353
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Hannácska szexpartner

szexpartner

Hannácska-

VIP SZTÁR hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-09 14:42:05

Rosszifju
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hannácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem pontos es reszletes tajekoztatást után minden információt megkaptam és tudtam hogy ez lesz az én napom.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Kocsival érkeztem de szerintem bkv val is teljesen egyszerű a megközelítés.bár a kisasszony esélyt sem hagy hogy eltéveszd.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi panelház első emeletei között kell keresni ezt a szépséget.Lakás teljes rendben van ,mindennel felszerelve ténylegesen.baszoba célnak megfelel nem tudnek mibe belekötni még ha akarnék akkor sem.
Hannácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek teljesen megfelel enyhén telt de pont annyira hogy jó a fogása ezáltal.lenge sexi ruhában fogadott tudtam hogy jó helyen járok.

Action
Fürdés utan leheveredtem az ágyra odabújt hozzám és rögtön kezdődött a francia óra rendkívül ügyes benne és ami ennél fontosabb hogy kitartó.bőnyálas volt az fix közbe tartja a szemkontaktot.ezutan kutyusba atfordultunk dugtam igy is birja határozottan azt kell mondani.utánna visszatértünk a franciára és kb 40percet szopott megállás nélkül.ismétlem 40percet kell ennél több?! Végén szájába élveztem egy hatalmasat és kicsurgatta.ilyen fiatalon ilyen szopótechnika ritka azt kell mondanom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején történt de nincs ezzel baj.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ajánlom azoknak akik szeretnek szopatni és élvezkedni.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hannácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-23 18:33:17
Én is csak biztatni tudnálak a kidolgozottabb beszik írására Rosszifju, Hannácska is biztosan jobban örült volna egy szépen megírt, részletesebb randi-bemutatónak. De biztos vagyok benne, hogy nem lesz ezzel gond, írj még, én kíváncsian várom a következő írásod!:)

2020-12-23 11:11:55
Van akik muszájból dicsérnek, én nem foglak. Infóhiányos, összecsapott, semmitmondó. Írj részletesebben, szerintem.

2020-12-11 21:58:20
Igazatok van, teljesen jó a beszi, sallangmentes, lényegre törő.
Valami elkerülte a figyelmeteket, helyenként túl van tolva, feleslegesen részletezett, már szinte regény szerű áradozás.

catshak
Belát a dolgok mögé
2020-12-11 20:17:52
Teljesen jó beszi.Ez a túl rövid duma hüyeség.Minden benne van.

2020-12-10 20:35:32
Sallang mentes, tényleg lényegre törő ! A negyven perc.... Van aki csak ezt keresi, tömören kapja és elégedett. Minek akkor ide "romantikázni" ?

FunkciókHannácska legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-02) : Szavakba nehéz önteni azt az érzést, látványt, kéjt, amivel Hanna tud varázsolni a furulyán...óriási művésznő, pláne, amikor két szopás között véletlenül rácsorgat egy adag nyálat a véreresen duzzadó, kőkeményre szopott farkamra... Az valami extra élmény a teste simogatása és a szopásán túl...ahogy Rám nézett és közben csorgott a nyál a szájából a farkamra...majd meg is köpködte

felejthetetlen: 7db
(2020-12-21) : Lágyan, cuppogva, valóban bő nyállal kezdi. Nagyon felhúzott, kérésemre kezés elveszi, lassít, csak a végét nyalogatja. Közben szépséges haját simítom. Szemembe néz, ismét megállást kérek tőle. Hamarosan feladom, érzem, hogy nincs esélyem Hannával szemben, szólok neki. Ami most jön, az valami hatalmas, és tényleg egyedi. Csak a makkom van a szájában, mellyel erős vákuumot képez,

(2020-07-05) : Tud lovagolni, az biztos. Végig a szemembe nézett, ez tapasztalataim alapján nem gyakori. Igazából zavarban voltam. A legjobb mégis az volt talán, hogy végig simogatott aktus közben.

(2019-04-26) : Lekerültünk az ágyra ahol a déli vidékeket vette kezelésbe. Nagyon kellemes NF és izgató kézimunkával és cici szexszel sikerült alaposan megmerevíteni a szerszámot. gumihúzás és behatolás. Lovacskáztunk egy jókorát, majd irány kutyusba.

nagyon jó: 12db
(2020-12-27) : Ezt készségesen meg is tette, és nekilátott a franciának. Kérésemre szépen lassan, finoman szopott, közben kéjesen a szemembe nézett, így erősítve a hatást. Könnyedén elérte a kívánt keménységet, többször is meg kellett állítanom őt, mert már csak egy hajszál híja volt olykor, hogy a szájába lőjek. Ezért mondtam is neki, hogy húzzunk gumit és üljön bele.

(2020-05-11) : Először egy natúr franciával indul a történetünk, én fekszem, ő pedig felettem, kezem eléri a fenekét azt simogatom míg rúzsos szája szépen eltünteti a farkamat, kezdetben lágyabb finomabb a játéka, és mindvégig míg a szájában van a szemembe néz,

(2020-01-25) : Viszonoz minden ölelést puszit, franciázni szeretne, de nem engedem. Gumit kérek, mert minél hamarabb benne szeretnék lenni. Felpattan az lécre és nagy vágtába kezd. Teljes hosszban, csak a kupak, kis forgás, nagyon ügyes csípőmozdulatokkal variál.

: 23db
(2019-12-10) : Én még próbálkoztam volna tovább, de kezébe, illetve szájába vette az irányítást, és ezúttal az ágy mellett állva kaptam egy fergeteges franciát, míg ő a szélén ült. Volt szerencsém a kebelszexben a csodálatos mellei között. Eközben ő a hátán feküdt, én pedig fölötte térdeltem. Nagyin izgató volt, ahogy a látvány is, hogy azokat a gyönyörű kebleit összefogva eltüntette a farkamat. Kifejezettem addig csináltam, amíg úgy éreztem, hogy közel vagyok a kilövéshez, ami nem telt sok időben.

(2019-10-12) : Kis barátomra hajol, és forró ajkai közt tűnök el. Lassan, élvezkedve nyalogatja, köpködi, kicsit kezez, de nem bánom, nagyon fini ujjacskái vannak, újra közelít, ajkai lassan feszülnek a férfiasságomra, siklik lefele, majd fel, nagyobb tempóra kapcsol,

(2019-09-22) : Fordultunk egyet, és ő vett kezelésbe szájával. Fantasztikus volt :P Bő nyállal, végletekig ingerlő nyelvjátékkal és tökéletes összhangban működő száj- és kéztechnikával majdnem elérte, hogy kiugorjak az ablakon a gyönyörben :D

lehetne jobb: 1db
(2019-11-06) : Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonult...