Jázmin erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-26 10:15:54

daniil
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin reagálása

Köszönöm a kedves szavakat :-)

Jázmin beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. Másodszorra vette fel, pár órára az első hívásom után. Ezt követően 2 óra telt el és nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ház előtt az elhelyezkedés miatt nem lehet parkolni, közel a lakáshoz parkolóhelyet találni, főleg késő délután nem egyszerű, nekem délelőtt nem volt gond. Központi, budai hely így nem volt gond az odatalálással. Fizetős, 4-6 villamossal a ház előtt száll le az ember, tehát BKV-val igen egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi, tégla épület. Kívül-belül igényes, szép környezet, azonban maga a ház szerintem nem diszkrét, tehát aki a besurranást kedveli ne ide menjen. :D A célnak tökéletesen megfelel a lakás, nagy belmagasság, nagy terek. A szobánk a fürdőnél volt, hallani a mozgást, nem vészes. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből is. Törülközőből kettő, hogy szárazzal tudj fürdeni, ez már alap szerintem. A tett helyszíne nem bonyolult, viszont bőven elegendő: a szobában egy földre fektetett matrac + egy masszázspad, hangulatvilágítás és lágy zene.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
3
Arc:
5
Képeknek teljesen megfelel. Pont annyi plusz, ami még szexi és tetszetős. Az arc bájos, a test kívánatos. Ez persze szubjektív, azonban nálam arc, fenék, mell hármas nagyon tetszett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Bementünk a szobába, beszélgettünk pár percet, aztán elindultam a fürdőbe, végeztével kiléptem és Ő ott várt majd ismét bekísért a szobába, ahol a következő 45 percemet fogom tölteni vele. Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem a padon, előtte azért megvártam, hogy levegye a melltartót...ekkor már kissé a tatami felé húztam volna. Krémet használt, a masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel tarkítva. Talp, vádli az indítás és így haladt felfelé. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk minden féléről, nagyon kedves lány, nagyon kommunikatív, de csacsogott ha kell-ha nem, ami nagy előny. Aztán 1x csak jött az invitálás, hogy tegyük át a székhelyünket a tatamira...nem kellett 2x mondani.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nem igazán szoktam kölcsönös franciát, mert sztem az csak szerep, viszont itt ismét nem álltam meg, nagyon tetszett a puncija és sajnos kicsit meg is bántam. A ffi ember jó esetben nem 2-3 nővel volt életében és tudja nagyjából mire mi a reakció. Itt ez úgy vélem túl lett tolva. Akik nagyon szeretik a túlzó visszaigazolást vagy azt, hogy félistenként érezzék magukat 2p nyalás után, nekik ajánlom és nekik szerintem ez élvezetes, én inkább mosolyogtam és arra gondoltam Lassie a közelembe sem érhet. Ez egy szolgáltatás része volt. Aztán jött egy kis kényeztetés részemre, a mellét, a fenekét végig simogattam, markoltam, így amikor elkezdett ajakkal kényeztetni már eléggé fel voltam spanolva. Kértem inkább kéz nélkül és elnyújtva végezzen ki. Ennek eleget tett, nagyon jó technika, közben fel-fel néz és mosolyog. Többször úgy fordult a tükörnek háttal, hogy tudjam simogatni a nedves punciját és ezt lássam is...jól irányítható és tényleg figyel rád. Játékos nyelv, ütemet változtatja folyamatosan, nem hagyja ki a heréket sem. Többször feljött végig csókolni a nyakamig, közben végig fogta és verte a farkamat. Amikor már nem kellett sok, éreztem lassan végem, szóltam kiszállok a játékból...szépen ütemesen kezdett szopni utána és meg is lett az eredménye. A szájában lett végem. Hagyott időt a lenyugvásra, nem ugrott el azonnal, ez nagyon jól esett, a lüktető érzés a szájában enyhült.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát egyet kértem, a nfvsz verziót. Az adott budai terület szokásos rózsacsokra. Előre egyeztetett, ami a legvégén sem változott. Lehelyezve a kis asztalra, ezután kikísért, két puszi és búcsú.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ajánlott a hölgy. Szép, szexi és nagyon jó szolgáltató, aki a vendégért van.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-28) : Jázmin nem tudom, hogy tanulta-e a masszírozást, de ez lényegtelen is, hiszen minden mozdulata éppen olyan erősségű és éppen úgy ér fájdalmas testtájaimhoz, hogy az nekem éppen megfelelő. Most deréktájam, forgóm és csípőm kér a kezelésből, és megfelelő idő jut arra, hogy a kezelés végén felfrissülve és fájdalmaimnak búcsút mondva mehessek fürdeni és szedelőzködhessek a hazaútra.

