☆TIA☆ erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

☆TIA☆-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-11 14:19:47

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

☆TIA☆ reagálása

Drága Implacabile!!! :)
Imádtam minden sorodat olvasni, igazi karácsonyi ajika a minősítés és a beszid tartalma,igényessége na és a Casablancás hasonlat.. Hát nagyon jót nevettem. :) Köszönöm. 🙏 A beszid olvasása alatt újra éltem az együtt eltöltött időt aminek minden percét élveztem. Feltöltött pozitív energiával a személyed és egy jó humorú,pozitív gondolkozású úriember ismertem meg benned aki nagyon tudja, hogy kell egy Nővel bánni.
Köszönöm.,hogy a vendégem voltál. Várlak vissza. :)
Minden szépet és jót kívánok Neked az ünnepekre. :)
Xoxo Tia

☆TIA☆ beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Igazából teljesen véletlenül bukkantam Tia hirdetésére… Böngészgettem az oldalon, nézegettem a lányok bemutatkozó képeit és valami megfogott. Aztán elolvastam az utolsó beszijét (kösz, építész kolléga) és máris megfogalmazódott bennem, hogy ide bizony azonnal el kell mennem. Tehát telefont ragadtam és azonnal sikerült is vele beszélnem, és hogy – hogy nem,a vázolt időpont megfelelő volt neki is. A telefonban már megfogott a hangja, úgyhogy alig vártam, hogy a hang mellé társíthassak valami vizuális élményt is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kapott cím a Flórián mögötti piac közelében lévő utcában van. Közlekedés szempontból ideális, a Flóriánnál igazán sok minden megáll, onnan pár percet kell csak sétálni. Autóval még jobb, parkolóhelyek dögivel vannak és érdekes módon a Belvárosban tapasztalható parkolóhely-hiány itt abszolút nem jellemző. Most ugye ráadásul még ingyenes is. Én nem tudtam, hogy errefelé van ilyen nevű utca is, de aztán, amikor odaértem, a homlokomra csaptam, hogy hát persze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy régebbi építésű páremeletes társasház, kívülről kisebbnek látszik, mint amekkora valójában. A kapukódért még telefonáltam egyet, bent pedig igazán nem kellett megerőltetnem magam, hogy megtaláljam Tia kuckóját. Ami egyébként egy pazar kis lakás, igen hangulatosan berendezve. A cipőmet rögtön az előszobában ledobtam Tia helyeslő tekintetétől övezve, majd beléphettem a kéjtérbe, ahol egy nagy kanapéra lehetett pakolni, beljebb egy masszázspad tűnt fel és a sarokban, egy függönnyel elválasztva egy franciaágy is felsejlett a délutáni félhomályban.
Levetkőztem, majd egy ropogós törölközőt kaptam és Tia elkísért a zuhanyzóhoz. Ez valószínűleg a lakás korábbi életében egy wc, vagy kamra lehetett, mert gyakorlatilag közvetlenül a zuhanyzóba léphet be az előszobából az ember. Ilyet eddig még nem láttam, de nagyon tetszett ez az ötletes megoldás. Tusfürdőt is találtam, jó forró vízzel le is zuhanyoztam. A szobába visszatérve még megbeszéltük Tiával a táncrendet, majd felfekhettem a masszázspadra.
☆TIA☆ külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Tiával kapcsolatban rögtön meg kell jegyezzem, hogy bár az adatlapján lévő képek alapján egy szigorú, kemény csaj képe alakul ki az emberben, de valójában egy bájos, mosolygós lány fogad az ajtóban, akivel rendkívül hamar meg lehet találni az összhangot – minden tekintetben.
Érkezésemkor még valami köntös-féle volt rajta, de ez a masszázs idejére fehérneműre degradálódott, majd a masszázs utáni időszakra már enélkül fordultunk. Annyit így előzetesen elárulok, hogy igen kívánatos, tánccal formálódott testet tartalmazott a köntös, szép, álló bimbójú mellek és simára epilált punci rejlett a fehérneműben. A részletek később következnek.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Erotika:
3
Mert ugye először – mint fentebb említettem – a masszázspadra hasalhattam fel. Tia letakart egy törölközővel azon a részen, ahol épp nem dolgozott, aztán a megbeszélt (kevésbé illatos) krémmel kezdett hozzám. Nagyon jó erős kezei vannak, kifejezetten jól megdolgozott mindenhol. Nem a túl erős kategória, de nagyon messze van a simogatós-cirógatóstól. Igazából valahol a fájdalomhatárhoz van közelebb, de fájdalomról semmiképpen nem beszélhetünk. Azt ma érzem, hogy hatásos volt, itt-ott enyhe izomlázat is érzek. Ahol végzett a krémmelgyúrással, ott utána egy sprődebb törölközővel át is dörgölt, fokozva a vérkeringést. Igen jólesett az egész. Alapos is volt, szerintem a másfél órából kábé 50 perc a masszázsra ment el, amit egyáltalán nem bánok. Persze legközelebb benne leszek egy rövidebb masszázsverzióban is, mert annál több idő juthat majd az erotikára.
Masszázs közben pedig jó sokat beszélgettünk – nekem ez is fontos az ellazuláshoz. Meglepően sok olyan téma volt, amiben teljesen hasonlóan gondolkodunk, jó sokat röhögcséltünk, abszolút kellemesen ellazultam és feloldódtam nála. Amikor végigért mindkét oldalamon a kezem kisujjától a lábam kisujjáig, akkor kaptam meg a „megfordulhatsz” varázsigét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Tia valószínűleg észrevehette, hogy vágyakozón sandítok az elszeparált franciaágyra, mert némi somolygás után nagylelkűen felajánlotta, hogy akár folytathatnánk ott is…
Itt már lekerült a melltartó, amiből előbukkant két kackiás, tenyérbemászó stílusú mell. Hát ilyen meghívást nem lehet visszautasítani, hamar átpattantam a franciaágyra. Itt se szó, se beszéd, Tia hipp-hopp úgy helyezkedett, hogy a már ágaskodó Zsákos Frodó pont kényelmesen a szájába siklott. Micsoda kezdés, uraim, micsoda kezdés! A környék is jócskán kapott a jóból, én pedig jobb híján manuális felfedezőútra indultam Tia testén. Többször is méltatlankodtam azon, hogy egy bizonyos részének felfedezése a bugyi miatt még nem járható be eléggé, de ezen Tia egy könnyed mozdulattal azonnal segített, a bugyit seperc az ágy mellé röppentve.
Innen pedig elszabadultak az érzelmek. Frodó barátom és csatolt részei Tia szájában, a kezem Tia combjai között, a gondolataim pedig egy kiadós nyaláson jártak. A gondolatot tett követte (mielőtt még visszafordíthatatlan folyamat indult volna el nálam alhasilag), és hanyatt fordítva Tiát először a mellbimbóit pedzegettem keményre, majd leköltöztem a puncihoz, ami nedvesen tárulkozott elém. Találtam egy kemény csiklót is, amit tényleg élvezet volt még nyalogatni is. Főleg, hogy Tia emelkedett hangulata hangban (egyre szaporodó kéjes nyögések) és képben (folyamatosan azt leste, mit és hogyan csinálok én ott a puncijával) is megnyilvánult. Bevetettem az ujjamat is, amit egy mélyebb hörrenéssel nyugtázott, majd emelgetni kezdte a csípőjét és egyre szaporábban vette a lélegzetet. Azt hiszem itt szakadt el a cérna nálam is és szabályosan megnyelveztem. Remegett, dobálta a csípőjét és nagyon elélvezett…Elképesztő élmény volt nekem is.
Aztán mellé bújtam, amíg visszatért belé az élet. A kis huncut azért már az élet visszatérése közben is incselkedni kezdett, lenyúlván marokra kapta Zsákos barátomat és amikor konstatálta, hogy minden rendben van arrafelé, akkor határozottan hanyatt lökött, elfoglalta az őt megillető helyet. Innentől nem volt számomra semmiféle kibújási lehetőség, határozottan bebugyolálta a farkam a nyelvével és nyilvános kivégzést tartott. Igazából nem is akartam én már onnan menekülni, élveztem, ahogy a langyos száj körbeölel és öntudatlanul lőttem és lőttem. Kifacsart, nagyon jól esett!
Később kaptam egy pohár vizet (valószínűleg látszott hogy végem van, mint a botnak), és sajnos időnk is lejárt. Mentem zuhanyozni. És még a hátamat is megmosta!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok beszámolni, mert szerintem egy nagy extra volt, amit kaptam ebben a másfél órában.
Miután mindent megbeszéltünk szinte már a telefonban, meglepetés nem érhetett a tartalmat illetően. Azt ugyan említette, hogy bizonyos dolgok szimpátiafüggőek, de ezen nem aggódtam. És igazam is lett.
Utólag helyezhettem el az ajándékot a pultra, ez is egyfajta bizalom volt - pedig először találkoztunk (de nem utoljára)
Kellemesen rogyadozó térdekkel léptem ki az alkonyatba, mint Humphrey Bogart a Casablancában…

