137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Lana szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lana-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-26 09:27:32

apumisi
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lana beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-26

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ő az egyik Istennőm, így kiemelten követem munkásságát az oldalon. Szerencsére folyamatosan töltöget fel magáról fotókat amikben először kigyönyörködöm magam, majd jelzem a véleményem. Mindíg kedvesen vissza válaszol. Az időpontot üzenetben kértem, majd vtr-es megerősítés következett. Azonnali választ kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, a ház jól számozott, könnyű odatalálni. A 4-6 villamos megállója a bejárattól kb 100 m.-re található. A parkolás jelen helyzetben nem lehet egyszerű, viszont a közeli üzletközpontban érdemes próbálkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagy alapterületű lakásban rendel a Kedves. Mindenhol rend és tisztaság. A baszobában kanapé, matrac, szekrény, sz.inas, szép szőnyeg található. Kellemes fények, alkalomhoz illő zene. A fürdőszoba rendezett, tágas, minden szükséges eszközzel nagy számban fel van szerelve. Száraz kilépő, illatos törölköző várt.
Lana külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képeknek megfelel Lana. Annál is inkább mert nincs semmi retus - szerencsére -, nincs is rá szüksége. Csak az arca nem látható. Elárulom, hogy gyönyörű arca van a szemtelenül fiatal Hölgynek. A szőke hosszú haja, csillogó szemei, a méretes formás mellei, a finom illatos bőre, a csodás feneke, magas Lány lévén hosszú lábai, a szép hasa, ívelt háta, a testének harmóniája, a mosolya azonnal letaglózott. Első látogatásomkor szintén leesett az állam, ahogy most is. Egy lenge felsőben fogadott, ami alatt melltartóban raboskodó hatalmas cicik követelték a figyelmemet. Bugyi és harisnya volt a viselet. Ja és ha ez nem lenne elég óriási mosoly. Gyönyörű!!!!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Másodjára látogattam meg Istennőmet. Elsőre elvarázsolt, így tudtam, hogy csodás randi vár rám. Könnyen bejutottam és az ajtón belépve köszönés és puszik után már bámultam is a vonzó Lanát. Dicsértem szépségét majd lepakoltam és követtem a szép emlékű szobába. Nem bírtam ki, hogy ne puszilgassam meg a kibuggyanó szépséges ciciket, amit vendéglátóm mosolyogva nyugtázott. Kaptam törölközőt, gyors zuhanyzás, egy feles Listerin, majd siettem vissza.
A kanapé mellett várt nagy mosollyal. Levettem lenge ruháját, ölelgetés, puszi, majd barátnős belélős csók következett. Közben szorítottam magamhoz persze csak finoman. Látni akartam a szépséges ciciket, így elkezdtem kikapcsolni a melltartót. Az utolsó kapocsnál készségesen segített az Édes. Csodás látványt nyújtott a két hatalmas, hamvas cici, ahogy kiszabadult a fogságból. Simogattam, puszilgattam, masszíroztam melleit, arcom közzéjük temettem. Óvatosan emelgettem Őket, imádtam a súlyukat is érezni. Újra csók, majd végig pusziltam a szép hasát. A köldökénél lévő piercingnél is játszottam kicsit. Puszi a combokra közben levettem a bugyiját. Frissen borotvált, illatos, hamvas, zárt puncika várt. Puszilgattam kicsit, majd vissza csókokért. Megkért a Drága, hogy üljek a kanapéra. Leültem, majd elém guggolva kényeztetni kezdett a Szépség. Lassan, finoman, középmélyen, kevés nyállal dolgozott. Kértem feküdjön le a matracra mert szeretném testének minden pontját végig puszilgatni. Mosolyogva lefeküdt és csók után végig haladtam gyönyörűséges testén. Utazásom végén a puncit kezdem el nyalogatni. Szépen lassan kinyílt a kagylócska, a pici csikló kiemelkedett, majd megízlelhettem a kelyhe édes nedvét. Ezután oldalsó 69 ben folytattuk. Nagyon lágyan és finoman kényeztetett továbbra is, nem akart idő előtt kivégezni. Engedélyével a popsi bejáratánál is nyalakodhattam kicsit. Ezután gumit húzott Lana. Szemből támadtam lassan, finoman. Isteni szűk a puncika, nem a kivégzősen szoros szerencsémre. Masszíroztam melleit, folyamatosan csókot kaptam. Néha meg meg álltam időt nyerni. Imádtam ahogy sóhajtozott szemét néha becsukva. Kutyus következett. Az a szép fenék, ívelt hát látványa igencsak veszélyes. Kérésemre belém ült az Aranyos. Lassan mozgott, csókolt, a ciciket igyekezett az arcom közelébe mozgatni. Kértem, hogy a szájacskájában legyen végem, mosollyal nyugtázta. Gumi le és rám hajolva kényeztetni kezdett. Kértem helyezze át szép lábacskáját fejem fölött és 69 pózban végezzen ki miközben én is nyalakodhatok. Nagyszerű befejezést abszolvált a Kedves. A szájacskájába lőttem, természetesen megvárta míg lenyugszom, majd elment öblíteni. Visszatérese után a kapott vtr bónusz ideje alatt még simogattam kellemes beszélgetés közben, majd tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az 1 óra a pesti átlag, viszont vtr esetén 15 perc bónusz jár. Nagyon megéri!

