Shila erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Shila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-10 20:49:58

Yossarian2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Shila reagálása

Szia

Nem szoktam nyilvanosan megkoszonni a beszamolot, de most ugy gondoltam, mivel evek ismerjuk egymast es egy ilyen rangsorolast nem lenne illo csak privatban megkoszonni. (es ha mar egyszer csak a jo beszi vegett voltam olyan kedves, akkor mar csak reagalok ra. :) Csak vicceltem. :) ) Nekem nagyon fontos, hogy jol erezzuk magunkat mindketten es ez tegnap ismet tokeletesen sikerult, amit nagyon koszonok. Szerintem ennyi ido utan mar jol osszeszoktunk, pontosan tudjuk, hogy ki mit szeret es ez olyan jo. Koszi mindent megegyszer. :)

Puszi

Shila beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Shilát már ismerem egy ideje, sajnos egy héten csak háromszor rendel, ezért érdemes előre tervezni, ha megakarod látogatni. Ez nekem sajnos nem mindig sikerül, de a szerencse mellém szegődött és előző nap viberen tudtuk egyeztetni a másfél órás randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A randi helyszine egy népszerű uszoda szomszédságában található, nem túl régi lakópark területén. A tömegközlekedés több mint jó, szinte csak a fogasketekű és az úttörővasút nem jár arra. Gépkocsival bármerről megközelíthető, a parkolás nem nagy kihívás, az uszoda környékét javaslom, +5perc séta.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A helyszin ennél ideálisabb már nem is lehetne. A bejárattól kb. 30 méterre és 2 percre van a randi helyszine. A lifttel nem kell sokat utazni, én gyalog szoktam. Egy nagyon jó izléssel berendezett garzonba lépünk, minha csak épp haza értünk volna. Meghitt környezet, amerikai konyhás tálalóval, most éppen karácsonyi dìszbe öltözve. A fürdő rögtön a bejárattól jobbra, zuhanykabinos, sokféle tusfürdővel, mosdó, kézfertőtlenítővel, 2 féle szájvíz műa. poharakkal, száraz kilépő, tisztaság mindenhol. Az előtérben jobb oldalon fogas a ruháknak, egy jó nagy bőrfotel. Sréhen szemben található bőrkanapé csak fokozza a komfortérzetet. Az előtérből jobbra található a garzon nyitott folytatása, ami tulajdonképpen egy nagy franciaágy szépen elő készítve, párnákkal, oldalt végig tükörrel, ha valaki még kócos lenne. Halk zene, kellemes meleg, meghitt fények. Minden adott, hogy jól érezd magad. Csak te és házigazdád Shila.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Shila karcsú, már-már kamaszos alakjával, szőke hajával, gyönyörű huncut, kékeszöld szemével, kisugárzásával rögtön levesz a lábadról. Valóban, ahogy mások is leírták, a teste nagyon jó genetikájú, én 30-nak saccolnám, ha nem tudnám mennyi valójában. Arca szerintem egy kicsit germános, bájos, szája érzéki, bőre enyhén szolis bársonyos. Nőiessége az általam ismert egyik legszebb, a természet ajándéka. Tetkóval, testékszerrel nem találkoztam, Shila egy natur szépség.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszàzs együttlétünk utolsó negyedében történt, mert a ,,dolgok" így alakultak. Lehet, hogy nem mindenki tudja, de Shila kiváló masszőz. Nekem ezt már bizonyította néhányszor. A hasamra fektetett és egy isteni, közepesen erős hát és vállmasszázst kaptam tőle. Nem csak tenyérrel dolgozott, az alsókarjával időnként ráment a problémás részekre. Nem nagyon értek hozzá, de felváltva használta a tenyerét, könyökét, alsókarját. Persze számomra a legjobb rész akkor volt, mikor kemény bimbói karcolták a hátam. Szóval egy nagyon kellemes, lazító masszázsban IS volt részem Shila kezei által. Az együtt töltött idő alatt sokat dumáltunk és röhögtünk. Sok mindenben egy rugóra járt az agyunk.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aki olvasta már valamelyik beszimet, az már tapasztalhatta, hogy próbálok eléggé visszafogottan írni találkáimról. Most ez elég nehéz lesz, de azért megpróbálom.