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt hiszem, az összbenyomásom kiolvasható a fentiekből is. Összefoglalva: Nagyon kellemes hölgy társaságában nagyon kellemes délutáni időtöltésben volt részem, nem is kérdés, hogy ajánlom a látogatást mindenkinek.
A fotóktól pedig nem kell megijedni, a valóságban Tia egy bájos, mosolygós tünemény!
Lent, a képekkel történő hasonlóságára azért adtam négy csillagot, mert a valóságban sokkal bájosabb, mint a képein!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ☆TIA☆ erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-28 19:34:28
Szuper élményed átjött nekem is,be is repült Tia a csillagok közé.

2020-12-14 19:36:46
Azt írtad a külső fejezet zárásaként, 'a részletek később következnek". Remélem, a következő írásodban pótolni fogod. Szerinted, a képei egy szigorú, kemény csajt sugalnak, szerintem meg nem, inkàbb egy komoly Nővel lehet szemezgetni. Ami az írásod tartalmát illeti, majdnem minden fejezet jól részletezett, indulásra serkentő, a 'Mester dalnok" cégéred tovàbbra sincs veszélyben.🙃

2020-12-14 17:47:50
Impla: üdv a klubban!

2020-12-14 17:23:46
Csodás élményekről írtál egy elbűvölően szépséges leányzóval.

2020-12-14 17:05:01
“...Remek élmény, remek írás...”, ez jutott eszembe míg olvastam. Csak egy köszönöm, amit mellé tennék! :)

Funkciók☆TIA☆ legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-11-30) : Ezalatt én kéjesen fogtam-tapiztam mikor elértem izmos csodaszép combocskáit, néha még a bugyiig is felnyúltam, csodás fenekét tapiztam mikor elértem. Tia is pajzánkodott, amikor a fenekemet és a combomat masszírozta már nagyon finomak voltak az érintései, szinte bele borzongtam, szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítő bizsergést : egyre több volt a finom benyúlás-cirógatás amit a körmei lágy érintésével izgatóan csinált,

(2020-08-25) : Tia a vállaimnál kezdte a kezelést, nagyon alaposan átgyúrta a hátamat, a derekamat, éreztem, hogy percről percre egyre erősebben jövök vissza a punnyadásból. Még meg is dicsért, azt mondta, jó izmos a hátam. Ami persze nem igaz, Csehov simán írhatta volna rólam a Ványadt bácsit, de ki ne örülne egy ilyen bóknak?

