143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zsófi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Zsófi-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-28 13:25:17

blhtz
Fejlődő
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
2
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsófi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-02

Egyeztetés
Elérhető:
3
Először VTR-en próbáltam egyeztetni az időpontot, de sajnos ott sehogysem jött válasz, így másnap telefonon tettem meg ugyan ezt. Kolléganője vette fel. Kedves volt, el is humorizáltunk kicsit, hamar sikerült megtalálni a mindenki számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető környék BKV-val és autóval egyaránt. A ház előtt és az utcában is rengeteg üres hely volt.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Helyszín rendben volt, igazából semmi extra vagy kivetnivaló nem volt benne. Van tatami és masszázspad is. Fürdőben rengeteg tusfürdő közül lehetett választani.
Zsófi külseje
Tetszett:
2
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
4
Arc:
1
Őszintén én mást vártam a képek alapján. Tetoválások le vannak retusálva, illetve arcra idősebbnek néz ki a hölgy, mint ami az adatlapon szerepel. Alkat rendben van, de elsőre azt hittem, más nyitott ajtót, nem az, akihez jöttem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
Megérkezésemkor várni kellett, mert több vendég is érkezett egyszerre, így nagyjából negyed órával a megbeszélt időpont után jutottam csak be. Mivel hamarabb érkeztem 5 perccel, ezért közel 20 percet ültem még lent a kocsiban. Sűrű bocsánatkérések közepette végül bejutottam, ahol mint az előző sessionben írtam, némileg mást vártam külsőre.
Mivel másfél órára mentem, ezért az elején és a végén is volt kényeztetés, ám ezt majd a következő részben ecsetelem.
A masszázs nagyon jó volt viszont. Említette, hogy amúgy is gyógymasszőrként dolgozik (ha jól emlékszem), és érződött is, hogy nem ma masszírozott először. Kérdezte, mennyire lehet erősen. Mondtam, hogy nyugodtan erővel gyúrjon át. MEgtörtént. Tetőtől talpig nagyon alaposan át lettem masszírozva. Nagyon jól esett. Ez a része csillagos ötös.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Mivel másfél órában két lehetőség van, ezért fürdés után megkérdezte, hogy mi legyen a program. mondtam, hogy fel és levezetéssel tegyük keretbe a dolgokat. Először megindultam a tatami felé, de mondta, hogy nem lehetne-e inkább a masszázspadon, mert szétment kicsit a dereka, így felfeküdtem oda. Mellém állt, és nekikezdett az ügyködésnek. Valóban nagyon jó franciája van, mint ahogyan azt a korábbi kollégák is említették. Ám nem tudom, hogy a szimpátia hiánya, vagy valami más, de igazából ez arról szólt, hogy kivégezzen. Nem volt benne semmi olyan huncutság vagy bármilyen barátnő feeling. Célratörő szopás volt. Mondjuk abból jóféle. Meg is lett az eredménye.

A masszázs végén kérdezte ismét, hogy legyen a levezetés, hasonlóan, mint az elején, vagy van valami kívánság. említettem neki, hogy olvastam mindenféle extráról (mármint nem pénzbeli, hanem technikai), értettem ezalatt a popsinyalást és a prosztatamasszázst. Ebből sajnos csak az utolsó valósult meg. Elején az első kőrhöz hasonlóan egy francia kényeztetés indult, majd idővel megkért, hogy csússzak lejjebb a pad végére, és elkezdődött a prosztatamasszázs és kézi levezetés. Sajnos francia nem járt hozzá, pedig korábban többen is írták, hogy a kettő kombinálva van. Én nem szóltam, vártam, hogy majd jön,. Nem jött. A prosztatamasszázst próbáltam már párszor, eddig ez volt belőle a legkellemesebb, de azt hiszem hagyom. Nekem nem okoz olyan plusz örömet, mint amiket mások mondanak. Szóval kéz és prosztata kombóval lett végem. majd mentem fürdeni.
Ránéztem az órára, ahol még volt nagyjából 15 percem úgy, ha a rendes bejelentkezést nézzük. Ha azt, hogy egyébként várnom kellett még ugyan ennyit az elején, akkor ebben a pillanatban voltunk 1 óránál a másfél helyett.
Ruha végig fennmaradt, csúszka nem volt.
Nem dobott fel a dolog, de mentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
3
Végül a megbeszélt másfél órás árnál némileg kevesebbet kellett fizetnem, ez valamivel kompenzálta a kissé átverés érzésemet.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lényegében amiért jöttem, nagyjából megkaptam, a masszázs pedig tényleg masszázs volt
Webmesteri megjegyzés
A jövőben ennél részletesebb leírást várunk a masszázsról!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsófi legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-01-22) : Én hát, nyak masszázst kértem, ezt nagy erővel hajtotta végre, helyre rakta a csigolyáimat, lapocka körül minden kisimítva. Majd ezután saját elhatározásából, miután megérezte, hogy ülősportot végzek, derék és csípő irányban folytatta, végül a farcsontok körül fejezte be.

