42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ashley szexpartner

szexpartner

Ashley-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-03 13:35:58

stone cold
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ashley beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Vtr-n egyeztettünk egy nappal előtte- szerencsére az általam kért időpont jó volt neki is- így gyorsan ment a dolog.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én tömegközlekedéssel mentem - mint általában- de gondolom az ingyenes parkolás most nem segíti annyira az autóval közlekedő kollégákat.Villamos,metró pótló busz pár perc sétára van a tetthely színhelyétől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ashley egyedül rendel,így nem kell senkit kerülgetni,meg a fürdőszobára várni.A fürdőszobában kád,jó pár tusfürdő+szájvizek a megfelelő higiénia biztosítására
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ashley valós fényképekkel hirdet,így senkit nem érhet meglepetés.Mivel szeretem az ilyen felépítésű hölgyeket - akiken van mit fogni- nekem teljesen bejött,mind külsőleg,mind pedig belsőleg is,mert egy vidám, kommunikatív lányról beszélünk.Melltartó+harisnya kombinációban fogadott,ami egyből beindította a fantáziámat, gyanítom más is ugyan így járt volna😊

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Rövid bemutatkozást,majd zuhanyzást követően,az ágyon kezdtünk,lassú de eredményes ismerkedésbe.Kényeztetésre jól reagált, folyamatosan simogatja az embert és kegyetlenül jól használja az adottságait - a nagy cicikről van szó- amivel nagyon könnyen harcra kész állapotba tudja hozni az ezredest,hát még amikor beveti hozzá a francia tudását is,az valami eszméletlen.Nem csak,hogy változatos ( bőnyalas,tövig benyelős,cirógatós,nyelvvel szánkázós,makkot ujjal ingerlős stb) de maximálisan igazodott a kéréseimhez,így nekem kellett leállítani,hogy nehogy idő előtt végem legyen.Gumit kértem,majd hátulról támadtam,hát nem fogta magát az már egyszer biztos,ha próbáltam kicsit " pihenni" akkor ő tolta rá magát az szerszámra, ráadásul jól is mozog és hanghatások is arra inspirálnak,hogy " még,még,még ennyi nem elég!- régi focimeccsen kiabált hasonlattal éljek.Nem is nagyon bírtam magammal,rövid francia leckét követően éltem az NFVSz lehetőségével,ami után fáradtan dőltem le az ágyra.Rövid beszélgetést követően,második menetre hergeltük egymást,itt most 69-es pozícióban élvezhettem a francia leckét,majd szemből támadtam,miközben ő a cickóival játszadozva hergelt, teljesen elborítva az agyamat.Sajnos a második zicceremet nem sikerült gólra váltani,de ez nem az ő hibája volt,hiába mentem 90 percre,még pár perc kellett volna - egyszer sem nézte az órát,sőt meg sem említette,hogy lassan letelik az időm- hogy másodszorra is feliratkozzak az eredményjelző táblára,pedig bevette a cickóit,franciáját is mindhiába.Mivel alaposan leizzadtam,ezért egy gyors zuhanyra még elszaladtam,aztán elhagytam a helyszínt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Mivel először jártam nála,előre letettem az asztalára az ajándékot,mely pesti átlagon mozog ,budai 90 percnél kevesebb az biztos.Amit az adatlapon feltüntet,hogy szereti,azt vállalja is,amit még nem szeret,azt nem is vállalja, felesleges is köröket futni miatta.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem mindenkinek van egy elképzelése,fantaziálása,hogy miképpen is fog - vagy miképp szeretné,hogy alakuljon- a randi alakulni,hát nálam sikeresen túlszárnyalta a kapott élmény azt amire számítottam,pedig hát nyílván nem véletlenül áll 100%-os értéken a mutatója.Nagyon jól éreztem magam és kegyetlenül ki lettem facsarva.Kemény kardió edzés volt,remélem még lesz benne részem,ha Ashley is ezt gondolja.Bár neki is mondtam,itt is megteszem tömören:Köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-02-19) : A vég kezdete felé hátamra fektetett és fantasztikus NF-ben részesített. Megkértem, hogy a dolgost tüntesse el a hatalmas cickóiban és egy mindenre kiterjedő ciciszexben részesültem.

