6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Bébii szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-10 11:30:16

Penthouse
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Drága Penthouse!

Egysíkú?? Azt hittem rosszul olvastam :))
Hát Te minden alkalommal új és új koreográfiával készülsz...mindig izgatottan várom ma mivel állsz elő! :D
Hálásan köszönöm Neked a megtisztelő,kedves szavakat és nagyon jól esett minden amit csak írtál rólam!

Nagyon jól érzem magam a társaságodban, ezt tudod jól.
Illetve szintén hálás vagyok érte,hogy ilyen sokszor meglátogatsz!
Ilyen vendégeket kívánok minden lánynak, mint amilyen Te vagy!

Ölellek,puszillak! Várlak!
Legyen csodálatos napod!

Ui: tudooom, ez a beszi csak a fenekemnek szólt...Ő is köszöni ;)

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-11

Egyeztetés
telefonon hívtam. mivel már többször jártam nála, megismert, ez jól esett. mindig kedves a hangja, mindig jó a kedve. bár azonnal nem tudtam menni, de kaptam időpontot még aznapra.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
a cím, amit kaptam, pontos, egyértelmű. a parkolásra figyelni kell, mert most hogy ingyenes, kellett pár kört tennem, mire találtam helyet. legrosszabb esetben ott a corvin parkoló, az pár perc sétára van Bébitől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
a lakás nagyon helyes, csajos, hangulatos. egy másik lánnyal osztoznak rajta ketten, de olyan diszkréten, hogy a másik lányt még sosem láttam, hallottam. a szoba világos, nagy tükör, kis dekor mindenhol. érződik belőle az igényesség. nekem ez is sokat számít, valahogy nem tudom ugyanolyan jól elengedni magamat egy panelben!
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
nem hazudok: Bébiben a feneke fogott meg elsősorban! aztán megszerettem a többi részét is :) de mondtam is neki, hogy ha a fenekének külön fb oldala lenne, sok rajongót szerezhetne :D abszolut latinos: nagy, feszes, táncos fenék, oda vagyok érte! Bébi helyes nő, szimpatikus, az akire az utcán is rámosolyognak szerintem a férfiak. mindig valami lenge szép falatnyi kis ruciban fogad. a haja majdnem mindig más színű, de bírom hogy ezzel játszik. van rajta pár tetkó, ami a fotóról ki van retusálva, de nem kell félni.

Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
kicsit félek tőle, hogy Bébi számára egysíkúak a találkozóink, de én élvezettel várom mindet, és élvezettel élem végig! mindegyik randink egy franciával kezdődik, amit valami elképesztően finoman művel: lassan, puhán, mélyen, húúúúú. utána be szoktam olajozni a fenekét, hogy szépen csillogjon, és valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni. és ami a hab a tortán, a legvégén megkínál egy csokival, mint ha jól végeztem volna a munkámat :D imádom a csajt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
bevallom nem emlékszem már, hogy mi az alap és mi az extra, mert olyan sokszor voltam már nála, hogy csak megejegyztem az összeget, ami teljesen korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bébi nagy kedvencem. amikor elkezdett hirdetni, még a XI-ben, egyből rátaláltam és visszajáró vendége lettem. ugye fenék az öt csillagos, de mellette egy tök értelmes nő. az illúzióra is odafigyel, tehát még soha nem hallottam panaszkodni, amivel el tudják venni lányok az ember kedvét. mindig pozitív, mindig teremt egy illúziót, és így el tudom felejteni a világot arra a fél órára. egy időben eltűnt és sokáig nem volt, de aztán újra megjelent a IX-ben. én mentem azonnal! beszámolok csapat: lehet olyan funkció, hogy kapok értesítést ha egy kedvenc lány szünet után újra hirdetni kezd? Bébi profi, mint vendéglátó és mint nő. ínyenceknek ajánlom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-11 17:42:28
Jó kis beszámoló, rövid de a lényeg benne van. Igazi kedvcsináló. Gratulálok.

Run50
Ismerkedik az oldallal
2020-12-11 10:14:58
Nekem is nagyon bejön Bébii feneke, imádom a képeken, és tervben van hogy meglátogatom.

2020-12-11 09:33:49
Talán itt most az Úriember a személyemről és a munkámhoz való hozzáállásomról írt véleményt és nem egy konkrét együtt töltött randinkról. Összefoglalta, hogy Ő hogyan érzi magát velem amikor lehetőségünk adódik találkozni. :) Nekem jól esett és bízom benne, hogy másoknak is az jön át ami ebben a lényeg volt. :)

2020-12-11 09:13:41
A mostani randitokról kellett volna írnod, nem pedig általánosságban az összesről. így nincs hangulata a beszámolódnak, sőt igazán sablonos lett miatta.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-11-17) : Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp…

(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

(2020-08-22) : Nyalogattam, szopogattam, simogattam. Őrület! Láthatóan tetszett a Kedvesnek, így újra csókot kértem. Ismét kis cicizés, majd a hasán lehaladva a szexi köldökét kóstolgattam. Haladtam a punci felé,de először a combocskáin csemegéztem. Láttam, hogy nagyon várja a Szépség, hogy a puncihoz érjek végre, így nem is várattam. Persze én is nagyon igyekeztem oda csak ki akartam élvezni minden pillanatot.

felejthetetlen: 3db
(2020-11-05) : Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem

(2020-06-02) : Hát ilyen finom franciában, amivel megajándékozott, tényleg ritkán részesül az ember. Lassan, teli élvezettel számomra gyönyörű élményt nyújtva szopogatta a farkamat.

(2020-05-07) : Olyan finoman franciázik, hogy nem is tudom volt valaha ilyenbe részem pedig mint írtam is a vadabb dolgokat szeretem de eszembe nem jutott olyan, hogy erősen letoljam a torkán amit csak magától csinál már attól eláll az ember lélegzete.

nagyon jó: 4db
(2020-11-17) : Kezét szinte nem is használva kezelésbe vett a szájával,hol félig hol tövig bevette a farkamat ,felváltott sebességel ,hol leállt és kizárólag a makkal foglalkozott,nem siette el,nem akart egyből kivégezni,oldalról kezdte a kényeztetés,majd pózt váltót és szembe helyezkedett,fokozatosan a vége fele növelte a tempót,próbáltam neki ellen állni,észre is vette enyhe mosoly után picit kezével pár húzás erejéig rásegített,

(2020-11-13) : Kis kacajjal hátamra parancsolt, majd apró puszikkal illette mellemet, hasamat. Mire már lent járt a kéjrúdnál, már elég kemény voltam. Bíztatás nélkül eltüntette az örömvirslit. Mikor már a nózija a hasamon koppant, akkor figyeltem fel rá, hogy milyen finom a franciája. Szinte alig észrevehetően dolgozott serényen. Még a múltkori önmagát is felülmúlta. Mikor már vassá edzette kardomat ideje volt a hüvelybe is betenni.

(2020-09-12) : Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját. Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.

: 7db
(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.

(2020-11-24) : A köztes időben kaptam egy minden porcikámra kitérő masszázst, amit kellően erős kézzel csinált és alaposan. Nem kapkodta el aminek örültem, mert ezt a részét vártam a legjobban. Közben eleinte beszélgettünk is de a végén csendben ellazulva élveztem a műsort. Tényleg ért ehhez a részéhez, erős keze van amivel rendesen át tud gyúrni. A második körben ismét franciás kényeztetéssel inditottunk,