137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:30-tól hívható
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
13
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
Kitti szexpartner

szexpartner

Kitti-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-08 17:12:06

Stef86
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kitti beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefon beszéltük meg a randit. Nagyon segítőkész és rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros a Corvin közelében. Parkolás halál, de az mostanában szinte mindenhol az.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új épület legfelső emeletén található lakás. A bejutás könnyű, ebben is segít Kitti.
Több lánnyal osztoznak a helyen, de diszkréten. A szobában ahol voltunk hatalmas, nem nyekergő ágy van, plusz egy szuper praktikus tükör. A fürdő tiszta és teljesen felszerelt.
Kitti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kitti arca csodaszép, igazán kislányos. Pici, törékeny alkat, van köztünk 40 cm magasság különbség. A mosolya csábító, ahogyan az egész megjelenése is. A cicik kemények és formásak, a popsi beteg tenyérbevaló és kőkemény. Az egész lány egyben van, ha valakinek bejönnek a "tinilányos" csajok, akkor hajrá. Főleg ha csak egy piros pici tangában fogad ;)

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
3
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Egy kis beszélgetéssel kezdtük miután zuhanyoztam. Próbáltunk egymásra hangolódni, szerintem kicsit zavarban volt.
Aztán egy kis csókolózás (szájra puszi jellegű) után betérdelt a lábam közé és olyan barátnősen elkezdett szopni. Nagyon izgatóan csinálta, pörgött a nyelve és rendesen fogta is a szerszámot. Közben próbáltam lesni a tükörben, pont arra pucsított... izgató látvány volt. Utána jeleztem neki, hogy én is szeretném őt kényeztetni. A hátára feküdt, én pedig a ciciket kezdtem csókolgatni... haladtam lejjebb, egészen a puncihoz. Na a puncija, az maga a csoda... rajzolni is nehezebb lenne szebbet. Illatos, édes, élmény nyalni. El is időztem ott egy darabig. Jól reagált, halk kis nyögések, kis remegés... az ujjamat is bedugtam közben, szerintem tetszett neki.
Ezután megint ő jött, a korábbi pózban elkezdett felkeményíteni... de most keményebben csinálta, hamar álltam mint a cövek. Gumit húztunk, majd kutyában támadtam neki. Oldalt helyezkedett az ágyon, így mindketten mindent láttunk a tükörben. Iszonyat jó érzés volt a szűk puncijában ki és be járni, miközben felváltva néztem le a popsijára és a tükörben az egész jelenetet.
Ezután kértem hogy cseréljünk és üljön bele. Ügyesen bele is pattant a szerszámba és el is kezdett lovagolni. Nem is bírtam sokáig, hamar eldurrantam a gumiba. Még mozgott rajtam egy kicsit, amivel ki is pumpált minden cseppet belőlem.
Ezután leszállt, adott nedves törlőkendőt, majd lefeküdt mellém.
Jót beszélgettünk, aranyos lány. Érdeklődő, dob fel témákat.
Sajnos mennem kellett, így toltam egy zuhanyt, majd elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején a polcra tettem, extrát nem kértem.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Szerintem aranyos, figyelmes lány. Akinek bejönnek a tinilányok, az me hagyja ki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kitti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-23 10:22:39
Nagyot léptél előre az első beszámolódhoz képest, ezt értékelem leginkább. Csak így tovább! Mármint a fejlődésben.

oli66
Lehet adni a szavára
2020-12-13 16:21:30
A beszámoló eleje-vége rövidre és kissé információszegényre sikeredett, de összességében biztató írás a jövőre nézve!
Hajrá!

Stef86
Kezdő irogató
2020-12-09 17:46:41
Ahh, az kerek akart lenni... autocorrect :(

Jony2
Törzsvendég
2020-12-09 11:52:23
A külső leírásánál "a popsi beteg tenyérbe való és kőkemény"-t hogyan kell értelmezni?

FunkciókKitti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2021-01-11) : Lágyan simogatott,amit puszikkal kísért,míg egy váratlan (?) pillanatban nyakoncsípte a virgonckodó Kispajtit. Először csak megsimogatta a buksiját, majd a szárát,és lágyan kezébe vette a csatolt részeket is,majd ugyanezt az útvonalat végigjárta kíváncsi nyelvével is. Miután néhány kört leírt a kupolán, lassan ajkai közé eresztette bűntársamat, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.

(2020-12-14) : a gumis védelem aktiválása mellett döntünk, ami pillanatok alatt fel is kerül és Kitti máris óvatosan rám helyezkedik, én cicijeire markolok, majd igen kellemes lovaglásba kezd. Eleinte ismerkedősen és nagyon finoman mozog rajtam, majd rákapcsol és jó alaposan meglovagolja acélos farkam, aztán a tempóból visszábbvesz és csípőjének szexi kavarásával veszi el teljesen az eszem,

(2020-08-25) : Pár perc csókcsata után, nyakam és hasam puszilgatása után, Kitti lágy, kellően finom franciába kezdett, kellemes kézrásegítéssel, és golyósimogatással fűszerezve. A kellő keménység után gumit kértem, és lovaglóba kezdtünk, ahol csípőjét tekergetve, vagy fel _le vágtázva kényeztetett, szorosan mellkasomra burulva csókoloztunk közben. Pár perc vágta után, hatalmasat durrantam,

nagyon jó: 4db
(2021-01-19) : Ezután kértem, hogy lovacskázzunk, amit készséggel és jól megtett. Szerettem volna szemből is megszeretgetni, úgyhogy váltottunk. Szemből is nagy élmény ezt a gyönyörű testet dugni. De aztán a végén kutyusban fejeztem be, nagyot élvezve. Iszonyatosan jó látvány a formás popsija és a hamvas bőre hátulról. Itt már érezhető volt nálam a fáradtság ezért masszázst kértem, amit örömmel és jól tett meg.

(2020-12-11) : Lovagló pózban kezdett el rámereszkedni, a punci olyan nedves volt hogy gond nélkül becsusszantam, a kis szűk oduba. Kellemesen mozgott és közben fenekét simogattam , ciciket csokolgattam puszilgattam, kis csókok is voltak jól estek azok is. Ezután kértem hadd kényeztessem én is egy kicsit, így a hátára feküdt én meg lábai közé, szép puncijkája elé, amit elkezdtem kényeztetni.

(2019-11-07) : Ő még jobban rásegített, nem volt szégyenlős és megragadta a lényeget, aminek aztán az lett az eredménye, hogy gyorsan gumit húztunk ( amíg még van mire…) és kértem egy kis franciás bemelegítést. Odaadóan és jól csinálta,

: 16db
(2020-12-30) : Ezután fetérdeltem, így kezébe vette a dolgokat, és furulyázásba kezdett félig oldalt fekve. Közben simogattam és hamar éreztem, hogy váltani kellesz, mert eldurranok. Gumit húzott és én felülről támadtam. Szűk puncija csak úgy szorított, és kicsit ő is visszatartott combjaival, pedig nincs akkor méretem, hogy tövig hatolva kárt tegyek benne.

(2020-09-24) : Kézbe vette farkam ,majd mind a kezét és a száját használva ,nagy tempóban nekem ugrott,mondtam neki lassabban és kezedet hagyd el,megsimogattam a fejét,majd elkezdte a makkom izgatni csak szájjal kényeztetett ,forgatta nyelvecskéjét körbe-körbe,cseppleány kicsi ahogy a szájacskája is, így a birsalma fejű makkom épp ,hogy befért a szájába,kicsit még lejeb tudta venni,kellemes felszopó franciát kaptam.

(2020-07-17) : Zuhany után egy viszonylag rövid francia következett. Kevés nyállal az előzőektől eltérően. Gyorsan pattintotta a gumit és bele is csüccsent. Az idő rövidsége miatt, miután ebben a pózban kiélvezkedtem magam a szép cickóin,