(2020-08-28) : remekül találja el az erősséget és a pontokat, ahol dolgoznia kell erős kezeinek (én meg nyilván nem hallgatom el előle, hogy hol és hogyan szeretném, ha kezelne) és ez a pár perc mindig csodás befejező eleme a randijainknak. Plusz öröm, hogy kielégülve, megsemmisülve az orgazmusom után még egy ilyen kényeztetést is élvezhetek, mielőtt időnk lejár.

(2020-03-05) : Tisztes erővel és tökéletes odafigyeléssel gyurmázza a becsomósodott, fájó területeket, mivégre lassan enyhül a kín és én kéjesen dorombolok jóleső élvezkedéssel. Pontosan annyit fordítunk erre, amennyi épp elég egy ilyen

felejthetetlen: 3db
(2020-06-28) : Viszont azt már nem tudom, hogy testápolót vagy olajat használt. Az biztos, hogy a lábamtól indított és a hátamat is masszírozta de bevallom nem tudok részletekkel szolgálni.

(2020-02-07) : A masszpadra hasalva fogadtam jólesően a derekam-hátam-vállaim alapos megdolgozását, hiszen kérésemre ezekre a területekre koncentrálva dolgozott erős kezeivel.

(2018-11-06) : Az 1 órában végig haladt az egész testen, de szerencsére nem csak szép hanem jó beszélgető partnernek is bizonyult, ezért hamar elröppent ez a rész is.

nagyon jó: 8db
(2020-06-16) : Számomra pont a megfelelő erővel masszíroz, nem lágyan és nem túl erősen. Lábaknál kezdi, így halad fel teljesen a vállakig. A masszázs vége felé kezei lágyan elkalandoznak, cirógatással korbácsolják fel a vendég vágyait. Tatamin masszírozott, a felvezetésnek köszönhetően teljesen meztelenül külön örömömre.

(2019-04-01) : A masszázsra tehát az erotikus rész után került sor, kérésemre lágy simogató jellegű volt. Gyakorlottnak és képzettnek tünt. Talán el is szundítottam közben annyira jól esett.

(2018-11-18) : A masszázs most ezúttal a két kényeztetésem közé ékelődött be, amit Jázmin nagyon lelkesen a masszpadon mutatott be rajtam. A felvezető kényeztetésem után kissé lestrapáltan, de rendkívül kellemes érzésekkel a masszpadra hassal felfeküdtem. Illatmentes finom puha krémmel kezdte

: 2db
(2020-10-06) : Jázmin masszázsa nekem nem volt erős, az érintése mégis nagyon jól esett. Nem tudom pontosan visszaadni, hogy miért, de többször is beleborzongtam (jó értelemben), amikor hozzám ért, pedig ekkor még nem is nagyon kalandoztak el a kezei.

(2019-05-06) : Cirógatni kezdett lassan kalandozva a farkam felé, apró puszikkal a mellkasomról a szája is elindult dél felé, megérkezve felfedezte a környékét, egyenként cuppantgatta be a golyókat, majd a meredező hímtagom is eltűnt a szájában