4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Leila szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-10 13:02:45

Hriszto8
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-11

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-en történt az egyeztetés. Gyorsan,gördülékenyen,rugalmasan. Egyből elfogadta az időpontot és megadta a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val pár száz méterre lehet megközelíteni. Szerintem az 1-es villamos a legjobb megoldás. Autóval elég problémás a parkolás. Új házak,még felfordulás,nagyon kevés parkolóhely. A bejutáshoz kódot ad,csak erre kell várni. Pontos címet ad ,minden térképen szerepel már a cím.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A ház és a lakás is szinte "nullkilométeres",ezáltal tökéletes állapotban van. A szobában ágy ,éjjeliszekrény és tükör ,ami jó szolgálatot tesz. A fürdő kádas ,így a közös fürdőt kellemesen lehet abszolválni. Törülköző tiszta,ropogós. Másodszorra újat ajánlott,én mondtam hogy jó lesz a régi. Tusfürdő,szájvíz pohárral rendelkezésre áll kellő mennyiségben. A higiénia területén nem lehet panasz.
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken abszolút minden látszik. A teste fiatalos ,ruganyos ,kellemes tapintású. Szép mellek,formás popsi és gyönyörű punci. Az arca a mosoly miatt ,ami sosem tűnt el róla,nagyon bájos. A szett amiben fogadott a pedofilok álma. Egy fiatal kislány rossz iskolásnak öltözve. Nekem is tetszett, jól megalapozta a randit.

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Odaértem pontosan és egyből telefon. Tájékoztatott a bejutáshoz szükséges kódról és már repültem is a kéjlak felé. Az ajtó mögül egy félénk szépség lépett elő ,nagy mosollyal az arcán. A szobacirkáló megismerése után elkezdtem vetkőzni és irány a fürdő. mivel nekem fétisem a közös zuhany ,ezért párosan oldottuk meg a tisztálkodást. Nagyon kellemes volt ahogy simult hozzám és a félénksége itt el is illant. A fürdés minden területen elérte célját és akció készen értünk a szobába. Az ágyon elterülve már neki is látott a franciának. Kellemes,lágy szinte teljesen elnyeli és tudod irányítani. Ha egy kicsit vadulsz,persze módjával ,azt is tolerálja. Nem bírtam ellenállni a puncijának ezért 69-et igényeltem. Én úgy láttam egy picit belelkesedett Ő is,de valószínűleg nekem ez nagyobb élmény volt. Utána még egy picit térdelve is szopott,majd gumit kértem. Szemből ,lábbal a nyakamban toltam neki. Bírja és valamelyest élvezte is. Én nagyon úgyhogy rövid időn belül végem lett. A két menet között egy remek lazító masszázst kaptam,érződik hogy régebben masszázzsal foglalkozott. a második menet indító franciájára egy kis olajos csúszkamasszázs kiegészítővel került sor. Remek ötletnek bizonyult,hamar alkalmas lettem mindenre. Kérésemre meglovagolt,majd mivel a tükröt is szerettem volna kihasználni,ezért váltottunk kutyusba. Toltam hátulról,közben az arcát néztem végig. Nagyon felspanolja az ember fiát. Hihetetlenül élveztem ,de tudtam hogy így nem lesz második finish,ezért gumi le és elé álltam. Ő az ágyról szopott és néha a kezét is használva elérte ,hogy az utódaim az ajkai közt végezzék. Lenyugtatott és csak utána ment megszabadulni a végterméktől. Kaptam frissítőt immár másodszor és még lezuhanyoztam .A kötelező elköszönés a kis kedvenctől és búcsú a szépségtől ,ez volt már csak hátra. Viszont bearanyozta a napomat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag, a szolgáltatás függvényében nagyon korrekt. Extrát nem vettem igénybe,nekem az alap tökéletesen megfelelt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon szimpatikus és szép leányzó, kellemetlen mellékhatások nélkül. Bekerült abba a körbe akiket szívesen meglátogatok újra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-11 12:49:16
Akkor ide pontosan érkeztél :P A beszi jól megírt. Nem kétséges.

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-01-21) : már csúszott is le és francia óra hamar kezdetett vette. Nagyon finoman csinálja kicsit kézzel rásegit, de nem baj eszméletlen az érzes és a látvány közben markolom a feneket, simogatom a hátat aztán hogy neki is jó legyen, mondtam csinájuk a 69-ben és már popsimarkolva majszoltam is a punciját amitől ő meg rágyorsított a franciára hát majd elszáltam a gyönyörtől ezért kértem a lassitást.

(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-23) : Szorgalmasan rám is ült. Csodálatos látvány tárult így elém, a melleit kényeztettem miközben rajtam vonaglott. Ezután rám hajolt így már együtt mozogva folytattuk, közben mellei az arcomba lógtak amik közé jól be is fúrtam magam. Rendesen felgyorsultunk és a heves vágta közben arcomban a csodás cicikkel ért el a vég.

(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

nagyon jó: 8db
(2021-01-21) : ő oldalról mellém térdelt és egy remekbeszabott nyalogatós cuppogós kényeztetést mutatott be. Egy idő után kértem hogy kicsit lejjebb is kényeztessen nyelvével, ezzel a zacsi aljáig jutott, majd a golyókat vette szájába és szopogatta. Mikor ezt kiélveztem, kiültem az ágy szélére, ő elém térdelt és így élvezhettem ajkai játékát. Szeretem ezt a pozíciót, mert így a mellek is könnyen elérhetők, simogathatók és a helyzet is intimebb.

(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.