354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Wanda Gold szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-30 21:16:41

Nuvolari
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Drága Nuvolarim! ❤️


Nagyon köszönöm neked, hogy újra és újra meglátogatsz és fantasztikus randikat élhetünk át együtt. Nem mellesleg köszönöm szépen ezt a beszit is, tudom, nincs könnyű dolgod, hiszen nem keveset írtál már rólam és nehéz újat írni.
Bár ahogy olvasom, ismét nagyon jól megbirkóztál ezzel a feladattal. Szuper lett! 🙂

Azt is jó olvasni, hogy most is, mint mindig csodásan érezted magad, ezek szerint nem tudsz megunni 😁 Mondjuk ami ilyen jól végződik mindig, azt nem is lehet 😛
Ezzel én is hasonlóképpen vagyok, megunhatatlan a társaságod. Remélem még sok ilyen klassz randink lesz, amíg itt leszek nektek😉

Várlak vissza sok sok szeretettel!

Csókollak😘

Wanda❤️

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző este hívtam Wandát, ezúttal nem sikerült azonnal elérnem, de pár perc múlva visszahívott, és máris hallhattam a csicsergését, amit álmomból felkeltve is felismernék :) Az egyeztetés most is flottul ment, jó volt neki az időpont, amit kértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Két egykori uralkodói méltóságról elnevezett út kereszteződésénél van a tetthely. A belvárostól kicsit kintebb van, cserébe nagyon jó a tömegközlekedés: több villamos és busz is megáll néhány méterre a kaputól, de kalandvágyó emberek egy kis sétával Rákosrendező vasútállomástól is érkezhetnek. A kapu kicsi és nincs feltűnő helyen, én néha még mostanában is elmegyek mellette, erre érdemes figyelni, de egyébként Wanda pontos címet mond, rajta nem múlik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház új építésű, igényes és tiszta, a lakás belül szintén. Ízléses, otthonos a berendezés, meglátszik, hogy Wanda sokat törődik vele. A szoba épp csak akkora, amekkorának lennie kell, leginkább hogy elférjen benne az a hatalmas ágy, ami mindenre alkalmas. A ruháknak van hely egy puffon a polc mellett, ahol egy mini hifin alkalomhoz illő latin zenék szólnak. A fürdőszoba is szép, tiszta és tágas, két embernek is kényelmes káddal (tapasztalat), és több fajta tusfürdővel, mint a DM-ben és a Rossmannban együttvéve. Wanda egyedül van a lakásban, így nem kell kellemetlen találkozásoktól tartani.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos, Wandus külsejét már megénekeltem párszor, de a legutóbbi látogatásom óta több téren is változott, persze csak pozitív irányba. Nekem ki kellett találnom, hogy miben, nekünk férfiaknak ez mindig nehéz kérdés, de megfeleltem :) Na jó, elárulom: sokat fogyott, és van 1-2 új tetkója, mind szép és/vagy vadító. Az arckitakarástól nem kell félni, csak az imádnivaló mosolyt tünteti el. A teste pont jó, simogatni és puszilgatni való, de ez már látszik a képeken. Ha a popsiját külön kellene pontozni, megpróbálnám meghekkelni az oldalt, hogy 6 csillagot adhassak rá :)

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nem tudom, ez mennyire szokása még Wandának, de rólam tudja, hogy így tetszik nekem a legjobban, ezért most is egy szál mosolyban fogadott, ahogy mindig :) Gondoltam magamban, már most megérte újra eljönnöm. Innivalóval kínált, majd a túlöltözöttségtől feszélyezve (na jó, nem azért) siettem én is levetkőzni, hogy aztán együtt bevonulhassunk a zuhany alá.
Gondosan lemosta minden porcikámat, különösen ügyelve az intim területek tisztaságára. Utóbbit szájjal is megvizsgálta, nincs-e vele valami probléma. Ha a doktornők is így csinálnák, és mind ilyen szép lenne, állandóan beteg akarnék lenni :) Bár Wandus az érkezésem előtt zuhanyzott, azért biztos ami biztos alapon én is jól megmostam őt, szintén nagy figyelmet fordítva a punci tájékára, persze csak azért, mert ott a legfontosabb a tisztaság :)
A szobába érve következett Wanda híres mutatványa, a lepedőhúzás. Ezt videóra kellene venni, legalábbis én amikor nem vagyok nála, biztosan sokat nézném. A frissen felhúzott lepedőn először én kezdtem őt kényeztetni. Persze jól felhúztam, a szájától lefelé haladva végigcsókoltam az egész testét, de még így is mindig rácsodálkozok, mennyire könnyen el lehet őt nyelvvel juttatni a csúcsra.
"Kölcsön kenyér visszajár" - mondta Wanda, én pedig egyetértettem vele. A franciatudása is legendás, változatosan kényezteti az egész szerszámot és a környékét is, ezt persze nem lehet sokáig bírni. Gumit kértem, és kutyusban kezdtünk. Wanda feneke szebb, mint valaha, és ilyenkor tudom a legjobban megcsodálni, na meg persze belekapaszkodni is izgató dolog. A lovaglópóz sem maradt el, nagyon érzékien mozgott rajtam, közben simogattuk és csókolgattuk egymást, ahol értük. Mivel még nem sültem el, újra a száját vetette be, majd kicsit később kézzel is besegítve a melleire élveztem el.
Wanda hozott nekem innivalót az ágyba, aztán mellém feküdt és megbeszéltük, kivel mi történt az elmúlt időben. Szokatlan kérésem volt tőle még az elején: most külön kértem tőle az óranézést, hogy a rendeleteknek megfelelően időben hazaérjek, és bár ez magától nem szokása, most ebben is segített nekem, így idejében elindulhattam :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régi pesti átlag, de aki pontosabbat szeretne tudni, a bővebb infóban megtalálja. A randi ideje alatt egy szó sem esett róla, utólag tettem le a csokrot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha van olyan elvetemült MT, aki rendszeresen olvassa a beszámolóimat, az tudja, hogy egyrészt szeretem a különlegességeket, másrészt Wandához rendszeresen visszatérek. Ez azért van, mert Wanda már magában is egy nagyon különleges lány, a szex és a teljes randi is különleges élmény vele. Ezt meg kell tapasztalni, különben nem tudod, mit hagysz ki!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-01 19:05:45
Van igazság abban amit a kezdőkről írsz, én viszont DF-et tapasztalt kollégának néztem és azért mert mostanában sok tapasztalt MT írta le szó szerint ezeket a sorokat. Kicsit furcsállottam eddig is az ilyen jellegű hsz-eket, eddig elengedtem. Lehet pont egy újoncnál sikerült időzítenem a kérdésem?
Azért vita itt nincs, nézd milyen intelligens módon lereagálta.
Keveset szóltam ma hozzá, és látod egy tornádó máris elkapta a grabancomat.
Magát az írót hsz-em nem kissebbíti, csak felhívtam a figyelmet hogy már 135 remek beszid van.

