54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Fanni szexpartner

szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-10 12:01:16

Naderb01
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-11

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en és telefonon egyaránt, csak hogy biztos legyen. Megegyeztünk a végső időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, pont a lépcsőház előtt sikerült is parkolnom. Ez meglepő volt, mert azt vártam, hogy majd ott kell körözgetnem és végül, majd a Lurdyban kell parkolnom.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű kis lakás, nagyon otthonos. A fürdőszoba tiszta. A küzdelemre egy kihúzott kanapén került sor, mindkettőnk győzött.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni pontosan olyan amilyennek hirdeti magát. Annyi eltérés a képektől hogy vannak tetkói. Viszont minden adottsága megvan ahhoz hogy eszméletlen gyönyöröket okozzon. Méretei elképesztőek. Ekkora cicikkel játszani valami elképesztő érzés.

Action
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
4
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Megérkezésem után azonnal konstatáltam, hogy kemény menetnek nézek elébe. Gyorsan elszaladtam a fürdibe, hogy rendbe szedjem magam. Fanni kérésemre egy ruhában várt rám (szeretem kicsomagolni az ajándékot), amitől gyorsan megszabadultunk. Ami a ruha alatt volt az valami elképesztő. Ekkora méretű ciciket még sosem fogtam, vagy még sosem fúrtam bele magam, hihetetlen volt. Nem találok szavakat rá. Miután kijátszottam magam a hatalmas ikrekkel, elhelyezkedtünk az ágyon, ahol kezdetét vette egy újabb fenomenális élmény. Fanni még csak nem is azzal kezdte, hogy rábukjon a csigaházra, hanem szinte egyből az alfelemnek állt neki. Ez szokatlan volt számomra, mert nem volt még ilyen élményben részem, de mindenképpen kellemes volt. Azt lehet mondani, hogy majdnem smárolt az ánuszommal. Miután ezt rendbe tette egy bőnyálas, mélytorkos francia következett, tökéletes volt, csak nagyon kicsi hiányzott ahhoz, hogy teljesen elnyeljen. Mindeközben próbálkoztam én is mindenhol simogatni őt. Persze az sem maradhatott ki, hogy barátomat a cicijei közé toljam. Ezután 69 következett. Basszus Fanninál minden nagy és nagyon jó, pont erre vágytam. Majd gumihúzás után először lovacskázás következett, csattogással és elérkeztünk az ő kedvencéhez, a kutyushoz. Ebben a pózban is csattogtattunk egy darabig, de már éreztem, hogy közel a vége. Kérdésemre, hogy mehet-e szájba?, igennel felelt és ennek megfelelően is jártunk el, hiba nélkül.
Pihenés, kezdetben fekve, majd masszázzsal telt.
A második menetben már csak franciára vágytam, ami hasonló forgatókönyv szerint zajlott mint az elsőben (bőnyál, ánusz, mélytorok és a végén az utódok a szájban landoltak).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrája nincs és a végén rendeztük a dolgot. Teljesen korrekt és azt kell mondjam sajnos ez az ár már átlag alattinak számít.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fanni egy remek és nagyon kedves lány. Erősen ajánlott azoknak akik szeretik a nagy méreteket.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-03 17:16:40
Most aztán a hajam is égnek áll.Kiscici párti vagyok,de megkívántam a nagyot.Éhes ;)

2020-12-15 22:08:46
Kezdésnek elmegy, olvasgass még néhány beszámolót és legközelebb részletezd kicsit jobban a többi részt is, ne csak az Actiont.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2019-07-01) : Az ágy elé térdelt, és remek franciába kezdett, gyorsan keményre varázsolt. Változatos programot mutatott be, foglalkozott a környékkel is, volt zacsinyali és minden, ami kell :) Külön tetszett, hogy nem a gyors kivégzésre ment, hanem szépen elnyújtva játszott az ezredessel.

felejthetetlen: 47db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

(2020-05-15) : Kezdetnek a környékkel játszik, néha érinti, esetleg megnedvesíti a vezért. Majd miután a végletekig húzott, teljesen magáévá tette a velem egykorút. Igazi nyálas, nem durva, nem köpködős érzéki franciát kaptam.

nagyon jó: 61db
(2021-01-08) : Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak

(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

: 73db
(2021-01-11) : Cserébe én is remek franciát kaptam. Először az ágy mellett állva, sokszor mélytorkos elemeket is használva, majd az ágyon is. Cickók között is megjárattam a farkam, újfent a szájába kerülve. Aztán oldalt feküdt úgy toltam neki a szájába, de bírja. Azt már ekkor láttam, hogy ma csak egy menetre leszek képes. Megpróbálkoztam a szexxel is hátulról támadva,

(2021-01-06) : Aztán hanyatt feküdtem és úgy franciázott tovább,közben a környéket is kényeztette rendesen,majd a popsim sem maradt száraz.Azt is kényeztette nyelvel ahogy az adatlapján vállalja.Utána 69-be fordulva én is kényeztettem mindenhol ami érezhetően tetszett neki,majd kértem hogy az ágyon pucsitson be.Így én is kényeztettem az ő popsiát és punciát együtt mindent és igyekezetem meghozta gyümölcsét

(2020-12-25) : . Volt némi zacsinyali és környék kényeztetés is. Első menetben a szájában végeztem, diszkréten zsepi aztán öblíteni ment. Kikészültem rendesen. Elszoktam a jótól. Pihi, beszélgetés aktuális dolgokról. Második körben szájával elérte a harckészültséget. Gumi fel, szex szemből, hátulról majd megint szemből.