25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Mira40 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mira40-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-08 07:09:58

eloy
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Szia drága!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat 🥰
Én is csodásan éreztem magam a társaságodban, egy igazán megnyerő, intelligens és gyengéd férfit ismerhettem meg a személyedben😍
Várlak vissza szeretettel 😘
Csók : Mira 💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-08

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR segítségével egy órával előtte, gyorsan válaszolt. Éppen vásárolt, de ez sem volt akadály, és a kedvemért visszament a helyszínre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyakorlatilag Kőbánya egyik frekventált része, így könnyen megközelíthető busszal, villamossal, autóval, vagy akár vonattal. Az oldalon lévő térképen a megadott helyszín nem irányadó, de a VTR-en küldött viszont pontos. A parkolás könnyű, és a város ezen részén - szerintem pandémia mentes időben is - ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás 1,5 szobás panel, belül felújítva. Fürdő rendben, tisztaság, törülköző ok. Tusfürdő, szájvíz, dezodor rendelkezésre áll. A nappali részt használtuk. Kinyitott kanapé, ami a célnak megfelelt.
Mira40 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Mira külseje meglepett. Az ellenőrzött koránál fiatalabbnak látszik. Ápolt, kívánatos külső. Tekintettel arra, hogy még egy plusz ajtót ki kell nyitnia a beengedéshez, ezért felöltözve fogadott. Egy leggings volt rajta, és egy testhez simuló, hosszabb pulóver , ami kiemelte az alakját, ami feltűnően nőies volt, pozitív értelemben. Szőkés haj (a képekhez képest rövidebb a haja, de az adatlapon félhosszú van feltüntetve, tehát rendben), sugárzó tekintet. Értelmes, intelligens nő benyomását keltette, mint kiderült, valóban az is. A képeknek megfelelő. A bőre fehér, bársonyos, tetkó mentes, a cicik kemény szilikon mellek.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Beszélgetéssel kezdtük a nappaliban, közben üdítővel kínált. Az ismerkedés végül nem számított az időbe, szerencsére nekem sem kellett sietnem. Legalább negyed órát dumcsiztunk, majd kaptam egy törülközőt a szekrényből, és Mira elkalauzolt a tisztálkodás helyszínére. Utánam, Ő is még bement egy pár percre felfrissíteni magát.
Fekete melltartó, és kis bugyi szettben tért vissza, és mellém heveredett az ágyra, ahol elkezdődött az ismerkedés. Először finom puszikkal, csókokkal, majd a nyelvünk is összeért, és a kezeink is kezdték felfedezni egymás testét. Mirának fehér, nagyon finom bőre van, jó érzés volt végig simítani. Lassan lekerült minden ruhadarab róla is, majd bemutatta lágy, érzéki francia tudását, közben fel-fel pillantott kéjesen, én pedig a haját, arcát simogattam, így gyorsan felkeményedtem. Láthatóan élvezte amit csinált. Majd a hátára fordítottam, és széttárt lábai közé furakodtam. Ő lehunyt szemmel fogadta nyelvjátékomat, amit érezhetően élvezett (elélvezett), ezt hangokkal, és pár suttogó szóban is megerősített. Majd gumit kértem, amit felhelyezve, így szemből támadtam. Könnyen becsúsztam, Ő húzott magába. Mira igen aktívan vett részt, amit a farkam satuba fogása is bizonyított. Ez nem mindennapi pillanat volt, így nagyon jó érzésekkel, és élvezettel kapituláltam.

A szünetben felfrissítettük magunkat, kis dumcsi, és ismét egy finom franciát kaptam, az ágyon fekve. Ez egy picivel talán erősebb volt, de a farkamnak tetszett. Így gumit kértem, és Mira fölém kerekedve könnyedén rácsúszott a rúdra. A mellkasomra támaszkodva diktálta tempót, néha csókot is váltottunk, majd meglepő variációja jött a lovaglónak...úgy helyezkedett, hogy az ágyon volt ugyan a térde, de a lábfejét közben a combomra tette, azzal szinte átkulcsolta. Ilyet eddig nem nagyon tapasztaltam, és úgy gondoltam ebben a helyzetben nem lehet mélyre engedni, de Mira megcáfolt, mert olyan "terpeszt" csinált, hogy tövig benne voltam, majd így ráfeszítve a combomra emelkedett fel, és vissza. Én csak a fenekét markolásztam.:) Különleges volt, amit érezhetően Ő is nagyon élvezett. Mikor elfáradt egy kicsit kutyusba váltottunk, ez is számomra nem szokványos volt, mert Mira zárt lábakkal "fogadott" magába (fizikailag ez éppen még kivitelezhető volt), így nagyon szűknek éreztem, és hamarosan végem lett.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elszámolás utólag történt, teljesen korrekt. Az órát, és a VTR által kínált plusz időt bőven kitöltöttem, nem siettetett. Jelenleg nyilvános a virágok száma, ami egy papiros, tehát az alsó átlag. Nem kérdés, hogy megéri.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mira nem simán a BF tábort erősíti, szerintem Ő, inkább egyértelműen a SZERETŐ kategória. Az a típus, akit meglátsz az utcán megtetszik, érzed hogy szimpatizál veled, követed, majd még két szemvillanás után már a lakásában találod magad, ahol mohón faljátok egymást.., és ez most hirtelen valóra vált.:) Mindenképpen ajánlom, annak aki nem feltétlenül fiatal lányt keres, és számít az is, hogy közben értelmes beszélgetést is lehet folytatni, egy intelligens Nővel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

(2020-12-21) : Megdicsérte a technikámat, majd viszonzó útra indult és lágyan közelítve eljutott a testem legkiemelkedőbb pontjához, melyet nagyon finoman izgatni kezdett, igazán kellemes, érzéki franciát kaptam, látszott rajta, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint én átélni. Illedelmesen megkérdeztem hogy szabad-e a kicsi szájába élvezni, amire igennel felelt

(2020-12-12) : Egy igazi játékos franciával lepett meg, a golyszlikat is bevonva a játékba. Nem mélytorkos, de nagyon jó volt, már majdnem kivégzett, de még időben jeleztem a kezemet feje alátettem és megemeltem ezzel jelezve, hogy netovább. Ekkor újabb csókkal folytattuk. Ezekután egy kicsit bevetette az ikreit is közéjük véve barátomat. Ez új dolog volt, mert ilyet még nem csináltunk, de jólesett ez is nekem is és barátomnak is tetszett.

nagyon jó: 1db
(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 8db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2021-01-05) : A továbbiak igen konzervatív mederben folytak: volt francia oda: a punci is szép, jó illatú, öröm volt nyalni, meghálálta a gondoskodást, ahogy előbújtak az ajkak, csikló, itt is adta alám a lovat, kis remegésekkel, sóhajtozásokkal, csak úgy dagadtam a büszkeségtől. Aztán francia vissza: finom lágyan csinálja, egyik kéz simogat, nyalja, játszik rajta a nyelvével, napestig is ellettem volna, csak bírni kell.

(2020-12-15) : Majd Mira viszonozta kedvességemet, finom nem mély torkos franciával, kezét nem nagyon használta, fürge nyelvét annál inkább. Kértem a védelmi felszerelést, lovacskázással kezdtünk amit nagyon jól csinált, kértem forduljunk én kerültem fölűre. Nagyon élveztem hogy lábával átfogott és húzott magához, végem is lett. Kis beszélgetés, tisztálkodás, sajnos lejárt az időm.