Vica erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Vica-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-03 14:14:01

Sparrow
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vica beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. Könnyen elérhető, a beszélgetés során megosztott részletek konzisztensek az adatlapon írottakkal.
Kedves, értelmes hangja van, engem leginkább ez győzött meg, hogy kérjek időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szerencsém volt, pont a ház előtt akadt parkolóhely. Ebben az időszakban semmi sem fizetős. Kicsit trükkös visszakanyarodni a Kerepesin ha az ember a Keleti felől jön, de legközelebbre már tudni fogom.
GPS (Google Maps) pontos, simán rábízhatjátok Magatokat.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület átlagos, a lakás jó állapotban van. Semmi kupi-feeling, minden elegáns és hangulatos. A fürdőszoba hibátlan, bőven van tusfürdő- és szájvíz-választék, a meleg víz reszponzív, a zuhanyfüggöny praktikus.
A masszázsszobában van tatami és masszázságy is. Kicsit talán túlzó a félhomály (közelebb a homályhoz, mint a hangulatvilágításhoz), de nem vészes, csupán korlátozza a falra felszerelt tükrök intimitás-fokozó hatását.
Vica külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Vica kedves arcú, nőies hölgy. Az adatlapon megadott paraméterek (életkor, magasság, súly) ránézésre megfeleltek a valóságnak. Ami viszont nem biztos, hogy átjön a retusált képek tökéletessége miatt, hogy milyen káprázatos a bőre. Sima, feszes, finom, hibátlan; ilyen huszonéves lányoknál is csak elvétve találni. Egyszerűen nem lehet elengedni a combokat, popsit, ha egyszer hozzányúltál. Vica keblei teltek, bimbók érzékenyek, semmi csalódás ezen a fronton, ahogy a combok között sem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
2
Masszázs a középső fejezetben kerítettünk sort a masszázspadon; nagyon kellemes és szakszerű volt. Érződik, hogy Vica nem pusztán tanulta a szakmát, de dolgozott is hivatásos masszőrként. Bár a másfél órának kb. a harmada telt masszázzsal, ahelyett, hogy minden testtájon egy minimálprogramot kaptam volna, vádli, derék és háti területeken kaptam egy komolyabb masszázst. Élvezetes volt, semmi erotika, de itt nem is hiányzott.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Mielőtt rátérnék a kényeztetésre, érdekes módon nem volt sok kommunikáció köztünk. Nem tudom, hogy Vica nem beszédes hölgy, vagy nekem kellett volna többet kezdeményezni, esetleg én voltam dekoncntráltabb az átlagosnál, mindenesetre szokatlan volt, hogy ilyen csendben zajlanak a dolgok. Nem rossz, csak szokatlan; velem általában úgy történnek az ilyen randik, hogy akinek nem foglalt a szája ilyen-olyan okokból az kommunikál. :-)

Az első fejezetet a tatamin kezdtük. A csókolózás nagyon diszkrét Vica esetében. Szájrapuszinak aposztrofálni azért igazságtalanság lenne, mert néha az ajkak belső fele vagy a nyelvek hegye találkozik, de a szenvedély takaréklángon. Amennyiben ez nem személyemnek szólt, hanem a csók számára már feszegeti a határokat, akkor viszont hálásnak kell lennem, mert ahhoz képest meglepően sok mozgásteret hagyott. A korábbi írások többsége beszámol Vica orgazmusáról, de legfeljebb egyről, ezért az első kör - némi kölcsönös pettinget követően - az én kényeztetésemről szólt. Több pózban is csináltuk, Vica használta kezét, nyelvét, ajkait (nagyon ügyesen), kicsivel több fény mellett még szexibb lett volna, de így is minőségi kényeztetést kaptam. Már közeledtem a csúcshoz, amikor szerettem volna egy kis pihenőt - hogy tovább tudjam élvezni ujjai és ajkai játékát - ezért finoman megszorítottam a csiklóját. Mivel a részleteket nem egyeztettük, Vica ezt a jelet annak vette, hogy a kezével ne izgasson tovább, de a szájával rákapcsolt, így mire pontosítani tudtam volna, nagyot élveztem a szájába. Ez egyszerre volt humoros és felettébb intenzív - de erről pár bekezdéssel később.

A második kört is hasonlóan kezdtük; csókolózás, simogatás. Vica mellé térdeltem, és farkam a szájába adva kezét a puncijára vezettem. Azonnal értette mire gondolok, és - a kényeztetésemet nem beszüntetve - lágyan maszturbálni kezdett. Ez felülről is izgató látvány volt, a fali tükör pedig oldalról is rálátást biztosított, ami megsokszorozta az érzést. Akár órákig is el tudtam volna viselni ezt a kettős stimulálást, de mindenképp meg szerettem volna ismerkedni közelebbről a puncijával, így elhelyezkedtem a combjai között, és igyekeztem viszonozni a kényeztetést. Vica gyorsan és könnyen nedvesedik, és halhatóan élvezi a törődést. Orgazmusa néhány perc múlva félreismerhetetlenül bekövetkezett, hosszan, hangosan és izgalmasan élvezett, s ha addig nem nedvesítette volna össze az arcomat, akkor legkésőbb most megtette, foltot hagyva a lepedőn. Rövid ölelkezős összebújást követően visszavette kezdeményezést, és keze illetve ajkai már korábban megcsodált összjátékának segítségével engem is a csúcsra repített. Nem kapkodott, az utódok törlőkendőben végezték, de minden nagyon figyelmes és diszkrét volt.

Rengeteg hölgynél olvastam, hogy isteni a natúr franciája, és én is sokaknak 5/5-öt adtam, de az igazsághoz tartozik (nálam), hogy bár az izgató fázisban a többség tényleg nagyon tehetséges, valójában elhanyagolhatóan kevesen vannak, akik tudják, hogy kell levezetni egy férfi orgazmusát. (Legalábbis az enyémet, fogalmam sincs mennyire vagyok reprezentatív; pasikkal ritkán beszélek az orális szex élményeik részleteiről, talán majd Brüsszelben...) Lényeg viszont az, hogy Vica a második hölgy erről az oldalról - és az elsőről nem írtam beszámolót - aki esetében semmiféle túlstimuláló, kellemetlen élmény nem társult az élvezetemhez. Ezért ha valakinek isteni a natúr franciája, akkor az Vica.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Azt mondanám, hogy az árak a budapesti átlag alatt (a rózsaszálak publikusak), de úgy tűnik, hogy a koronavírus lejjebb vitte a díjakat. Valószínűleg ez az új budapesti átlag, de persze erre csak kis mintám van.
Extrák nincsenek, amiket Vica vállal, azok mind benne vannak az alapcsomagban - bár kicsit igazságtalan alapcsomagnak hívni egy csókolózós 2xNFVSZ-t közte egy tényleg professzionális masszázzsal.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Furcsa volt számomra, hogy nem a barátnő-pornós skála valamelyik szélét megtestesítő hölgyet látogattam meg, de a két szuperintenzív orgazmus bőven kárpótolt a szokatlan élményért. Nem mintha bárki kárpótlásra szorulna Vica társaságában, csupán számomra egy más típust testesített meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vica erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-08 15:03:10
Voltam nála, kellemes emlékek....😌

2020-12-08 12:39:03
Beszámolódnak köszönhetően a kedvencek közé, és egy elég előkelő helyre került Vica. Grat, és köszi!

2020-12-08 08:53:07
Élveztem a stílusát, teljes képet ad a szeánszról, egyben kedvet is csinál hozzá. Gratula!

2020-12-08 08:35:05
Jó kis beszámolót kerekítettél a randitokról!! Gratulálok Cimbora!

2020-12-05 07:11:19
pont a 25. jól megírtat adtam :) gratula a bónusz napokhoz és köszi a megosztást!

FunkciókVica legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-10-24) : Vica betérdel lábaim közé, fölém hajolva csókol, és testemen halad lefelé, azt minden területén csókokkal kényeztetve. Lecsúszik cerkámhoz, ami ekkor már keményen várja, hogy birtokba vegyék.

(2018-11-21) : Bokáknál kezdte, haladva vádlim, combok is kaptak a masszázsból. Alaposan gyúr a Hölgy, szakszerű kézmozdulatain érezhetőek, hogy nem könyvből tanulta.

: 4db
(2020-09-18) : Vica krémet használt, ami nekem is megfelelt. Nagyon kellemesen, úgy közepes erősséggel kezdet hozzá. A tükörben lehetett követni teste mozgását, meg a kis bugyit is ami még takarta gyönyörű fenekét. Megkértem, ha nem gond vegye le, kár lenne takarni azt ami szép. Kérésemre levette, így folytatta tovább bokától-tokáig.

(2020-01-16) : Masszasa kezdeten atvizsgalta a testem es megnezte hova kell nagyobb energiat fektetnie. Tetotol talpig olyan fantasztikus sport-gyogy-sved masszast kaptam 3az1ben hogy megszolalni se volt idom. Itt is latszik hogy rengeteg energiajat fektette a tanulasra kepesitese szakmai bizonyitvanya illetve szakmai tudasa szamomra csillagos 5os! Es a kezeiben az elmult evek gyogyito masszas rutinja.

(2019-08-22) : Finoman utalt a mozgásszegény életmódom következményeire az izmoknál amelyet nem tagadtam, mert egyébként másutt is jól látható. Már a masszázs kezdetén lekerült a melltartója így megcsodálhattam formás melleit amelyek keménységét tapintással is ellenőriztem.