25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Tia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-07 02:00:04

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Az egyeztetésben csak Tia szerepelt jól, ő volt a hétfői lány, őt VTReztem. Szombati lányt hiába hívtam nem vette fel, a vasárnapra tervezett masszőz meg nem hívott vissza így annak is lőttek. Tiában biztos voltam. Másik két lány csak azért idekeverve hogy látható legyen Tia milyen megbízható. Pénteken VTReztem, vasárnap visszaigazolta a másnapi 12:00-13:00-igat. Egy percig se aggódtam, tudtam vagy vasárnap este vagy legkésőbb hétfő kora reggel belép az oldalra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Örs vezér terétől további kis séta, kb 10 perc. Hamarabb érkeztem, így a hideg időben picit várakoztam és 11:59-kor megcsörgettem. Letettem a telót és nyomtam a kapukódot. Kb így van megbeszélve, nem egyből nyomom a kódot, előtte jelzem Tiának hogy megérkeztem. Mindketten rutinosak vagyunk, szóval 12:00-kor már nála voltam ahogy le volt egyeztetve, csúszás sosincs, jól szervez. Sokat nem kellett lépcsőznöm,nincs magasan.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy csendes, autóval érkezőknek kedvező környék, bőven lehet parkolni. A házszám ki van írva, eltéveszthetetlen. Lépcsőzés után bent természetes fény fogad, folyosón cipőlevét bent a tetthelyen a többi ruhától szabadulok meg, ágy mellett van egy üllő alkalmatosság, jó nagy, bőven elfér ott minden. A berendezések nem változtak, ágy nagy és a szekrény is meg van amin korábban már szexeltünk. A fürdőszobában érzékeltem némi változást, több sprayt találtam, a tusfürdőkből a szám kb változatlan, sok van, de most már sprayből is, én majd a Dove-ot használtam, egyébként a többi is márkás. Szájvíz, kispohár ezt a tusolás után végeztem el. Törülköző nagy és jó nedvszívó.
Tia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Jó hírrel fogad, elkészültek az új képek, hamarosan feltölti(azóta már láthatóak) Szóval az új képekkel 100%-os az egyezés! Természetesen nem nála készültek, ne erre a kecóra számíts. De erre a lányra!!! A haja pont ennyire hosszú és vörös, hozzá nagyon ez passzol. Rengeteg ilyen tűsarkú-magassarkú cipellője van, nálam egy másikat vett fel, de ágyban a magasság nem játszott. Az arca a képeken nem látszik, de nagyon szép, szemeiről többen is elismerően szóltak már és én is csatlakozom hozzájuk, különleges formája van színe zöld. Mosolya természetes és kis gödröcskét képes az arcára varázsolni, szaknyelven gribedli.(Gribedli avagy mosolygödör, avagy bájgödör)
Tiának már fogadóruhája is van, egy átlátszó kék hálóing szerűség. Ez fog kiegészülni combfix-szel és a tűsarkúval. Kedvenc testrészem Tián a feneke, nagyon formás, lába is és hát hátulról szexelve pazar látvány kecses karcsú dereka is. Hibátlanra borotvált szuperszép punci ami kényeztethető nyelvvel. Bugyit nem visel. Most nincs műköröm, a saját körme van pirosra festve, gumihúzáshoz ez jól jött. Természetes a mozgása, magabiztosan és jól kommunikál, végig rám figyel. Tetoválást nem találni rajta és valóban nem dohányzó!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Barátságosan és vidáman mosolyogva fogad ahogy belépek hozzá. A tusolásom előtt mutatja is a cipellőit hogy idekészítette, igyekszik minden apróságra odafigyelni és a kedvemben járni. Itt említi a fotózását és a készülő képeket. Majd tusolásból visszajövet az ágyra kerülünk mindketten, itt felveszi a combfixet. Mondom is neki igazad volt a múltkor tényleg egyre ügyesebben veszed fel. És mivel korábban említette hogy ebben az a jó hogy itt feküdni is lehet, pihenni, így megkérem feküdjön a hasára és puszilgatom a testét, hátát, vállát, nyakát. Ő kicsit igazít a haján hogy jobban odaférjek, mondja sok van és hosszú, mondom én is azt szeretem. Közben a farkam már áll ahogy a feneke tetején van, oda dörzsölődik, figyelek tiltott területre ne tévedjek. Ezt a puszilós játékot űzzük egy darabig, majd átmegyünk 69-be.

