0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-19
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-29 22:00:25

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Aktívan használja a jelzést, hogy mikor elérhető. Árgus szemekkel figyeltem, mikor villan fel a piros felirat, mely szerint most felveszi. Első körből a időtartam végén vettem észre a jelzés, de második piros jelzéskor időben sikerült hívnom. Bemutatkoztam többféle néven, mivel előtte már az oldalon beszélgettünk, így egyből rájött ki vagyok ;) Viszonylag hosszasan beszélgettünk, és ki is tűztük a randi időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, azzal jól megközelíthető a környék. Busz és villamos is megáll a közelben. Csendes, nyugodt környék, úgy tűnt parkolóhely is akad. A címet könnyű beazonosítani, akár egy ingyenes on-line térkép segítségével is jól belőhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Téglaépítésű ház felújított lakása. A masszázs szobában egy tatamin történik a kezelés. Két tükör is található a szobában, egy a tatamival szemben, a páciens fejénél, egy pedig a tatami mellett. Sokan segítettek később. ;) A tatami melletti polc televolt olajokkal és krémekkel. Szék és fogas szolgálja a cuccok elhelyezését. A fürdőszoba is rendben volt, függönyős kádban lehet tisztálkodni. Sokféle tusfürdő, szájvíz, dezodor, tiktak szolgálja a megfelelő higiénia szint elérését. Még egy férfi intim mosakodó is hozzájárul a szint emeléséhez. ;) Az érkező és búcsúzó zuhanyzáshoz is kaptam egy friss puha töröközőt. Tisztaság rend mindenhol.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sok fényképe van fenn. És csak egyre több képet tölt fel. Biztos forrásból tudom, hogy még várható az idén egy-két újdonság. Szóval a képek igen aktuálisak és Alexa teljesen megfelel ezeknek. Fogadásomkor nem volt rajt kapuszni, helyette a fehér lámpagyújtogató szettjében fogadott. Nem kértem külön , de ráhibázott, a képek közül nekem ez a személyes kedvencem. ;) Ami a képen nem látszik a képeken, hogy nagyon selymes a bőre. ;)

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Relaxmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Svédmasszázs:
5
Szakszerűség:
5
Talpmasszázs:
5
Erotika:
5
Aromamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Miközben felkészültem a tisztálkodásra, megkérdezet, hogy olajjal vagy krémmel szeretném-e a masszázst. Mint kiderült, azért lényeges már az elején eldönteni, mert a fürdés alatt a használandó kence előmelegítésre kerül a vendég kényelmének érdekében. Erre egy speciális Alexa által kifejlesztett berendezés szolgál. ;) Olajból van nagyobb választék, de én a krémet választottam. Fürdés után Alexa már ruha nélkül fogadott, meleg krémmel a kezében. Elterültem a tatamin, a fejemet egy fejpárnába helyeztem, a lábamat szintén egy párnára. Alexa megkérdezte, hogy a talpamhoz hozzáérhet-e, igenlő válaszom után el is kezdődött a kezelés. A lábujjaim sem maradtak ki és tőlük felfelé haladni egészen a tarkómig átgyúrt. Erős, alapos masszázstechnikát alkalmazott Alexa. Kiemelnék egy mozzanatot, ami hivatalosan még a normál masszázs rész volt, de rám másképp hatott. A karom átgyúrásához kérte, hogy nyújtsam hátrafelé a kezem, úgy a lábai közé teszem. Így is történt a masszáz Alexa a kezem felett térdelt, közben gyúrta a kezem.... A masszázs közben folyamatosan beszélgettünk mindenféle aktuális témáról. A tükrökben végig szemmel követtem a kezelést.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A masszázs végeztével kérte, hogy fordulja meg. Előre tisztáztuk a program, amiben benn volt a kölcsönösség is. Alexa egyből a lényegre tért, egyből felvette a 69-es pozíciót. Nagyon finom franciában kezdett, bizsergető érzés volt. Annyira, hogy én alig tudtam viszonozni. Helyette mantráztam ill. a tükörben követtem az eseményeket. A kezem sem maradt teljesen tétlen. Egy kis idővel Alexa pozícióváltást javasolt. Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon elmondott mindent, mik vannak programban mik az extrák. A kölcsönösséget kértem extraként. Érkezésemkor kérdés nélkül elhelyeztem az ajándékot a megfelelő helyen.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedvező benyomássokkal távoztam. Sajnos elfogytak a címkéim ezért csak jót tudok adni. Még tervezek visszatérni Alexa kezei közé, könnyen elképzelhető, hogy "kicsit " más felállásban is. ;) Ehhez elég biztató volt az ismerkedés. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-04 08:11:46
Köszönöm! Reméljük lesz még miről írnom. 😉

2020-12-03 16:45:51
Mindent megtudok belőle ami nekem fontos, ha tudni szeretném mire számíthatok Alexa kezei között. Kíváncsian várom a beszit a visszatérésről (ha létrejön). Grat, és köszi!

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 17db
(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

(2021-01-13) : Hasra fekszemfülem, s ő a talpaimtól a füleim tövéig megmasszíroz, átgyúr a kis bébiétel-melegítő készülékben langyosított olajjal, miközben igen kellemesen elbeszélgetünk a világ dolgairól. Alexandra máshogy, tán más szakszerűséggel is maszíroz, mint kolléganője, de most ez az inkább relaxáló, mint gyógyító masszázs nagyon jól esik és tökéletes összhangban van az egész randevúnkkal. Fájdalmas csomóim csak eltűnnek, testem-lelkem ellazul, remekül érzem magam.

(2020-12-17) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak. Alexával ez volt az első élményem, az ő masszőzi képességeivel (is) meg voltam elégedve.

nagyon jó: 33db
(2020-12-25) : Kellően erős a technikája, végre nem simogatásnak éltem meg a dolgot. Lévén álló munkában vagyok, elég sokat fogalaltoskodott a labaimmal, mert szerintem érezte, hogy ott a gond, és szerintem ez elmondja, hogy ért hozzá. Közben végig kedvesen, csevegtünk, sőt néha egymás szavába vágva, attól félve, nem lesz időnk eleget beszélgetni.

(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

: 86db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-09-22) : Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül.