik.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Nem kell sokat lépcsőzni hogy bejuthass. Minden rendben van, nem sokat nézelődtem de rend és tisztaság van. A szoba ahol voltunk, pad és tatami is van. Szobainas a ruháknak. Tágas szobának mondanám, van kisebb is, vannak kolleginák de személyesen nem találkoztam senki mással csak Zoé-val. Igen, a zuhanyzó....kicsi:-( egy személyes, de tényleg. Szabadkozott hogy itt ilyen pici zuhanyzó van ( előző helyen nagyobb volt, meg amúgy is szeret zuhanyozni a vendéggel) de a második zuhanyzásnál megoldottuk úgy hogy néztem Zoét amig zuhanyzik:-))
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Közhely következik de tényleg, sokkal jobb a valóság mint ami a képeken látható! A képek sem rosszak, látható hogy egy csinos hölgyről van szó de 3D-ben jobb! Az adatok stimmelnek, jaj 2-3 kg felszökött rá:-))) Egy átlátszó valamiben várt, alatta egy fekete bugyi.Kedves és nyitott, érdeklődő arc, mosolyogva várt, a későbbiekben még szélesebb lett a mosoly, vidám, beszédes de olyan....karakán hölgy benyomását keltette. Közép magas, szolibarna vékony derék, széles, nőies csípő, formás combok, lábak! Nekem teljesen tetszett, mondtam is neki, nem is egyszer! De a legjobb hogy mindene eredeti és lehet fogdosni, markolászni, gyúrmázni melleket, popsit, hasikát.....nem egy törékeny, kirakat baba. Azt hiszem a szimpátiája is megvolt irányomban, legalábbis ezt éreztem végig!
Nagy ölelések, puszik és csivitelés. Átadtam a kis csoki ajándékomat ( amit az adatlapja szerint szeret) amit rögtön meg is bontott, megkínált, ettünk belőle előtte, közben, végén:-))

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára mentem, úgy gondoltam legyen idő mindenre, mindenkire, harmadnyi időt tervezve a felvezetés, masszázs és levezetésre. Masszázs jó, szakszerű és erős! Bokától nyakig meg lettem masszva:-) sőt, meg a talpmasszázst is beválalltam a csiklandóságom ellenére. Túlélte, mármint Zoé! Voltak pillanatok mikor összeszoritottam fogaimat! Minden perce jól esett pláne hogy a megmasszírozott területeimre kaptam gyógyi puszikat is! Fordulásom nem a megszokott varázsszóval történt...
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Vetközés, zuhanyzás és vissza a szobában, ekkor már csak a fekete bugyi volt rajta, muszáj volt kicsit megölelgetnem, tapiznom :-)) Másfél órára mentem tehát erotikával kezdtünk a tatamin. Hanyatt vágtam magam, Zoé rám ült, olaj a kezében és közbe figyelmeztet hogy ne gondoljam azt hogy csak úgy fekszem és nem csinálok semmi, ez nem az a hely....hogy mi van??? szaladt át a maradék agyamon, de már fogta is a kezem és csúrgatta bele az olajat, a feladatom az volt hogy maszatoljam össze a testét az olajjal....Itt már szélesen vigyorgtam, nagy nehezen leesett a tantusz:-)) sajnáltam hogy a bugyira is folyik az olaj, igaz mondta hogy ő bizony nem veszi le azt a bugyit....hogy mi van??? szaladt át (most már a vér és oxigén hiányos) agyamon....Na itt esett le a második tantusz, ugyanis a bugyi levétele a vendég feladata:-)) húúúú, majdnem letéptem róla!! Simára borotvált punci bukkant elő, olyan ami az én álmaimba, vágyaimban szerepel!! Diszkrét szeméremajkak, csikló, szimetrikusan elhelyezve minden, semmi nem lóg le vagy ki....szubjektív vélemény de tökéletes! Ahogyan a csúszka is, ahogyan a francia is, ismételten csúszka és francia, és ismételten minden előről! kevés kézhasználat (ennyit még igényelek is) folytonos szemkontaktus, én meg már tépem a lepedőt! Játszadozik a kis szőrmókkal hol csak a fejét tünteti el, hol a teljes testét, végig nyalogatva, cuppogva, a golyókat sem kímélve.....néhányszor a robbanás szélén álltam de vagy tudatosan vagy csak simán játszadozni akart még velem, visszahozott a szakadék széléről...Aztán csak csak úgy alakult hogy : hadd robbanjak szét, szép szép ez a kéj de akarom a nagyobb kéjt! Csípom mozgásának ritmusát felvette és (szerintem) egy óriásit élveztem az ajkai között. Az elmém elhomályosodott csak boldog lebegést éreztem, azt még láttam és éreztem hogy Zoé még mindig a kis szőrmóknál tevékenykedik, ráérősen hagyott lenyúgodni, visszaszállni a földre és csak utána hajolt fölém mosolyogva és nyúlt a szilviáért....Iszonyú finom volt a szája és kívántam hogy úgy frissiben megcsókoljam.....az nem volt de rengeteg puszi volt amúgy mindenhová! Időm harmadát igén kellemesen töltöttük el!!
Csoki szünet (nem dohányzók lévén) aztán fel a padra és masszázs. Masszázs befejeztével (lásd fentebb)
most nem az volt a varázsszó hogy " megfordulhatsz" hanem, miután végzett a masszázzsal, hogy... szeretném ha más testrészeimet is megmasszírozná? harmadik tantusz leesve, gyorsan megfordultam és jeleztem ígényeimet.:-)) Zoé felpattan, rám a padra és csúszkálva beköszön és megcsókolja a kisszőrmókot, de én is szeretnék köszönni a kelyhének, a jó öreg 69-ben folytattuk. Szerintem nem ez a legjobb póz a csúcsrajáratásra de ellenben szépen és közelről lehet szemügyre venni a női gyönyör forrását! Na, persze nem csak néztem hanem az ajkaimnak nyelvemnek is szabad utat engedtem! Közben Zoé szájának, ajkainak hála a kis szőrmók ismét izgalmi állapotban került, vigyázzba vágta magát, ismét jó helyre került.... De sajnos éreztem hogy a patron még nem töltődött újra ezért javasoltam hogy kényelmes pózban hadd kényeztessem, ami meg is történt!Hátára feküdt a padon én fölé és nyelvemmel elindultam a szép női test felfedezésére...Egyszerüen még most is ott lennék a combjai között annyira jól éreztem magam ott is.. Egy szép, ápolt punci egyszerüen szárnyakat ad! És jó ideig elidőztem ott, Zoé segítségével (mit,mikor, hogyan használjak) ténykedésemet siker koronázta! Végig néztem és ízleltem gyönyörét. Summa summarum, széles mosollyal készültünk a csoki szünetre és zuhanyzásra. Nem rohantunk, foglalt is volt a zuhanyzó meg szólt is a kolleginának hogy nem kell rohannia a MT utáni tisztítással, semmi TP, ellenkezőleg. Lemosta rólam az olajat én meg legeltettem rajta a szemeimet, öltözés, ölelkezések és puszik aztán muszáj volt mennem, jóval túlléptem az időmet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ottlét meg a hölgy maga az extra, teljesen olyan érzésem volt mintha a barátnőm, szeretőmhez ugrottam volna fel egy kis pajzánkodásra. Az adatlapon leírtakhoz képest nincs másra lehetőség. A rózsaszállak száma látható, lekérhető, nincs zsákbamacska, teljesen korrekt, Utólag tettem a szekrényre, majdnem megfeledkezve róla.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Vidám, tartalmas, erotikában bővelkedő időt töltöttem egy csupa mosoly, csinos és szexi hölggyel! Barátnő feeling teljesen adott volt, részemről minőségi időtöltés volt, remélem hogy számára is az volt valamennyire.... teljesen....
Megígértem hogy látjuk még egymást, nem lesz nehéz betartanom az ígéretemet!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zoé erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-14 18:04:38
Köszi ezt a tartalmas élménybeszámolót! A hölgy nekem is a kedvenceim között szerepel. :-)

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-12-06) : Bár már üdén és illatosan várt, invitálásomra elkísért fürdeni, ami önmagában is nagyszerű felvezető program volt. Megtörölközés után visszatértünk a szobába, ahol egy felvezetéssel kezdtünk (lásd később), majd kaptam egy kellemes masszázst. Zoé szerintem képzett masszőr, fogásai alaposak és szakszerűek.

(2015-08-04) : Hasra fektetett a masszázs ágyon és a talpamtól indulva végig masszírozta megfáradt testemet. Erős kezei vannak a masszázs is szakszerűnek tűnt nem hagyott ki semmit vádli,comb,fenék,hát,nyak,karok és tenyér.

felejthetetlen: 1db
(2015-08-18) : Bekent olajjal,utána magára is öntött nem keveset,és elkezdődött.Nem titok,az érzékek magas fokát tapasztaltam meg.Az erotikus kényeztetés,a nyakamtól a lábujjamig,minden testrészemet átmozgatta.

nagyon jó: 1db
(2015-07-30) : A lényeg, hogy rendkívül alapos és szakszerű masszázsban részesített, még a masszázs kategóriában is ritka az olyan lány, aki ilyen hozzáértéssel és főleg erővel tud átgyúrni, mint ő!

: 2db
(2020-07-06) : Nem írom le miket csinaltunk,azt viszont igen hogy mibe ügyes:mindenbe.szerintem a kedvence az az amikor látja hogy a partner elégedett....

(2015-08-27) : Talpam kezelését most sem kértem, a vádlikon gyengébb, feljebb erősebb gyúrást kértem. Semmit nem hagyott ki, nyakamig bezárólag minden testrészem izmait, inait és csomóit alaposan megmozgatta.