25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Noémi szexpartner

szexpartner

Noémi-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-08 19:57:23

delpiero1
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Sms-ben ,nagyon rugalmas. Mivel voltam nála sokat nem kellett egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Ház előtt sok parkoló. Kényelmes,ingyenes parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon hangulatos kis kéjlak. Minden adott a találkára. Tiszta és nagyon jól felszerelt.
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Teljesen felismerhető az a bomba alak ami Noéminek van. Mindig szexi ahogy várja az embert. Már az ajtóban áll a farkad.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
SOS francia:
5
Pornós feeling:
5
Érkezéskor kedvesen fogad,szexi ruciban . Cipő a polcra a kutyusok miatt ;) Majd be a szobába,ahol frissítővel kinál. A kapott törcsivel irány a zuhany. Tisztálkodás után harcra készen álló farokkal belépve Noémi elkezdi farkad szopizásást. Leültem és ő elém térdelt.Olyan művészien és olyan ütemben csinálja ,hogy lassítani kellett a tempón. Ki szerettem volna élvezni minden percét amit Vele töltöttem. A cick nagyon szép formásak és kellemes simogatni a francia óra közben. Zacsi nyalást se hagyja ki és mivel kezét óvatosan megfogtam ,így csak a szájával csinálta időnként jól leengedte a torkára a farkam. Mivel csak sos franciára mentem, nem tudtam jobban elhúzni a dolgot,ezért kértem cseréljünk és kértem hogy most ő üljön le és én fölé állva basztam a száját,egyre ütemesebben. Nagyon jól alkalmazkodik és szereti csinálni. Érezte már nem sok van az élvezésemig, ezért egyre ütemesebben szopta a farkam. Olyan volt mint aki az élete nedüjét szeretné megkapni. Mikor élvezel egyre mélyebben veszi be és nem hagyja hogy egy csepp is mellé menjen,és az utolsó pillanatig csinálja. Az ember a végén elgyengülve térdre esik mint a kis boci születése után. Hatalmas élmény egy ilyen jó csajt szopatni. Remélem leközelebb finom punciját is kipróbálhatom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen normális pesti átlag.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Mivel nem az első találka volt így a jó benyomás adott volt. Gyönyörú alak,kedves lélek. Aki nem hiszi járjon utánna.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-11) : Isteni natúr franciájával bűbájosan felszopott, remek technikával és az előttem már többek által említett varázslatos technikával. Egy kájúrnak éreztem magam,

(2015-03-15) : Az első körben franciás kényeztetést kaptam és akartam is, nagyon jól el találta a száj és a kéz technikának együttes használatát,miközben a farkam kényeztette

felejthetetlen: 16db
(2019-12-20) : Fantasztikus technikája van, komolyan kell figyelni nehogy idő előtt lövöldözés legyen, viszont itt sem a kivégzős stílus dominál benne, úgy csinálja ahogy neked a legjobb -türelmes.

(2018-01-01) : a pajszert is kezdte éleszteni,huh de jó volt megint.Aztán leheveredtem az ágyra,és kezdésnek kaptam egy isteni franciát,bár már túl sokat nem kellett dolgozni az állóképességemen.:

(2016-12-29) : Nagyon finom a franciája. Nem túl gyors és nem is lassú. A kezét is csak annyira használja amennyire kell. Kértem a kölcsönös franciát. Puncija nagyon szép szinte kislányos, pedig nem 18 éves. J

nagyon jó: 38db
(2020-08-28) : Ő is el el kalandozott a velem egykorúhoz. Közben leheveredtünk az ágyra és kaptam egy bevezető franciát, majd én kalandoztam testének simogatása közben le a kelyhéhez. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy itt addig maradjak, amíg neki nem lesz megfelelően jó a tevékenységem.

(2019-12-28) : Kertem, h forduljon hasra, elsore kutyusba fordult, ami brutalis latvany, a kerekpopsi, noies csipo, sexy vall...huuu, meg is dongettem. Visoznt az en kedvencem hatra volt, a hason fekvos, popsit kinyomos, kemenyen megd...os egyuttlet

(2019-07-26) : Alapos tasakgyúrást kaptam, mind kézzel, mind szájjal. Később egy erőteljesebb makk nyalogatás és egy kézzel húzogatós szájbavétel. Gumit kértem és rögtön megoldotta, de szólnom kellett, hogy csak óvatosan, mert tele lövöm a gumit punci nélkül.

: 109db
(2020-11-20) : Nem is bírtam sokáig, kértem térdeljem elém. Na az a látvány, hogy egy ilyen nő eléd térdel és beveszi...ezt nem lehet sokáig bírni. Kezem a fejére tettem és segítettem a megfelelő ritmusban. Aztán felállítottam és a falnak támaszkodott és hátulról, a melleit markolva kezdtem megdugni. Innét az ágyra vittem ahol bepucsitott én pedig nem bírtam magammal, csak keményen toltam.

(2020-07-20) : Franciazott , jól csinálta , kérdezte a gumit mondtam hogy mehet a menet . Meglovagolt, nagyon jó volt aztán kutyus és végén is lett. (Kb5perc volt).

(2020-07-04) : Nagyon jó technikája van, nem veszi be túlságosan mélyen, de iszonyat izgató amit a szájával művel. Érezte hogy nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá, ezért úgy helyezkedett el hogy a punciját is kezelésbe tudjam venni.

lehetne jobb: 1db
(2015-04-18) : Rövid, csókos ismerkedés után ő került felülre és oldalra, a jobb kezem felé kitolt puncival, nagyon kellemes franciás kényeztetésbe kezdett, én eközben a puncijat simogattam.