17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Shila erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Shila-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-03 17:56:02

Atyuska
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Shila beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Többször találkoztunk már mindig könnyen ment a kapcsolatteremtés ha kellet visszajelzett akár telefonon akár az oldalon nagyon rugalmasan lehet vele időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel szerintem jól megközelíthető bár jómagam mindig gépkocsival érkeztem, a ház előtt parkolni szerencse kell de kis gyaloglással mindig találtam helyet a parkolás ingyenes és nemcsak most.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Shila a kaputól a lakásig navigál diszkrét bejutás.Nemrég épült lakópark garzonja,otthonosan ízlésesen berendezett látszik a törődés s az hogy életvitelszerűen használja Shila itt is önmagát adja.Fürdőszoba jól felszerelt mindig puha törülközőt kaptam zuhanykabinos.(a mosógép mindent visz győződj meg) a francia ágy kényelmes sok párnával a falon tükör segít több információhoz jutni házigazdádról vizuálisan.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Shila egy gyönyörű Nő, korát nem titkolja de sok jóval fiatalabb lány sír a tükör előtt önmagukat látva.Arca szép mindig mosolygós alakját a feltöltött fotók hűen visszaadják alakja tökéletes bőre puha nagyon jó megérinteni.Mindig ízléses fehérneműben fogadott szemet gyönyörködtető őszhatás.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fel illetve levezetés után történt egymás mellet fekve pihegve szemeimmel masszíroztam gyönyörű testét bókokkal halmoztam el s közben érzékien lágyan simogattuk egymás testét, nagyon szeretnék Shila igazi barátja lenni.Tudom hogy a moderátorok kevésnek fogják tartani a leírást de már annyi jó beszámoló íródott már Shiláról hogy most csak az érzéseimet írtam meg.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hosszabb idő után látogattam meg sok mondanivalónk volt lesi reakcióidat issza szavad hogy tegyen kedvedre, mindig közös fürdéssel kezdünk segít (nekem legalábbis)az ellazulásban mégiscsak egy intim együttlétre készülünk.A zuhany alatt már csodálatos érzések öntötte el Shila érintése erotikus lágy s célratörő, a franciaágyon folytattuk az érzések habzsolását remélem Shila is jól érezte magát élvezte a visszajelzések alapján erre következtetek. Mint már jeleztem nem először voltam nála arra kértem és ö kérés nélkül tudta érezte hogy ki szeretnék próbálni valamit amit idáig még nem csináltunk (az erotikus masszázs keretein belül) Frenetikus volt köszönöm kedves.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Shilánál nincs extra ő maga az extra adatlapján vállalt dolgokat maximális barátnősen teljesíti,rezsi hozzájárulás nyilvános nincs zsákbamacska.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 23 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ismételten nagyon jól éreztem magam vele, mindig fél méterrel a föld felet lebegve hagyom el otthonát kedvessége hozzáállása példa értékű ő egy etalon. Köszönöm kedves Shia hogy ismételten beengedtél csodálatos világodba hacsak rövid időre is KÖSZÖNÖM
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-04 23:11:52
Amennyiben Shila tényleg olyan különleges, több karaktert érdemelt volna. Ebben talán a rangod is kötelez. Érdeklődve olvasom egy ideje Shila minden írását, de a tiéd nem vitt közelebb hozzá. Ellenben azaz érzelmi többlet, ami árad az írásodból betöltik a képernyőm. Ebből arra lehet következtetni, hogy egy elbűvölő, és szívtipró hölgyről beszélünk. Minden más a képzeletemre lett bízva.

2020-12-04 15:20:16
Jól indult, de még az érzéseid is rövidek lettek... Valójában ami téged visszafogott az írásban az a következő mondatod: " nagyon szeretnék Shila igazi barátja lenni." Ez egy remek bók a Shilának,de nem itt a helye :( A Hölgy egy remek szolgáltató itt az oldalon. Külön köszönet, hogy kedvessége az a plusz ami mint látható sokunkat elvarázsol. Nem tehetsz róla, engem is levesz a lábamról, de ezért is megyünk hozzá!

2020-12-04 12:08:40
Na de mi történt? Mert azt nem írtad le...És jó lenne, ha néha használnál vesszőt és egyéb írásjelet is.

2020-12-04 11:48:20
Shila nálam az etalon. Sajnos mivel egy héten csak 3 napot rendel, ritkán találkozunk. Egy kicsit valóban rövid az írásod, de ez a te döntésed.

négykarika
Billentyűbetyár
2020-12-04 09:58:23
Valójában nem derül ki a levezetés részből, hogy rejtvénynek szántad, vagy élménybeszámolónak.

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-01-05) : Amikor visszatértem a fürdésből, már mindenétől megszabadulva várt,\r\nhátam mögé került és kényeztetni kezdett. Végig puszilt, simogatott és\r\na fülembe lihegett. Hát már ekkor el...

(2020-12-10) : Nekem ezt már bizonyította néhányszor. A hasamra fektetett és egy isteni, közepesen erős hát és vállmasszázst kaptam tőle. Nem csak tenyérrel dolgozott, az alsókarjával időnként ráment a problémás részekre. Nem nagyon értek hozzá, de felváltva használta a tenyerét, könyökét, alsókarját. Persze számomra a legjobb rész akkor volt, mikor kemény bimbói karcolták a hátam. Szóval egy nagyon kellemes, lazító masszázsban IS volt részem Shila kezei által.

(2020-08-09) : Ledobtam az ingemet, kibontotta az ovemet. Ott alltam az eloszobaban reggel, felmeztelenul, terdig letolt nadragban, cipoben es o a farkamat simogatja a boxeromban, meztelenul es kozben csokllozunk Szuper volt!

felejthetetlen: 6db
(2021-01-25) : Bekent olajjal, és jött egy kis masszázs. Ahogy nekiállt abszolút nem volt tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igazodik. Lassú gyengéd simítások után nagyon komolyra vette a dolgot. Volt hogy talpára állva testsúlyával segítette kimasszírozni letapadt izmaim. Majd megmutatta rajtam, hogy csúszkálnak a fókák a jégen. Hátamon csúszkálva többször belenyalt a nyakamba, a fülem mögé, beszopta fülcimpám.

(2019-12-14) : olajjal finoman masszírozta végig alélt testemet. Nagyon jól esett finom kezeinek játéka, miközben csupasz testével ült a derekamon.

(2019-11-07) : Masszázs is volt ,könnyű,főleg a vállra,nyakra kézre kiterjedő külön kérésemre(talán az idő,a munka,a kor?). Elmondása szerint svéd masszázsban volt részem. Olyan ügyesen ellazított,hogy komoly erőfeszítésembe került eljutnom a végén a zuhanyzó alá !

nagyon jó: 7db
(2020-07-24) : Szájával kezével nagyon finoman és lassan, felváltva kényeztetett, nagyon tudja mi kell a férfinek. Olyan mélyen bevette, hogy a tükörben láttam majdhogynem az orra a hasamhoz ért, és ezt jó sokszor.

(2020-06-03) : Az erekció miatt a hasra fordulás nem ment könnyen, de begyűrtem magam alá a szerszámot és Shila nekiállt a hátam átmasszírozásának. Kifejezetten jóleső, kellemes erősséggel nyomkodott át. Nem mondanám egészségügyi masszázsnak, de a simogatásnál azért jóval több volt. Az adott szituációhoz pontosan ez a középút illet. Masszázs közben még beszélgettünk, hogy hogyan képzeljük a közelgő visszatérést a normalitásba.

(2019-12-12) : Derék és hátmasszázst kértem, amit olajosan teljesített. A masszázs pont olyan, ahogy szeretem, kellemes, gyöngéd, de azért vérpezsdítő. Szerencsére nem a fájdalmas sportmasszázs a kedvence.

: 9db
(2020-09-05) : Még a hátamon feküdtem amikor először egy nagyon alapos talpmasszázst kaptam, a lábujjaim külön törődést kaptak. Így haladt szépen felfelé Shila a combok irányába, finoman, időnként olajat csurgatva azokra. Ez inkább egy kényeztető, tantrikus masszázs volt, mert akkora már ez esett jól. Egy kicsit feljebb próbálta még újra életre kelteni az öreget, de az egylövetű már pihent.

(2020-01-08) : Masszázs csak a végén volt... Kicsavart rendesen! Ezt követően kaptam egy nyugtató masszázst, a végén még egy alapos kényeztetést de egylövetű vagyok....

(2019-11-22) : Nagyon finoman ért hozzám, ami kifejezetten jól esett. Olajos kezétől kaptam egy lingam masszázsnak mondható kényeztetést, de a környékre legalább akkora hangsúlyt fektetett, mint a farkamra. Zacsi, gát, ánusz, combhajlat mind-mind megkapta a kellő törődést.