94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nina erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nina-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-27 11:40:45

kontroll10
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina reagálása

Szia kedves Kontroll10,
Köszönöm szépen a beszámolót! Ha folytatnád a spártai kiképzést, akkor várlak vissza! :)
Puszi, Nina

Nina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-30

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Előző héten már beszéltünk, nekem nem volt alkalmas a felajánlott időpont. Viszont mindent megtudtam. Aztán chat-eltem Ninával, mert érdekelt a pornós múltja. Sikerült megtalálnom és úgy éreztem közelebbről is meg kell ismerkedjünk. Reggel hívtam és pikk-pakk összejött az időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budai hegyvidék, forgalmas főút, busz vagy autó az opció, én az utóbbival érkeztem. Hatalmas számok virítanak a házon a vak is megtalálja könnyedén.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Pici lakás lefelé a hegyoldalban, a fürdő szűkös, de remek a melegvíz, a szoba ablaktalan, de legalább nem kell a függönnyel bajlódni. Klausztrofóbok kerüljék.
Nina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Van néhány videója amin úgy rázza a popsit, hogy az őrjítő. Nos élőben csillagos ötös, de a huncutul kedves arcocskája, élénk szemei, nyílt tekintete és gravitáló cickói mind lenyűgözően rabul ejtettek, külön-külön és együtt. Személyisége kedves és meglehetősen racionális és jó beszélgető partner is egyben.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Már ismerkedésnél megnéztem a kezét, meglepően izmos, pestiesen szólva "dolgosnak" is mondható. Bőre egyébként hibátlanul bársonyos és ruganyos. Azt hiszem elhangzott, hogy mit szeretnék és mondtam kezdjük ismerkedő masszázzsal. Nos, ez jól sikerült. Izmos kezei hibátlan technikával pörölyözték a hátam, aztán a popsi, comb, vádli vonalat. De az is lehet, hogy onnan indult. Alapos és kemény masszázst kaptam összességében, az erősségét azt mondja tudta volna még fokozni. A lényeg, hogy közben csacsogtunk, leginkább filmes élményeiről faggattam. Aztán jött a csúszka, bő sikosítással és teljes test érintkezéssel. A fordulás után elölről is nagyjából ugyanez történt, de a csúcspont - azt hiszem fegyelmezett viselkedésem miatt felépült a bizalom - az volt, amikor hanyatt fekve rám ült szétterpesztett lábakkal és a kitárulkozó punciját majdnem a számig nyomta. Kölcsönösség Ninánál nincs, így csak néztem-néztem mint a moziban. Közben lehet simogatni természetesen, de a combhajlat már a demarkációs vonalon túlinak számít, szóval sajnos ennyi.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ninánál a kölcsönösség maximum azt jelenti, hogy én is megmasszírozhatom a vállát. Sajnos csak ennyi. A lingamja profi, túl sokat nem tudok róla írni. Két kezét felváltva és együttesen használva, jelentős mennyiségű olajat is használva csinálja. Lágyan és akár hosszan is. Pajkosság is belefér. Így történt esetemben is, elnyújtottan és hullámokban felhúzott, aztán jött a vég.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extrák nincsenek, a virágszálakat a végén tettem a tatamira. Prémium test, prémium árért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tulajdonképpen a lehetőségek tárháza a kölcsönösség hiánya miatt elég spártai, de a látvány azért bőven kárpótolt. És a személyisége nagyon rokonszenves.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-01 14:51:28
Hát sokat is dolgozott a kis hölgy azokkal a “dolgos “kezekkel😎

emdap
Megbízható
2020-12-01 02:53:46
Etlaphoz merten ennel nem kell tobb, ennek tukreben adom a jol megirt minositest

2020-11-30 10:11:08
Levezetést azt elspóroltad.

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-10-02) : Bugyiban és melltartóban masszíroz, választható az erősség, én erősebbet kértem. Meglehetősen szakszerű, módszeres, csomókkal is foglalkozik,

(2015-07-08) : Találtam egy olyan lányt aki remekül tud masszni :-) Lábujjtól, tarkóig, karok, kezek, mindet alaposan. Tanult, és figyelmes. Fehérneműben történik, erősen,

(2015-04-15) : Lábaktól halad felfele vádli, combok, fenék, hát váll, karok, kezek, ujjak. ( régiek :-) ... nem hagy ki semmit én pedig hálás vagyok érte. Fantasztikus ahogy az ülőgumóimat megdolgozza, ezt semmiképp ne hagyjátok ki,

felejthetetlen: 1db
(2020-11-10) : Kérdezte milyen fajta masszázst kérek, egy kellemes lazító mellett döntöttem, nem vágytam arra hogy szétszedjen. Mert képes rá :) A masszázs jól esett, pont ahogy elképzeltem, közben kellemesen elbeszélgettünk. A masszázs végét már nyugodtan írhattam volna a levezetésbe is, finom benyúlások, itt már jeleztem hogy így nehéz hason maradni. De a csúszka még csak ekkor következett......

nagyon jó: 2db
(2016-06-13) : Mivel ismerem Nina munkásságát kértem, hogy a masszázst fogjuk nagyon rövidre és inkább nyújtsunk a levezetésen. Abszolút képlékeny volt a program, szívesen igazította az igényeimhez.

(2015-05-13) : A talpamnál indított, majd vádli, comb és fenék következett. Alapvetően relax-jellegű volt, de közben ügyesen eltüntette a csomóimat, közben érdeklődött, jó-e ahogy csinálja,

: 2db
(2015-09-22) : Elmondása szerint svéd-masszázst tanult, ehhez képest olyan finoman, de határozottan használta selymesen könnyű kezeit. Meridiánokat, meridiánpontokat érintve, meg-megállva, meg-meg nyomva - varázslat.

(2015-06-17) : Jó sok erő szorult ebbe a pici lányba, kértem is, hogy ne sajnáljon, dolgozzon meg rendesen. a talpam, a lábam, a fenekem, a hátam és a vállam is istenien megmasszírozta.