4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Eszti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Eszti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-03 22:58:05

botosjeti
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eszti beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
4
2 nappal a randi előtt írtam Esztinek VTR-en. De mivel muszáj volt ennyivel előre tudnom, hogy tud-e fogadni, inkább felhívtam a telefonon amikor időm engedte. Nagyon kedves, nyugodt hangja van, a vonalon keresztül éreztem vidámságát, energikus jókedvét. Kezdésnek ez már jól esett. Lefixáltuk az időpontot, majd aznap fél órával a találka előtt kérésének megfelelően SMS-ben is megerősítettem a jövetelemet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A BKV járatsűrűségét jelen (pandémia) helyzetben nem tudom milyen, de villamossal és metroval könnyen megközelíthető. Onnan még 5-6 perc laza séta.
Kocsival mentem, de mivel most ingyenes a parkolás, a környező utcákban egy talpalatnyi hely sem volt, nemhogy a lakás előtt. Szóval elmentem a Corvin plázához és onnan baktattam vissza. Ezt nem számoltam sajnos bele, mert eddig mindig 1-2 utcán belül megoldottam a kocsi lerakását, szóval kissé késésben volt. Egészen pontosan 5 percet csúsztam, de ezt előtte természetesen SMS-ben közöltem Esztivel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag újszerű lakás, mindenhol tisztaság, rend, ahogyan az lenni szokott. A kisebbik szobában voltunk, ahol a cuccaink lepakolására egy alacsonyabb bútor (TV szekrény/komód?) nyújt lehetőséget. Az ágy nagy, kényelmes. Talán annyi említésre méltó dolog van, hogy térdre nem árt vigyázni az ágy középvonalánál. Mintha két elemből lenne összetolva és ha elcsúszik a matrac, akkor lehet lehet némi jajgatás. :) De ez már szőrszálhasogatás, hagyjuk is. A teremtőt úgy sem amiatt emlegettem , de erről majd később.
Eszti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy teste a képeknek megfelelően tökéletesnek mondható. Karcsú derék, formás popsi és cicik. És nincs tetoválás, kérem szépen! Nem mintha nagy gond lenne ha akadna pár, de így a fiatalos, természetes megjelenéshez ez nagyon hozzájárul. A csodás formák ellenére mégis más ejtett rabul. Olyan kerek (és szerintem egyben ritka) arctípusa van, ami abszolút a gyengém. Szavakkal nehéz körbe írni, de azt is, hogy szemei mennyire elbűvölőek voltak. Nem volt túltolva se sminkkel se nagy műszempillákkal, így teljesen meg tudott babonázni a bájos, kacér tekintetével, melyből áradt a jókedv és az energia. Ennél fogva már meg sem tudom biztosra mondani miben fogadott, talán egy lenge kis köntösben.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kicsit várni kellett a fürdőre vetkőzés után, de ez még a csúszás ellenére sem aggasztott. Eszti az ágyra invitált és egy ismerkedő beszélgetésbe kezdtünk. Figyelt rám, érdeklődött irántam és bókokkal illette testem, frizurám. Jól esett, hogy a szimpátia kölcsönös és hogy ennyire közvetlen, kedves.1-2 perc alatt már az arcom átmelegedett, így a bókokat finom test-puszikkal viszonoztam, miközben finom illatát mélyen magamba szippantottam. Ahogy mondani szokták, jó társaságban röpül az idő, így a kezem is már tettre kész volt.A verbális kommunikációt immáron érintésekkel, simogatásokkal is tudtam fokozni...viszont a fürdő felszabadult. Gyorsan de alaposan lezuhanyoztam és folytattuk amit korábban elkezdtünk.
A kényelem érdekében az ágyon egymással szembe fordultunk és elkezdtem Esztit teljes egészében felfedezni. Puha és feszes mindenhol, illata finom de nem hivalkodó. A csúszásomból fakadó szűkösebb időkeret ellenére sem szándékoztam (és nem is szeretek) ajtóstul a házba rontani, pláne ha egy ilyen gyönyörű lány fekszik a karjaim között. De látszólag Esztinek sem volt ez ellenére. Már önmagában izgató volt az is, hogy átadta magát teljesen a csókjaimnak, de az még inkább, hogy pozitív visszajelzéseket is ad. Gyengéden vállamat simogatja és hajamba túr, miközben kecses nyakát puszilgatom. Exponenciális fokozódik bennem a vágy és ajkaiért sóvárgok. Nem húzza el magát, csókol. De pont úgy, ahogy most akarom, nyelvezés nélkül. Nagyon finom így is mert közeben szemével elvarázsol. Eszti keze nem tétlenkedik továbbra sem. Bal kezével tökéletesen játszik a hangszeremen. Nem tépi hátra, nem rángatja, hanem tőben határozottan megfogja és annyira húzza fel, hogy még a makkot is izgatja. Fenomenális érzés.
Át kellett vennem az irányítást és viszonozni ezt a sok jót. Kicsusszant Eszti a kis bugyiból és illatos kelyhe újabb "csókolózásra" csábított és ajkaink - immáron délen - ismét összeforrt. Igaz, hogy már nagyon fel voltam húzva, de tovább kínoztam magam puncijának lassú, érzéki kényeztetésével. Itt megint felkorbácsolódtam a hormonjaim Eszti sóhajainak, kéjjel teli tekintetének és kezei érintéseinek köszönhetően. Számomra ez az igazi kölcsönösség, hogy a kényeztetésért amit adok, ilyen reakciókat kapok. Nem vagyok benne biztos, hogy munkám teljesen ki tudott csúcsosodni, de nagyon kellemes percek voltak ezek mindkettőnknek. Nem is bírtam már nagyon magammal. Az idő szorított, a vér meg feszített. Sapkát húztunk és szemből kezdtük az aktust, ugyan olyan lágyan és gyengéden mit az előjátékot. Mámorítóan jó volt ez is mint az összes többi együtt idő: combjaival átkulcsolt, szinte húzott magába és közben olyan szemekkel nézett rám, hogy teljesen felhúzott. Lábait ide-oda pakolgattam és nem győztem gyönyörködni kéjesen vonagló testében. Mivel jól mozgott, átadtam egy kis időre Esztinek a nyerget mire Ő heves vágtába kezdett. Még nem akartam, hogy ebből "kisüljön a valami" ezért visszakértem az gyeplőt, amit most egy kutyusra tettünk fel. :) Ohh, az a formás popó és hozzá az a karcsú derék. Jajj nekem! De még nem, így mégsem lehet befejezni. Mondtam, forduljunk vissza misszibe mert látni akarom csábító szemeit és kecsesen tekergő kis párduc testét. A vég előtti utolsó felvonásban Eszti összefogta és felhúzta meseszép combjait, én pedig kerek kis fenekét markolva durranásig feszítettem magam. Az utolsó pár ütemben viszont ismét a kitárt lábak közé feküdtem, egymásba fonódtunk és nagy fújtatások közepette így kerültem nyugvópontra.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Úgy, ahogy a Corvin lányok mindegyike, úgy Eszti is magasan a legjobb ár/szolgáltatást arányt nyújtja.
Egy szó sem esett egyszer sem a "rózsákról", így én csak úgy elhelyeztem a legnagyobb csokrot a szekrényen vetkőzés közben. Amikor már a távozás útjára léptem, akkor láttam, hogy Eszti kikészítette a visszajárót. Eszem ágába sem volt eltenni, de nagyon szimpatikus volt, hogy ezt így diszkréten, elegánsan kezelte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Eszti teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeimet. Sőt, túl is szárnyalta azokat. Kedvessége, szépsége elvarázsolt, természetes könnyedséggel adta meg számomra azt a barátnős illúziót, amit a legjobban szeretek.
A kimagaslóan jó együttlét számomra a részletekben, apróságokban rejlik és ezekkel Eszti egyáltalán nem fukarkodott. Így szinte biztos, hogy visszatérő vendég leszek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eszti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-08 11:44:53
Renoir, ne erőlködj! Nem áll jól.
Ettől még igazad van, a beszámoló tényleg jó.

2020-12-07 11:58:16
Laton jo elemny volt,a hejesiras is jo :-) Szoval egy ujabb jo info....

2020-12-05 17:15:20
Nagyon klassz és hasznos beszámolót írtál. Köszi. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-12-04 14:20:55
Bár alapvetően más jellegű írásokat preferálok, de ez tényleg jó lett. Nem repdesnek a pillangók, nem ömlik a nektár, nincs dagályos ömlengés, helyette van normális helyesírás és intelligens megfogalmazás. Teljesen átjön a hangulat.

2020-12-04 13:29:05
Tökéletes, vágykeltő írás egy remek randiról egy csodálatos lánnyal.
Hiába, a "Corvinos lányok" már sok éve nem engednek a színvonalból - ezt már többször tapasztaltam! :)

FunkciókEszti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-12-07) : Eszti a már álló farkam cumizásába kezd... először kezecskéjével felméri keménységét, majd óvatosan felhúzza rajta a bőrt és a makkot veszi szájába és szépen fokozatosan engedi mélyebbre- és mélyebbre. Nem bő nyálasan, de érzékien, hol pedig pornósan, változatosan és nagyon ügyesen franciázza pici szájával teljesen kőkeményre farkamat, néha nyelvével kitérve a herékre is,

felejthetetlen: 1db
(2020-12-27) : Erzeki csokok somogatasok ahogy erem, o is hamar kezet helyezte a szerszamra mar tele is lett elettel. Hamar vizszintben talaltuk magunk es mar vendegvarom csuszott is lejjebb egy kis franciara. Nagyon kellemesen, jol csinalja, feltem is hogy vegem lesz kertem a gumedlit. Fel is helyezte es mar ult is ram. Nagyon tud vagtatni, csokolkozben, fekete haja beteriti az arcom, imadas.

nagyon jó: 2db
(2021-01-12) : Amikor visszaértem ő nem volt a szobában de miután beléptem rögtön feltűnt az ajtóban. Bejött, az ágyra vetette magát és már vette is le a bugyiját, majd az ágyra térdelve elkezdte magát simogatni miközben engem is invitált maga mellé. Nekem sem kellett több, én sem akartam ebből kimaradni mellé huppantam és rávetettem magam csodás kebleire. Aztán számmal a száját kerestem és csókolóztunk egy kicsit

(2020-12-17) : Kisvártatva kértem is a védőfelszerelést amit Eszti készségesen fel is applikált meredező kéjrudamra és azonnal birtokba is vette. Akadálytalanul fogadta magába duzzadó férfiasságom. Előbb csak egy laza galoppozást mutatott be némi csípőkörzést megkívánó mozdulatokkal, majd vágta és poroszkálás ismét. Közben le-lehajolt hozzám néhány csókért miközben én isteni melleit simogattam, markolásztam.

: 3db
(2020-12-14) : A mellre élvezés miatt megkérem az ágy melletti szőnyegre térdeljen, úgy folytassa. Így tudom mellre irányítani. Még leteríti a fehér lepedőt is a szőnyegre biztos ami biztos. Majd újra a szájában, érzem meg van a határpont, kivesszük, szólok most kézzel és mellre van irányítva és már élvezek is oda. Majdnem hibátlan, végén kiderül egy csepp megy a lepedőre is, Esztinek volt igaza hogy leterítette a fehér lepedőt. Mellre irányítottuk, szerintem lecseppent a testéről.

(2020-11-23) : Valamint, hogy mit szólnék, ha inkább meglovagolna? Gyija, és már pattant is a nyeregbe. A vadnyugati rodeókhoz hasonló fergeteges attrakciót mutatott be. Annyi különbséggel, hogy itt a Cowgirl meztelenül és szőrén ülte meg a képzeletbeli lovát, vagy ha úgy tetszik a bikát. Haját úgy dobálta közben, ahogyan azt a rock zenészek szokták az élő koncertjeiken. Nem spórolt az energiájával ő sem, azt éreztem, hogy tényleg le akar nyűgözni.

(2020-11-21) : Kapot a kalapot es kezdte a franciat. Nem akartam sokat beszelgetni, nem dumalni megye ide. Jo erösen csinalja szajavan de megis ovatosan.Ügyes, hagytamhogy csinalja es elveztem isteni volt. Mikor gondoltam hogy nemvegezen mar ki igy kertem üjön ram. Hat MT tenyel jol mozog.Van egy par egyedi techikaja ami elrepit. Igy megint fekeznem kellet öt. Na meg beleül komplett. Meg raül hogy meg jobban belemenjen az ezredes.