25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
Szofi szexpartner

szexpartner

Szofi-

V.I.P hirdető
70/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-30 12:57:57

Majomcsapda
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szofi beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-11

Egyeztetés
Telefonon hívtam, barátnője vette fel, korrektül jelezte, hogy Szofi 1 perc múlva érkezik a telefonhoz. Így is lett. Gyorsan megegyeztünk egy félórával későbbi időpontban, és már indultam is. Gondoltam a többit majd személyesen.
Megközelítés
Az ismert lakópark az uszoda mellett. BKV van, de én autóztam. Parkolni az uszoda előtt érdemes, én nem sajnálom azt az 5 perc sétát, és mindig van hely. Megkaptam a lépcsőház betűjét, a kapuban a kódot, és hipp-hopp bejutottam.
Helyszín
Az ott szokásos amerikaikonyhás + 2 félszobás lakás. Abban a szobában voltunk. aminek ablaka a folyosóra nyílik (az utcafrontiban kolléganője dolgozott), így szigorú elsötétítés van, csak egy kis lámpa égett. A szoba kicsi, egy szekrény + egy franciaágy/kanapé? Esetleg valami, ahová le lehet tenni a ruhákat jó lenne, én a földre pakoltam.
A fürdőben kád függönnyel, 3-4 tusfürdő, szájvíz műanyag pohárral. Két MT már biztos volt előttem aznap, az egyik rágózott is, mert a használt poharak akkurátusan sorban álltak a mosdó mellett. Gondoltam, itt ez a szokás, így én is odatettem a magamét, nem kerestem szemetest.
Szofi külseje
Szofi megfelel a fényképeknek, róla készültek. Nagyon alacsony, apró termetű lány, fokhagymagerezd kemény popsival, és testalkatához képest igencsak méretes eredeti cicikkel. Egy élmény volt kézben tartani őket. Arca csinos, haja hosszú és szőke. Egy fekete bodyban fogadott, amelyet a fürdésem után vett le.

Action
Mikor megérkeztem, először beszélgettünk, tisztáztuk a piszkos anyagiakat, majd a fürdőbe távoztam. Előtte kértem, hogy csináljunk valami plusz fényt, mert erős félhomály volt a szobában, de Szofi ezt nem szerette volna, ezért elengedtem. Visszaérkezés után levette a bodyt, majd az ölembe vettem, és beszélgetni kezdtünk.
Elmondta, hogy néhány hete nyergelt át a sötét oldalra, előtte masszőrként dolgozott. Kérdezte is, ne masszírozzon-e meg. Mit veszíthetünk, mint láncainkat, gondoltam, és beleegyeztem. Hasra feküdtem, Szofi bekente a hátamat valami olajjal, majd közölte, hogy igazából nem képzett masszőr, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaim. Megnyugtattam, hogy ez ügyben eddig sem voltak. Kis csevely után, miközben a hátamat nyomkodta, megbeszéltük, hogy ideje lenne áttérni a komolyabb dolgokra.
Itt azonnal beolajozta a farkamat, és kézzel verni kezdte. Szóltam, hogy talán nem így kéne, ideje lenne bekapni. Ezt Szofi meg is tette, és kaptam egy igazi barátnős szopást oldalról. A közepéig bevette, szépen bólogatott, és néha kézzel is rásegített, közben én jobbomat becsempésztem a lába közé, de csak kívülről simogattam a punciját, sajnos nem sok eredménnyel. Mivel a kölcsönösség jól láthatóan nem lett volna közös öröm, így rátértem volna az élvezésre, de kiderült, hogy Szofinál kizárólag nyaktól lefelé lehet élvezni, NFVSZ, arcra élvezés szóba sem jöhet (előbbi extra, utóbbi alap az adatlapja szerint). Így jobb híján kiálltam az ágy széléhez, és Szofi kézzel próbált meg befejezni. Sajnos kiderült, hogy azért nekem kell valami jó meleg a farkam körül az élvezéshez, így sajnos ez nem jött össze - bár többször is a határon voltam.
Így megnéztem az órát, volt még 4 percem, befejeztük és távoztam.
Kifele menet Szofi még ajánlotta hármas programjukat barátnőjével, köszönés, majd távozás.
Elszámolás
Ugye az NFVSZ extra (lenne) de nincs, arcraélvezés alap, de nincs. Maga az ár a régi pesti átlag az óráért, bár már az elején tisztázta, hogy visszaadni nem tud, így ****** bónuszban ott maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vegyesek az érzéseim. Engem nagyon lelken rúgott, hogy sem arcra, sem szájba nem lehetett elmenni (ha ezt tudom, nem is mentem volna).
Persze mondhatjátok, hogy miért nem kérdeztem rá előre külön, de azért választok erről az oldalról, hogy ne érjenek meglepetések. Sajnos most mégis belefutottam.
Azt is le kell írnom, hogy én nem szeretek irányítani, és szerintem Szofi igényelte volna, hogy kézivezéreljem.
Mindamellett elbeszélgettünk, megnyomkodta a hátamat, és az általa felállított korlátok között igyekezett kedvemre tenni. Így összességében a randit átlagosnak értékelem, ami itt a jó minősítésnek felel meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szofi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-03 17:25:11
Melegíthette volna a kezét,vagy bundás kesztyű.Ha legalább Audival mentél,azt szereti.

2020-12-27 02:41:49
Szuper beszámoló lett,gratulálok:))

forrego
Lehet adni a szavára
2020-12-17 13:50:07
Most már javította a bejegyzést, bár a barátnője nem, pedig ö sem vállalta... :(

2020-12-14 13:14:38
Kedves Mester (0815)!
Mint írtam, átlagos randi volt, ezért itt "jó" minősítés jár. Ha lett volna NFVSZ, akkor lehet, hogy nagyon jó lett volna.
Ha mondjuk elfogyott a steak az étteremben, be lehet érni vesepcsenyével is... :)

2020-12-13 23:52:53
Nem ertelek,mentel valamiert. azt nem kaptadmeg es megis jo a ertekelesed?

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.