(2018-10-11) : A masszázs már a padon történt, választásom szerint olajjal. Kiváló, szakszerű, remek. Hát, váll, nyak résszel kezdett, ahol teljesen kiszedte a beállt részeket, fájt is mint állat, de így hatásos.

(2018-09-19) : Először szakszerű masszázzsal indítottunk. Már az elején tájékoztatott, hogy szimpatikus vagyok neki, így sor kerülhet majd franciás kényeztetésre is. Tanulta a masszázst, és ez minden mozdulatán érződött.

felejthetetlen: 7db
(2020-05-31) : Visszaérvén ,fel lettem parancsolva a tatamira, hasra fekve és elkezdődött a profi ,megfelelő erősségű (általam jóváhagyott) testmasszázs,ez nem egy gyors maszatolás hanem legalább 40 perces hát ,váll, kéz,nyak illetve láb

(2020-03-15) : Finom incselkedő nyelvét érzem a rozettán, majd ingerli a gátat. Lenyúl, finom mozdulatokkal kézbe veszi a farkam is. Nagyon kellemes érzéseket generál. Majd érzem hogy forró ajkai közé kerülnek a tojásaim is.

(2020-02-09) : a nagyon szakszerű, kérésemre közepes erősségű masszázs. Derekam, hátam, vállam került sorra először. Megtalált minden csomót, letapadást, ezeket szakszerű mozdulatokkal kigyúrta, megszüntette, eltüntette.

nagyon jó: 12db
(2020-01-15) : A masszas.....konyvet irhatnek. Eletem soran mivel masszasfuggo vagyok kimerem jelenteni h ilyennel meg nem talalkoztam. Eloszor is az en muzsám szegenykem faradt volt de ennek jelét en nem vettem volna eszre ha nem meseli kis eletet hogy mennyi dolga van nap mint nap. Sok pasi belehalna amit ez a kemeny szikla veghez visz. Gyogymasszas amit kaptam az erossege gyenge kozepes es eros.

(2019-12-23) : Jól beolajozta cerkát és környékét illatmentes olajjal majd egy szintén nagyon profi lingam kényeztetésbe kezdett pont megfelelő erősséggel

(2019-11-13) : Mert ugye aki nem szimpi annak csak kézi levezetés van!1 órás programra maradt idő, Fürdőből visszaérve hasra feküdve masszás padra érkeztem,hátamon kezdett brutális keze van és azt mondta ez még csak kettes erősségű volt az ötös skálán óóó mondom nekem maradhat ez így is, Majdnem befostam :-))

: 7db
(2020-10-30) : Kis test,erős kezek..Nem szeretem ha tépik a bőröm vagy erősen nyomkodnak.Ő megmutatta,hogy tud olyat is.Aztán megbeszéltük hogyan szeretném és tökéletesen kielégítette a vágyaim.Mindemellett érti is amit csinál,ez nem elhanyagolható.

(2020-09-21) : Mondta, hogy emeljem fel a lábam és kicsit furcsa lesz... Bekente a kezét és lassan bedugta az ujját, közben a farkamat verte, egyre gyorsabban csinálta az egészet, de nekem ez annyira furi, idegen dolog volt, hogy nem tudtam élvezni a dolgot, elengedni magam...Ez persze nem az ő hibája. Ezt látta ő is és megkérdezte mi legyen... Mondtam, hogy most már csak a farkammal folytassa...

(2019-10-19) : Minden pontot kitapint, átmasszíroz és eltűnteti a csomókat amik megtalálhatók az emberben, már ha hagyod vagy kéred. Erősségek közül is lehet választani. Tetőtől talpig megkaptam a megfelelő masszázst.