52
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-15
Bius erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Bius-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-26 11:38:57

Sparrow
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bius reagálása

Kedves Sparrow , Örülök ,hogy megismerkedtünk, és tetszett az izgi erotikus -masszázs. Köszönöm a beszit , nagyon tetszik mert jól megfogalmaztad benne ,milyen is vagyok én . Szeretem a kényeztetést adni és kapni is. Ha lesz időd várlak vissza , Puszi Bius "a szomszéd lány " :)

Bius beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-27

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
A fogorvosom áttette a fehérítés időpontját 2 órával, így hirtelen felszabadult egy kis időm. És a kijárási korlátozás alatt illik megbecsülni, ha már kimozdultunk, ezért SOS kerestem masszőrhölgyet a XIII. kerületben. Bius már régóta a kedvenceim listáján szerepelt, időben kezdte is a rendelést, szerencsémre fel is vette a telefont, és nem vette rossz néven, hogy 11 perc múlva megérkeztem. A telefonban kedves volt; ha úgy is gondolta, hogy ily módon csak szociopaták szerveznek randit, hangot nem adott neki. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A házat könnyű volt megtalálni. Ám leendő látogatóknak álljon itt annyi jótanács, hogy a Google Maps az épület hátsó oldalához vezet - ahol nincs bejárat - így vagy gyalog megkerülitek az épületet, vagy inkább az Esztergomi úton parkoltok. Öröm az ürömben: járvány alatt nem kell fizetni a parkolásért.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nem masszázsszalon, hanem egy lakás, melyből az előszoba-fürdő-nappali kombinációval sikerült megismerkednem. Minden tiszta, rendezett. Van tusfürdő-választék, de nem összehasonlítható egyes masszőrök komplett Tesco-expressz kínálatával. A konyhában egy kutya várta, hogy vele is foglalkozzanak. A nappaliban masszázspad és ágy is van, mi mindkettőt használtuk.
Bius külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bius nem árul zsákbamacskát. Sok képpel hirdet; retusálás nélkül. Csinos, bájos arca van, hibátlan alakja (már ha valaki hozzám hasonlóan a karcsú lányokat kedveli), keblei természetesek, érzékenyek és tökéletesen illenek az alakjához. Szerepel az adatlapján, de én például átsiklottam felette: 180 cm, így nálam egy ujjnyival magasabb volt, de ebből nem csináltam hiúsági kérdést.
Akik az előző beszámolók kapcsán azért tették volna Biust a kedvencek közé, mert a "természetes intim rész" hódolói, azok számára rossz hírem van (de a maradék 99%-nak jó): Bius immár a borotvált/epilált tábort erősíti. Jól is áll neki; szép, már-már nemesi szeméremdombja van, vastag, érzékeny csiklóval.
Egy szál törölközőben fogadott a last minute bejelentkezés miatt, de Bius annyira a szexi szomszéd lány megtestesülése, hogy ez is pokolian jól állt neki.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Telefonban elfelejtettem megkérdezni, hogy mi az álláspontja a csókot illetően, ezért üdvözléskor csak puszival köszöntöttük egymást, de miután én is végeztem a tusolással, az ágyon már komoly csókolózás kezdődött. Ugyanis a másfél órában két kényeztetést kaptam, de erről majd később...
Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja. A masszázs erre való padon történt. Közben beszélgettünk (többek között az intim epilálás fájdalmairól), nem éreztem szükségesnek/helyénvalónak, hogy közben illetlen helyeken simogassam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Bius maga a megtestesölt barátnő feeling. Szeret csókolózni, élvezi, ha kényeztetik. Ő is imád kényeztetni, használja a kezét, nyelvét, melleit. Az a barátnő, aki nem szereti, ha szájába élveznek, de az vesse rá az első követ, akinek nem volt még ilyen barátnője. Nagyon jó volt vele a két erotikus blokk. Könnyen nedvesedik (példátlanul hamar), és kezdeményező a kényeztetés nyújtásában és fogadásában is. Mindenféle pózt kipróbáltunk (nem is tudtam, hogy pettingben ennyiféle pozitúra van: ki fekszik a hátán/oldalán, ki térdel, stb.), vele olyan felállás is fantasztikus, mint az utoljára 17 éves koromban próbált egymással szemben térdelős csókolózás, miközben a kezeknek mindent szabad. De a felettem térdelős (facesitting) pózban is maradandó élményt nyújtott Bius, ahogy határozottan mozogva hajszolta a saját gyönyörét.

Folyamatosan nyögött és sóhajtozott az együttlétünk mindkét erotikus fejezete alatt, de nem volt olyan levegő-kiáramlós, összerázkódós momentum, ami a nők többségénél az élvezés velejárója, ezért a randi végén rákérdeztem - ahogy csak az igazi balekok szokták - hogy volt-e orgazmusa. Amire kedvesen mosolyogva elmagyarázta, hogy nála ez nem bináris kategória csúcsponttal meg szakadékkal, hanem egy folyamatos plató, amely egy bizonyos szint felett orgazmusnak minősül, úgyhogy ne aggódjak, voltak orgazmusai.

Apró érdekesség: míg a legtöbb lány - a beszamolok.com vagy a pornhub oldalain - izgalmának 'ah' vagy 'óóóh' jellegű sóhajjal ad hangot, addig Biusnál egy 'emmm' hang jelzi, ha valamit jól csinálsz. Nagyon szexi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincsenek extrák. Amiket Bius szívesen vállal, azok részét képezik az alapcsomagnak.
A virágszálak publikusak, és a budapesti (legalábbis a XIII. kerületi) átlag alatt vannak. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy ezért milyen élményt kapunk, akkor az összbenyomás végképp különösen ajánlott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bius tényleg a szexi szomszéd lány megvalósulása. Sőt, inkább annak, akivel egyetemista korodban volt egy rövid viszonyod, s most 10+ év távlatából újra összejöttök, de az odaadás és szenvedély mellett van némi szemérmes kíváncsiság is, hogy "vajon a többi szeretőjéhez képest milyen vagyok?"... Nem dominál pornó feeling, de van egy kis próbálkozós, kísérletezgető hangulat, ami igazán intim hangulatot kölcsönzött az együttlétnek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bius erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Bius nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBius legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

felejthetetlen: 2db
(2021-01-12) : .Aztán a lábaimat kente be masszázs olajjal és jól végigmasszírozta mind a kettőt,külön jól elidőzve a vádlikon és a talpamon is. Aztán a hátamat is jól elkenve,belemasszírozva a kellemes olajat,karjaimnak is jólesett a masszírozás. Fordulás után megint a lábaim,lábfejeim következtek,nyakam.mellem,kicsit megcsavarva a mellbimbóimat,ez amúgy Bius kedvence. :)) Így már élvezettel tekinthettem a szép testére,közben simogattam ahol értem.

(2021-01-11) : Bius mindenképpen végig akarta vinni a masszázsprogramot, a masszázspadon, itt még ruhában, de itt éreztem, hogy ez a játék része, a beszélgetés, a hangulatos, relaxáló masszázs, a beszélgetések...szemből kezdte meglepődésemre, de az intim részeket eltakarva...néha mintegy véletlenül oda-odasimítva, pironkodva szemérmességet játszva.

: 2db
(2020-09-28) : Belekezdett a szupermasszírozsásába,csak édesen nyomogatta először lábaim, majd hátam,nyakam, oh,annyira el tudott lazítani ! Nagyon szakszerűen nyomkodta lapockámat ,igazán nagyon nagyon klassz volt. Kihozott belőlem minden fájdalmat. Azután leküzdöttük együtt melltartóját, őrülten csókoltam azokat az édes kemény sziporkázó bimbókat,eszméletlenül símogattam puncikáját a tangán keresztül,

(2020-08-21) : Ritka a fiataloknál a szőrös punci, ezért is kedvelem őt. Fürdés után simogatás, csókok, gyorsan megszabaditottam a fehérneműtől. Állva végig csókoltam minden porcikáját, ezt szereti. Puncija hamar nedvesedik, élvezi a kényeztetést. Mentünk is egyből az ágyra, kölcsönösen kényztetni egymást.