Rózsacsokor
fél órás randira 17, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 37 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A leírásomból kitűnik, hogy újra elvarázsolt Istennőm. Életkora fele az enyémnek mégis úgy éreztem mintha a csajom lenne. Végig a kedvemben járt, ami természetesnek tűnt a Kedvestől. Tudta mire vágyom és készségesen meg is adta számomra. Valóban Istennő Lana!
Tekintettel arra, hogy 3 Istennő minősítésem lehet és egy már Lanáé ezt most csak felejthetetlenre minősíthetem. Mindenképp istennős randi volt!
Köszönöm Szépséges Lana! Remélem "látlak" még!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lana szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

apumisi
Becsben tartott
2020-11-26 17:43:38
Igyekeztem nem ömlengeni.

Suomi
Nagytudású
2020-11-26 17:14:46
Írásod remek példa arra, hogy normális terjedelemben is lehet pompás élményt megörökíteni.

FunkciókLana legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-10-04) : Hanyatt fordított és oldalról nyelvecskéjével izgatni kezdte a cerkát. Közben simogattam a haját, emelgettem a ciciket, finoman paskoltam a fenekét. Ekkor láttam, hogy popsija és puncija csodásan látszik a tükörben. Észrevette, hogy a tükröt használom, rám mosolygott és nagyobb terpeszt vett fel. Mozizhattam ha már ilyen jól helyezkedett a Drága. Ő eközben lassan, finoman kéz nélkül kényeztetett.

felejthetetlen: 2db
(2021-01-14) : Meg is jegyeztem, van még mit tanulnom :) Újra cseréltünk immár fekve kaptam ismét elképesztő franciát, amit élőben és a tükörből is remekül követhettem. Egyhamar megálljt kellett parancsoljak, mielőtt hamar túl jó lett volna. Lana gumit adott rám és lovagló pózban indítottuk útjára a szeretkezős kalandunkat. Egyszerűen kihagyhatatlan ez a pozitúra vele. Ütemesen lovagolt rajtam és közben hol a popsit, hol a ciciket markolásztam veszettül.

(2020-11-27) : Lana egyszer csak szépen lenn termett a velem egykorúnál és kézbe vette a dolgot és az irányítás, pontosabban a szájába vette nemesebbik részem. Hagytam, hogy csak ő kényeztessen. Nekem az ő franciázása tökéletes volt. Nem csinált hatalmas trükköket, csak pont eltalálta, hogy mennyire szorítsa szájával, milyen erővel dörzsölje makkomat, milyen tempóba szopja. Nagyon élveztem akár egész nap is el lettem volna így csak simán élvezve az ő ténykedését.

nagyon jó: 3db
(2020-12-16) : Elém térdelve cumizott, vissza jött csókolózni és javasolta a lefekvés lehetőségét, amivel éltem és elheveredtem a matracon. Szaxi közben kellemesen cirógatott és jött a gumis kérdés, én azt kértem csinálja még egy kicsit, mert nagyon jól esik és nagy élvezet ez nekem. Gumihúzás előtt még nyalakodtam egy keveset, ami után megint a szájában kötöttem ki, és végül csak felkerült az a védelmi eszköz

(2020-08-31) : A technikája jó volt, az erőssége nekem kissé kevés, de neki már így is ez volt a legerősebb fokozat. (Most ugye hümmögtök, hogy aki szétszedős masszázst akar, az ne itt keressen, de ezt hat év tapasztalatával cáfolom.) A nyakam be volt állva kissé, azt is tőle telhető mértékben megdolgozta, jobban éreztem magam utána.

(2019-07-26) : Lana nemsokára megérkezett immáron ruha nélkül,hatalmas cicikkel mellém térdelt és beolajozta a hátam,sajnos a tükörben nem tudtam nézni mert magasan volt a túloldalon, valószínűleg még a masszázs padhoz lett beállítva.Lana közepes erősségel kezdett masszírozni kérdezte,hogy jó ez az erősség,majd a hátamat átgyúrta időnként a zscsikhoz is benyúlt

: 5db
(2021-01-08) : Tus után irány a szoba, ledöltam és már nekem is esett. Csokolgatott aztán a száját használta. Nagyon ügyesen csinálja. Egy kicsit bírtam aztán kértem a kabátot, rámáyztam. Csokcsata, cicizés aztán vége is. Még én is meglepödtem. Egymás mellé feküdtünk, beszélgettünk egy jót, közben a gyönyörű melleit simizgettem. Kis idő múlva megkérdezte hogy mégegy.

(2020-12-12) : Aztán Lana a matrachoz invitált és kezdődött egy nagyon finom natúr francia közben feszes testét simogattam és mozizás a tükörben. Utána 69 következett, ahova elém került a lényeg, igazi mézes csupor volt számomra, miután ki nyalakodtam magam fel álltam és kaptam még egy kis nf-t, coffba fogtam a haját és így ütemeztük a ritmust szinte majdnem kényszer franciába mentünk át,

(2020-11-20) : Ezután leheveredtünk a matracra es kaptam egy finom franciát. Majd felváltva kenyeztettuk egymást. Ezutan gumit kértem es meglovagolt. Hol intenziven hol lassabban. Közben a melleit kenyeztettem vagy csókolóztunk. Igy is lett vege az első körnek. Abszolut barátnő feeling. Oda adó. Jol éreztem magam nála. Kaptam egy kellemes masszázst is.