20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Anett erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Anett-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-26 11:53:54

Yossarian2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Anett beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap hívtam, hamar felvette, még néhány információt kértem tőle, kedvesen, kézségesen válaszolt. Egy kicsit még jópofiztunk, majd másnap délelőttre beszéltük meg az egy órás randit, esetleges hosszabbítással.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Budai körúton, nem messze a Mamuttól található a cím. Tömegközlekedéssel a legideálisabb, többféle villamos megállója van ott, közvetlen a házzal szemben. Én autóval mentem, az ingyenes parkírozás miatt érdemes legalább negyed órát kalkulálni. A cím egyértelmű, szép nagy üvegkapu, jobbra fent a megadott számmal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A kapott információk birtokában, az üvegajtón át jutunk be egy tágas lépcsőházba, melynek végében jobbra találjuk a liftet. Az utolsó előtti emeleten, a liftből kilépve szintén jobbra az első lakás, érkezésünkkor már nyílófélben. Egy tágas előszobába lépünk, izléses hangulatos légkör fogad. Ebből nyílnak a lányok szobái, ha jól emlékszem három. A fürdő a szobák közt található meg kádas, zuhannyal, többféle tusfürdővel, száraz kilépővel. Mosdónál szájvíz, eldobható poharakkal. Tisztaság, higiénia rendben. Anett szobája nagy, romantikus, középen egy óriási baldachinos ágykeret, benne megfelelő méretű matrac, kispárnákkal. Szóval nem egy minimál ,,vasalódeszka". Az ágy körül fotel és egy heverő is található, teret adva fantáziánknak. A szoba hangulata már adott egy kellemes időtöltéshez. Az egész lakás amennyire láttam a funkciójának megfelelően van berendezve.
Anett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Anett fotói nem lehetnek túl régiek, hiszen csak néhány hónapja dolgozik a ,,szakmában". Alakja nekem a kedvencem, vékony, karcsú, arányos testalkatú, ha festő lennék biztosan a modeljeim között lenne. Bőre finom, selymes és forró, tetkóval, testékszerrel nem találkoztam. Arca mediterrán típusú, keskeny, karakteres, haja sötét, vállig érő, szemei titokzatosak, sötétbarnák, örömükben a pupillák nagyot tágulnak. Anettnak gyönyörű, testével harmonizáló, feszes mellei vannak, szép érzékeny bimbókkal, nehéz betelni velük. Feneke is egy remekmű, szépen ívelt, kivánatos. Testének szépsége fekvő helyzetben domborodik ki igazán, bármely helyzetben. Egy áttetsző fehér tunikában fogadott, alatta fekete melltartó, tanga együttes.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Anett eredetileg gyógymasszőr, mint mondta, de ebbéli tudását most nem tudta kamatoztatni, természetesen ezért vállalom a felelősséget. Miután visszakisért a fürdőből átöleltük egymást, s mivel nem volt ellenére, egyik kezem már nőiességét kóstolgatta. Már akkor biztos voltam, hogy ide még visszatérek. Szóval a masszázs. Szép finoman, közepes erősséggel lemasszíroztam Anett még maradék alsó és felső részét, amiben ő is tevékenyen részt vett. Ezt követően egy úgynevezett állómasszázst követtünk el egymás testével ,,ki hol éri alapon", naggyából ezt is közepes erősséggel. Kezeink a másik féltett kincseivel is már egyre többször került egészen közeli kapcsolatba. Ekkor már inkább a tenyerünkkel és az újjainkkal történt az ismerkedős terápia, mindkettőnk közös egyetértésével. Talán még mindig ott álnánk az ágy mellett, ha el nem fárad a lábunk, ezért tettünk egy lépést a baldachinos ágy irányába. A négyest csak azért adtam, mert még van hova fejlődnünk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Ezzel a résszel mindig bajban vagyok, mert tapasztalataim szerint az itteni ,,kollegák" egy része inkább a naturaristább vonalat prefelálják, amit viszont én nem képviselek. Sorry, azért próbálok lépést tartani, csak senki se sérüljön komolyabban. Miután birtokba vettük ezt a hatalmas fekvőhelyet, a cselekmények felgyorsultak és már csak az egymásnak okozott örömökre koncentráltunk. Anett hanyatt feküdt és tekintetéből azt vettem le, hogy enyém a pálya. Testét birtokba vettem egy kis időre, kezeim egy kis olaj segítségével felkutatták azokat a pontokat amelyek köztudottan az örömszerzés célpontjai. A visszajelzések egyértelműek voltak, Anett testjelzései pontosan tudósítottak erről. Egy biztos, öröme nem egy átlagos. Persze én sem voltam hanygolva mindeközben, férfiasságom végig ,,jó kezekben " vagy szájacskában tartózkodott. Anett franciája barátnős, szopogatós, mintha nyalóka lenne. A lényeg az, hogy adtunk egymásnak rendesen, ivarszerv nem maradt szárazon. Kis játékunk végül is úgy fejeződött be, hogy szemből a lábainál térdelve két kézzel kivégzett a hasára, ez nem egy sima ejakuláció volt, ez legalább kettő az egyben!
Szóval gyűrtük egymást rendesen , Anett végig partner volt ebben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a megbeszéltek alapján törtönt, a végén rendeztem a másfél órát. Extrát nem vettem igénybe. Budai átlag, megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sikerült egy nagyon jó párost alkotnunk Anettel. Ő egy kedves, bújos cica, igyekszik a kedvedben járni, nyilván a vállalásán belül. Mi most inkább az erotica mezsgyélyén haladtunk, de biztos vagyok benne, hogy mint tapasztalt masszőz is ajánlható.
Webmesteri megjegyzés
Legközelebb arról adj infót, hogy a hirdető miként masszíroz! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Anett erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-10 22:31:44
Finom, jó hangsúlyokkal megírt beszi. Olyan elegánsan erotikus, mint Anett. Imádom a belül izzó, nem direkt kihívó, de azért simán az őrületbe pörgető hölgyeket. Nekem teljesen átjött a találkozás feelingje, gusztusosan tálaltad.

2020-12-12 16:53:37
Nekem tetszett. Igaz hogy nem a naturalista vonalat erősítette az írásod, de annyit elért nálam, hogy fölkeltse az érdeklődésemet. Mármint Anett iránt.

Waldau
Lelkes irogató
2020-12-01 14:53:31
Megint felejtős írta a tutit👍 Grat a beszámolóhoz!

subaruman
Belát a dolgok mögé
2020-11-30 22:55:24
Jók ezek az ízlésesen burkolt beszámoló, melyek alkalmasak a figyelemfelkeltésre. :)

2020-11-29 07:27:29
T. Felejtős!
Köszönöm őszinte és baráti soraidat. Első beszit írni egy kicsit mindig ,,kockázatos", viszont egyben izgalmas is. Mivel a randikat inkább megélni szeretem, írásaim inkább ajánlások férfitársaimnak. Köszönöm a hozzászólásod!