25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Hannácska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Hannácska-

VIP SZTÁR hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-02 17:33:07

OrangeLabel
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hannácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta egyeztettünk már különböző csatornákon, különböző időpontokban, azonban közös nevezőre ez idáig még nem sikerült lelnünk. Most viszont a sors megoldotta ezt a helyzetet. Váratlanul, teljesen felforgatták a délutáni programomat, ráadásul már útközben írt a változás híre. Ott voltam Hanna közelében és szinte azonnal tudott fogadni. Soha rosszabb vigasztalódást az elmaradt ugyan nem olyan kellemes, ám de annál hasznos programomat illetően.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval. Hideg is van, vírus is van, meg a ház előtt éppen nem tesz le semmi, de sok minden (villamos, buszok, metró, vonat...) relatív a közelben közlekedik. Szóval kiváló megközelíthetőség és autóval is válogatni lehetett a parkolóhelyek közül. Nekem a ház előtt sikerült megállnom!:-) Eddig minden tökéletes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújított panel, felújított kis lakása. nagyon komfortos, kompakt kis (bocsánat, de az alliteráció miatt sem hagyhatom ki) kúró kéró...:-) Szoba panorámás a Bikás (nomen est omen) parkra. Ami azért Bikás, mert a közepén egy dombtetőn van egy bikákat ábrázoló gigantikus szobor. Fürdőszoba nem panorámás, ellenben fel lehet akasztani a zuhanyrózsát és van tusfürdőből választék...a kilépő száraz és mindenhol, minden tiszta!:-) A babaszobában egy nagy ágy terpeszkedik az ablak alatt, mellette és a végében még van elég hely közlekedni, vagy egyéb pozíciók megvalósítására is...:-)))
Hannácska külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Hanna egy formás kis menyecske.:-) Gyönyörű hosszú hajkoronával rendelkezik. Nagyon szép arcú és igazán kellemesek a kicsit felturbózott mellei. Popsija is formás, bőre sima! Nekem a finom hosszú haja nagyon bejött, de melleit is szerettem, a puncijáról pedig ódákat tudnék zengeni...meleg, nedves, befogadó, széééép...:-)))

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
fürdés után az ágy végében ölelkezés, közben Hanna elkapta a hímtagomat és kézzel kezdte formába hozni. Én meg csak öleltem, ahol értem, ahogy tudtam... Egy kis idő után úgy döntöttem, hogy hanyatt vágom magam az ágyon, hátha jut még a kézi munkán túli jóból is nekem...
Nem tévedtem...Hanna vette a lapot és a farkamat a szájába. Összefogta a haját előbb és bejelentette, hogy akkor most egy kis francia nyelvleckében fog részesíteni. Warmly welcome!:-)))
Mit is mondhatnék? Szavakba nehéz önteni azt az érzést, látványt, kéjt, amivel Hanna tud varázsolni a furulyán...óriási művésznő, pláne, amikor két szopás között véletlenül rácsorgat egy adag nyálat a véreresen duzzadó, kőkeményre szopott farkamra... Az valami extra élmény a teste simogatása és a szopásán túl...ahogy Rám nézett és közben csorgott a nyál a szájából a farkamra...majd meg is köpködte később...én pedig kérdezgettem, hogy szeretei szopni a f*szomat, Ő pedig aranyos doromboló kis cica módjára kéjes halk igeneket nyögdécselt ki...Juuuuujjjj az nagyon király volt!
Olyan jól szopott, hogy szokás szerint többször le kellett állítanom, nehogy véletlenül elsüljön a fegyver...de valahányszor újrakezdésre is kértem egy kis szünet után, mert olyan finoman, lágyan, kedvesen, érzéssel csinálta, hogy az élvezeti értéke az egeket verdeste...na meg közben néha Hanna kézzel, a finom ujjacskáival is kacérkodott a nyálas doronggal...nagyon szexi és nagyon odaadó NŐt ismerhettem meg már ebben az első felvonásban is és ekkor még hol jártunk a katarzistól...
Az ágyon feltérdelve is szopott alkalmi kedvesem, amikor tudtam simogatni a popsiját és láthattam a puncikáját is elő-elő bújni két szopás között...végül az ágy mellé álltam és ülve is szopott nekem, amikor néha ráhúztam a kis buksiját finoman. Persze mindvégig nagyon kedvesen biztattam Hannát és a végtelenségig dicsértem, dicsértem...mert megérdemelte! A szopási repertoár lefuttatása vége felé jeleztem, hogy akarom a puncikáját...amit meg is kaptam egy laza gumihúzást követően, először a klasszikus hittérítő poziban...Húúúúúúúúúúúúúúú de nagggggyon finom volt. Óvatosan, fokozatosan hatoltam be, hagytam, hogy Ő vezesse be a farkamat. Amikor meg bent volt, akkor is óvatosan bátorkodtam csak mert féltem, hogy idő előtt elsülök. Szóval többször kihúztam és pihentettem és csak néztem a kinyílt nedves kis virágát. Visszadugtam többször is a húsos punciba, ami nyelte a farkamat kedvesen. Köszben ráborultam, a nyakamat csókolta, ölelt, húzott. A vége felé éreztem a ritmust benne, már-már szeretkezés érzésem alakult ki, ami első randin nagyon komoly...
De hagyjuk a romantikát...
Viszont a klasszik kutya kedvenc pózom nélkül nem mehettem el, ezért kértem, hogy forogjunk. Hanna máris ott pucsított a rendesen bejáratott nedves puncijával én meg a kőkemény farkammal. Hát összeraktuk újra amink éppen kéznél volt. Elkezdtem hátulról tolni finoman, lágyan. Néha teljesen kihúzva és újra visszadugva, gyömöszölve. Jó volt ilyen szűk, de mégis befogadó, magába szippantó punciban ténykedni.
Simogattam a közben kiengedett, popsijáig érő finom friss haját, húztam a vállainál, gyömöszöltem a kis popsiját, derekát, néha ráborultam és a melleit szorongattam, miközben...mondjuk ki élvezettel, basztam a gyönyörű partnernNŐmet! Elérkezettnek láttam a katarzist, így egyre jobban dugattyúztam és kértem Őt is, hogy basszon nyugodtan, mert nekem most már nagyon jó...szépen elrepültem, lüktettem sokáig, ám Hanna készségesen megvárta, amíg lenyugszom és csak utána váltunk szét. Én a lenyugvás közben simogattam és puszilgattam finom testecskéjét.
Óriási élményt adott nekem Hanna. Első randira nekem nagyon ritka az ennyire tökéletes, hosszan elnyújtott kielégülés. Ezt bizony csak a legnagyobbak tudják...kémia ide, vagy oda...
A végén kértem még egy kis levezetést, azaz hátsimizést, bár Hanna jelezte, hogy masszírozni még nem tud, mert a keze még nem gyógyult meg 100%-osan, de nekem több volt mint simogatás, nekem már ez majdnem masszázzsal érte fel...a lényeg hogy az is jó volt!:-)))
Elszámolás
Első tali, így előre a babaszoba kis asztalára helyezve. Két papírdarab, de csak az egyik a legnagyobb magyar...szóval szép csokor, de szép élményekért szívesen hagytam Hanna vázásában a virágokat... Sokszor volt már sokkal rosszabb, hasonló méretű, vagy akár még nagyobb csokorért is...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem sikerült átadnom az eddigiekben is azt, hogy én mindennel nagyon meg vagyok elégedve, amit Hannánál tapasztaltam, amit Tőle kaptam. Egy óriási művésznő abszolút jó értelemben...a farkamra csorgóm nyála közben a kéjes nézésével, a doromboló halk kis igenecskéi, amikor mindig tudomásul vette, hogy mennyire kis "dög" az én kérdéseimre adott válaszul...a virágos gyönyörű nedves puncija, amikor fekszik előttem és én térdelek előtte a farkammal a kezembe, amit készülök a szirmocskái közé betolni...Egy szexISTENNŐ Ő is!:-)))) Boldog vagyok, hogy ismét nem kellett csalódnom, és hogy ismét ilyen nagyon kedves partnerrel hozott össze a sors és hogy ISTENNŐ-t avathatok ismét! Megyek még...csak ne lenne olyan sok Istennő jelölt még a listámon...a meglévő Istennőkról nem is beszélve, akikkel ismételnem kell, hogy frissen tartsam az élményeimet...:-))))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hannácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-08 11:21:54
Kedvelem a beszámolóidat. Ezt is. Szórakoztató, olvasmányos, infóval teli.

