7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
54
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Enikő szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-09 19:35:13

Buboo
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő reagálása

Szia......!

Köszönöm szépen a beszámolót. Örülök,hogy tetszett a székes móka:). Igen az új kanapém még mindig tabu és szerintem az is marad, nem kevés időbe tellett mire rátaláltam és igen, szerelmes vagyok belé:)), rajta vagyok most már nagyon, hogy beszerezzek egy strapabíró fotelt, hasonló mókázásra. Mivel én a régi stílt szeretem mostanság, ezért idő kell, hogy megtaláljam életem netovábbját, színben és stílusban.

Puszz....

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Enikővel már régi ismerősök vagyunk. Általában vtr-en és személyes üzenetben szoktunk egyeztetni a randiról. Ez most se volt máshogy. Előreláthatólag előbb értem volna oda, ezt jeleztem neki és gond nélkül nem is akárhogy alkalmazkodót a kicsit korábbi időponthoz, de erről majd később.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Én az utóbbival szoktam menni, Gps oda talál, mindig könnyű a parkolás még most is hogy van "ez" a fennforgás. A ház előtt szoktam felhívni telefonon, amit hamar fel is vesz, várja a hívásom :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy sokemeletes ház sokadik emelete, de van lift amire érdemes figyelni mert megtudja viccelni az embert. Maga a lakás nem egy tipikus "búvóhely" hanem otthonos csinosan berendezett és higiéniára mindig oda figyel Enikő. Fürdőben mindenki megtalálja szerintem ami kell a tisztálkodáshoz. Nagy a választék tusfürdőből akinek ez fontos lenne nem fog csalódni. Nagy száraz törölközött is adott.
A szoba is rendben van, mint a lakás többi része. Az ágy nem átlagos méretekkel megáldót ami az akció során nagyon kellemes, friss lepedővel :)
Enikő külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Ahogy írtam korábban érkeztem, de Enikő így is egy piros fehérneműben és harisnyában kedvesen nyitott nekem ajtót. Bomba alakját még jobban kiemelte ez a sexy szett. Ahogy ment előttem csak figyeltem a kedvenc testrészét a szuper popsiját. Nagyon tetszett ez a fogattatás. Mondhatjuk, hogy a képeknek megfelel, de ez nem teljesen igaz, mert élőben szerintem jobb. Mondtam is neki hogy csinálnék pár képet róla ebben a szettben, de nem kérte :)

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Tegnap voltam nála, de még mindig a hatása alatt vagyok, ezért gondoltam hogy írok róla pár szót.
Kis beszélgetés és tisztálkodás után az ágyon fekve kérdeztem hogy mit szólna ha most nem az ágyon esnénk egymásnak. Persze volt is ötlete, és behozott egy széket a szobába. Mondta hogy üljek oda és tett elém egy kispárnát, már sejtetettem, hogy mi fog következni. Elém térdelt és kéjesen elkezdet franciázni. Közben kicsomagoltam a melleit és simogattam ahol értem. Változatos technikával kényeztettet még a ciciket is bevetette, csodáltam az így elém táruló alakját. Igazából akár tovább is éveztem volna a helyzetet de már tovább gondoltam hogy mit kellene csinálni a széken. Megkértem, hogy most már váltsunk, erre jött is a kérdés hogy punci vagy popsi. Szeretem ha ilyen komoly kérdésekben kell választanom... punciba kezdtünk. Én a széken ültem, ő pedig szépen pucsitva rám ült. Nem akartam hogy elfáradjon és cseréltünk ő térdelt a széken én pedig mögötte álltam néztem szép punciját és formás popsiját kicsit így is magamévá tettem. Jó mozizás volt. Majd átkeveredtünk az ágyra, illetve csak Enikő támaszkodót a magas ágyon én pedig most a popsiba szerettem volna kicsit elmerülni. Kis síkosító és szépe becsúsztam. Szűk finom kis popója van, és nem csak marketing fogás hogy "popsi imádó". Vele nagy élmény a szex ezen formája. Jó volt ez a póz is, de javasolta hogy öljek le a székre. Ezt úgy sikerült hogy nem csúsztam ki belőle, és így folytattuk. Fantasztikus volt ahogy mozgót rajtam a és eltűnik a farkam a popsiban nem kis tempót diktált már éreztem hogy nemsokára végem lesz ezért még kértem hogy az ágyon lovagoljon meg háttal. Itt még kicsit én is adtam a tempót csak úgy csattogtunk a végkifejletig kapaszkodtam a csípőjében. Nem bírtam tovább és nagyot élveztem, hagyott még egy kicsit hogy magamhoz térjek és utána szált le rólam és segített a tisztálkodásban. Utána még egy kis beszélgetés, Mert abban is nagyon jó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem esett róla szó, a végén az asztalra tettem. Úgy gondolom ilyen lehetőségekkel ami nála van, és ilyen környezetben nyugodtan mondhatjuk hogy ajándék Enikő.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam, ha tehetem újra meglátogatom. Most a hatása alá kerültem. Enikő egy olyan Milf ahol nem érhet csalodás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-12-16) : Visszavágót követelve a hátamra parancsolt és megkezdődött a franciaóra. Szerintem taníthatná: hihetetlenül finoman műveli tökéletes intenzitással mélyre engedve, hogy partnere a legjobban élvezhesse.

(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társamfelejthetetlen: 17db
(2020-04-10) : Oldalt fekve bekönyökölt lábaim közé és lassú finom nyalakodás után egy nyálcsorgatós, öklendezős mélytorkozásba kezdett, amit hálásan fogadtam és ennek jeléül csípőm emelgetve fejét még segítve torkán akadtam lelkes vendéglátómnak.

(2019-04-02) : Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is.

(2017-12-26) : Ajkai közt indítottam kellemes igen látványos franciát kaptam és igen emlékezett, hogy mit és hogyan szeretek.Majd gumi és irány a mesésen formás, feszes fenék miközben kértem, hogy a "konkurenciát" tegye rezgő módba

nagyon jó: 41db
(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

(2018-11-14) : Ekkor következett az Ő tudománya, ami nagyon magas szinten van, nem tünteti el teljesen az ember farkát, de azt tökéletesen csinálja átéléssel, élvezettel.

: 132db
(2021-01-12) : Gondoltam belekóstolok én is a kelyhébe, hátha kicsit lenyugszom. Kellemes illatos, szűk punci fogadott, amelyet nagyon jó volt kicsit kényeztetni. Ujjaimat használva igyekeztem némi örömöt szerezni neki, de azt hiszem ez nem sikerült sajnos. Sikerült lenyugodnom rendesen, így újra hadrendbe kellett "sajnos" állítania. Nyilván nem nagy titok, de sikerült rövid időn belül. Felszerelt amivel fel kellett és klasszikus missziben élvezhettem tovább illatos puncija szorítását. Pengeélen táncoltam szinte végig, de még sikerült egy kis időt nyernem.

(2020-08-12) : zerintem imádja és nekem is ez az egyik gyengém. Előrehaladott korom miatt én egy ideje már csak "egylövetű" vagyok és nagyon meg kell gondolnom, melyik kéjbarlangot részesítsem előnyben, de vele legtöbbször a popsit választom. Imádom és Ő is imádja. Komolyan el tud élvezni, rángatózik a teste, nekem meg remeg a lábam, valahányszor elér a vég. Aztán régi ismerősként jót dumálunk, mert azt is lehet vele.

(2020-07-21) : temesen mozgott rá a farkamra, ami nagyon tetszett. Végül kértem a popsit, mert azt még sose próbáltam és egyszer mindent ki kell próbálni.