Újra meglátogatom tökéletes punciját nyelvemmel, már egy hónapja nem találkoztunk. Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza mert most nincs én annyit segítek neki hogy tartom a farkam és ráhelyezi. Először szemből kezdünk, majd egyszer csak észreveszem hogy nincs a cipellő a lábán, elsietek érte, vissza az ágyra és lábaira én húzom rá, most már minden tökéletes, visszateszem a farkam és kapok tőle érintéseket is az aktus során. Sikeresen előbújtatom a mellét a hálóingből és puszilgatom miközben benne a farkam, mellbimbóját nyalom. Lábai a vállamon, majd a nyakamban, majd olyan is lesz hogy a két lábát elfordítom és úgy dugunk, mindent szabad. Aztán a lovaglást kérem, egy csavarral, most nekem háttal üljön bele. Ilyet még nem csináltunk egymással. Készségesen megteszi, először úgy ül bele hogy minél jobban előredől, hogy lássam a fenekét, pazar látvány, végül vízszintesen lovagol, jól mozog ez lesz a kivégző póz, bár háttal ül mégis tudja mikor fogok elélvezni, lehet a farkam lebuktat, vagy egyéb jelzést adok le, mindenesetre hátranyúl a kezével a farkamhoz hogy érezze ahogy elélvezés után lüktet elmondása szerint.

Szünetben egy farokletusolás és beszélgetés, majd orál. De nem ezt szánom befejezésnek, mondom még egy aktus? És pillantok oda ahol a gumi volt, ott most nincs több, de Tia csak kihúzza a fiókot és már van is gumi. Emlékeim szerint Lifestyles. Ezt felhúzza újra ő a farkamra majd ő az ágyon maradva kutya pózt vesz fel, formás fenekét látom, én az ágy mellett állok és így teszem be neki, miután sikosított Tia. A második kör nem variálódik pózokkal, ez marad végig, imádom a látványát, ahogy vörös haja hátrabomlik, a formás fenekét és a lábait rajta a combfix és a cipellők. A vége egy második elélvezés, benne, gumiban. Meg egy tusolás, a 3.
Eltávozáskor egy kis töri óra, meg beszélgetés, aranyos ahogy a nagyit említi, már nem először talijaink alatt, nagyon szeretheti. Közben az is kiderül hogy leckéket vehetnék Tiától hogy kell tippmixelni, nem is gondoltam ezt róla hogy ezt is játsza, volt már komoly nyereménye jéghokival, tippeket kapok mi az ő módszere, majd időben el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hagyományosan a végén tartunk egy kis történelemórát, ahol Tia kikérdez. Legutóbb csak gróf Széchenyi Istvánról beszéltünk ötször is, mostanra sokat okosodtam, így elsőre eleget mondtam róla ezért jöhetett egy kortársának bemutatása. A haza bölcséből is sikeresen vizsgáztam Tiánál, elsőre átmentem. Az ajándékot amit vittem az ágyra tettem le.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vajon van még valaki aki Tiát nem ismeri akár személyesen akár beszámolókon keresztül? Aligha. Talán csak friss újoncoknak mondhat újat a beszámolóm. Mindenki másnak talán eszébe juttathatok pár ismerős emléket ami után az jut eszébe hogy igen, nekem is újra meg kell látogatnom Tiát.
Istennőt most nem tudok kiosztani, Felejthetetlent igen, ha valaki kikerülne belőle igyekszem visszahozni majd ide.
Na akkor kinek ajánljam Tiát? Mindenképp azoknak akik magas minőséget és megbízhatóságot keresnek és mellé még a külső is sokat számít nekik valamint a kedvesség. Na ők nem csalódhatnak sosem, Tia nagyon kiegyensúlyozott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-14) : Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2021-01-03) : Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is. Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik. Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz.

felejthetetlen: 8db
(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

(2020-10-26) : Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon

(2020-10-01) : Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével.

nagyon jó: 6db
(2021-01-11) : Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit,

(2021-01-09) : A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :) Csere, kértem lovagoljon meg,

(2021-01-08) : Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni.

: 3db
(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,