25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
54
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Zaya szexpartner

szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-05 15:07:01

ki1999
Már Valaki itt
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon keresztül, megadott időben elérhető volt. Előző nap egyeztettünk. Nem először, és remélem, nem is utoljára találkozunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű odatalálni, IX kerület újépítésű lakópark.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern, tiszta lakás. Fürdő egybe nyílik a baszobával, kielégítő tusfürdőválaszték.
Zaya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szőke bombshell. Hófehér, széles mosoly. Megismer. Állandóan nevet, jókedve ragad. Incselkedik, már az ajtóban felállít, simi, tapi, dörgölőzés. Ikrek hatalmasak, korábbi látogatás során látottnál is nagyobbak lettek, igazi remekművek. Kicsi, hegyesebb mellbimbók, jól reagálnak. Tele tetkókval (fotókon nem nagyon látszanak), nekem tetszik. Tökéletes kidolgozott, izmos test, látszik a komoly sport. Piercing punci fölött.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhi előtt szájvízzel koccintunk. Visszatérek, lerohan, smárolunk, tolja a seggét az ölembe. Óriási melleit markolom, szétszívom, nyalom. Közben folyamatosan nevetgél, kis sikolyokkal húz még tovább. Előttem ül, bekapja a farkam, állva szopatom, szépséges látvány. Nem tudom, hogy telik ilyenkor az idő, talán 3-4 perc elteltével érzem, hogy nem bírom. Sajnos a VSZ-t nem szereti, így szólok időben, a melleire veri, persze mindenhova jut, kajánul nevet rám. Remegő térdekkel leroskadok, kis pihi, simi. Dumcsizunk, értelmes, jó humorú, világot látott nő.
Második menetre emlékeztet, csókolózunk, elkezd felszopni, hamar sikerül. Gumi fel. Szemből dugom szűk punciját, síkosítót nem használ. Majd váltás doggyba, hihetetlen látvány tárul elém, gyönyörű a segge... Nem terveztem, de nem tudok ellenállni, átkérem magam a másik bejáratba, amibe bőszen bólogatva, nevetve beleegyezik, korrektül jelezve ezúton is, hogy extra. Lassan kezdünk, de hamarosan erősen tolhatom, illetve tolja magát, majd szűk popójában teleélvezem a gumit. Idő már nem túl sok maradt, búcsúzuhi, majd -csók. Ismét visszatérek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Popó extra. Abszolút korrekt számú rózsaszál.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus szolgáltató, gyönyörű szexistennő. Cuki, vidám, úgy tűnik, mint aki élvezi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-09-04) : Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit.

felejthetetlen: 18db
(2019-12-11) : ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz

(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

(2018-10-17) : Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam.

nagyon jó: 24db
(2021-01-16) : Zaya néha húzott magába fejemet fogva, tekerte csípőjét, kéjes hanghatásokkal, de élvezésig nem sikerült hajszolnom, és mivel már úgy állt a farkam, hogy rá is támaszkodhattam volna, feljebb mentem az ágyra. Zaya megkérdezte szophat-e egy kicsit, mondtam, hogy csak kicsit mert eldurranok hamarosan, max a melleire élvezek, mire mondta, hogy ne már, azért szexeljünk is, és már bukott is rá szerszámomra.

(2020-07-28) : Egy nagyon jó fej csaj, de tényleg , valóban lehet valakinek túl közvetlen, de nagyon jól oldja vele a hangulatot. Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, nem az én stílusom , de annyit mondhatok, hogy tényleg mindenben ügyes. Igénybe vettem az extrát is , nagyon jó volt.

(2020-07-21) : Majd jött a második menet ahol is franciával indított amit jó mélyen csinál és szép lassan erotikusan. Majd gumi fel ismét és irány a puncija. Megint rámhúzta magát, de én szerettem volna a popsiját is kipróbáni.

: 36db
(2020-08-10) : Finom a technikája, rutinosan nyúlna a golyókért is én kérem hogy azt nem kell. Fekszem és ő pedig fölöttem van, nem megyek át 69-be, simogatom a mellét, a fenekét, és a popója jár a fejemben. Érzem kérés nélkül is próbál minél mélyebben eltüntetni. Mivel már látható mivel van dolga megkérdezem a popót, szabad-e vagy méretfüggő. Nem mond nemet, csak azt kéri hogy a popó szemből történjen.

(2020-06-23) : Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :)

(2020-06-18) : Ezután szuper natúrfranciát kaptam végig el tudtam volna viselni, de képtelen lettem volna kihagyi az aktust annyira gyönyörűen sportos