25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
54
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Leila szexpartner

szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-02 15:20:06

piaggio001
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-03

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
VTR egyeztetés történ már 2 nappal korábban. (Biztosra akartam menni)
Tájékoztatott mindenben és minden úgy volt ahogy megbeszéltük.
A megbeszélt időpontban telefonon hívtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
4
Újépítésű lakópark, javában folynak a munkálatok a környéken. Pár perc séta távolságra tudtam megállni az autóval. BKK ügyben nincs tapasztalatom, de elég forgalmas részen van ezért biztosan számos lehetőség van az odajutáshoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Odaérve hívtam és kaptam is a kódot a bejutáshoz, azonban nem nyílt ki az ajtó, pedig helyes kódot jelenített meg a kijelző. Mindketten próbáltuk nyitni -én alulról Leila felülről de sajna így sem sikerült xD 😂😂
Az lett a vége, hogy Leila lejött értem és együtt mentünk fel a lakásba ;)
A lakás nagyon szép és új szépen berendezve.
Tisztaság volt mindenhol. A fürdő nálam kényes pont, de itt minden szuper tiszta volt.
A hálóban volt a tetthely, nagy franciaágy és azon szépen kikészítve a törülköző amit meg is kaptam és indultam is a fürdőbe.
Hozzáteszem, hogy frissen mosott száraz törülközőt kaptam ☺️
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor lejött értem a bejárathoz akkor egy hétköznapi farmer-sportcipő kombó volt rajta. Azt kaptam amire számítottam, nagyon jó test szép vigyori arc.

Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdőből visszaérve már az ágyon fekve várt egy szál semmiben ;)
Egyből letámadtam, nyelves csókok közben tapi egymást. Kértem hogy pucsítson nekem az ágyon én meg hátulról benyaltam neki. Olyan kívánatos szép puncija volt, ezt nem lehetett kihagyni. Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛
A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele.
Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig. Olyan jó szűk puncija van, hogy azt nem lehet leírni... azt érezni kell.
Kicsit pihentünk, kaptam egy pohár vizet mert ki voltam tikkadva.
Beszélgettünk erről arról aztán felhozódott, hogy megígérte nekem felveszi a diák jelmezét.
Úristen!!!! Az a látvány, szexi diáklány tűsarkúban. Na itt vette kezdetét a második felvonás 😛 A látvány tett róla hogy készen álljak minden tekintetben. Kértem is a gumit és támadtam is kutyusban. Olyan jó érzés volt, hogy nem nagyon szerettem volna váltani, ezért kértem, hogy hasaljon le és ugyan úgy hátulról dugtam egyre tempósabban amit kéjes nyögésekkel jutalmazott aztán durrantam a gumiba ;)
Egy gyors tusi és indultam is az utamra.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extrákat nem vettem igénybe. Korrekt pesti átlagár. Minden tekintetben tetszett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tuti biztos meglátogatom legközelebb is. Ettől jobb benyomás nem is kell ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-03 18:06:59
Az biztos az ánuszát én is nyalnám-falnám.Meg is teszem,neked ajánlom majd.

D4v3
Megbízható
2020-12-04 15:26:53
Mivel nem Romana sorozat írását kell megugrani, ezért ez éppen elég infó. Aki többet szeretne, látogassa meg a hölgyet vagy térjen be egy könyvesboltba.

2020-12-04 15:03:09
Száraz, technikai leírás. Nekem ez így kevés, egy átlagoshoz is. De ne aggódj, majd jönnek a tömörséget, célratörőséget kedvelők.

2020-12-04 14:31:38
A külső leírás nagyon szűkszavú, az hogy mire számítottál nekem nem sokat ír le.

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-01-21) : már csúszott is le és francia óra hamar kezdetett vette. Nagyon finoman csinálja kicsit kézzel rásegit, de nem baj eszméletlen az érzes és a látvány közben markolom a feneket, simogatom a hátat aztán hogy neki is jó legyen, mondtam csinájuk a 69-ben és már popsimarkolva majszoltam is a punciját amitől ő meg rágyorsított a franciára hát majd elszáltam a gyönyörtől ezért kértem a lassitást.

(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-23) : Szorgalmasan rám is ült. Csodálatos látvány tárult így elém, a melleit kényeztettem miközben rajtam vonaglott. Ezután rám hajolt így már együtt mozogva folytattuk, közben mellei az arcomba lógtak amik közé jól be is fúrtam magam. Rendesen felgyorsultunk és a heves vágta közben arcomban a csodás cicikkel ért el a vég.

(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

nagyon jó: 8db
(2021-01-21) : ő oldalról mellém térdelt és egy remekbeszabott nyalogatós cuppogós kényeztetést mutatott be. Egy idő után kértem hogy kicsit lejjebb is kényeztessen nyelvével, ezzel a zacsi aljáig jutott, majd a golyókat vette szájába és szopogatta. Mikor ezt kiélveztem, kiültem az ágy szélére, ő elém térdelt és így élvezhettem ajkai játékát. Szeretem ezt a pozíciót, mert így a mellek is könnyen elérhetők, simogathatók és a helyzet is intimebb.

(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

: 1db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem