Lili erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Lili-

V.I.P hirdető
84/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-02 19:05:16

Yossarian2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lili beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előszőr egy héttel korábbi randit beszéltünk meg, de sajnos akkor nekem közbejött valami, így le kellett mondjam. A hét elején újra hívtam, megint ő vette fel, felfrissítettük a lényeges információkat, és szerda délelőttre beszéltünk meg egy már tuti másfél órás randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A találkahely délbudán van, egy nemrég épült és folyamatosan fejlődő lakóparkban. Autóval kényelmesebb, de villamos és busz is jár a közelben. A parkírozás a lakóparkban MOST IS fizetős, erre figyeljünk oda. Azonkívül kb. 100 méterre található az Újbuda Center parkolója, mint opció. Azért előszőrérdemes plusz 15 percet kalkulálni a lakásig jutáshoz.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A helyszin már ismerős volt, nemrég jártam egy volt kolleganőnél. Bazi nagy épülettömb, annak a jobb oldalán van a bejárat. Megkapod a kódokat, a bejárat végén jobbra találod a lifteket, ha bútort is hoztál, a baloldalit ajánlom. A megfelelő szinten kilépve csinálsz egy jobbost, mész még néhány lépést. Az ajtón van valami dísz, de már nyílt, úgyhogy nemtom mi. Belépsz egy nagy előtérbe, ahol kellemes ciklámen félhomály fogad. Balra egy amerikai konyha, az előtérből jobbra pedig a többi helység. Egy kisebb szoba, ahol legutóbb jártam, több mint elég nagyságú, tatamival és massz.paddal, körbe tükörrel. Vele szemben a fürdő, kádas zuhanyozóval, függönnyel, sokféle tusfürdő. Mosdónál fertőtlenítős kézmosó, szájöblítő, dezodorok, száraz kilépő. A fürdő melletti nagyobb szoba volt most a terápia helyszine. Szintén masszázspad, szobainas, fotel és egy méretes franciaágy szerűség, szépen díszítve, párnákkal. A páros masszázsok itt zajlanak. Lili kérésemre foglalta le erre az alkalomra(nem feláras). Hangulatos zene, meghitt légkör, tisztaság.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lili látványa egyszerűen lehengerlő. Az ajtó becsukódott és ott állt előttem egy eszméletlen jó csajszi egy hófehér csipkés bodyban. A pacemakerem nehezen bírkozott meg a látvány hatásával. A fotókon sem piskóta, nade élőben...... Szép arc, gyönyörű mandulavágású szemek, érzéki száj, hattyú nyak, szépen ívelt váll. Teste formás, sport múltja miatt arányos, olyan popsival, hogy a fal adja a másikat. Hosszú combok, lapos has, szép, gusztusos szemérem test, nem túl nagy, de igen formás, érzékeny mellek, kecses finom kezek. Minimális smink volt rajta, inkább csak a szemén. Szóval naggyon egyben van ez a lány!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Lili masszázsfajtái egyenlőre még nem bővelkednek nagy repertoárral, de nemrég kezdett, folyamatosan fejleszti ebbéli tudását. Az én igényemet viszont teljesen lefedte a jelenlegi is. Most a svéd, dán, norvég, szingaléz és egyéb profi testápolásra nem volt szükségem, ezért Lilitől relax masszázst kértem. A masszázs helyszinéül a padot kértem, szerintem ott a legcélszerűbb. Ezek után hasravágódtam és már nagyon kivántam Lili becéző érintéseit ,,agg" testemen. Lehetőség volt olaj vagy krém között választani, olajjal kértem. Lili a bokámnál kezdett, szép finoman körző, majd inkább simogató mozdulatokkal haladt felfelé. Közben beszélgettünk, a nagy korkülömbség ellenére találtunk témát. A comboknál már egy kicsit szétnyílt az olló, az esetleges ismerkedés céljából. Lili vette a lapot és finom érintéseivel már be-be csusszant az intimebb szférákba is. Közben a farizmom is részesült némi figyelemben Lili keze által. Mikor kezei már a zacsit simogatták, ösztönösen megemeltem a csípőm, a jobb hozzáférés érdekében....... A masszázs ez a része kérésemre itt ért véget.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lili kényeztetését megelőzte az általam felajánlott mechanikus testbalzsam, amit önző módon soha nem hagynék ki. Főleg így ünnepek előtt szívesen adok át némi boldoságot, remélve, hogy az célba is ér. Helyszin még mindig a masszpad, Lili gyönyörű teste, a hátán fekve. Hát nem semmi látvány a csajszi! Párna kerül a feje alá, kezemben remeg az olajos flakon, agyban már ejakuláltam. Olajos kezem kényeztetni kezdi Lili csodálatos testét, combjait kissé széthajtom, ujjaim önkéntelenül is visszatérnek szeméremtestéhez, egyre több időt töltve ott. Nem bízom a véletlenre, szükségem van partnerem útbaigazgatására is. Lili időnként megkaparintja falloszom, markában tartja, időnként keze megrándul. Kezem és Lili ,,használati utasítása" segítségével teste egyszer csak megrándul, egy kicsit még hullámzik... tenyerem felsőtestére teszem, megnyugszik...... Lili ezután a franciaágyra invitál, nincs ellenemre, követem. Mondom neki, tégy velem kedved szerint. Lili még nem rutinos, de ez adja meg a báját a még kezdőknek és neki mindene megvan hozzá, hogy azzá váljon. Alulról kúszik fel, puszilgatja alsótestem, felér az érzékenyebb részekhez, nyalogatja, szopogatja, simogatja. Ez nem csak erotikus, ez kedves, odadó. Természetesen tisztában vagyok a ,,helyzettel", de jól esik nagyon. Nem szeretnék a szájában ,,végezni", kérem, hogy a kezét használja az én beteljesülésemhez. Lili egy kis olajat tesz tenyerébe és így ereszti szabadon a ,,szellemet" a palackból. Van még időm, fejem Lili combjai közé hajtom, gyönyörű illatos, zárt szépségéhez, nyelvemmel búcsúzom el tőle, a legjobb tudásom szerint.....
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Vannak extrái, egyiket sem vettem igénybe, az alapban foglaltak pont elégnek bizonyultak. Budai átlag, a megadott szerint, a végén tettem le.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemesen töltöttem a randit Lilivel, figyelmes volt, a kedvemben járt. Mosolygós, kedves, kommunikatív, természetes, semmi megjátszás. Még kevés időt töltött a szakmában, jó lenne, ha sokáig maradna körünkben. Ajánlom mindenféleképpen!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lili nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.