Megérkezésemkor Shilán egy piros anyag darabka volt, de mellei nem tartózkodtak benne.
Így fogadott, átölelt, bújt , asszem örült nekem, ahogy én is neki. Már rég találkoztunk. Miután lemostam az út porát, lehuppantam a bőrfotelbe és megittam a Shilától kapott cólát. Ezután kértem, hogy üljön az ölembe, hogy egy kicsit megszeretgessem. Átölelte a nyakamat, ajkaink összetapadtak, a szabad kezemmel szeméremdombját simogattam. Shila ekkor egy kicsit oldalra fordult, combjait széttárta, felkinálva féltett kincsét mohó ujjaimnak. Bal kezével a farkam szeretgette, miközben egyre jobban élvezte ujjaim táncát. Légzése felgyorsult, az egyértelmű hangok erősödtek, teste beremegett, arcára a boldogság madara szállt. Egy kicsit még a karjaimban tartottam, majd átmentünk a franciaágyra. Shila itt a hasamra fektetett, alulról indulva csókolgatta minden porcikámat ami útjába került. Ez nem csúszka volt, de annál sokkal jobb. Visszafelé a fenekem és környéke már megkülömböztetett örömökben részesült. Félig feltérdeltem, Shila alám csusszant és magába szívta az ,,öreget". Finoman játszott vele, néha tövig fogadta be. Egy idő után én diktáltam a tempót, szeretkeztem a szájával, figyelve rá, finoman érzéssel. Aztán fordultunk egyet, gyönyörű testét újra birtokomba vettem, közben csókoltuk egymást, mintha nem lenne holnap. Kezeim Shilát újra a gyönyör útjára engedte... Ezután a hátamra feküdtem, Shila csábos tekintetével olajat csurgatott férfiasságomra, a zacsi szeretgetése után finoman rábólintott arra, nagyon tudja, hogy szeretem, nem akar gyorsan kivégezni. Én sem tétlenkedek, hátulról közelítek kezemmel kivánatos puncijához. Ö már akarja, hogy nekem is jó legyen, de nem vagyok önző, ujjam és nyelvem segítségével próbálunk szinkronba kerülni. Aztán egyszer csak hatalmas filmszakadás, gyors utazás a nirvánába, leszállás, papírtörlő a barátod.....
Shila kicsit rendbeszedi magát, cólát hoz nekem, egy kicsit még összebujunk, dumálunk, jókat röhögünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Shilánál nincsenek extrák, nála az alap is igen bőkezű. Ennek ellenére nem fog vastagon a ceruzája. Nagyon jó ár-érték arány, a végén helyeztem el.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 23 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Shila nálam előkelő helyen szerepel, nagyon megbízható, magas kvalitású hölgy, egy gésa egy szirén és egy jótündér keveréke. Remélem még sokáig velünk marad. Abszolút ajánlott!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-11 21:07:33
Az írásod stílusa, jól rèszletezett tartalma változatlanul jó, a mostaninak kifejezetten örülök.
Pár régebbi beszámolóból ismerősnek tünnek gondolatok és persze a naivításomnak is vannak határai.
Valami lehullott és az is biztos, hogy nem a hó.
Csupán egy vélemény, semikép sem jó kis okoskodás.
A kapott jót, tessék nagyon megbecsülni. 😉

2020-12-11 19:51:48
Köszönöm Uraim!

2020-12-11 16:16:29
Shilla mint egy igazgyöngy, jó "kezekbe" került. Gondolok az írásra, méltó a színvonala, méltó a Hölgyhöz. Jó olvasni, hogy kedvessége időtálló,egyedi tudott maradni ebben a változó világban .Nagy szó, hogy visszafogottsága ellenére megerősítette a randi sikerességét. Nekem is hiányzik már...

2020-12-11 15:54:54
Színvonalad ballada, egy színvonalas randiról. Az összkép és Shila reagja az abszolút korona a besziden. Gratula neked is és a vendéglátódnak is!

2020-12-11 15:43:34
Jó írás lett ez, rendesen elvarázsolódál, de hát ez így is van rendjén. Köszi!

