25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Leila szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-29 16:00:20

Souldance
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-30

Egyeztetés
Elérhető:
4
Kalandos esemény sorozat volt, mi telefonbeszélgetéssel indult majd levélváltás és vtr lett a vége, de objektív okból ez sem lett fix végül is. Gond nem volt vele
korai egyeztetésről lévén szó nem okozott problémát a változtatás. Végig nagyon korrektül zajlódott és egyszer csak összejött. Már a beszélgetés során jó benyomást keltett.
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Cím pontos, az épületeken ki van írva a szám és a betű jelzés. Frissített GPS tudja. Bkv szerintem a Budafoki út felől működik, plusz kis séta. Kapuban telcsi és kapod is a kódot. Parkolást legegyszerűbben a Dombovári bejárat után jobbra eső ház aljában lévő parkolóban legegyszerűbb megoldani, bunti nélkül némi apróért, amit visszatéréskor a bejáratnál lehet az automatában kipengetni. Innen csak egy percet kell caplatnia kapuig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Zsír új, trendi kis amcsi konyhás lakás a kopaszigát telepen. A keco készültségi foka kb. háromnegyed stádiumban, de funkcionálisan teljesen rendben van. /Bekfejezés, beköltözés alatt/ engem nem zavart, később kifejtem miért terelődött a figyelmem fontosabb dolgokra. Nappaliban van egy kis tuncs westi elbarikádozva, ki vehemensen üdvözöl, ám ha kellő tisztelettel bánsz a gazdijával később elszunnyad :) Fürdő kényelmes, káddal és minden egyéb kellékkel felszerelt ami kell az általános elvárásoknak megfelelően. Szobában francia ágy, kétoldalt éjjeli szekrény /polc/ mit secperc majdnem romokba tudtam dönteni :/ szemben viszonylag keskeny tükrös szekrény.
Leila külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Fekete bugyi, melltartó, combfix volt a fogadó szett, miben érkezésem után nemsokkal hozzám simult és megölelt . Első benyomásom is az volt, hogy otthonos barátságos természetes környezetbe csöppentem de ez a gesztus csak megerősített ebben az érzésben. Lehet hogy szeretem a bújós, dorombolós csajokat !? Leila természetes, formás arányos testel bír, kedves arccal, szép formás cicikkel, és néhány nagyobb tetkóval. Bőre ápolt, hibátlan, bársonyos. Alapvetően nem is a külsővel voltam elfoglalva hanem a szinte tapintható kellemes bájjal ami kőrül lengi lényét. Teccett ez így.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Érkezés után dumcsiztunk, Leila megkóstolta az ajesz csokit, én tappancsal játszottam egyet, kaptam frissítőt majd kis ölelgetés után együtt mentünk a furibe. Én tusolni partnerem fogat mosni, közben csacsogtunk mint akik éppen összefutva egy kis huncutkodásra készülnek. Olyan volt mintha a barátnőmnek vagy a feleségemnek mondanám, hogy kicsim mit szolnál ha összetennénk amink van. Jó, benne vagyok.
Ő előbb végez én kocogok utána a szobába és lám csak hanyatt fekve könyökén támaszkodva felhúzott, tárt lábakkal, huncut mosollyal az arcán vár az én kis partnerem. Azon nyomban félárbocra emelem a derekamra tekert törölközőt amit aztán rögtön el is dobok. "Az anyám kenyerét, ez ám a vendégvárás"

Hirtelen nem is tudom hova huppanjak. Mellé telepedve megöleljük egymást majd kellemes ízlelgetős nyelves csókok közben kezeink kalandoznak mindenfele. Kisvártatva én indulok módszeresen lefelé, szép kis bimbik kikeményítése után a szemérmetlenül kitáruló combok közé. Pillangós punci fogad már félig nyitottan. Kényeztetem teljes virágzásig, finoman egy két ujjamat is bevetve, hálásan ontja nektárját.
Ezután mellé térdelek és bré is kéjeleghet ajkai játékában ölelésében, Nincs különösebb extra, finom nyelv és ajak masszázs, bólogatás illetve inkább én tologatom finoman néha kicsit mélyebre is.