(2020-01-10) : Franciája fantasztikus és ezen a pályán is maradtunk. Kérdezte nem e kapcsolnánk össze amink van, de tartva a gumi fóbiámtól inkább a francia nyelvtant erőltettem.

(2019-09-28) : Ezután kezébe vette az irányítást és csodás NF, cici és kézi munkával alaposan felhúzta a rugót. Már majdnem eldurrantam ezért kértem a gumit . Lovaglással szerettem volna kezdeni, ezért felszólítottam a nyeregbe ülésre.

felejthetetlen: 26db
(2020-08-13) : Mellé heveredek majd kérdezi hogy mit szeretnék? Én még mondtam hogy mélytorok vsz. Kombót. Mondta hogy oké és egy másodperc múlva úgy eltűntek a szájában hogy majd megállt a szívem. Azt se tudtam mit csináljak hogy ne robbantak fel azonnal. Na aztán eszembe jutott hogy kis pacizással nyerek egy kis időt így megkértem hogy csüccsenjen bele. Aztán így is lett, de cuki volt mert mondta hogy ő rácsüccsent. És most?

(2020-07-24) : Ahogy nyelvemmel finoman belenyaltam, illatos, húsos puncijába egy sóhaj hagyta el ajkát. A punci nedves volt, de egykettőre lucskos lett. Megduzzadt rendesen. Foglalkoztam mindennel. Hol a bejáratot nyelveltem, hol csiklóját.

(2018-10-17) : Nem csak a minaretet, hanem a körülötte elterülő tökföldet is bebarangolja, nyelvével szájával egyaránt.A kis tököcskék jojóznak és ekkor váratlanul tövig nyeli lompit.

nagyon jó: 19db
(2020-04-03) : Tusi után az ágyon várt már meztelenül, mellé feküdtem és már kezdte is simizni a farkam, majd megkérdezte, hogy szeretném és már rá is cuppant!:) Meg jegyezte viccesen hogy elég csendben vagyok, de hát mondtam, hogy csak élvezem a pillanatot még el nem durranok!:D

(2018-07-02) : Cuppogott és nyalakodott, mígnem farkom komótosan eltűnt szájában. lazán vette tövig és garaton tartotta mivel morzsolgatta a végét. Fantörpikus.

(2017-12-03) : Nagyon jó ,bő nyálas franciát kaptam.Mikor már feléledtem gumit rakott fel,és félre álltam ,mert Ashlay megigazította a lepedőt.Behajolva elém tárult az a nagy kerek popsi,

: 42db
(2021-01-18) : Gumi fel és Ashley nyeregbe ült na már az elém tárulkozó látványtól is kész voltam!! Két karjával összeszorította hatalmas melleit igy "lovagolt" még most is beleborzongok a gyönyörü látványos emlékbe. Hát igy viszonylag hamar végem is lett! Beszélgetünk pihi képpen. Jó beszélgető partner. Újra életet lehelt ahova kellett gumi fel "szeretem ha hátulról"

(2021-01-07) : Először kezelésbe vettem a ciciket, csókolgattam, nyalogattam, masszíroztam ezerrel. Tudja is, hogy ettől döglik a légy és ez fajta elégedettség végig az arcára van írva. Utána jól felszopott, ügyesen, tempósan, olykor tövig bekapva, lent tartva. Közben a kezeim továbbra is a melleket kezelték. Mikor már kemény voltam, jöhetett a mellszex minden irányból.

(2021-01-04) : A mi történetünk francia tanulással kezdődött, amit nagyon imádtam, így ott tulajdonképpen végem is lett. Ezt követően cirógattuk egymást, itt megvolt a klasszik barátnő feeling. Beszélgettünk, csókoloztunk majd újra kezelésbe vett. Nem kellett sokat várni és harcra kész voltam

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.