(2020-06-25) : Tius erős határozott fogásokkal, szakszerű mozdulatokkal masszírozott, minden testrészemre kiterjedően. A hátammal és a lapockákkal indított, majd a vállak és a karok jöttek sorban. A kezeimet a tenyér és az ujjak masszázsával fejezte be.

felejthetetlen: 5db
(2020-03-12) : Egy törölközőt terített rám, amikor a felsőtestemen dolgozott a lábam volt beterítve vele, amikor a lábam masszírozta felhúzta a hátamra -- én végig a kemény-táncos lábát fogtam mikor elértem, néha a lába között a bugyiig is felnyúltam, kezeinek munkája során szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítően jóleső bizsergést -- nem túl erős-fájdalmas tanult mozdulatokkal masszíroz

(2019-09-22) : Pillanatok alatt lekerült a melltartó is és a számat a csókos ajkai után a csodás cickóira helyeztem. Közéjük fúrtam az arcomat, szoptam nyaltam az izgató bimbókat, Tia meg folyamatosan izgatta a farkamat. Ekkor én már teljesen fel voltam izgulva, kezecskéi között meredezett is zászlom rendesen… de ez a huncut leányzó, hogy egy picit még „szenvedjek” a massz.padra parancsolt.

(2019-08-13) : Hihetetlenül jól masszíroz. Alapból nagyon kötött izomzatom van, és a masszások során azért szokott fájni. Tiát megkértem, hogyha lehet kicsit finoman bánjon velem. Masszírozás során megjegyezte, hogy milyen jó seggem van,

nagyon jó: 11db
(2020-08-24) : Az elején megbeszéltük, hogy csak hátmasszázst kérnék a masszázspadon, aztán egy hosszabb csúszkát az ágyon, gumis francia levezetéssel. Általában szeretem kihagyni a hason fekvős masszázs részt az elejéről, de írtátok, hogy Tia milyen profin masszíroz, ezért kíváncsi voltam. És tényleg!

(2020-07-19) : Fentről haladt lefelé válltól egészen az achillesig, minden izomcsoportnál hosszasan elidőzött, amennyiben csomót talált és gondosan fellazította azokat. Közben nagyon kellemeset beszélgettünk, Tia nagyon jó humorú, kedves teremtés és ehhez párosul, hogy nagyon jó a beszélőkéje.

(2020-06-21) : Zuhany után felfeküdtem a masszázspadra, egy törölközőt rámteritett és kicsit masszírozással egybekötve teljesen felitatta a vizet rólam .Majd elkezdett masszírozni ,teljesen ellazultam,közben beszélgettünk , halkan szólt a zene.

: 4db
(2020-08-20) : Nem tudom barátnős feeling kihozható-e belőle, bár gondolom ha valakinek arra van igénye azt is abszolválja simán, én mindenesetre a pornósabb franciát szeretem és volt is benne részem bőven. A félreértések elkerülése végett én már az elején közöltem is Tiával, hogy kifejezetten a vadabb szopást szeretem, úgyhogy már a legelején ennek megfelelően vett kezelésbe.

(2020-01-26) : Arra nem emlékszem hol kezdte de kellően nem kis simi - simi szerű masszázst kaptam. Hát, karok, nyak, kéz és láb. A lábamnál már jöttek a be - be nyúlások folyamatosan. Nagyon jóleső volt a masszázs, teljesen felfrissültem egy hosszú nap után. A bevezető masszázst követően jött az első kényeztetés. Lapozzunk lejjebb...

(2019-09-30) : A zenét leszámítva néma csönd, tökéletes környezet az ellazulásra. Többször nyögtem jó nagyokat és dícsértem, hogy mennyire jó ami történik. Különösebben nem erotikus ez a rész, nincs ráhangolódás, onnan tudhatod, hogy jön a finomság, hogy elkezdi cirógatni a hátadat.