-Angyalka-
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-12-01 16:15:21
Hát ezt nem hiszem el!

Kedves Viva!
Neked muszáj mindig mindenhol ott lenned és hozzáfűznöd valamit minden egyes bejegyzéshez? De legalább ezt normálisan tennéd, akkor lenne értelme. Miért kell mindig mindenkibe belekötnöd, mindenkinek beszólogatni és provokálni? Nem értem ezt... Te is tudod nagyon jól, hogy vannak olyanok az oldalon akik nemrég regisztráltak és igen lehet egy lányt a 135. beszinél felfedezni. Szerintem senki se kezdi azzal, hogy minden egyes lánynak az összes beszijét elolvassa regisztráció után. Ráadásul nem mindenki van jelen az oldalon a nap 24 órájában és nem sorolja fel az összes hirdető nevét fejből stb... sorolhatnám még! Nem értem miért kell a feszültséget és a vitát generálni mindenhol. Az egész oldal arról szól lassan, hogy Te és akivel abban a pillanatban össze akadsz vagy esetleg máshogy lát bizonyos dolgokat, vitatkoztok és ölitek egymást éjjel-nappal! Köszönöm de én ebből nem kérek és nem szeretnék ilyet se a beszijeim alatt, se a csevegésemben! Nem vagyok erre kíváncsi! Megkérlek szépen, a jövőben ha nem tudsz normálisan hozzászólni a beszámolóimhoz, inkább ne tedd!
Köszönöm.

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2020-12-01 14:34:29
Szia vivalanocse1! A hozzászólást én nem neked,hanem a beszi irójának címeztem. Bocsánat,hogy nen vagyok itt az oldalon 100 éve,mint Te,de nem olvastam a Hölgy összes beszijét. Viszont azt sem kértem,hogy kioktass,szerintem rám tartozik,hogy milyen gondolatokat osztok meg,azt hiszem,nem láttam a rangodhoz írva a Moderátor jelzőt!
További szép napot! DF.

2020-12-01 14:15:08
Az előző 134 beszámoló még nem hívta fel a figyelmedet Wanda Goldra???

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2020-12-01 10:23:26
Sikeresen felhívtad Wandára a figyelmemet. Köszi!
Gratula a randihoz!

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2021-01-05) : Mikor ezt a fegyvert többször is bevetette, mondjuk nem tiltakoztam, kezdett érlelődni bennem az elhatározás, valahogy tovább kellene haladni, mert végem lesz. Ez még egy ideig gondolati síkon maradt, nem akartam elvenni a játékszerét, s nagyon marasztaló helyzet volt. Áldottam én mindent magamban és hangosan is, hálásan simiztem a buksiját.

(2020-10-08) : Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is. Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,

(2020-02-25) : Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel.

felejthetetlen: 44db
(2020-07-11) : Kedves hangja előbújt szájacskájából, eközben Wanda olyan lendülettel kényeztette a péniszem, hogy már nem is tudtam, mire, kire figyeljek.

(2020-05-11) : Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is. Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot.

(2020-05-05) : Helycsere után Wanda bele is kezdett a kényeztetésbe. Volt itt mélytorok, nyelvjáték, mindenféle boszorkányság, és ha ez nem lenne elég, a popsiját is igyekezett úgy helyezni, hogy csodálni és simogatni tudjam.

nagyon jó: 33db
(2020-07-29) : Haladva lefelé meg álltam egy kicsit kényeztetni a két mellbimbót, végül elékeztem a cél állomásra eleinte puszilgattam én is szépen, végül elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni eleinte csak szépen lágyan aztán egyre mélyebbre dugtam a nyelvem, utána megint csak lágyan a csiklót nyaltam

(2020-07-13) : Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt.

(2020-07-10) : Irány a vörös szalon, ahol szinte rálökött az ágyra miközben ő is megszabadult a kis semmiségtől. Az érzéki smárolásból lassan heves francia kerekedett, ahogy a lábam közé csúszott, és kezelésbe vette a joysickot.

: 38db
(2020-12-08) : Én közben simogattam, és átadtam magam az élvezetnek. Utána pihentünk kaptam tőle egy pohár Cappy-t, amit kértem tőle, de egyébként bármit hozott volna, amit szerettem volna, ugyanis üdítővel, és vízzel igencsak elvan látva. Közben összebújtunk, beszélgettünk, teljesen barátnő feelingje volt az egész randevúnak.

(2020-08-16) : Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat.

(2020-06-24) : Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam,