25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Wanda Gold szexpartner

szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-08 19:19:57

Gabi66
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem először azonban elsőre nem sikerült elérnem. Később írtam neki chaten keresztül és ezt követően értem el telefonon. Egy másik oldalon találkoztam vele először, de itt beszéltem meg vele mindent.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem oda, de BKV-val is könnyen megközelíthető az angyalkám. :) :*
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakásba betoppanva hatalmas tisztaság fogadott. Fürdőben rengeteg tusfürdő volt, szájvíz, kézfertőtlenítő is volt. A szoba, ahol voltunk egy meghitt, nyugodt környezetben található, ahol az ember igen hamar tud relaxálni. Nagyon tetszett az egész lakás. :)
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Habár a fotókon arc nélkül hirdet pontosan olyan volt Wanda, mint a képeken, és olyannak is képzeltem el, mint amilyen a fotókon volt. Ebben a részében sem csalódtam. Természetesen nehéz kiemelni, ami a legjobban tetszik rajta, ugyanis Wanda minden része gyönyörű. Minden testrésze, porcikája tetszett. Különösen az ajka az amit az egyik legjobban imádok rajta.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Szüzesség elvétel:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
A lakásba belépve egyből puszikkal fogadott, majd kedvesen megmutatott, mit, hol találok. Az első dolgom a fürdőben volt, ahol letusoltam magamat. Miután végeztem, akkor bementem a szobába, ahol Wandával egyből csókolózással kezdtük. Azonban Wanda és köztem jelentős magasságkülönbség volt(kb 20 cm) de megtaláltuk a módját a csókolózásnak, amit nagyon élveztem. Franciával kezdett, amit profi módon csinált, és hamar el is élveztem emiatt. Én közben simogattam, és átadtam magam az élvezetnek. Utána pihentünk kaptam tőle egy pohár Cappy-t, amit kértem tőle, de egyébként bármit hozott volna, amit szerettem volna, ugyanis üdítővel, és vízzel igencsak elvan látva. Közben összebújtunk, beszélgettünk, teljesen barátnő feelingje volt az egész randevúnak. Ezt követően kaptam tőle egy masszázs, amit a profik megirigyelhetnénk tőle akár. Ezután újabb francia, majd gumit és lovagló pózban adtam át a velem egykorút. Azonban ez nem volt a legjobb, így szemből támadtam és ott is lett végem. Újra letusoltam, és aztán felöltöztem és egy búcsú puszit kaptam tőle. Nagyon aranyos, nagyon cuki volt végig. Folyamatosan azt figyelte, hogy mi lenne a legjobb nekem. :) :-*
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt volt. Extrát nem kértem tőle, és a végén számoltuk el az anyagiakat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó volt vele minden. Örültem, hogy elmentem hozzá, és egyáltalán nem bántam meg. Remélem hamarosan újra láthatom ezt a gyönyörűséget. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-10 20:24:57
Lehet első olvasatban meglepő, nem lenne karakánabb dolog ha bátran egymás között megbeszélnétek? Akár személyesen is. Ez igy nem túl férfias dolog! Bocsánat de a_ két kicsi kecske baktat a hegyre_ dal jut eszembe.....

2020-12-10 18:43:24
Nahát, itt meg mi történt? Ezt nevezném én pofoszkodásnak, én már meg sem merek szólalni. :-) Első beszinek ez igen jól sikerült, talán ez lesz Wandus leg emlékezetesebb beszámolója a két örök rivális miatt.

Gabi66
Ismerkedik az oldallal
2020-12-10 16:02:37
Nem értem miért kell egy olyan értékelésen vitatkozni ami mindenkinek tetszik csak egy embernek szúrja a szemét. Én megírtam azt az élményt amit Wanda adott nekem és amit senki nem vehet már el tőlem. Nagyon élveztem percét és bízom benne hogy nem ez volt az utolsó alkalom. Ja és viva eszedbe ne jusson reagálni mert nem állok jót magamért.

-Angyalka-
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-12-10 14:45:04
Miért én folytatom. Én már réges régen nem írtam volna, de Te csak mondod a magadét és kurvára idegesít már, hogy nem fejezed be! Meg kinek érzed Te magad hogy itt neked kell lenni mindenképp az utolsó szónak. Na most takarodjál innen el, ha nem megy szépen csak fog így. Bár Te menthetetlen vagy már szerintem....

2020-12-10 14:25:20
Nem, ezt most te folytattad.
Ami a beszit illeti nem piszkáltam, mert az hogy megindoklom az értékelésemet azzal hogy a külső leírás kevés az nem piszkálás, abból tanul. Le is írta legközelebb többet ír. Ő le tudta zárni ilyen egyszerűen.
Trollnak akkor lett volna vér a pucájában ha itt nyilvánosan kér tőled elnézést mindenki előtt. Inkább alamuszi nyuszi.

Gabi66, köszi hogy legközelebb többet írsz és tudd ez nem csak egy embernek bántja a szemét, de csak egy ember meri szóvá tenni, többiek félnek Wanda Gold reakcióitól, ha megnézed kapok én tőle hideget-meleget rendesen. A többiek ezt igyekeznek elkerülni. Lehet nekik van igazuk, de ha hallgatunk abból nem fejlődsz és max egy másik helyen merik majd leírni amit itt nem.
Nem rosszindulatból szóltam, hanem hogy máskor sok jól megírt-at kapj.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2021-01-05) : Mikor ezt a fegyvert többször is bevetette, mondjuk nem tiltakoztam, kezdett érlelődni bennem az elhatározás, valahogy tovább kellene haladni, mert végem lesz. Ez még egy ideig gondolati síkon maradt, nem akartam elvenni a játékszerét, s nagyon marasztaló helyzet volt. Áldottam én mindent magamban és hangosan is, hálásan simiztem a buksiját.

(2020-10-08) : Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is. Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,

(2020-02-25) : Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel.

felejthetetlen: 44db
(2020-07-11) : Kedves hangja előbújt szájacskájából, eközben Wanda olyan lendülettel kényeztette a péniszem, hogy már nem is tudtam, mire, kire figyeljek.

(2020-05-11) : Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is. Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot.

(2020-05-05) : Helycsere után Wanda bele is kezdett a kényeztetésbe. Volt itt mélytorok, nyelvjáték, mindenféle boszorkányság, és ha ez nem lenne elég, a popsiját is igyekezett úgy helyezni, hogy csodálni és simogatni tudjam.

nagyon jó: 34db
(2020-11-30) : A franciatudása is legendás, változatosan kényezteti az egész szerszámot és a környékét is, ezt persze nem lehet sokáig bírni. Gumit kértem, és kutyusban kezdtünk. Wanda feneke szebb, mint valaha, és ilyenkor tudom a legjobban megcsodálni, na meg persze belekapaszkodni is izgató dolog. A lovaglópóz sem maradt el, nagyon érzékien mozgott rajtam, közben simogattuk és csókolgattuk egymást, ahol értük.

(2020-07-29) : Haladva lefelé meg álltam egy kicsit kényeztetni a két mellbimbót, végül elékeztem a cél állomásra eleinte puszilgattam én is szépen, végül elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni eleinte csak szépen lágyan aztán egyre mélyebbre dugtam a nyelvem, utána megint csak lágyan a csiklót nyaltam

(2020-07-13) : Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt.

: 37db
(2020-08-16) : Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat.

(2020-06-24) : Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam,

(2020-02-11) : 2. menetben franciàval végzett ki mert már nem maradt sok erőm. Kiemelném, hogy elég sokára sikerült elmennem, nagyon kitartó volt! Más lányok már bedobták volna a törőlközőt, viszont Wanda nem hagyott cserben :)