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2021-01-05) : Amikor visszatértem a fürdésből, már mindenétől megszabadulva várt,\r\nhátam mögé került és kényeztetni kezdett. Végig puszilt, simogatott és\r\na fülembe lihegett. Hát már ekkor el...

(2020-08-09) : Ledobtam az ingemet, kibontotta az ovemet. Ott alltam az eloszobaban reggel, felmeztelenul, terdig letolt nadragban, cipoben es o a farkamat simogatja a boxeromban, meztelenul es kozben csokllozunk Szuper volt!

(2020-05-28) : A masszázs a másfél óra utolsó harmadában történt, amolyan levezetésként. Hason fekve kaptam egy nagyon kellemes kényeztető masszázst Shilától. A fenekemre ült, ami alapból is erotikus volt és így simogatta, hol gyengébben, hol erősebben agg testemet.

felejthetetlen: 6db
(2020-12-03) : Hosszabb idő után látogattam meg sok mondanivalónk volt lesi reakcióidat issza szavad hogy tegyen kedvedre, mindig közös fürdéssel kezdünk segít (nekem legalábbis)az ellazulásban mégiscsak egy intim együttlétre készülünk.A zuhany alatt már csodálatos érzések öntötte el Shila érintése erotikus lágy s célratörő, a franciaágyon folytattuk az érzések habzsolását remélem Shila is jól érezte magát élvezte a visszajelzések alapján erre következtetek.

(2019-12-14) : olajjal finoman masszírozta végig alélt testemet. Nagyon jól esett finom kezeinek játéka, miközben csupasz testével ült a derekamon.

(2019-11-07) : Masszázs is volt ,könnyű,főleg a vállra,nyakra kézre kiterjedő külön kérésemre(talán az idő,a munka,a kor?). Elmondása szerint svéd masszázsban volt részem. Olyan ügyesen ellazított,hogy komoly erőfeszítésembe került eljutnom a végén a zuhanyzó alá !

nagyon jó: 7db
(2020-07-24) : Szájával kezével nagyon finoman és lassan, felváltva kényeztetett, nagyon tudja mi kell a férfinek. Olyan mélyen bevette, hogy a tükörben láttam majdhogynem az orra a hasamhoz ért, és ezt jó sokszor.

(2020-06-03) : Az erekció miatt a hasra fordulás nem ment könnyen, de begyűrtem magam alá a szerszámot és Shila nekiállt a hátam átmasszírozásának. Kifejezetten jóleső, kellemes erősséggel nyomkodott át. Nem mondanám egészségügyi masszázsnak, de a simogatásnál azért jóval több volt. Az adott szituációhoz pontosan ez a középút illet. Masszázs közben még beszélgettünk, hogy hogyan képzeljük a közelgő visszatérést a normalitásba.

(2019-12-12) : Derék és hátmasszázst kértem, amit olajosan teljesített. A masszázs pont olyan, ahogy szeretem, kellemes, gyöngéd, de azért vérpezsdítő. Szerencsére nem a fájdalmas sportmasszázs a kedvence.

: 9db
(2020-09-05) : Még a hátamon feküdtem amikor először egy nagyon alapos talpmasszázst kaptam, a lábujjaim külön törődést kaptak. Így haladt szépen felfelé Shila a combok irányába, finoman, időnként olajat csurgatva azokra. Ez inkább egy kényeztető, tantrikus masszázs volt, mert akkora már ez esett jól. Egy kicsit feljebb próbálta még újra életre kelteni az öreget, de az egylövetű már pihent.

(2020-01-08) : Masszázs csak a végén volt... Kicsavart rendesen! Ezt követően kaptam egy nyugtató masszázst, a végén még egy alapos kényeztetést de egylövetű vagyok....

(2019-11-22) : Nagyon finoman ért hozzám, ami kifejezetten jól esett. Olajos kezétől kaptam egy lingam masszázsnak mondható kényeztetést, de a környékre legalább akkora hangsúlyt fektetett, mint a farkamra. Zacsi, gát, ánusz, combhajlat mind-mind megkapta a kellő törődést.