Kitti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Kitti-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-11 12:44:06

angrybirds2
Szexguru
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kitti beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Ráírtam Vtr-n, illetve beszéltünk is telefonon, aranyos volt a telefonban is, hallatszott hogy kedves lányka :) úgyhogy fixaltunk is egy időpontot amit vtr-n megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Miután a cím pont akkor változott kicsit , könnyebb is volt a parkolás, a ház előtt volt parkolóhely bőven, Lurdytól nem messze szóval villamos busz miegymás is van.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű épület, uj lakása , bejutás az épületbe könnyű, nem találkoztam senkivel. A lakásban nem néztem annyira körbe , de rendezett benyomást keltett. A fürdő rendben volt, tusfürdő volt egy pár , kisebb vidéki dm-ek választéka :)szájvíz poharakkal szintén rendelkezésre állt. A tetthely maga nagy franciaágy , kisasztalka a pakolni valóknak, tükör sajna nem :) de kárpótolt Kittike valója:)
Kitti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megérkezésemkor az ajtó mögül egy apró mosolygós lány fogadott kis bugyikában. Azonnal örültem is magamnak , mondtam is neki hogy milyen kis husi vagy :) azt kérdezte hogy kövér vagyok?mondtam hogy nem én csak igy mondom hugy cuki. Cicik már a nyitáskor szembeötlöttek azonnal meg is kellett vizsgálnom őket. Arca nekem olyan mint egy babának látszik hogy fiatalka még , olyan mint egy kis bájos baba . Mellek szépek kézbeillenek a bimbócskák azonnal köszöntek :)popsi kemény és formás .A cici alatt vam tetkó de nem zavaró

Action
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Megérkezésem után beszélgettünk kicsit majd törcsivel elballagtam a fürdőbe, ahol kötelező köröket etudtam, szájvíz pipa detto.Eztuán visszamentem a szobába, ahol frissen vetett ágy fogadott plusz Kitti :) Így volt alkalmam jobban is szemügyre venni. Kis formás csajszi , tetszett második megnézésre is :) megkérdeztem az életkorát is miután majdnem eltaláltam ő is tippelt ami azért jó esett , egy 10-essel fiatalabbnak mondott és teljesen meglepődött mikor mondtam hogy +10 miután kölcsönösen megdicsértük egymást az ágyra heveredtünk. Ott elkezdtük egymást simogatni és kényeztetni megy egypárocska. Jól estek a kis finom simogatásai, érintései közben és végigsimitottam minden kis porcikáját , elkezdtem finoman ujjal izgatni a puncusát, ami meglepően nedves volt, mondtam is hogy akkor nem lesz probléma. Le is vettük róla a bugyikát gyorsn, ezután belekezdett egy finom franciába. Nem veszi be teljesen , kézzel és szájjal is csinálja de ügyesen :) jól esett, pár perc után kértem gumit hogy érezhessem kis testét. Lovagló pózban kezdett el rámereszkedni, a punci olyan nedves volt hogy gond nélkül becsusszantam, a kis szűk oduba. Kellemesen mozgott és közben fenekét simogattam , ciciket csokolgattam puszilgattam, kis csókok is voltak jól estek azok is. Ezután kértem hadd kényeztessem én is egy kicsit, így a hátára feküdt én meg lábai közé, szép puncijkája elé, amit elkezdtem kényeztetni. Itt már kezdett megjönni a hangja, ujjamat is bevetettem hogy fokozzuk az örömet. Ezután szemből misszós mert már szerettem volna érezni megint a kis puncikát a farkamon, itt megjött a hangja , érezhetően jól esett neki. Majd szolt hogy lejárt az idő de mondtam hogy akkor hosszabbítunk és így lett :)Kis csokok is elcsattantak volt egy.-2 igazi barátnős is.Ezután pózcserer és oldalról támadtam közben izgattam a kis nuniját kézzel .Javasoltam egy hátulról támadós pózt ami sikeresen abszolváltunk féltem hogy fájdalmat okozok neki mert megjött a hangja de mondta hogy nemnem. Majd kérésére szemből támadtam megint mert jól esett azt mondta :) Ezután mert láttam hogy lassan a plusz idő is lejár , kértem hogy szájjal kézzel végezzen ki, hanyatt feküdtem és élveztem a látványt és a finom tevékenységét. Miután láttam hogy tul vagyok izgatva már igy kézzel én is rásegítettem és a cicijein landolt az örökítőanyag .
Ezután megtisztitott engem és magát szilviával. Még egy gyors pancsira kimentem mert éreztem hogy rajtam van az illata végig nehogy bukó kegyen. Ezután rendeztem az anyagi részét, majd távoztam, egy csókot kaptam a végére. Teljesen kielégülve távoztam .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden okés volt, a végén számoltunk el. Nem kérte előre én meg elfelejtettem hogy előre illene fizetni ha már először vagyok. A pesti átlagtól kevesebb egy hangyányival.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Kitti már ez elején megvett a mosolyával és kedvességével, ami végig érezhető volt ottlétem alatt. Kedves, cuki, csini egy apró szexbomba :) mi kell még.
Lehet vele beszélgetni is, az elején sztem kicsit feszültebb volt, de gyorsan oldódott. ( Első randikon én is feszültebb vagyok, mert nem tudhatjuk mi van az ajtó mögött :))Megyek még .

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kitti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-15 08:04:01
Hát örülök ha segíthettem😁 az még plusz tuning ha azt mondják hogy max 36-37 vagy holott a valóság egy 10-essel viccesebb 😁, süldő 80-askent is menő lesz😂

2020-12-14 14:50:16
Rendben volt...amúgy is terveztem a látogatást...ez még adott egy kis lökést. Egyébként, nem dicsekvésként mondom, de engem is gyakorta 10 évvel fiatalabbnak tippelnek..el is mélázok ilyenkor, hogy milyen is lenne újra süldő 80-asnak lenni.

FunkciókKitti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2021-01-11) : Lágyan simogatott,amit puszikkal kísért,míg egy váratlan (?) pillanatban nyakoncsípte a virgonckodó Kispajtit. Először csak megsimogatta a buksiját, majd a szárát,és lágyan kezébe vette a csatolt részeket is,majd ugyanezt az útvonalat végigjárta kíváncsi nyelvével is. Miután néhány kört leírt a kupolán, lassan ajkai közé eresztette bűntársamat, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

(2020-12-14) : a gumis védelem aktiválása mellett döntünk, ami pillanatok alatt fel is kerül és Kitti máris óvatosan rám helyezkedik, én cicijeire markolok, majd igen kellemes lovaglásba kezd. Eleinte ismerkedősen és nagyon finoman mozog rajtam, majd rákapcsol és jó alaposan meglovagolja acélos farkam, aztán a tempóból visszábbvesz és csípőjének szexi kavarásával veszi el teljesen az eszem,

(2020-08-25) : Pár perc csókcsata után, nyakam és hasam puszilgatása után, Kitti lágy, kellően finom franciába kezdett, kellemes kézrásegítéssel, és golyósimogatással fűszerezve. A kellő keménység után gumit kértem, és lovaglóba kezdtünk, ahol csípőjét tekergetve, vagy fel _le vágtázva kényeztetett, szorosan mellkasomra burulva csókoloztunk közben. Pár perc vágta után, hatalmasat durrantam,

nagyon jó: 2db
(2019-11-07) : Ő még jobban rásegített, nem volt szégyenlős és megragadta a lényeget, aminek aztán az lett az eredménye, hogy gyorsan gumit húztunk ( amíg még van mire…) és kértem egy kis franciás bemelegítést. Odaadóan és jól csinálta,

(2019-09-24) : A francia finom, lágy, természetes. Amit kiemelnék, hogy fáradhatatlan. Nem kérdezi 2 perc után, hogy húzhat-e gumit. Nekem ez nagyon tetszett. Nem éreztem rajta, hogy unná. Nyilván nem élete munkája, de ügyesen, természetesen csinálta. Egész hosszan éltem vele, majd gumi fel, amit én tettem fel, az ő keze túl nyálas volt :) szex több pózban, különösebb hanghatások nélkül.

: 17db
(2020-12-30) : Ezután fetérdeltem, így kezébe vette a dolgokat, és furulyázásba kezdett félig oldalt fekve. Közben simogattam és hamar éreztem, hogy váltani kellesz, mert eldurranok. Gumit húzott és én felülről támadtam. Szűk puncija csak úgy szorított, és kicsit ő is visszatartott combjaival, pedig nincs akkor méretem, hogy tövig hatolva kárt tegyek benne.

(2020-12-08) : Aztán egy kis csókolózás (szájra puszi jellegű) után betérdelt a lábam közé és olyan barátnősen elkezdett szopni. Nagyon izgatóan csinálta, pörgött a nyelve és rendesen fogta is a szerszámot. Közben próbáltam lesni a tükörben, pont arra pucsított... izgató látvány volt. Utána jeleztem neki, hogy én is szeretném őt kényeztetni.

(2020-09-24) : Kézbe vette farkam ,majd mind a kezét és a száját használva ,nagy tempóban nekem ugrott,mondtam neki lassabban és kezedet hagyd el,megsimogattam a fejét,majd elkezdte a makkom izgatni csak szájjal kényeztetett ,forgatta nyelvecskéjét körbe-körbe,cseppleány kicsi ahogy a szájacskája is, így a birsalma fejű makkom épp ,hogy befért a szájába,kicsit még lejeb tudta venni,kellemes felszopó franciát kaptam.