2020-12-03 14:05:12
Nahát, a hős kitartó királyfi elnyerte a jutalmát, a bájos királylányt, akarom mondani Istennőt. Végre eljutottál Hannácskához. Remek írás.

hugo69
Belát a dolgok mögé
2020-12-03 12:58:46
Remek írás, jó volt olvasni. Köszi, hogy szántál időt az élmény megosztására ilyen formában.

FunkciókHannácska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2020-12-21) : Lágyan, cuppogva, valóban bő nyállal kezdi. Nagyon felhúzott, kérésemre kezés elveszi, lassít, csak a végét nyalogatja. Közben szépséges haját simítom. Szemembe néz, ismét megállást kérek tőle. Hamarosan feladom, érzem, hogy nincs esélyem Hannával szemben, szólok neki. Ami most jön, az valami hatalmas, és tényleg egyedi. Csak a makkom van a szájában, mellyel erős vákuumot képez,

(2020-07-05) : Tud lovagolni, az biztos. Végig a szemembe nézett, ez tapasztalataim alapján nem gyakori. Igazából zavarban voltam. A legjobb mégis az volt talán, hogy végig simogatott aktus közben.

(2019-04-26) : Lekerültünk az ágyra ahol a déli vidékeket vette kezelésbe. Nagyon kellemes NF és izgató kézimunkával és cici szexszel sikerült alaposan megmerevíteni a szerszámot. gumihúzás és behatolás. Lovacskáztunk egy jókorát, majd irány kutyusba.

nagyon jó: 12db
(2020-12-27) : Ezt készségesen meg is tette, és nekilátott a franciának. Kérésemre szépen lassan, finoman szopott, közben kéjesen a szemembe nézett, így erősítve a hatást. Könnyedén elérte a kívánt keménységet, többször is meg kellett állítanom őt, mert már csak egy hajszál híja volt olykor, hogy a szájába lőjek. Ezért mondtam is neki, hogy húzzunk gumit és üljön bele.

(2020-05-11) : Először egy natúr franciával indul a történetünk, én fekszem, ő pedig felettem, kezem eléri a fenekét azt simogatom míg rúzsos szája szépen eltünteti a farkamat, kezdetben lágyabb finomabb a játéka, és mindvégig míg a szájában van a szemembe néz,

(2020-01-25) : Viszonoz minden ölelést puszit, franciázni szeretne, de nem engedem. Gumit kérek, mert minél hamarabb benne szeretnék lenni. Felpattan az lécre és nagy vágtába kezd. Teljes hosszban, csak a kupak, kis forgás, nagyon ügyes csípőmozdulatokkal variál.

: 24db
(2020-12-09) : Fürdés utan leheveredtem az ágyra odabújt hozzám és rögtön kezdődött a francia óra rendkívül ügyes benne és ami ennél fontosabb hogy kitartó.bőnyálas volt az fix közbe tartja a szemkontaktot.ezutan kutyusba atfordultunk dugtam igy is birja határozottan azt kell mondani.utánna visszatértünk a franciára és kb 40percet szopott megállás nélkül.

(2019-12-10) : Én még próbálkoztam volna tovább, de kezébe, illetve szájába vette az irányítást, és ezúttal az ágy mellett állva kaptam egy fergeteges franciát, míg ő a szélén ült. Volt szerencsém a kebelszexben a csodálatos mellei között. Eközben ő a hátán feküdt, én pedig fölötte térdeltem. Nagyin izgató volt, ahogy a látvány is, hogy azokat a gyönyörű kebleit összefogva eltüntette a farkamat. Kifejezettem addig csináltam, amíg úgy éreztem, hogy közel vagyok a kilövéshez, ami nem telt sok időben.

(2019-10-12) : Kis barátomra hajol, és forró ajkai közt tűnök el. Lassan, élvezkedve nyalogatja, köpködi, kicsit kezez, de nem bánom, nagyon fini ujjacskái vannak, újra közelít, ajkai lassan feszülnek a férfiasságomra, siklik lefele, majd fel, nagyobb tempóra kapcsol,

lehetne jobb: 1db
(2019-11-06) : Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonult...