54
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Leila szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-09 13:28:45

brokkoli
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-10

Egyeztetés
Itt az oldalon egyeztettünk üzenet formájában. Egy kicsit módosított, mert valami vízszerelés volt a házban.
Megközelítés
A Kopaszi gát mellett található újépítésű kis negyedben rendel Leila. Kocsival könnyű megközelíteni. Viszonylag szűkös a kijelölet parkolóhelyek száma, a többinél félek, hogy megbűntetnek. Van egy parkolóház is, én inkább korábban mentem és vártam kicsit a helyre.
Helyszín
Egy kis másfél szobás kecó, újépítésű, stb. A gyógyító tevékenység a kisebb szobában zajlik egy nagy franciaágyon. Van egy álló tükör is, de nem vettem igénybe. Tusfürdő, szájvíz, törülközők vannak, nálunk valami nagyon nagyon lassú zongoramű szólt végig, én imádtam. Végre nem egy buta 90-es évek diszkóválogatás vagy valami rádió.
Leila külseje
Leilát láthatjátok a fotókon. A vörös hajú darabok a frissebbek, a többi kicsit korábban készült. Sajnos azzal a frizurával nem volt szerencsém élvezni őt. Egy nagyon helyes arcú lány. most egy kicsit nőiesebb, mint korábban volt, viszont nála ez azt is hozta, hogy nagyobb lett a cicije.

Action
Az az igazság, hogy évek óta ismerem már őt. Évekkel ezelőtt a sötét oldalon kezdte, én csak arra emlékszem, hogy voltam nála párszor, mert visszavitt az az érzés, hogy oldalról szopja a farkamat, én gyönyörködök benne, közben pedig lágyan játszom a puncijával, majd amikor eléggé felizgatott, akkor rommá kefélem. Azután átment a masszázs oldalra. Itt sem bírtam nélküle, legalább három helyszínen jártam nála és mindig nagyon élveztem a társaságát. Amikor megláttam a fotóit újra itt a sötét oldalon, akkor volt bennem egy halvány gyanú, hogy ő az és természetesen nagyon megörültem, amikor kiderült élőben, hogy valóban ő az. Tudjátok micsoda öröm egy ilyen váltás nekünk :) Most már másodszor jártam így nála.
Nem fogok hosszú, lineáris történetet mesélni a találkozóról, csak felvillantok pár képet. Leila egy szuperérzéki kis "ribanc", aki imádja a szexet. Imád adni és imád kapni is. Néha sikerült őt elvinnem már a csúcsra, de ez nem mindig jön össze, ahogy éppen tegnap sem. Lehet, hogy éppen borostásabb voltam, lehet, hogy ő járt máshol, lehet, hogy előhozta belőlem az állatot és nem bírtam teljesen ráfigyelni, mert csak az járt a fejemben, hogyan tudom őt minél többféle pózban használni, élvezni, magamévá tenni.
Nos:
- Minden nagyon lassan történt tegnap, lassú volt a zene is, én is szeretem a lassúlást és Leila is nyitott erre. Amikor visszajöttem a zuhanyból Leila az ágyon feküdt hason, egy fehérnemű, meg valami nagyon könnyű kis ruhácska volt rajta. Rávetettem magamat, finoman oldalra hajtotta a fejét, csókolgattam a száját, az arcát, a fülét, a nyakát. Megmarkoltam a fenekét, aminek persze az lett a vége, hogy a bugyikát félrehúztam és simogatni kezdtem a puncit, majd kicsivel később a félig oldalról pucsító lányt nyaltam oldalról, hátulról.
- egy kényelmesebb pózban nagyon hosszan kényeztettem Leilát. Ő a hátán halkan nyögdécselve én pedig hasalva a lábai közt. Nagyon finoman, halkan reagál a történésekre, de reagál, tegnap egy kicsit lassabban vette fel a fonalat. De alapvetően a legtöbb dolgot szereti, ami a kis puncikájával történik, de a lágyabb futamokat azért jobban.
- Leila a kedvenc pózomban szopja a farkamat. Ez azt jelenti, hogy kicsit oldalról, kicsit hátulról, hogy közben elérjem a seggét, a punciját és a mellét is. Nagyon kellemesen lágyan dolgozik a szerszámon. Hagyom tevékenykedni, imádom ahogy csinálja, csak néha nyúlok bele, kiveszem a szájából, leküldöm a gojszlikhoz, elvan ott pár percig, visszaemelem a rúdhoz, rátolom a teljesen a fejét, kicsit lent tartjuk. Eléggé egymásra vagyunk hangolódva, nagyon nagy kéj, amikor a farkam ki-be mozog a szájában.
- ennél csak az nagyobb kéj, amikor a puncijában teszi ugyanezt. Főleg mivel ezt pár évig nem lehetett. Missziben csináljuk. Nagyon nagyon lassan. Izgatom közben a csiklóját. Nézzük egymást. Az ujjam, ujjaim bevándorolnak a szájába. Csókolom közben. A nyakát csókolom. Megint nézzük egymást. A mellbimbóit két ujjam közé fogom, húzogatom, aztán pöckölgetem őket, miközben nagyon lassan jár benne a cerka. Leila csendben magában nyögdécsel
- Bepucsít nekem. Beillesztem a helyére a farkamat. Járatom benne, gyönyörködök, nézem az segglyukat is. A számban nyálat gyűjtök és rácsurgatom a felgumizott farkamra miközben dugom őt, kell egy kis természetes kenőanyag. Oldalra fordítja a fejét, ilyenkor a szája kíván valamit, ezek most is az ujjaim. Aztán a haját túrom, majd összefogom és úgy húzogatom ezt a csodát a farkamon, hogy csak az összefogott haja van a jobb kezemben. Még mindig nagyon lassan csináljuk, élvezem minden lökést, ahogy beléhatolok, miközben csak a haját fogom, csak azon keresztül érintkezünk.
- valahogy egy olyan pózba keveredünk, hogy Leila az oldalán van és úgy kínálja fel magát nekem. Én pedig mellé térdelek és a szájába adom magamat. Eltűntet miközben a mellét, a csípőjét, fenekét gyúrom. Kicsit eltávolodok, mert lágyan, de ujjazni akarom őt egy kicsit. Bevezetem a rendkívül nedves lyukacskába a mutatóujjamat és lassan húzogatni kezdem benne úgy, hogy közben a hüvelykujjam mindig a csiklója körül landoljon. Élvezi nagyon, ő közben kézzel izgat. Egy idő után azt hiszem, hogy közeleg a vég, otthagyon a punciját ő pedig gyors ritmusra kapcsol és cicijére szorítva kökeményen veri a velem egykorút, de én sem unatkozom, mert azért nagyjából mindenét elérem közben. Valamiért nem tudok mégsem elélvezni.
- Pihegünk. Annyira empatikus a drága, hogy finoman megkérdezi - esetleg húzzunk még egy gumit? Jó ötlet, hátha a saját ritmusomban jobban fog menni a vége. Felszopja rám a köppenyt és úgy hatolok belé, ahogy éppen van félig oldalt, félig a hátán. Most már nem lassúzunk, nagyon keményen megdugom drága Leilát. Az a baj, hogy ő ezt is iszonyat élvezi, nem lehet vele mit csinálni.
Elszámolás
A végén történt, letettem valahova a csokrot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindig nagy élmény hozzá menni. Befogadó, elfogadó, kedves, rugalmas, egy elképesztő társ a szexben, iszonyatosan széles repertoárral, nyitott az újdonságokra, a váratlan dolgokra. Ő egy nagyon kedves, kicsit szétszórt lány, aki sokat fejlődött az utóbbi időben abban a tekintetben, hogy tapasztalatom szerint könnyebb most őt elérni. De ő egy igazi művésznő és megbocsájtom neki, hogy néha eltűnik rövidebb-hosszabb ideig. Olyan lány, aki egy tökéletes illúziót nyújt a kuncsaftnak és valószínűleg ebből lehetnek problémái, amikor egy-egy illető kicsit többet lát bele az együttlétbe, mint ami az valójában volt. Mert azért ne felejtsük el, mi csak egy órácskára kapjuk meg őt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-13 18:07:27
NO-KECMEC: van úgy, hogy két lány egy lány. Pl. klónozzák, vagy valami hasonló.

oli66
Lehet adni a szavára
2020-12-13 16:06:13
Nagyon bírom ezt az "impresszionista" stílust! Ez már a második hasonló szösszeneted! Gratulálok hozzá Neked/Nektek csakúgy mint a remek randihoz!

2020-12-10 22:15:43
Kispesti! Az nem egy másik lány volt? Ha nem vigyázunk, még Leilára is rá ragad, hogy "ebből a lányból csak egy van" :-)))

2020-12-10 22:05:29
Nagyon klassz (vagyis szinte tökéletes) beszámoló egy olyan lányról, akiből csak egy van. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-12-10 12:43:52
Torta24, már most irigyellek. Nekem még kicsit későbbi terv.

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

felejthetetlen: 5db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

(2020-11-23) : Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.

nagyon jó: 7db
(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

(2020-12-14) : Egyszer közölte, hogy most ő is szeretne játszani. Hátra fordultam és egy nagyon finom franciát kaptam. Kezét is használja, de egyáltalán nem zavart. Gumiert kialtottam és bele ült. Jó érzés és szép látvány volt. Kutyusra váltottunk, de visszafordultunk misszibey mert nézni akartam közben őt. Aktus közben az ujját harapdálta és kis hangot is adott. Egy hosszabb ment volt ebben a pózban és így mentem el.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.