Idővel gumit kérek mit egy mozdulattal felrak és már tolom is szemből a csatakos szúk punciba. Szorosan ölelkezünk, később lába is kulcsol. Jó érezni testének hevét és karjainak, bőrének érintését. Ügyesen működünk együtt. Majd kibontakozva föltérdelek és a teljes panorámát kiélvezve tolom brét tempósan csutkára. Lábak felhúzva vagy éppen oldal fordítva mindkettőt, szeretgetjük egymást.

Ezután kérek egy szép pucsítást az ágy szélén, én állva kapaszkodok csípejében és bőszen csattogunk. Előre nyújtott karokkal tartja, tolja rám magát. Mozdulatai, hangja nem hagynak kétséget, hogy élvezi a szeretgetést, el is vagyunk így jó darabig, ám azt hiszem én előrébb járok így magamat nem türtőztetve ledobom a felszerelést, Ő fordul es kisvártatva kicsi szájában ér el a gyönyör.
Édesen kivárt míg lelassulva, magamhoz térve kihátrálok.

Itt meg kell még említsem, hogy kifejezetten ügyes, kivégzős technikával járatta csúcsra az eseménysort.
Rendrakás után még volt kis idő simizgetős kellemes beszélgetésre, aztán puszi és balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Két szent király és egy gróf került borítékba, mit az elején egy csoki alá csúsztattam. Csak a csoki került ellenőrzésre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Itt is, mint az előzőekben a végtelenül természetes, barátságos, odaadó hozzáállást tudom kiemelni, minek eredménye képen igazi felüdülés a Leila-val töltött idő. Akinek ez is fontos a testi örömökön kívül, annak kifejezetten ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-03 18:10:38
A mellétérdelős rész tetszett a legjobban.Az igazán jó egy ilyen csajjal.

2020-12-04 15:00:58
Hangulatos beszámoló ez. Miközben tudni lehet belőle, mi történt, lejön a sokkal fontosabb is.

2020-12-02 11:13:17
Ilyen jó beszámolók után én már csak attól félek, hogy valaki kijelenti, hogy ebből a a lányból csak egy van! :-)

2020-12-01 08:04:05
Lala29!
Sajnálom, hogy ilyen fránya problémát okoztam nálad. Feltételezem ismered az eljárást amivel orvosolható ez a kis elváltozás!? XD

2020-11-30 20:48:56
Tuladonképpen megértettem belőle mindent, de néha kimerevedet a “multioptipupillotómia” rajtam... :DDD

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-01-21) : már csúszott is le és francia óra hamar kezdetett vette. Nagyon finoman csinálja kicsit kézzel rásegit, de nem baj eszméletlen az érzes és a látvány közben markolom a feneket, simogatom a hátat aztán hogy neki is jó legyen, mondtam csinájuk a 69-ben és már popsimarkolva majszoltam is a punciját amitől ő meg rágyorsított a franciára hát majd elszáltam a gyönyörtől ezért kértem a lassitást.

(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

felejthetetlen: 6db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

(2020-12-10) : A fürdés minden területen elérte célját és akció készen értünk a szobába. Az ágyon elterülve már neki is látott a franciának. Kellemes,lágy szinte teljesen elnyeli és tudod irányítani. Ha egy kicsit vadulsz,persze módjával ,azt is tolerálja. Nem bírtam ellenállni a puncijának ezért 69-et igényeltem. Én úgy láttam egy picit belelkesedett Ő is,de valószínűleg nekem ez nagyobb élmény volt.

nagyon jó: 6db
(2021-01-21) : ő oldalról mellém térdelt és egy remekbeszabott nyalogatós cuppogós kényeztetést mutatott be. Egy idő után kértem hogy kicsit lejjebb is kényeztessen nyelvével, ezzel a zacsi aljáig jutott, majd a golyókat vette szájába és szopogatta. Mikor ezt kiélveztem, kiültem az ágy szélére, ő elém térdelt és így élvezhettem ajkai játékát. Szeretem ezt a pozíciót, mert így a mellek is könnyen elérhetők, simogathatók és a helyzet is intimebb.

(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.